Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ



ΑΘΗΝΑ 9-7-2017.

Ύψιστη αποστολή τού βιώσιμου κράτους είναι η εθνική αυθυπαρξία και η διαιώνιση τής Φυλής επί τη βάσει των λαϊκών του δυνάμεων και των αξιών τού Έθνους. Βιώσιμο κράτος λοιπόν είναι το Εθνικό Κράτος. Διότι αυτό το Κράτος είναι δημιούργημα Λαϊκό. Ενώ το διεθνιστικό κράτος είναι δημιούργημα τεχνοκρατικό, δανεικό, μείγμα πολιτικών και κερδοσκόπων που μετράνε κάθε λίβρα ανθρώπινης σάρκας με το χρήμα για τον έλεγχο σκυφτών ανθρώπων δίχως ταυτότητα και αξίες. 

Η Ελλάς από τής αλώσεως τής Πόλης υπήρξε κράτος δανεικό, κράτος προτεκτοράτο στο οποίο οι άκαπνοι παρίες των πολιτικών τζακιών καρπώνονται το αίμα των ηρώων και σκορπούνε ως στάχτη στον άνεμο των δυνατών τις θυσίες τού Ελληνισμού. Κάμουνε προσάναμμα τούς αγώνες τής Ελληνικής Φυλής, καίνε τις γραφές τής πραγματικής μας ιστορίας και διαστρέφουνε την αλήθεια για να πούνε στους ραγιάδες ότι είναι μια μικρή και τυχαία ασημαντότητα υπηρετών των σταυρωτήδων. Και έως τις μέρες μας ομολογώ ότι οι ανθέλληνες σκώληκες καλά τα κατάφεραν.

Αν οι Έλληνες γνωρίζαμε ολάκερη την ιστορική διαδρομή μας, είναι σίγουρο ότι δεν θα αποδεχόμασταν πλαστές γραφές, πλαστά χρέη και ψευτορωμιούς στο κεφάλι μήτε θα συναλλασσόμασταν με φτιαχτές εκλογές και γνώμες φερτές. Όλα στημένα, μια απαίσια εικονική παραδοχή. Διότι το Έθνος μας μήτε τυχαίο είναι μήτε αποκομμένο από το παρελθόν. Ο Ελληνισμός μας είναι μια αιμάτινη και ένδοξη φυλετική αλυσίδα, καμωμένη να διαιωνίζεται, να χτίζει πολιτισμούς και να γκρεμίζει τυραννίες. Όλα τούτα πριν μάς βάλουνε καλαμαράδες και οβριούς και δημοκόπους για να διαιρέσουν σε κόμματα και συμφέροντα τον λαό.

Σημαντική υπόθεση τού Ελληνισμού είναι η εκπαιδευτική διαδικασία, η πνευματική καθοδήγηση και η ορμή των νιάτων σε έργα ωφέλιμα ή επιζήμια. Ωφέλιμα αν το Έθνος είναι λεύτερο, πιστό στις παρακαταθήκες του και εθνικά φιλόδοξο. Ενώ έργα επιζήμια έχουμε όταν το Έθνος είναι εξαρτημένο στην σαπίλα και την απαξία, άπιστο και αγνώμων έναντι Θεού και Πατρίδος, με λαό παρασίτων από διδάχους και αρχές εξαχρειωμένες. Αλλά από την εποχή τού σύγχρονου κράτους επικράτησαν οι επιζήμιοι που βάλθηκαν να απονευρώσουν τις αισθήσεις τού Έθνους μας.

Στα σχολειά μας εξαφανίστηκαν μεγάλα τμήματα τής ελληνικής ιστορίας και κάποιες άλλες χρονικές περίοδοι αλλοιώθηκαν. Η εξαφάνιση αποσκοπούσε στην απόκρυψη τής φυλετικής και ιστορικής συνέχειας των Ελλήνων. Να μάς δείξουν ως τάχα πολυφυλετικό λαό, δίχως περγαμηνές, δίχως αγώνες. Οι δε λαοί που μείνανε εκτός των προσωρινών μας συνόρων να φανούν ως δήθεν μη ελληνικοί. Και η αλλοίωση επιστρατεύτηκε για να υποστηριχθεί η τεχνητή μεταβολή τής εθνικής μας ταυτότητας και να επιτευχθεί η ένταξη τού ακρωτηριασμένου κράτους εντός τής παγκοσμιοποίησης. 

Θέλησαν οι δυνατοί τού χρήματος μαζί με τούς δυνατούς τής βαρβαρότητας να εξαλείψουν την έννοια τού Έθνους και τής Φυλής. Βάλανε μέσα στα σωθικά τού κράτους τούς εραστές τής ύλης για να κηρύξουνε την ανηθικότητα, την κλεψιά, την συνεργασία με τα όρνεα που μάς ζητούν σαν άλλοτε γη και ύδωρ. Είπανε ότι δεν υπάρχουν έθνη και φυλές, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, ότι τα σύνορα είναι φυλακή, ότι οι απελευθερωτές μας ήταν μισαλλόδοξοι. Και ακόμη είπαν πως όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν τάχα σε έναν θεό.

Μάθανε τον λαό να ζει με δανεικά που τάχα ήταν αναγκαία. Βγάλανε τον λαό από τον μόχθο και τού πήραν αντί ενοικίου τη γη. Κάμανε το κράτος εξαρτημένο σε ξένη δούλεψη για να κρύψουνε τις κρυφές δοσοληψίες προδοτών και «δυνατών». Χρεοκόπησαν το κράτος το ψευτορωμέϊκο και όχι το Έθνος των Αληθινών Ελλήνων. Αφήσανε τον Ελληνισμό δίχως εθνική ασφάλεια, δίχως εθνική ακεραιότητα, δίχως αίσθηση ιερού καθήκοντος. Και εθνική ασφάλεια είναι η ακεραιότητα σε εθνογνωσία, σε αυτοδιοίκηση, σε εδαφική πληρότητα, σε δίψα για νέο πολιτισμό με Πίστη στο Θεό.

Πολέμησε ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για να αναστηθεί η Αγία Ρωμανία με Βασιλεύουσα και πάλι την Κωνσταντινούπολη. Για να έρθουν οι άκαπνοι με τα φράκα, οι απόγονοι εκείνων που φυλάκισαν τον Στρατηγό και Εθνάρχη μας για να μάς πουν ότι οι Τούρκοι κατακτητές ελληνικών εδαφών είναι φίλοι μας και όλοι όσοι σπαρθήκανε στα βορειοανατολικά μας από τούς σιωνιστές είναι κι αυτοί φίλοι μας. Παρθήκανε δάνεια δήθεν υποστηρικτικά των απελευθερωτικών αγώνων μας για να στηθεί ξενοκίνητο γκουβέρνο και ξαναήρθανε δάνεια από τούς νεότερους ξενοκίνητους για να διαλύσουνε το Έθνος. Χαλιούνται σήμερα για πολλοστή φορά σύνορα και ζητούνται καινούργια, με την απουσία των νομίμων κατόχων τους Ελλήνων.

Τέρμα τα φιλοαγγλικά, φιλογαλλικά και φιλορωσικά κόμματα. Φτάνουν τα δεξιά, αριστερά και κεντρώα μορφώματα. Δεν μάς χρειάζονται όλοι οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και οι μισέλληνες, όπως ονειρεύτηκε ο Μπραίμης παλαιότερα να γεμίσει τον Μοριά αραπάδες. Στην πυρά η νεοταξική λοβοτομή. Τσεκούρι και φωτιά στους αντίχριστους εμποράκους των εθνών. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, Ορθόδοξοι Μύστες τού Χριστού και Πολεμιστές τού Έθνους, είμαστε ορκισμένοι συνεχιστές τής Αλήθειας και τής Ελληνικής Φυλής. Είμαστε συνεχιστές τής Παράδοσης που μάς κληροδότησαν Άγιοι Πατέρες και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Το Ελληνικό Έθνος είναι Αυτοκρατορικό και φορεί Στέμμα στην κεφαλή. Είναι Ιερό Προσκύνημα, Εργαστήρι Πολιτισμικό, Πλέρια Καστροπολιτεία. Είναι Γένος σκαπανέων τής γης και απελευθερωτών ελληνικών ψυχών. Απέναντι στην φθοροποιό παγκοσμιοποίηση παρατάσσουμε τον ενεργό Πανελληνισμό μας. Κάθε Έλλην είναι αδερφός και συμπολεμιστής τού όμαιμου αδερφού του. Πάσα ελληνική κοινότητα και μια Ελλάδα, μια και μόνη ενιαία παράταξη, μια και μόνη γραμμή μάχης. Σκυτάλη εθνικής γνώσης και φυλετικής συνέχειας για τα παιδιά μας.

Εργαζόμαστε και χτίζουμε μονάχοι μας το Εθνικό μας Κράτος. Πετάμε έξω από τα τείχη τής Πατρίδος μας τα σκύβαλα απάτριδων, άθεων και χρηματάνθρωπων. Θωρακίζουμε την μία και μόνη Πατρίδα στην οποία ανήκουμε, την Μεγάλη και Αγία Ελλάδα. Μαχόμαστε για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και την Απελευθέρωση όλων των Ελληνικών Πατρίδων. Στα βήματα τού Μαρμαρωμένου Βασιλιά. Αγία Ρωμανία ξανά. Δίκαιη και ασφαλής Ελλάς σημαίνει Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Ενωμένοι Έλληνες με σκήπτρα ελληνικά και ηγεμονικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...