Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ



ΑΘΗΝΑ 21-7-2017.

Ήταν 20 Ιουλίου στα 1974, όταν η αχρεία Τουρκία ενήργησε την πρώτη στρατιωτική εισβολή στην Κύπρο με το κωδικό όνομα Αττίλας 1. Η εισβολή ήταν απότοκος των Συμφωνιών Ζυρίχης – Λονδίνου μεταξύ Καραμανλή, Μακάριου, Αγγλίας και Τουρκίας. Ο Μακάριος ζήτησε και πέτυχε την απομάκρυνση μείζονος τμήματος τού ελληνικού στρατού και δεν έκανε τίποτα για την απομάκρυνση τού τουρκικού στρατού και των αγγλικών βάσεων από την Κύπρο. Ορίστηκαν ως εγγυητές τής ασφάλειας τής Κύπρου η Τουρκία, η Αγγλία και η Ελλάδα, με το δικαίωμα τής μονομερούς στρατιωτικής παρέμβασης. Αυτή είναι η οδός που χρησιμοποίησε η Τουρκία, στενή φίλη των προδοτών πολιτικών και των σιωνιστών, για να εισβάλει στην Κύπρο.

Όταν στη συνέχεια έκαμε στρατιωτικό κίνημα ο ήρωας τής ΕΟΚΑ Σαμψών, στην Ελλάδα ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε ήδη ανατραπεί από τον Ιωαννίδη και ο Μακάριος, δραπετεύοντας από την Νήσο τού Ευαγόρα με τη βοήθεια ως ομολόγησε ο ίδιος ο Μακάριος των Άγγλων, πήγε στον ΟΗΕ και ζήτησε την επέμβαση των Τούρκων για να σωθεί τάχα το νησί από τούς «κακούς Έλληνες».

Μετά από τη στρατιωτική επιχείρηση των Τούρκων Αττίλας 1 στις 20 Ιουλίου, επέστρεψε η Αστική Δημοκρατική Μεταπολίτευση στις 24 Ιουλίου 1974. Με τη στρατιωτική επιχείρηση των Τούρκων Αττίλας 2 στις 14 Αυγούστου 1974 σκλαβώθηκε το 38% τού Κυπριακού εδάφους από τούς Τούρκους, πλέον τού κυπριακού εδάφους που τελεί υπό τον ζυγό σκλαβιάς των αγγλικών στρατιωτικών βάσεων. Νεκροί και αγνοούμενοι, τάφοι και κλάματα και θρήνοι και τυραννία, ξέσχισαν το κορμί τού αδερφού μας Κυπριακού Ελληνισμού.

Και αφού αποκρούστηκε το αποκρουστικό σχέδιο ψεύτικης λύσης τού Κυπριακού Ζητήματος Ανάν, φτάσαμε στις μέρες μας να δρομολογείται το επίσης ανθελληνικό και αποκρουστικό σχέδιο τής Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με τα διάφορα κοινοβούλια και θεσμούς, υπό την συνπροεδρία των νομίμων κατόχων τής Κύπρου, τού Κυπριακού Ελληνισμού, με τον κατοχικό τουρκικό παράγοντα, τον στρατό και τούς εποίκους τής Άγκυρας! Να επιχειρείται δηλαδή η τουρκοποίηση ολόκληρης τής Κύπρου. Ολέθριο και προδοτικό σχέδιο που ευτυχώς διακόπτει η νεοοθωμανική αλαζονεία τής Τουρκίας και το κυνήγι τού γεωφυσικού πλούτου από τούς εξίσου αλαζόνες νεοταξίτες και τούς στρατούς των γυάλινων μεγάλων τους δυνάμεων.

Ήταν Αύγουστος τού 1996, όταν έπεσαν για την πλήρη και πλέρια λευτεριά τής Κύπρου μας στην αγκάλη τής Μητρός Ελλάδος οι Εθνομάρτυρες Ισαάκ και Σολωμού. Έξι μόλις μήνες αφότου συνέβη η προδοσία στα Ίμια για το μοίρασμα τού Αιγαίου σε ψευτοσυμμάχους και τούρκους που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία από τούς τούρκους των Εθνομαρτύρων Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση.

Αύγουστος τού 1996 λοιπόν στην Κύπρο. Ο Ισαάκ συμμετείχε με την ένωση των μοτοσικλετιστών σε διαδήλωση ενάντια στο οδόφραγμα τής Λευκωσίας και την πράσινη γραμμή που κόβει την ματωμένη Κύπρο στα δύο. Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι απέναντι από τα αδέρφια μας. Γίνεται συμπλοκή, ο Ισαάκ πέφτει και οι βρωμεροί Τούρκοι τον σκοτώνουν με ανηλεή χτυπήματα μίσους, πεσμένο στο έδαφος. Λίγες μέρες μετά γίνεται διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στους δολοφόνους τού Ισαάκ. Συμμετέχει ο ξάδερφός του Σολωμός. Κάποια στιγμή ο Σολωμός φεύγει μέσα από το πλήθος με το τσιγάρο στα χείλη και επιχειρεί να ανέβει στον ιστό με την τουρκική σημαία, προκειμένου να την κατεβάσει. Τούρκος αξιωματούχος τής κατοχικής διοίκησης πυροβολεί και σκοτώνει τον Σολωμό. Ο Εθνομάρτυρας αδερφός μας πετάει προς την αιωνιότητα για να βρει τον Ισαάκ, εκεί που μονάχα Άγιοι και Ήρωες βρίσκονται, σιμά στο Θεό.

Το ιερό χρέος όλων των Αληθινών Ελλήνων, όλων των Πιστών στον Ιησού Χριστό και την Ιερή Ελλάδα, είναι ένα και απαράγραπτο. Η Κύπρος και πάσα προσωρινά αλύτρωτη ελληνική πατρίδα πρέπει να λευτερωθούν και να ενωθούν με την Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Το ελληνικό αίμα και η ιστορική αλήθεια αποκαθίστανται. Οι εγκληματίες τιμωρούνται. Και ο Ελληνισμός ίσταται στην κορυφή της πλάσης ως δύναμη πίστης, ελευθερίας και πολιτισμού. Τούτο μονάχα επιβάλλεται να συμβεί. Εμπρός λοιπόν στην Οδό των Ηρώων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...