Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΤΡΑΜΠ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 18-12-2016.

Από τον καιρό τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινουπόλεως από τούς ψευτοσταυροφόρους ο Ελληνισμός υπό όλες τις πολιτειακές του μορφές, είτε υπό καθεστώς δουλείας είτε ασφυκτικού ελέγχου, αναζητεί συμμάχους και γερές πλάτες σε ξένες αυλές. Λησμονεί όμως η δυστυχής και εύπιστη Φυλή μας τον φυσικό νόμο που λέει ότι οι ξένες αυλές εξυπηρετούν άνευ συμπαθειών τα δικά τους και μόνον συμφέροντα. Και είναι αυτά ακριβώς τα συμφέροντα που διορίζουν έκτοτε ψευτορωμιούς στην διοίκηση τού ρωμαίικου.

Μελετώ διαρκώς την ελληνική ιστορία και προβαίνω στις περί συμμαχιών και ελευθερίας συγκρίσεις με τον συγκαιρινό Ελληνισμό μου. Βλέπω λοιπόν τούς Φράγκους που νομίζουν και αυτοί πως είναι ελεύθεροι, να παζαρεύουν με τούς δικούς μας την κεφαλή στα πολιτικοθρησκευτικά ζητήματα προκειμένου να καρπωθούν την εύφορη γη μας αντί αποκρούσεως τάχα των εξ ανατολής εισβολέων. Την Εσπερία να επανέρχεται προ τής Αλώσεως τής Πόλης αντί τής ψευτοενώσεως των εκκλησιών να μάς «σώσει», αλλά εν τέλει να στηρίζει τον τουρκομογγόλο δυνάστη και σύμμαχό της.

Πέφτει λοιπόν η μεσαιωνική ελληνική αυτοκρατορία με την βοήθεια τής ψευτοαγίας παπικής έδρας που εισέβαλλε στο Βυζάντιο το 1204 προκειμένου να νικήσει τούς κακούς εχθρούς τής πίστης, σταυρώνοντας το Γένος τού Χριστού! Είναι εκείνοι οι φαρισαίοι υποκριτές που οι κεφαλές τους, λαμβάνοντας χοντρό μπαξίσι από τούς Σταυρωτήδες Σιωνιστές, έφυγαν από την Ενιαία Εκκλησία τού Ορθού Λόγου που μάς έδωσε ο Δωρεοδότης Θεός μας για να φτιάξουν την δήθεν καθολική, την παπική «εκκλησία» με το πλήθος των καινοφανών κακοδοξιών. Είναι οι ίδιοι υποκριτές που εγκατέλειψαν τούς Αγίους Τόπους εις χείρας των Αντίχριστων, παίρνοντας χρυσά οφέλη αντί τής παγκόσμιας κυριαρχίας. Με τις κεφαλές στο πλευρό των τυράννων και τούς ευρωπαϊκούς λαούς στην πλάνη και τις στημένες κρίσεις, οικονομικές και πολεμικές.

Πριν την Άλωση τής Κωνσταντινουπόλεως από τούς Τούρκους και έως την συμφωνία για την Εθνεγερσία τού Εικοσιένα και από την περιορισμένη ελευθερία που έφερε το πέρας τής Επανάστασης τού Εικοσιένα έως τις ημέρες μας, η γκρίνια και οι υποκλίσεις για την τακτική και τις βοήθειες είναι πάντα στην ημερήσια διάταξη. Πολιτικοί, Εκκλησία και Στρατιωτικοί να στέλνουν φιρμάνια στην Ανατολή και την Δύση, στην Ρωσία, την Αγγλία, την Γαλλία, εσχάτως την Αμερική. Για να διώκονται πάντα τα πατριωτικά πνεύματα τής στρατιωτικής δράσεως και τού εθνικιστικού λόγου, να λοιδορούνται οι ιερείς που ματώνουν για Ορθοδοξία και Ελλάδα μαζί με τούς Μαχητές τής Φυλής μας και να ανεβαίνουν στο τιμόνι τού Ελληνικού Έθνους οι προδότες πολιτικοί με τα δάνεια που σκαρώνουν για να υποθηκεύσουν την Πατρίδα και οι Οικουμενιστές που συζητούν κοινωνία με τούς επίορκους αιρετικούς.

Η σημερινή οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει η Ιερή Ελλάς είναι απόρροια τής αναθέσεως των ελληνικών τυχών, αληθειών και δικαίων αξιώσεων εις χείρας μισελλήνων. Οι κουβέντες με τούς ψευτοχριστιανούς και τις ψευτοθρησκείες επαναλαμβάνονται από τούς οικουμενιστές, εκείνους που στο Βυζάντιο αυτοαποκαλούνταν ως δήθεν ενωτικοί, αποκαλώντας τούς Ελληνορθόδοξους ως ανθενωτικούς. Ζητούμενο είναι η παγκόσμια θρησκεία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι πολιτικοί που μισούν την Ελληνοορθοδοξία λατρεύουν τον οικουμενισμό και από εκεί που οι διεθνιστές λέγανε τούς αμερικανούς φονιάδες των λαών, οι αμερικανοκομμουνιστές συν χορώ με άπαντες τούς συνταγματικούς πέφτουν μπρούμυτα και υποδέχονται με κόκκινα χαλιά τούς «φονιάδες».

Από την λατρεία λοιπόν τού επαναστατικού καιρού σε Αγγλία, Γαλλία και Τσαρική Ρωσία περάσαμε στην Δύση και το Παραπέτασμα Αγγλίας και Σοβιετικής Ρωσίας και από εκείνη την εποχή ήρθαμε τον καιρό των μνημονίων να μοιραστούμε ανάμεσα στην Ρωσία και την Αμερική, την Αμερική των «Δημοκρατικών» και την Αμερική τού Τραμπ. Από τούς Μαυροκορδάτους και τούς Κωλέττηδες στους καραμανλομητσοτάκηδες και τούς τσιπροπαπανδρέηδες.  Και όλα τούτα διότι λησμονήθηκε εσκεμμένα από τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς και τούς ανόητους ή διεφθαρμένους υποστηρικτές τους το αναπότρεπτο και αιώνιο δόγμα που λέει ότι ελευθερία λαμβάνει μονάχα ο πιστός και ο δυνατός, εκείνος που μάχεται για τα ιδανικά του και την εθνική ισχύ του.

Ο Τραμπ που ψήφισαν τον Νοέμβριο τού 2016 οι Αμερικανοί έχει χριστιανικό πρόσημο στην πολιτική του και έναν ικανό αριθμό Ελλήνων συνεργατών. Έχει όπως φαίνεται να αντιμετωπίσει την πολεμική των σιωνιστών που ελέγχουν το χρήμα και ένα μέρος τής στρατιωτικής ιεραρχίας των αμερικανών μαζί με τις ψευτοθρησκείες. Είδαμε διαδηλώσεις επί διαδηλώσεων στις ΗΠΑ και τρομοκρατίες επί τρομοκρατιών συν την έξαρση τουρκικών προκλήσεων και λαθρομετανάστευσης στην Πατρίδα μας και την Ευρώπη μαρτυρούν την επιδίωξη παγκόσμιας χρεοκοπίας και παγκόσμιου πολέμου. Ο δε Τραμπ έχει επιπλέον τον στρατηγό Μάϊκλ Φλυν ως στρατιωτικό σύμβουλο που θέλει την συνεργασία των ΗΠΑ με την Τουρκία και διαθέτει εταιρία συμβούλων που συνεργάζεται με τουρκικούς οικονομικούς φορείς.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα στηρίζεται στην Πίστη, στην ομοψυχία και την ενδυνάμωση των Ελλήνων. Οδικός μας χάρτης είναι η Ελληνοορθοδοξία και ο Ελληνικός Κοινοτισμός. Αληθινή Ελλάς για εμάς είναι μονάχα η Δυνατή Ελλάς και Δυνατή Ελλάς είναι η Ελλάς που θέλει να γίνει Μεγάλη Ελλάς. Να γενεί ο Ελληνισμός η μεγαλύτερη δύναμη τής Οικουμένης. Η ιστορία, τα προσκυνήματα, το αίμα των ηρώων, οι ψυχές και τα μνημεία που μαρτυρούν αυτοκρατορική ελληνικότητα, η αξιοποίηση τής γης μας και η απελευθέρωση εκείνης που σκόρπισαν οι προδότες σε αυτούς που μάς απειλούν, η πραγματική μας φύση και η αποστολή μας, τα παιδιά μας, είναι οι μόνοι εντολείς τού Ελληνισμού, τού Εθνικοκοινωνισμού και τής Ορθοδοξίας μας.

Θέλετε δυνατούς ορέ Έλληνες; Κοιτάξτε τον καθρέφτη και κυρίως εκείνον τής ψυχής σας. Θέλετε ελευθερία αδέρφια; Όσοι έχουμε ψυχή και σθένος, όσοι δυνάμεθα να υπερβούμε την ανθρώπινη φύση για να διατηρήσουμε ταυτότητα και αξιοπρέπεια, αυτοί είμαστε που θα αναστήσουμε την Ελεύθερη Ελλάδα. Θέλουμε να νικήσουμε μια για πάντα τούς δαίμονες τής ανθρωπότητας και τής Φυλής μας.

Κάτω η κομματοκρατία των προσκυνημένων. Μια αγκαλιά από πυρωμένες ελληνικές καρδιές, όσοι Πιστοί Έλληνες αγωνίζονται για Χριστό και Ελλάδα. Η ελληνική γη και τα δώρα της είναι κατά δικά μας. Πλούτος για τα παιδιά μας και μετερίζι για πλάτεμα. Όσοι αποδέχονται την Μεγάλη Ελλάδα είναι φίλοι μας. Με Βασιλιά μας τον Χριστό και υπέρτατο σύμμαχο τον Οικουμενικό Ελληνισμό. Εχθρός μας είναι το Αντίχριστο Θηρίο και η Παγκοσμιοποίησή του. Και απάντηση είναι ο Ιησούς Χριστός και η αποκατάσταση τού Αποστολικού Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...