Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΒΛΑΣΤΑΙΝΕΙ ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΝΙΑ



ΑΘΗΝΑ 15-2-2017.

Η ιστορική δικαιοσύνη είναι θυγατέρα τής θείας δικαιοσύνης και γεννήτορας τής γεωπολιτικής ισορροπίας. Μπορεί ο πολιτικός παράγοντας και οι ψευτοσύμμαχοι να απεργάζονται τυραννίες και παγκοσμιοποιήσεις, όμως ο Θεός δημιούργησε την ελεύθερη ανθρώπινη φύση με το όνομα Ελλάδα. Κι αν οι ψευτορωμιοί τύραννοι καπηλεύτηκαν εξουσίες αταίριαστες και εγκαταστάθηκαν ως κατοχικές αρχές, το αίμα των ηρώων είναι αυτό που θα διαλύσει το σκοτάδι για να χτίσουμε εμείς οι Εθνικιστές την νέα Ελλάδα, την Αγία Ρωμανία.

Φτιάξανε οι μεγάλες τάχα δυνάμεις οικονομικές συμφωνίες και διεθνείς οργανισμούς για να διαλύσουν τα έθνη και για να αλλάξουν τις συνθήκες συνόρων και διακρατικών σχέσεων. Φτιάξανε μνημόνια στην θέση των παλαιών οικονομικών κηδεμονιών και τυλίξανε στα παλιόχαρτα παραγωγή, πλούτο, εργασία, εξοπλισμούς, παιδεία, υγεία. Καταργήσανε τα εθνικά σύνορα και δώσανε τις θάλασσες στην διαχείριση των εμπόρων τής πολυπολιτισμικότητας και των στρατών που ασκούνται στην αρπαγή ελληνικού εδάφους. Βάλανε το ανίερο χέρι τους στα άγια των αγίων και τώρα ήρθε η ώρα τής εθνικής αντεπίθεσης.

Άνοιξαν θύρα διαλόγου οι ψευτοευρωπαίοι εξουσιαστές στην Τουρκία τής κατάλυσης πάσης μορφής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ιστορικών ελληνικών εδαφών και τώρα υπόκεινται στους ασιατικούς εκβιασμούς. Θα σάς γεμίσουμε ισλαμιστές λαθροπρόσφυγες και τζιχαντιστές, λέγει ο σουλτανάκος Ερντογάν. Την ίδια στιγμή ακυρώνει τις συνθήκες Μοντρέ και Λοζάνης και μιλάει για την κατά την Άγκυρα τουρκικότητα των Ιμίων και ολοκλήρου τού Ανατολικού Αιγαίου, προβαίνοντας σε ασκήσεις πολεμικής ετοιμότητας και έρευνας και διάσωσης.

Η Ελλάδα ωστόσο διαθέτει μια σάπια πολιτική κατάσταση, ένα διεφθαρμένο και αντεθνικό καθεστώς που υπονομεύει την εθνική ακεραιότητα και αυθυπαρξία μέσα από σχιζοφρενή αισθήματα ψεύτικου ανθρωπισμού και εξωφρενικές ρυθμίσεις οικονομικού αυτοχειριασμού. Το ψευτορωμέϊκο έχει αναγνωρίσει το δικαίωμα τουρκικού αυτοπροσδιορισμού στην ελεύθερη Θράκη μας, αποδέχεται την ενσωμάτωση των λαθροπροσφύγων και λαθρομεταναστών που μάς αποστέλλει η Τουρκία σε σχολεία και κοινωνία, έχει εκμηδενίσει τις στρατιωτικές δαπάνες για μνημονιακούς λόγους υποθήκευσης τής χώρας στους σιωνιστές τοκογλύφους και ανέχεται τις τουρκικές διεκδικήσεις, εμπαίζοντας το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων και εκθέτοντας την εθνική μας ασφάλεια.

Ακούσαμε τις προάλλες τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Τσαβούσογλου να αποκαλεί ξεκάθαρα τα Ίμια τουρκικό έδαφος. Όσοι υπηρετήσαμε το 1996 την στρατιωτική μας θητεία στην τότε εμπόλεμη περίοδο, αισθανθήκαμε το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι και τούς καρδιακούς παλμούς να χτυπούνε κόκκινο. Είναι το αίμα των τριών αθανάτων ηρώων και αδερφών μας Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση που ενεργοποιεί το ιερό καθήκον τής αποκαταστάσεως τού δικαίου στο όνομα των τριών παλικαριών που έχουμε αναλάβει να φέρουμε εις πέρας. Είναι η προδοσία που απέτρεψε έναν πόλεμο που θα οδηγούσε στο μέγα όνειρο, στο μέγα τάμα τής απαλλοτριώσεως τής Τουρκίας και τής εθνικής ολοκληρώσεως τής Μεγάλης Ελλάδος.

Οι ψευτοευρωπαίοι και ψευτοσύμμαχοι εγκαταλείπουν την εύπιστη Ελλάδα που γυρεύει ξένες πλάτες με ξένους λογαριασμούς. Κλείνουν την πόρτα στις παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών για να μην βρεθούν κάτω από εθνικιστική διοίκηση, όπως ομολογούν. Αφήνουν στον διάδρομο αναμονής την Τουρκία, αλλά δεν κάνουν τίποτα για να περιστείλουν την επιθετικότητά της σε βάρος τής Πατρίδος μας. Πάνε οι πολεμικοί τους στόλοι ολόγυρα από τα Θερμά Νερά τής Μεσογείου μήπως πάρουν κανένα κόκαλο από την εύθραυστη Ανατολή κι αυτό είναι όλο.

Πάρτε μέτρα οικονομικά και αφήστε το κράτος να καίγεται, λένε οι ψευτοευρωπαίοι. Και οι ψευτορωμιοί βαράνε προσοχές, ψηφίζοντας νόμους για τούς ψευτογάμους των κίναιδων και πρόνοιες ζεστής εγκατάστασης των λαθροπροσφύγων σε ξενοδοχεία και σπίτια που έχουν αρπάξει οι τοκογλύφοι από Έλληνες. Νεοταξίτες και Τούρκοι χρειάζονται οπωσδήποτε τούς λαθροεισβολείς στο πλευρό των πεμπτοφαλαγγιτών αναρχοπρακτόρων, ελληνόφωνων και ξενόγλωσσων. Γιατί την ώρα που θα εκκινήσει η Τουρκιά εισβολή στα νησιά μας, χρειάζεται μια προβοκάτσια, μια κίνηση αποπροσανατολισμού, ένα άνοιγμα και ένα χτύπημα από την μέσα πλευρά των συνόρων μας, από τούς ενοίκους τής νέας Κερκόπορτας…

Δεν θα περάσουν τα άνομα σχέδια των ρέμπελων τής σιωνιστικής Εσπερίας και η ισλαμική ακρίδα που την υπηρετεί. Η Ευρώπη τής οικονομικής ολιγαρχίας και τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης τσακίζεται από την λαϊκή απαίτηση για το νοικοκύρεμα των πατρίδων αποκλειστικά από τούς νοικοκυραίους στους οποίους ανήκουν. Η απαίτηση για την επαναφορά τής Ευρώπης των Εθνών έρχεται αργά αλλά σταθερά στο προσκήνιο. Και η Ελλάς έχει μονάχα ένα χρέος να εκτελέσει. Να ξεσχίσει τα χαρτιά των διεθνιστών λογιστών, να ενώσει τον λαό, να κάμει πολεμική προπαρασκευή και ετοιμότητα, να ενισχύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην πορεία τής Ισχυρής Ελλάδος με τα νέα και διευρυμένα σύνορά της.

Το Αίμα των Ηρώων τού Ελληνικού Έθνους μάς οδηγεί στην αληθινή λευτεριά και βλασταίνει Αγία Ρωμανία. Ναι, γνωρίζουμε πως οι εχθροί μας θέλουν λιγότερους Έλληνες και ακρωτηριασμένη στα βόρεια και ανατολικά εδάφη Ελλάδα. Αλλά εμείς οι Πιστοί Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές εφαρμόζουμε τον Νόμο τού Θεού και τής Φυλής που οδηγεί σε περισσότερους Έλληνες και στην ανάσταση τού Βυζαντίου μας. Διότι η πραγματική ανάπτυξη έρχεται με την καλλιέργεια και το πλάτεμα τής εθνικής γης.

Η εθνική κυριαρχία αποκαθίσταται με την λευτεριά και τού έσχατου σκλαβωμένου Έλληνα. Μεγαλύτερη επένδυση είναι η αύξηση των παιδιών τού Έθνους μας που έρχονται κάτω από την σκέπη τής Μητέρας Ελλάδος. Δικλείδα ασφαλείας για την επιτυχία τού εθνικού στρατηγικού σχεδίου είναι η κοινωνική συνοχή τής όμαιμης λαϊκής κοινότητας. Μέσον συγκολλήσεως είναι η ορθοδοξία και ο πατριωτισμός. Και μηχανισμός επιβολής των ελληνικών δικαίων είναι η ατσάλινη ορμή τού Ελληνικού Στρατού.

Πορευόμαστε με τον Χριστό Βασιλέα, καθαρίζουμε το εθνικό μετερίζι και φτιάχνουμε αποκλειστικά Εθνικοκοινωνική Διοίκηση στην Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Ουδείς μεγάλος σύμμαχος πάνω από τον μεγαλύτερο, τον Ελληνικό Κοινοτισμό μας. Κανείς δεν έχει ανάγκη κανέναν επαίτη. Ακόμη και οι συμμαχίες φτιάχνονται από προσωπικότητες που έχουν απαιτήσεις και δίκαια, από τούς γεννημένους νικητές. Αυτή η γεννημένη νικήτρια Ελλάς είναι που επελαύνει τώρα με τις δικές μας ενέργειες ως αληθής Δύναμη Χριστού και Πολιτισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...