Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 10-5-2017.

Ένα σύννεφο κατάθλιψης έχει σκιάσει ολάκερο τον ορίζοντα τού Ελληνικού Έθνους. Θαρρείς πως έχει σκοτεινιάσει ο νους τού λαού μας. Να μετατρέπεται η Πατρίδα μας σε σπίτι αλλοφύλων βαρβάρων. Να στεγάζονται οι βάρβαροι και να διώκονται οι νοικοκύρηδες. Να ποδοπατούνται σύνορα και ιερά χώματα και νερά με έρευνες και στρατούς, για να μάς τα αρπάξουν οι λύκοι τής παγκοσμιοποίησης. Και μείς να θωρούμε σαστισμένοι τη θύελλα.

Άλλες χώρες, φτιαχτές και παράνομες, δέχονται τις νεοταξικές δονήσεις και αλλού εμφανίζονται οι συνέπειες τού πολιτικού σεισμού. Στο ψευδοκράτος τής Τουρκίας, στην κατά δική μας κατεχόμενη Ιωνία έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα διαιρέσεως στρατού και κοινωνίας, στην ελεύθερη Ελλάδα μας οι θνησιγενείς μακελάρηδες ψάχνουν τον γεωφυσικό μας πλούτο κάτω από το Άγιο Όρος, με τη συνοδεία πολεμικών σκαφών. Από τα Ίμια και το Φαρμακονήσι έως το ιερό βουνό μας, οι τουρκομογγόλοι απειλούν, γυρεύοντας νέα οθωμανική αυτοκρατορία.

Τα σχέδια τού εβραιοσιωνιστή παγκοσμιοποιητή κρύβονται πίσω από το σπρώξιμο τής Τουρκιάς μες το καμίνι τής πολεμικής φωτιάς. Διότι οι απόβλητοι τής στέπας είναι μέσα στο μάτι τού κυκλώνα και δεν γίνεται να γλιτώσουν το χαμό. Το Κουρδιστάν βρίσκεται στα σχέδια Πούτιν και Τραμπ, όσο και στα σχέδια των αντιπάλων τους νεοταξιτών. Ο δε Νεοταξισμός θέλει τον πλούτο και την γεωπολιτική αυλή μας, όλα δικά του και μοιρασμένα, με την μερίδα τού λέοντος στα δικά του όρνεα. Γι’ αυτό και θέλει πόλεμο.

Δεν αρκεί όμως η Τουρκία για να αρπάξουν οι παγκοσμιοποιητές τα βασιλικά και ευλογημένα εδάφη. Εδάφη προικισμένα από τον Θεό για να ορίζονται τα περάσματα από δυνάμεις πορφυρογέννητες και δίκαιες και όχι από τυράννους άδικους και δολοφονικούς. Κι έτσι οι μισέλληνες χρειάζονται έναν δούρειο ίππο για να αποτρέψει την ανάσταση τής εθνικιστικής Ελλάδος και να συνδράμει τον υπερφίαλο Τούρκο. Κάποιον ισλαμικό και ανερμάτιστο αξιακά και υπαρξιακά δούρειο ίππο. Το όνομα αυτού λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα.

Δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός ότι την στιγμή που η Πατρίδα μας δέχεται την τουρκική προκλητικότητα και την τοκογλυφική αφαίμαξη τού ελληνικού λαού, οι δημοκράτες πολιτικάντηδες φτάνουν στο αισχρό σημείο να δίδουν ψήφους και διαμερίσματα ελληνικά στους εκ Τουρκίας εισβολείς λαθροπρόσφυγες. Μετά τα κατοχικά τζαμιά και τις εισόδους λαθρομεταναστόπουλων στα σχολειά μας, τώρα οι ψευτορωμιοί δίδουν ψήφο στους ξένους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον. Τα δε σπίτια που έχουν αρπάξει οι τράπεζες μαζί με εκείνα στα οποία τάζουν ως αντιπαροχή ενοίκια, θα καλύψουν όχι άστεγους Έλληνες, αλλά ασιάτες τυχοδιώκτες και τζιχαντιστές.

Προς τι λοιπόν ο συνειρμός όλων των χτυπημάτων επί ενός Έθνους που έχει πέσει σε διεθνή κηδεμονία; Διότι η αρπαγή των πόρων τής Πατρίδος μας και η ευρεία φτωχοποίηση σχεδιάστηκαν για να σηκωθούν όπλα εναντίον τής Ελλάδος με την βοήθεια από το εσωτερικό τού κράτους. Τα φαινόμενα τής πορνείας και των ναρκωτικών στους λαθροκαταυλισμούς μαζί με την εγκληματικότητα και την λεηλασία σε ελληνικές περιουσίες και εκκλησιές μας έχουν στηθεί για να επιτεθούν οι λαθρομετανάστες και οι αναρχοπράκτορες υπάλληλοι των σιωνιστών τοκογλύφων κατά τού ελληνισμού μας. Είναι οι ρέμπελοι που μάς είπε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός πως θα κινηθούν κατά των Ελλήνων.

Ο σύγχρονος δούρειος ίππος έχει μπει στην Πατρίδα που αποτίναξε έστω και μερικώς τον Μωχαμέτη με θυσίες στον καιρό τού Εικοσιένα. Όμως οι Ήρωες τού καιρού εκείνου δικάστηκαν και θανατώθηκαν όπως και ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός από τούς προγόνους των πάντα ίδιων τοκογλύφων τού καιρού μας, αυτούς που όλοι μαζί είναι απόγονοι των Σταυρωτήδων τού Χριστού μας. Και αυτό που έμενε ήταν το φυτίλι, η αφορμή, όταν κάποιοι δυνατοί μάχονται ή «μάχονται» κατά τού Ισλαμικού Κράτους. Και το φυτίλι στην φωτιά που σηκώνεται είναι οι Τούρκοι πραξικοπηματίες που ήρθαν να κρυφτούν ανάμεσά μας από τον σουλτανάκο Ερντογάν.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο προδότης ή και ανόητος που θα τολμήσει να μιλήσει για την ύπαρξη ζητήματος αλλογενούς ανθρωπισμού; Ποιος είναι αυτός ο αχρείος που θα προτάξει δημοκρατικά δικαιώματα για την δολοφονία των Ελλήνων και την παραχώρηση τής ελεύθερης Ελλάδος, όταν έχουν χυθεί ποταμοί ελληνικών αιμάτων και όταν στις σκλάβες πατρίδες υπάρχουν αδέρφια μας που μάς συμπονούν μα και προσμένουν την δική τους μαζί με τη δική μας λευτεριά; Ποιοι είναι αυτοί που φτιάχνουν συμφωνίες σε Μητέρα Ελλάδα και Θυγατέρα Κύπρο, ασελγώντας στις θυσίες τού Βλαχάκου, τού Γιαλοψού, τού Καραθανάση, τού Αυξεντίου, τού Καραολή, τού Παλληκαρίδη, τού Ισαάκ, τού Σολομού, αλλά και τού Γκούμα στη Βόρειο Ήπειρο;

Ήρθε η ώρα τού κυρίαρχου και καθάριου ελληνισμού. Ήρθε η ώρα τής Πίστεως και τού Ελληνικού Αίματος. Εκ τού Θεού άρχεσθαι και στον πύρινο δρόμο τής ιστορίας και τής ελευθερίας, στον δρόμο τής Ελλήνων Επαναστάσεως πορεύεσθε. Η αλήθεια έχει προορισμό της την συνέχεια και την κατανίκηση τού ψεύδους και τής τυραννίας. Και φορείς τής αληθείας είναι οι Πιστοί Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Είμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες που διαταζόμαστε από το Βιβλίο των Προγόνων μας και από τα ζωηρά για ζωή μάτια των παιδιών μας. Εμείς που σκορπάμε το δώρο τής λευτεριάς στα αδέρφια μας για μια Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάδα.

Δεν υπάρχει χώρος στην Ιερή Ελλάδα μας για τούς απογόνους τού Πηλιογούση, των Νενέκων, των Κοτζαμπάσηδων και των Μπραίμηδων. Η Ελλάς έχει ως μόνο χρέος της να ζήσει και να μεγαλουργήσει ως ελεύθερο Έθνος και όχι ως τμήμα τής παγκοσμιοποίησης. Οι νεοταξίτες ιούδες είναι εχθροί μας. Και η λύση είναι απλή και ελληνική. Ολοκληρωτική Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση σε μια απόλυτα ελληνοαίματη πολιτεία. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, Εθνικιστών και Πατριωτών. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις προσανατολισμένες στην Εθνική μας Ολοκλήρωση τής Μεγάλης Ιδέας. Συμμαχία με τις χριστιανικές και εθνικές δυνάμεις. Διότι Ελεύθερη Ελλάς είναι μονάχα η Δυνατή και Αυτοκρατορική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...