Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 1-3-2017.

Ελέγχοντας το κακό, δε βγαίνει τίποτε. Παρουσιάζοντας όμως το καλό, ελέγχεται από μόνο του το κακό. Μόνο με καλά παραδείγματα ελέγχονται όσοι έκαναν μόδα την αμαρτία. Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης. 

Η ρητορική και η πολεμική αρετή, η φιλοσοφία και το δίκαιο συναποτελούν την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τού Ελληνικού Έθνους. Ο λόγος τού Έλληνα ομοιάζει με τον σπόρο που πίπτει σε γόνιμο έδαφος για να δώσει τούς καρπούς του. Ο Θεός μάς έπλασε κατ’ εικόνα και ομοίωσή Του. Όπως ακριβώς λοιπόν ο Δημιουργός μας ως καλός Σπορέας απέστειλε το Ελληνικό Έθνος ως καλή Σπορά, έτσι ακριβώς και εμείς οφείλουμε να τειχίσουμε την κτίση μας από τις βλαβερές επιρροές και να την λαμπρύνουμε.

Έχουμε δεχθεί ως λαός άπειρες προκλήσεις και σκλαβιές στο διάβα τής ιστορίας μας που αποτελεί ταυτόχρονα την ιστορία και την ταυτότητα τής ανθρωπότητας. Έχουμε γνωρίσει λαμπρές περιόδους πολιτισμού και κοσμοκρατορίας και σκοτεινές περιόδους πνευματικής φτώχιας και υποταγής. Δεν αδικήσαμε ποτέ κανέναν, παρά μονάχα τον ίδιο μας τον εαυτό, αρνούμενοι την σωστή πλοήγηση στον δρόμο των προπατόρων μας και τής δημιουργίας. Δεν πικράναμε κανέναν επί τής γης. Αλλά πικράναμε τον Θεό και τούς Ήρωες τής Φυλής μας, επιτρέποντας την έλευση σατανάδων και βαρβάρων στην ιερή μας γη.

Βλέπουμε το κακό εμπρός μας. Τούς τοκογλύφους τού σιωνισμού, τούς λαθροεισβολείς και αναρχοπράκτορες τού ίδιου διαχρονικού διάβολου, τις τρομοκρατικές επιθέσεις ολούθε, εντός και εκτός συνόρων, τα ψευδοκράτη που στήσανε οι νεοταξίτες για να αρπάξουν ελληνικά χώματα μαζί μ’ αυτά που μάς έχουν ήδη κλέψει. Βλέπουμε ολόγυρα την πείνα, την δυστυχία, την πικρή αναζήτηση για ένα κομμάτι ψωμί. Και παρόλα τούτα, η «αντίδραση» είναι οι εύκολες διαπιστώσεις, η γκρίνια, η ηττοπάθεια, η απιστία και η αναζήτηση «λύσης» από τούς δολοφόνους τού Ελληνισμού άνευ ουσιαστικής δικής μας πράξεως.

Η κριτική στα κακώς κείμενα και ευρύτερα στην εθνική και κοινωνική μας ζωή είναι μεν απαραίτητη, πλην όμως άχρηστη όταν είναι στείρα. Διότι το κακό έχει ως εχθρό του το καλό που οφείλει με την σειρά του να εργαστεί για να γίνει καλύτερο από όσους και όσα προηγήθηκαν. Ο Όσιος Πατέρας Παίσιος ο Αγιορείτης είχε πει πολύ σωστά ότι ελέγχοντας το κακό, δεν βγαίνει τίποτε. Παρουσιάζοντας όμως το καλό, ελέγχεται από μόνο του το κακό, έλεγε ο Άγιος. Και ακόμη ότι μόνο με καλά παραδείγματα ελέγχονται όσοι έκαναν μόδα την αμαρτία.

Είναι πολύ μεγάλη και τραγική αλήθεια η επίδειξη εκ μέρους τής καθεστηκυίας τάξεως τής αμαρτίας, τής ανηθικότητας και τής προδοτικής εξαχρείωσης ως οδός δήθεν ευμάρειας. Η αντικατάσταση τού πνεύματος τού ηρωισμού και τής απόκρουσης τού εισβολέα από την υπογραφή και την υποδούλωση διά των λογιστικών παλιόχαρτων, η επιβολή των μνημονίων επί τού επικού όχι, η κατασυντριβή τού θεσμού τού γάμου από τα σύμφωνα συμβίωσης των ανώμαλων, η αποδοχή διά των πράξεων τού ψευτορωμέϊκου προς τις συζητήσεις για ύπαρξη ψευτομειονοτήτων εντός ελληνικού εδάφους, είναι η εικόνα μιας ατίμωσης που ή θα μάς εξοντώσει ως Έλληνες ή θα την εξαλείψουμε διά παντός ορθώνοντας Μεγάλη και Δίκαιη Ελλάδα.

Τα κακώς κείμενα παρουσιάζονται επιμελώς μέσα από τούς προπαγανδιστικούς και επικοινωνιακούς μηχανισμούς τής αστικής δημοκρατίας, διότι αφενός μεν θέλουν να μάς αλλοιώσουν τα ήθη και να μάς πουν πως δεν υπάρχει τάχα έξοδος διαφυγής και αφετέρου διότι το καθεστώς δεν είναι καν ελληνικό. Ελληνικόν εστί ου μόνον το λέγειν αλλά και το ποιείν. Κι αν κάποιοι θέλησαν να μού αλλάξουν στα σχολικά μου χρόνια γλώσσα και γραμματική, την ψυχή, την καρδιά και τον νου δεν κατάφεραν και δεν θα καταφέρουν ποτέ να μού τα αλλάξουν. Ελλάς και Ορθοδοξία διά παντός.

Ήρθε η ώρα να επικρατήσει ο καλός σπορέας ξεριζώνοντας τα ζιζάνια από το εύφορο οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής. Ήρθε η ώρα τής μεγάλης κρίσεως για να επικρατήσει το καλό με την μία και μόνη οδό, την κατασυντριβή τού κακού. Τα λόγια να γίνουν ιερές πράξεις και πύρινη ρομφαία. Να διώξουμε τούς διώκτες Χριστού και Ελλάδος. Να αποκαθάρουμε την κοινωνία από τούς υπηρέτες τής παγκοσμιοποίησης. Και επειδή μια δράση επιζήμια αντικαθίσταται πάντα από μια δράση επωφελή, ξεκινούμε εδώ και τώρα, άμεσα, τον καιρό τής Ελληνοποίησης. Τον καιρό τής Εκπολιτίστριας και Πολεμικής νέας Ελλάδος, τής Εθνικοκοινωνικής και Ορθόδοξης Ελλάδος.

Η Ελλάς είναι κράτος χριστιανικό και εθνικό. Διαθέτει αλήθειες και παρακαταθήκες που μάς έχουν δοθεί άνωθεν και έχουν ζυμωθεί μαζί μας στην καθημερινότητα. Με καρδιά και νου φτιάχνεις Ελλάδα. Την σχεδιάζεις μέσα σου, αφήνεις ελεύθερες τις ορμές τού πλάστη να γίνουν απτό οικοδόμημα και ύστερα εξαπλώνεις την δημιουργία όπου πάλλεται καρδιά ελληνική και όπου οδηγεί τον νου η ιστορία. Δεν χωρούν τείχη διαχωριστικά ανάμεσα στους Έλληνες και δεν υπάρχουν σίδερα για να τούς εγκλωβίσουν. Γινόμαστε μια γροθιά, σπάζουμε τα τείχη και σχηματίζουμε καθεστώς απαιτητικών Ελλήνων που διψάνε για ισχύ.

Η ισχύς εν τη ενώσει το λοιπόν. Η Πατρίς μας είναι γραμμένο να μακροημερεύσει και να τρανωθεί. Φωτιά και τσεκούρι στο ψευτορωμέϊκο. Με τις πέτρες τούς άπιστους. Με τις σφαίρες τούς βάρβαρους. Το Ελληνικό Έθνος είναι Έθνος Ανδρείο, δεν χωρά διάλυση τής οικογένειας. Η Ελληνίδα τροφός τού παιδιού και συμπαραστάτης τού Έλληνα. Ο Έλληνας διδάχος τού παιδιού και φρουρός πίστεως και πατρίδος. Εργάτης τής γης και κατακτητής νέων συνόρων που χωράνε ολάκερο το αυτοκρατορικό μεγαλείο τής Ελλάδος. Η πολεμική φλόγα τού καιρού θα αναδείξει την Ελλάδα στον θρόνο τής οικουμένης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...