Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

ΑΘΗΝΑ 21-1-2018.

Η οικονομική πολιτική ενός κράτους προσδιορίζει με μαθηματική ακρίβεια τον βίο και τη διαχειριστική ταυτότητα τού κράτους. Προσδιοριστικοί παράγοντες τής χρηματοοικονομικής κατάστασης τής πολιτείας είναι το πολιτικό προσωπικό της και τα συναλλακτικά μέσα που χρησιμοποιούνται. Διότι το κυρίαρχο κράτος εξουσιάζεται από το έθνος και διεκπεραιώνει τούς λογαριασμούς και τούς σκοπούς του με εθνικό νόμισμα.

Ελεύθερο κράτος είναι αποκλειστικά και μόνον το κυρίαρχο κράτος. Κυρίαρχο και ελεύθερο κράτος είναι εκείνο στο οποίο ασκεί τις εξουσίες ο λαός του, η όμαιμη φυλετική του κοινότητα. Αυτό το κράτος βιώνει και αναπτύσσεται αποκλειστικά με τούς δικούς του οικονομικούς πόρους, με τα αγαθά που παράγει και το εισόδημα που αποδίδει η παραγωγική του διαδικασία. Δεν δανείζεται και δεν υπερκαταναλώνει μήτε υπηρετεί ξένους διαχειριστές. Το ελεύθερο έθνος βαστάει και αποδίδει λογαριασμό στο δικό του ταμείο.

Το ελεύθερο έθνος έχει οπωσδήποτε το δικό του δημόσιο πορτοφόλι. Καταναλώνει αποκλειστικά τα αγαθά που παράγει και η σχέση μεταξύ πολιτείας και πολίτη όπως και η σχέση μεταξύ πολιτείας και των διεθνών εταίρων της, ρυθμίζονται σε εθνικό νόμισμα και μόνον. Μόνον το κράτος που φτιάχνει δικό του νόμισμα με δικά του υλικά και δικές του συναλλακτικές υποδομές, διοχετεύοντας αυτό στην εθνική του ζωή, εξαρτά τις αποφάσεις του στον ίδιο του τον εαυτό. Διότι αν διαθέτει ξένο συναλλακτικό μέσο, τότε ανήκει εξ ορισμού σε κείνον που το ελέγχει.

Τα συναλλακτικά μέσα μιας οικονομίας είναι είτε το νόμισμα είτε ο χρυσός και πάν άλλο πλουτοπαραγωγικό μέσο ή αγαθό που χρησιμεύουν ως ανταλλακτήρια μέσα. Το ελληνικό κράτος, όταν διέθετε ελληνική πολιτική, διαπραγματευόταν και εξυπηρετούσε τις συναλλαγές του σε σκληρό εγχώριο νόμισμα. Κατόπιν μπήκε δυνατά στην οικονομική ζωή το φτηνό και ξένο στην κυκλοφορία του χαρτονόμισμα. Μέχρις ότου φτάσουμε στο δόλιο και ναρκοθετημένο σκηνικό τής ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης που αντικατέστησε την ελληνική δραχμή, έσχατο αληθώς ελληνικό νόμισμα, με το σιωνιστικό και νεοταξικό ευρώ των διεθνών ολιγαρχών τραπεζιτών.

Πριν οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τής αστικής δημοκρατίας μάς βάλουν στο ευρώ, είχαν φροντίσει να παραχωρήσουν την οικονομική πολιτική και τις οικονομικές αποφάσεις κυριολεκτικά στο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο. Όλη η εικόνα τής περιουσίας τόσο των εργαζομένων όσο και των εργοδοτών, τού συνόλου τής ελληνικής κοινωνίας, καθώς επίσης και οι πληρωμές πολιτών και υπηρεσιών δόθηκαν εξ ολοκλήρου στις τράπεζες. Κι έτσι, από εκεί που ο εργαζόμενος πληρωνόταν τις αμοιβές των υπηρεσιών του από το ταμείο τής επιχείρησης, όλες οι δημόσιες και ιδιωτικές πληρωμές έγιναν όπως τις ξέρουμε, από τις τράπεζες.

Τώρα πλέον οι τραπεζίτες γνωρίζουν όλη την οικονομική κατάσταση τού πολίτη. Πόσα χρήματα διαθέτει στο ενεργητικό και πόσα στο παθητικό του. Πόσα χρωστά στο δημόσιο και τούς χρηματοδότες του και πόσα τυχόν χρήματα έχει να λαβαίνει. Τα τραπεζιτικά δίκτυα και οι διεθνείς χρηματοδότες τους βλέπουν τα πάντα σε ζωντανή σύνδεση και κάνουν αυτομάτως τις αφαιρέσεις από το λογαριασμό τού ραγιά οφειλέτη. Από τη στιγμή μάλιστα που τα σύνορα άνοιξαν για την είσοδο ξένων και λαθραίων τραπεζών, πληθυσμών, αγαθών και δανείων, η τέως ελληνική οικονομία έγινε επιπλέον μνημονιακή, δηλαδή παγκοσμιοποιημένη οικονομία.

Ο Θουκυδίδης έλεγε με γνήσια σοφία και μαθηματική λογική ότι ο δανεισμός είναι η χειρότερη μορφή δουλείας. Λογική μαθηματικώς επιβεβαιωμένη, αφού εκείνος που θα αποδεχτεί ξένες υποχρεώσεις και ακόμη χειρότερα ξένα οικονομικά ήθη, εκείνος που θα μάθει να τρώγει παραπάνω ποσότητες και προϊόντα ξένα, εκείνος θα μπει στη δούλεψη τού τυράννου του αναιμάκτως, οικειοθελώς και με διάρκεια που θα λήξει όταν θα φαγωθεί από τον δανειστή που δεν θα τον έχει πλέον ανάγκη. Και αλίμονο αν ο δανειζόμενος είναι πολιτική κατάσταση. Τότε ο λαός, το έθνος, η φυλή, έχουν διαλέξει το θάνατο.

Η νεότερη ελληνική πολιτεία έχει στο τιμόνι τού εθνικού μας σκάφους μια ελλειμματική σε συνείδηση και εθνική καταγωγή πολιτική κατάσταση. Ένα ψευτορωμέϊκο που η σάπια ζωή του βαστάει από τούς χρόνους των διαχρονικών κατοχών που φτάσανε έως την νεότερη κατοχή των μνημονίων. Μάς πήραν το δικό μας νόμισμα. Μάς δώσανε ένα άλλο που το εκδίδουν μισέλληνες και μισόθεοι και μισάνθρωποι σταυρωτήδες, αυτοί που πήραν εξουσίες και πορτοφόλια στα σεντούκια τους. Και τώρα οι έμποροι τής σάρκας θέλουν όλα τα έθνη να τα κάνουν ένα, με το διεθνές νόμισμα να δίδει τη θέση του στην αρπαγή τού παγκόσμιου πλούτου και κατόπιν σε παγκόσμια δεσμά.

Βάλανε λοιπόν το ευρώ στην πλάτη των ευρωπαϊκών εθνών ως δήθεν ευρωπαϊκό νόμισμα και κάμανε τις διεθνείς συναλλαγές εμπορίων και τραπεζών με το δολάριο τής υπερχρεωμένης αμερικανικής συμπολιτείας, των ΗΠΑ, που χρωστάνε τα μαλλιά τής κεφαλής τους στους σιωνιστές τραπεζίτες. Όσοι λαοί δεν υπάκουσαν, «εκδημοκρατίστηκαν» δια εισβολών. Και τώρα εισήχθη, κατά πως βλέπω από χώρες σαν την Κίνα που έχουν και κείνες παγκόσμιες φιλοδοξίες, ο χρυσός ο ανταλλακτήριος σαν μέσο εξαγοράς υλικών και πολιτικών στόχων.

Ο σχεδιασμός των αντιμαχόμενων παρατάξεων που διαγκωνίζονται για την παγκόσμια εξουσία διαθέτει και άλλα σκαλοπάτια που έχουν δυστυχώς κατηφορική πορεία, αν δεν σηκώσουν κεφάλι τα έθνη που θέλουν να ζήσουν, με πρώτο το ελληνικό. Διότι το Ελληνικό Έθνος, διότι ο Ελληνισμός μας διαθέτει πλέριο πλούτο σε ορυκτά, σε υδρογονάνθρακες, σε ενεργειακές πηγές ανανεώσιμες και φυσικές. Σε γη, σε θάλασσα, σε αέρα. Κι ακόμη, διαθέτουμε Ελληνισμό σε Ελλάδα και Ομογένεια που διαθέτει τεράστια κεφαλαιακά και αξιακά προσόντα που μένουν όλα ανεκμετάλλευτα από τούς προδότες που ετοιμάζονται να μάς φέρουν ηλεκτρονικές κάρτες τού πολίτη, ενσώματο χάραγμα, βιολογική ηλεκτρονική λαιμαριά, για να προσκυνήσει το Έθνος μας τον σατανά εβραιοσιωνιστή και τον αντίχριστο που φέρνει ετούτος. 

Η νεοταξική οικονομία αποσκοπεί ξεκάθαρα στην διαρκή ηλεκτρονική αιχμαλωσία των λαών, στην παγκόσμια διακυβέρνηση τού Σταυρωτή Αντίχριστου. Θεός και Έθνος ή σατανάς και παγκόσμια διακυβέρνηση είναι οι οδοί που ανοίγονται εμπρός μας. Το Ελληνικό Έθνος και οι Αληθινοί Έλληνες τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος, Κίνημα που εκφράζουμε όλοι όσοι πιστεύουμε σε Χριστό και Ελλάδα έως θανάτου, διαθέτουμε την οικονομία όπως και τη ζωή μας στις εντολές και την υπηρεσία Θεού και Ελληνισμού, όσο κι αν κοστίσει αυτό.

Η Ελλάς δεν εκχωρεί πίστη και πατρίδα. Η Ελλάς σηκώνει όρκο ιερό ότι θα αγωνιστεί δαπανώντας ιδρώτα και αίμα και μόχθο και θυσίες μονάχα υπέρ των ακατάβλητων αξιών μας και της αυθυπαρξίας, υπέρ Θεού και ελληνοπαίδων, υπέρ τής αναπτύξεως και τής ελευθερίας τής Ιερής Ελλάδος μας, άνευ δεσμών οικονομικής και βάρβαρης δουλείας.

Διαθέτουμε ένα πλούσιο οικόπεδο, διαθέτουμε ικανότητες, διαθέτουμε άξιους Έλληνες και Ελληνίδες. Θα πορευτούμε με τα δικά μας αγαθά, με τον δικό μας αδαπάνητο φυσικό θησαυρό. Και θα φτιάξουμε την Ελλάδα μας, την Ορθόδοξη και Εθνικοκοινωνική Ελλάδα, ισχυρή μέσα σ’ έναν κόσμο ελευθέρων εθνών.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...