Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ



ΑΘΗΝΑ 8-2-2017.

Όταν στην ζωή ενός κράτους η γεωφυσική επάρκεια και η γεωπολιτική σημασία συμπίπτουν, τότε η κοινωνική ισορροπία και η εθνική βιωσιμότητα ταυτίζονται απόλυτα. Τα εσωτερικά και τα εξωτερικά ζητήματα ρυθμίζονται από τον βαθμό ανεξαρτησίας τού κράτους. Είτε θα υπάρξει ως δυνατή οντότητα με θεληματική εθνική ηγεσία είτε θα σβήσει ανάμεσα στους τυμβωρύχους δυνατούς.  

Πρέπει να φερθούμε με σεβασμό προς την ιστορία και συνάφεια προς την φύση που μάς ενέταξε ο καλός Θεός. Διότι τον εκ τής φύσεως δυνατό τον χτυπούν οι κατσαπλιάδες τού χρήματος εκ των έσω. Τού στέλνουν στρατούς τακτικούς ή ατάκτους, ενόπλους ή καλυπτομένους υπό πλαστές ανάγκες, μα πάντα σημαίες ευκαιριακές. Τού βάζουν ηγέτες με ροπή στην ανηθικότητα και την προδοσία. Εκμεταλλεύονται πάσα ανάγκη τού ράθυμου κράτους και αφού το πείσουν πως είναι τάχα αδύνατο, ασκούν οι ξένοι τυμβωρύχοι τις εξουσίες με τον εκβιασμό σε βάρος τού δούλου.

Στην περίπτωση τής Ελλάδος μας ταιριάζει το παράδειγμα με το σπήλαιο τού Πλάτωνα. Ο ελληνικός λαός έχει πειστεί τόσο πολύ πως το μικρό κράτος που το φόρτωσαν με βάρη προσημειωμένα οι αφεντάδες του είναι αναπόφευκτα και πραγματικά, ώστε να εργάζεται με τις αλυσίδες στο χέρι, μακριά από το φως τής πραγματικής ζωής. Βλέπουν ένα ατελείωτο και ζοφερό σκοτάδι διαρκώς, με τις σκιές των δεσμοφυλάκων τους να επιβλέπουν τα κέρδη τους, τις ζωές και τον πλούτο των σκλάβων. Με την διαφορά ότι ούτε τα βάρη είναι ελληνικά ούτε το σκοτάδι αληθινό. Το δε ελληνικό κράτος δεν είναι μικρό, αλλά κατακερματισμένο ανάμεσα σε τεχνητά και εχθρικά μορφώματα.

Η Ελλάς έχει χτίσει πολλούς πολιτισμούς και έχει περάσει άλλες τόσες κατοχές. Έχει υπάρξει ως κοσμοκρατορία, αλλά έχει υπάρξει και εξακολουθεί να διαβιεί ως φόρου υποτελής λαός, εις χείρας δήθεν ισχυρότερων λαών. Έχει χτίσει κόσμους με το όπλο και την ζυγαριά τού δικαίου στο χέρι και έχει χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της από τούς μισθοφορικούς στρατούς των διαχρονικών παγκόσμιων σιωνιστών τυράννων. Το Ελληνικό Έθνος υπήρξε νικητής όσες φορές στηρίχθηκε στις δυνάμεις και τις αρχές του και νικήθηκε όταν παζάρεψε τον βίο του με αρχές ξένες και δημοκρατικές. Νικούσε όταν ενεργούσε ως ένα σώμα και νικήθηκε όταν μπήκε στο σύστημα των κομματικών εταιριών.

Όταν λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει, λέει ο σοφός λαός μας. Ο κάθε κόκορας θα κοιτάξει να ελέγξει το δικό του κοτέτσι και να το αυγατίσει με τις κότες τού διπλανού. Αλλά επειδή δεν έχει προσφέρει ποτέ του τίποτα και πάντα σιτίζεται από τον επιβήτορα που τον τοποθετεί, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να σπέρνει διχασμούς και μάταιες ελπίδες. Αυτός είναι ο κομματικός εσμός τής αστικής δημοκρατίας. Ένας διεθνιστικός παρίας που στρώνει τον δρόμο προς τον χαμό τού λαού. Τα συμφέροντά του κοιτάει. Και τα συμφέροντά του είναι τα συμφέροντα τού επιβήτορα.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα απαντάει στο μόνο υπαρκτό δίλημμα. Ή θα αποφασίσουμε να βαδίσουμε με την Ισχυρή Ελλάδα ή θα πορευτούμε με το απόλυτο χάος. Ή θα ζήσουμε, που πάει να πει πως θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε ως ένα συμπαγές στράτευμα, ή θα πεθάνουμε και θα πάρουν άλλοι τα αιματοβαμμένα χώματά μας. Η Τουρκία ήδη σπρώχνεται από το νεοταξικό κτήνος να μάς επιτεθεί σε αντίβαρο για τις βέβαιες εξ ανατολών απώλειές της και οι σιωνιστές επιχειρούν να εκβιάσουν μια παγκόσμια χρεοκοπία, ώστε να κάμουν τούς λαούς, υπό το βάρος ενός γενικού πολέμου, να εκλιπαρήσουν την αντίχριστη παγκόσμια δικτατορία.

Η Τουρκία από τον καιρό τού προσχεδιασμένου και αποτυχόντος στρατιωτικού πραξικοπήματος έχει ανοιχτεί σε όλα τα συμμαχικά στρατόπεδα, κάνοντας περισσότερους εχθρούς παρά φίλους. Ενίοτε με τον Αμερικανό, με το Ισλαμικό Κράτος, στην σκιά τού επερχόμενου κουρδικού κράτους και με τον Ρώσο, που θέλει ωστόσο ανοικτή την πρόσβαση προς την Μεσόγειο και την Συρία. Κι έτσι λοιπόν ο Τούρκος αποφασίζει να στηρίξει τα μουσουλμανικά στίφη που μάς στέλνει ως δήθεν πρόσφυγες προκειμένου να αποκτήσει ερείσματα ανασύστασης τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αντί τού «εξευρωπαϊσμού» του.  

Σ’ αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, ο ψευτοσουλτάνος Ερντογάν προέβη στην αμφισβήτηση όλων των διεθνών συνθηκών που ρυθμίζουν τις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας. Είναι γνωστό ότι οι Τούρκοι θεωρούν την ελληνική μουσουλμανική κοινότητα τής Ελεύθερης Θράκης μας ως δήθεν τουρκική μειονότητα καθώς και πως θεωρούν το μουσουλμανικό θρήσκευμα και την τουρκικότητα ως τάχα έννοιες ταυτόσημες. Τώρα όμως απορρίπτουν εντελώς τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ζητώντας την κατάργηση τής Συνθήκης τής Λοζάνης, ενώ εσχάτως ζήτησαν και την αναθεώρηση τής Συνθήκης τού Μοντρέ που ρυθμίζει την ναυσιπλοΐα στα Στενά των Δαρδανελίων. Σκοπός τους η απρόσκοπτη κινητικότητα σε βάρος τής Ελλάδος, δίχως παρεμβολή δια θαλάσσης τού Ρώσου και παντός διαφορετικού στρατιωτικού σκοπού.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι προκλήσεις των εξ ανατολών λαθροπροσφύγων σε βάρος τής ζωής Ελλήνων και των περιουσιών τους στα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου. Αναρχοπράκτορες που σιτίζονται αδρά από κρατικά και νεοταξικά κονδύλια, κατευθύνουν τούς λαθρομετανάστες στις στημένες διαμαρτυρίες τους. Κράτος και παρακράτος, ολάκερο το ψευτορωμέϊκο στηρίζει την παράνομη κατάληψη των εισβολέων, την στιγμή που στην ψευτοευρώπη οι εκείθε νεοταξίτες σιωνιστές απεργάζονται τον μόνιμο εγκλωβισμό των γυρολόγων στην Ελλάδα, ώστε να μην ανέβουν οι εθνικιστές στις χώρες «τους».

Το τελευταίο όμως περιστατικό που συνέβη στην Κρήτη έχει ξεχειλίσει το ποτήρι για τούς νουν έχοντες Έλληνες. Για τούς Έλληνες δηλαδή που αγαπούν αποκλειστικά και απόλυτα Χριστό και Ελλάδα. Στις 31 Οκτωβρίου δύο ένστολοι και οπλοφορούντες εισήλθαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λέγοντας ότι είναι στρατιωτικοί ιατροί τού ισραηλινού στρατού που έχουν εντολή να ερευνήσουν αν το νοσοκομείο έχει την δυνατότητα να περιθάλψει τα θύματα εκτεταμένων πολεμικών επιχειρήσεων! Η διοίκηση απαγόρεψε την είσοδο των ξένων οι οποίοι αποχώρησαν άνευ συνεπειών.

Είναι σαφές λοιπόν ότι μια πολεμική καταιγίδα έρχεται να πνίξει τον ελεύθερο κόσμο ή να επιφέρει την καθαρτήρια δράση της ενάντια στην νεοταξική βρωμιά. Ούτε κατοχικά μέτρα ούτε κάρτες τού πολίτη ούτε κοσμοχαλασιά ευδοκιμούν στον ιερό τόπο Αγίων και Ηρώων. Εθνικιστική Διακυβέρνηση και Ελληνικός Στρατός βαδίζουμε εμπρός, ενώνοντας τούς καθάριους και πιστούς Έλληνες.

Ο Στρατός μας είναι έτοιμος να σαρώσει τα αγκάθια των βορειοανατολικών μας συνόρων. Και εμείς έχουμε στρατηγικό σχέδιο να εκτελέσουμε. Ο λαός είναι το δικό μας κοινοβούλιο. Ο Χριστός είναι ο Βασιλέας μας. Ο Ελληνικός Κοινοτισμός και η λευτεριά των αδερφών μας είναι απόφαση οριστική. Τον Ελληνισμό ενωμένο δεν τον νικάει κανείς. Κάθαρση στα προσκυνήματα και στα σύνορά μας. Χριστιανική, Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...