Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΥΨΗΛΟΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 18-2-2018.

Βάλθηκαν οι αχρείοι τής παγκοσμιοποίησης να γκρεμίσουν ολοσχερώς το κάστρο τής Ελληνικής Φυλής. Κάμανε το κάστρο ξενοδιοίκητο και ανοχύρωτο, δίχως ελληνική φωνή και ιδανικά στην κορυφή. Και τώρα μάς γυρεύουν υποταγή ή θάνατο. Μα ο Έλληνας πολεμά με όπλο του αυτά ακριβώς τα ιδανικά. Διότι έχει λάβει προγονική εντολή να έχει πίστη στον Κύριο και να επιμένει στο έργο του. Νίκη ελληνική ή θάνατος.

Θα γυρέψουν να σάς πάρουν και τη στάχτη από το τζάκι. Θα σάς βάλουν να πληρώσετε φόρο πιο πολύ από όσα χρήματα βγάζετε. Θα βγουν οι ρέμπελοι στο δρόμο για να κυνηγήσουν τούς Έλληνες. Θα γυρέψουν να φέρουν μια ηλεκτρονική ταυτότητα, έναν πρόδρομο τού αντίχριστου χαράγματος. Αλλά δεν θα προλάβουν, διότι θα τούς προλάβει ο πόλεμος. Και στις έσχατες ημέρες, οι άνθρωποι θα γίνουν σαν τα άγρια θηρία.

Όλα μάς τα είπανε οι Άγιοι Γέροντες τής Πίστης μας με την καθαρή ψυχή και με την καθοδήγηση τού Παντοδύναμου Θεού μας. Διότι όλα τα βάσανα ήρθανε μαζωμένα προκειμένου να ξυπνήσει και να ανορθωθεί στο πρότερο μεγαλείο και την αληθινή του φύση ο Υψηλόφρων Ελληνισμός. Διότι η αληθινή αποστολή που μάς επιφυλάσσει ο Θεός είναι να βαστήξουμε αμόλυντα τα Νάματα τής Πίστης και το Κάστρο τής Φυλής, να τρανώσουμε την αλήθεια και να λευτερώσουμε ψυχές και εδάφη. Να λάμψει οικουμενικά το Φως τής Δικαιοσύνης τού Πατρός.

Ζούμε στιγμές τής Θείας Αποκάλυψης. Ομολογώ πως όταν αντίκρισα την αδικία και τον πόνο στη ζωή, όταν έχασα τον πατέρα μου στην εργασία του, όταν είδα τον άνθρωπο να αδικεί τον άνθρωπο, όταν ζήτησα τέλος να έρθει όσο πιο γρήγορα γινόταν η υπέρτατη κρίση τού Θεού, δεν περίμενα τα πράματα να ενταθούν ωσάν αστραπή. Αλλά πρέπει να ομολογήσω πως δεν έχω μήτε φόβο μήτε λύπη στην καρδιά μου. Έχω χαρά μεγάλη που ζω στον κουρνιαχτό τού κακού, ώστε να πολεμήσω και να συντρίψω με τη βοήθεια τού Θεού το αισχρό Θηρίο.

Όλα για την Πίστη, όλα για την πατρίδα, όλα για την κόρη μου και την οικογένειά μου. Να σηκώσουμε τον Έλληνα στο πόδι. Να ενώσουμε τον Έλληνα. Βροντή μεγάλη βγάζω. Είμαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν αλλάζω με τίποτα την Αλήθεια ετούτη με όλα τα ψέματα, με όλα τα λεφτά τού κόσμου, με όλες τις απειλές τού Σατανά. Βασιλεύς τού κόσμου και Πατέρας μου είναι ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας. Και η Αλήθεια θα αναμετρηθεί με το εβραιοσιωνιστικό ψέμα, νικώντας τούς σταυρωτήδες σε χώμα ελληνικό.

Οι πολιτικοί τής Ελλάδος είναι σιωνιστοπροσήλυτοι και δεν έχουν στάλα αίμα και συνείδηση ελληνική. Είναι το ψευτορωμέϊκο που έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός πως θα έρθει και πως δεν πρέπει να το πιστέψουμε, διότι θα φύγει. Και είναι ψευτορωμιοί όλοι τούτοι που έχουν φορτώσει με ισλαμιστές και μισέλληνες λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες κουβαλητούς τής τουρκιάς και των σταυρωτήδων τα ακριτικά χωριά και νησιά μιας κουτσουρεμένης Ελλάδος. Και τώρα, αφού υπογράψανε με τούς διεθνείς τοκογλύφους την φτώχια μας, αφήνουν τα πεινασμένα δίποδα θεριά να χιμάνε κατά Ελλήνων με διαθέσεις αρπακτικές και δολοφονικές.

Στις πλατείες των Αθηνών απλώνονται σε συγκεντρώσεις οι σημαίες τού Ισλάμ που είχαμε να τις δούμε από τον καιρό τής οθωμανικής αυτοκρατορίας. Είδαμε τούς ισλαμιστές να εκδηλώνονται με βία ενάντια στα ιερά σύμβολα τής ελληνοσύνης μας και τον αυτοκρατορικό δικέφαλο αετό μας. Είδαμε τα νησιά μας τού ανατολικού Αιγαίου να βουλιάζουν από λαθροεισβολείς και τούς νησιώτες μας να ζητούν να λάβουν πίσω την ελληνοσύνη τους σε καιρό ειρήνης. Και σε απάντηση των νησιωτών μας, είδαμε να διαδηλώνουν οι αναρχοπράκτορες τού σιωνιστικού νεοταξισμού μαζί με τούς λαθροεισβολείς και να απειλούν τον ελληνισμό και τον δίκαιο εθνικισμό μας.

Οι σύμμαχοι τής ελληνικής τάχα μου εξουσίας λειτουργούν ως γνήσιοι απόγονοι των φαρισαίων υποκριτών προγόνων τους. Είναι όντως σύμμαχοι των πολιτικών και των δημοκρατικών τους κομματικών συμμοριών και οπωσδήποτε εχθροί τού πιστού και λεύτερου και γνήσιου Ελληνισμού μας. Οι αμερικανοσιωνιστές ζήτησαν εκ νέου και οι πολιτικοί τώρα δρομολογούν τις ηλεκτρονικές κάρτες τού πολίτη, ώστε να μιλήσουν για τάχα μου λευτεριά και για δήθεν δίκαιη φορολογία που θα παρέχει ο σατανάς διά των ρουφιάνων του.

Φέρανε τα χρέη τού ελληνικού λαού και την εγκληματικότητα έως τον λαιμό και έως την απώλεια τής ανθρώπινης ζωής, για να δικαιολογήσουν και να εμφανίσουν ως μονόδρομο την διαβολική αποστασία. Φέρανε την απελπισία και τον ξένο τύραννο σε τόκους και σε γειτονιές και τώρα εξάπτουν τις αλυτρωτικές βλέψεις των κατσαπλιάδων που έχουν κάτσει και απειλούν και μακελεύουν παράλληλα τις σκλάβες πατρίδες μας πέριξ των συνόρων μας. Σύνορα που οι ψευτοευρωπαίοι θέλουν να ρίξουν στην Ευρώπη, για να φέρουν πολυφυλετισμό και ισλαμισμό και εν τέλει πανθρησκεία με εβραιοσιωνιστικό σκήπτρο.

Είναι η ώρα τού Υψηλόφρονος Ελληνισμού μας. Γνωρίζουμε επαρκώς πως ο εχθρός μας είναι ο νεοταξίτης σατανάς. Γνωρίζουμε πως η Θεία Πρόνοια θα μαζέψει τούς εχθρούς μας στην περιφέρεια τού τώρα και πάντα ελληνικού Βυζαντίου μας, περνώντας από την μια όχθη τού Αιγαίου στην άλλη. Όμως δεν φοβόμαστε. Βγάλαμε απόφαση να πάρουμε την Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα στα χέρια μας. Να καταργήσουμε τον κομματικό διχασμό και να δικάσουμε τούς προδότες. Να κάνουμε Ορθοδοξία και Ελλάδα αδιαμφισβήτητες οικουμενικές αξίες ενός ηγεμονικού Ελληνικού Έθνους.

Δεν μάς νοιάζει τι θα κάνουν οι αδύναμοι ψευτοδυνατοί. Διότι η αλαζονεία τους τούς χωρίζει σε στρατόπεδα για το ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη θέση έναντι τού Άνομου. Ο Άγιος Παίσιος είχε πει ότι θα πάνε να μάς δώσουν τις νέες ταυτότητες, αλλά θα τούς προλάβει ο πόλεμος. Κι εμείς οι Έλληνες βαδίζουμε μπροστά με όπλο την Πίστη που μάς δυναμώνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Ένωση Εθνική και Λαϊκή. Καθαρό και αρραγές το μέτωπο τής Φυλής μας. Δύναμη και σθένος. Ο Θεός κραταιώνει το δίκαιο. Πιστοί, Στρατός και Εθνικισμός θα ορίσουμε την νέα Ελλάδα, την νέα Αγία Ρωμανία. Αυτή η Ελλάς ορίζει και συμμαχίες και αληθινό κράτος πλέριο.

Εδώ λοιπόν θα συντριβούν οι δυνάμεις τού σκότους. Εδώ θα ανατείλουν και πάλι και δια βίου οι Δυνάμεις τού Φωτός. Εδώ θα κυλήσει από την αρχή η ιστορία τής λεύτερης ανθρωπότητας που εμείς οι νεώτεροι την έχουμε δει μονάχα από τα βιβλία, κυρίως τα εξωσχολικά. Η μεγάλη φουρτούνα με τον σηκωμό των λαθροεισβολέων γίνηκε για να βγάλουν οι γνωστοί «άγνωστοι» τα κλοπιμαία εκτός Ελλάδος. Για να κλαπεί ο θησαυρός τής Ελλάδος και για να φέρουν την πείνα εκβιαστικά.

Όμως ο ελληνικός λαός θα ξυπνήσει, έστω και την ώρα τού αίματος. Δεν θα επιτρέψουμε στα νεοταξικά ενεργούμενα να μάς κλέψουν μήτε ψυχές μήτε χώματα πιότερα. Αυτό που θα χρεοκοπήσει δεν είναι η Ελλάς, είναι η ξενοκίνητη αστική δημοκρατία. Η γη μας είναι γεμάτη από την ευλογία του Θεού.

Θα κινήσουμε με τα δικά μας πλούτη, με την ευλογία και τα αγαθά τού Θεού, την Ελλάδα από την αρχή. Θα δέσουμε το Έθνος με τον Πανελληνισμό του ως Σώμα ανίκητο. Με Πίστη στο Θεό, με ηθικό ατσάλι και με τον Ελληνικό Στρατό θα φτιάξουμε Μεγάλη Ελλάδα λευτερώνοντας Έλληνες, όταν οι σατανάδες ψευτοδυνατοί θα σκοτώνονται αναμεταξύ τους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...