Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ



ΑΘΗΝΑ 7-12-2016.

Η άσκηση εξουσίας και η απαίτηση δικαιωμάτων αποτελούν έννομη και νομοτελειακή κατάσταση που αφορά αποκλειστικά και μόνον λαούς και πρόσωπα που τηρούν την ελευθερία τους. Προτεκτοράτα που έχουν απολέσει την εθνική τους κυριαρχία υπαγόμενα σε διεθνείς κηδεμονίες για οικονομικούς ή άλλους λόγους, καθώς και κράτη που έχουν ηττηθεί στρατιωτικά άνευ κινήσεως απελευθερώσεως και γενικά κράτη που δεν υπηρετούν το Έθνος, δεν έχουν κανένα απολύτως έννομο δικαίωμα έναντι τού ελεύθερου λαού.

Ο λαός, η ζώσα φωνή τής Εθνικής Κοινότητος είναι το Έθνος χάρη τού οποίου και μόνον υπάρχει το κράτος. Το διαχρονικό Έθνος είναι αυτό που έχει σημασία και μονάχα γι’ αυτό αξίζει να αγωνίζεται ο Έλλην, διότι αποτελεί την ζώσα και αδιάλειπτη ιστορία τού Ελληνισμού. Το Έθνος είναι οι προπάτορές μας με τον ελληνικό πολιτισμό και τούς απελευθερωτικούς τους αγώνες, το Έθνος είναι ο ιδρώτας και ο κάματος που δίδουμε εμείς στα χνάρια όσων προηγήθηκαν ημών, το Έθνος είναι τα παιδιά μας που δικαιούνται να πάρουν ατόφια από τα χέρια μας την σκυτάλη των νέων αγώνων για την διαιώνιση τής Φυλής μας.

Ο λαός, στην περίπτωση που το κράτος έχει υποθηκεύσει την εθνική κυριαρχία, την περιουσία του και το έδαφός του στα χέρια των ψευτοσυμμάχων τοκογλύφων τού χρήματος και σε κείνα των βαρβάρων τού αίματος οικειοθελώς, έχει κάθε έννομο δικαίωμα και ιερό χρέος να καταστείλει τις προδοτικές κρατικές αρχές και το καθεστώς τους. Η προδοσία είναι το χείριστο έγκλημα κατά τού λαού και η εγκατάσταση τής προδοτικής εξουσίας είναι η χειρότερη μορφή τυραννίας που πρέπει οπωσδήποτε να βρει το ίδιο τέλος με τις εχθρικές δυνάμεις, την ολοσχερή και τελεία εξόντωση.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία με ποιον τρόπο έχει καταληφθεί ο λαός. Είναι εντελώς αδιάφορο αν έχει καταληφθεί με την παροχή τής λαϊκής ψήφου ή με την μεθόδευση τεχνητού χρέους και ληστρικών τόκων ή με την επιβολή οικονομικού και εμπορικού αποκλεισμού ή με την διενέργεια κατακτητικού πολέμου. Δεν μάς απασχολεί διόλου αν υπάρχει δημοκρατικό ή άλλου είδους πολίτευμα, αν υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ ολιγαρχών δημοκρατικού ή άλλου τύπου, δεν μάς απασχολούν οι βολεμένοι των στρατών κατοχής και οι ίδιοι οι στρατοί κατοχής. Διότι πρώτον, η εξαπάτηση και η κατοχή δεν νομιμοποιούνται και δεν αμνηστεύονται ποτέ. Και δεύτερον, διότι το Ελεύθερο Έθνος, η όμαιμη λαϊκή κοινότητα είναι αυτή που δίδει εντολές στο κράτος και όχι το αντίθετο.

Όταν έχεις ελεύθερο κράτος, ασκείς την επιρροή τής κραταιάς οντότητος υπέρ των λαϊκών δικαιωμάτων και των εθνικών δικαίων τής δικής σου αποκλειστικά Φυλής. Διασφαλίζεις την κοινωνική συνοχή μέσα από την εμπέδωση των μηχανισμών κοινωνικής δικαιοσύνης με την επάνδρωση τού Κράτους σε όλα τα επίπεδα από τα Άριστα και Δίκαια Μέλη τής Πατρίδος. Συνδέεις την παραγωγή με την οικονομία προς εξασφάλιση των αγαθών τροφής, παιδείας, υγείας και άμυνας τού λαού. Φτιάχνεις νέο πολιτισμό και γεωπολιτική παρουσία ισχυρή. Και φυσικά πολεμάς για να λευτερώσεις όλους τούς όμαιμους αδερφούς σου και να φτιάξεις Εθνικό Κράτος που θέλει να γίνει Δίκαιο, δηλαδή Μεγάλο και Δυνατό.

Το ψευτορωμέϊκο τής αστικής δημοκρατίας δεν είναι μήτε ελεύθερο μήτε ελληνικό. Δεν είναι καν κράτος. Είναι ένα ξεπουλημένο παλιοτόμαρο και συνεργάτης των μισελλήνων παγκοσμιοποιητών. Ένα κτήνος που φτιάξανε οι επίγονοι τού Εφιάλτη, τού Νενέκου και των Κοτζαμπάσηδων που τούς ξέρουμε ως πολιτικούς ή πολιτικάντηδες. Κι όλα τούτα με την εντολή σιωνιστών και μογγολότουρκων. Ένα τσούρμο από πάσης λογής διεθνιστές, φιλελεύθερους και σοσιαλμαρξιστές που έχουν στήσει τον ιστό τής αράχνης σε κράτος, παρακράτος, κόμματα, συνδικαλιστές και κάθε είδους λαϊκούς «προστάτες», αλλά όχι για τούς μόνους νόμιμους ιδιοκτήτες τής Ελληνικής Πατρίδος, τούς Έλληνες στο Αίμα και το Πνεύμα.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές είμαστε η σταθερή φωνή τού ελληνικού λαού, οι επαναστάτες συνεχιστές των αγώνων για την κοινωνική ελευθερία και την εθνική ολοκλήρωση, οι Στρατιώτες Χριστού και Ελλάδος. Για εμάς η πραγματική Ελλάς είναι το ρωμαλέο εκείνο Έθνος που δεν βάζει μπροστά πολιτικά κόστη και ξένες πλάτες, αλλά φτιάχνει υψηλά στρατηγικά σχέδια, κάμει τα αδύνατα δυνατά, οργώνει την γη, θωρακίζει την αναλλοίωτη προσωπικότητά του, συμπτύσσει την φυλετική του αλυσίδα, κάμνοντας τον Ελληνισμό καθαρό και άπαρτο Κάστρο. Στήριγμα επί των δικών του ποδών, ασφάλεια για τα γεννήματά του, έμπνευση για ολάκερη την Οικουμένη.

Η Ελλάς ορέ ψευτορωμιοί τού κερατά δεν χωράει μέσα σε μια κάλπη. Δεν διαβουλεύεται μια φορά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Είναι εργατική, είναι πιστή, είναι πολεμική. Εσείς λακέδες τού σιωνιστικού νεοταξισμού θέλετε να φέρεται ξένες γυρολόγες σαύρες στην θέση των Ελλήνων, θέλετε να κάνετε νόμιμες τις κλοπές τού ψευδοκράτους σας σε βάρος τού λαού, θέλετε να καταργήσετε ελληνικότητα και ορθοδοξία, μέσα από πλαστές τυραννικές ανάγκες και έναν ψεύτικο εμφύλιο. Για να βαδίσουν εναντίον μας απρόσκοπτα τα όπλα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και τού ισλάμ.

Είδαμε τις προάλλες την εισβολή των αλητήριων παρακρατικών στο σπίτι τού ηρωικού στρατιωτικού, επαναστάτη, ορθόδοξου και εθνικιστή Στυλιανού Παττακού. Το αποτέλεσμα ήταν να κλέψουν τα παράσημα και την ζωή τού Στρατηγού. Είδαμε τις υγιείς αντιδράσεις των Ελλήνων απέναντι στους ίδιους αλητήριους που θέλουν την παράδοση σχολειών και κοινωνίας στους λαθρομετανάστες, όταν οι παρακρατικοί θέλησαν να φιμώσουν βιαίως τούς Αληθινούς Έλληνες.

Είδαμε το ψευτορωμέϊκο να βάζει πρόστιμο σε άνεργο Έλληνα που πούλαγε κουλούρια για να ζήσει την οικογένειά του, όταν οι φοροκλέπτες και άρπαγες πανεπιστημίων και οι υπάλληλοι των διεθνών χρηματοκλεφτών γίνονται υπουργοί, οδηγώντας τον Ελληνισμό στα κάτεργα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είδαμε ακόμη την αμφισβήτηση τής Συνθήκης τής Λοζάνης και την δρομολόγηση τού κλεισίματος τής Ιεράς Μονής τής Παναγιάς Σουμελά στην Τραπεζούντα από την Τουρκία που επιδιώκει την επέκταση στα ελεύθερα ελληνικά εδάφη, μην τυχόν και επιζήσει τού νέου παγκόσμιου πολέμου.

Έλληνες, ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Να φερθούμε επιτέλους ως Ελεύθεροι και Επαναστάτες Έλληνες. Εκκαθάριση τής ιερής μας γης από απάτριδες, αντίχριστους και εισβολείς. Πανστρατιά των Πιστών και των Πολεμιστών Ελλήνων τής Εθνικής Ιδέας. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τού Ελληνικού Έθνους την ανάπτυξη, το τράνεμα και την υπεροχή. Η Ελλάς μονάχα στους Έλληνες. Ο Σιδηρόφρακτος Οικουμενικός Ελληνισμός μας γεωπολιτική Δύναμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...