Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ



ΑΘΗΝΑ 13-11-2016.

Οι ανθρώπινες ελευθερίες στον καιρό τού νεοταξικού παραλογισμού έχουν γίνει όπλο που αποσκοπεί στον πνευματικό και βιολογικό θάνατο τού Ελληνικού Έθνους. Η ελευθερία υποτάχθηκε στην ελευθεριότητα που αντικαθιστά την αγάπη προς την φυλή με τον δουλικό παγκόσμιο τύπο ανθρώπου, θεοποιώντας τούς αποστάτες Σταυρωτήδες ενάντια στον Θεό.

Οι διώκτες τού Χριστού και τής Ελλάδος, ως επαγγελματίες συκοφάντες, μιλούν για την αλήθεια φιμώνοντας τούς φιλαλήθεις! Ω τής παράνοιας, φαύλοι υπηρέτες τής παγκόσμιας τυραννίας. Όμως η αλήθεια σε όλα τα ζητήματα, μικρά και μεγάλα, έχει μονάχα μία όψη κι όχι πολλές. Απηχεί την ιστορία, την οντολογία και την δικαιοκρισία επάνω στην ύπαρξη και την σχέση τού Θεού με τον άνθρωπο, όπως αντιστοίχως και των λαών αναμεταξύ τους. Αλήθεια εστί η λιτή και ανεπιτήδευτη πραγματικότητα, το φως των πάντων κι όχι το συμφέρον των υποχθόνιων υπηρετών τού σκότους.

Θα δείτε να λέγουν το λογικό για παράλογο και το παράλογο για λογικό. Έτσι μάς είπαν άγιοι άνθρωποι και προφήτες τής ελληνοορθοδοξίας που αν ζούσαν σήμερα θα τούς χαρακτήριζαν ως αιρετικούς οι ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές. Και ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές είναι εκείνοι που μιλούν για την δήθεν εκκλησιαστική περιβολή των παπικών, των προτεσταντών, των κάθε λογής δήθεν χριστιανικών ομολογιών. Κάνουν διαλόγους ενώσεως με τούς πεμπτοφαλαγγίτες τής πίστης μας και παράλληλα αποδέχονται την συνεύρεση όλων των θρησκειών κάτω από μια παγκόσμια θρησκεία.

Δεν είναι μονάχα οι οικουμενιστές αυτοί που συσκοτίζουν νου και κοινωνία. Είναι επίσης οι πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς που μιλούν για την ανεκτικότητα απέναντι στον αλλόφυλο, τον αλλόθρησκο και τον ανήθικο τύπο ανθρώπου. Τόσο οι πολιτικοί και οι πολίτες όσο και οι θρησκειολογούντες διεθνιστές μισούν θανάσιμα τον ελληνικό εθνικισμό και αρνούνται την γενεσιουργό χάρη προς την ορθοδοξία και τον ελληνισμό που έπεμψε ο Δημιουργός των όλων Θεός. Οι ίδιοι ανέστιοι και αναίσθητοι τύποι, αφού δεν έχουν μήτε Πατρίδα μήτε αίσθηση καθήκοντος, ρίχνουν τα τείχη τού κράτους για να στεγάσουν τούς στρατιώτες τής παγκοσμιοποίησης ως πολίτες στην θέση των Ελλήνων.

Όλοι οι εκφραστές τής ασύνορης παγκοσμιότητας παπαγαλίζουν ανάμεσα σε άλλα εκσυγχρονιστικά και ανθρωπιστικά τάχα ευφυολογήματα την έννοια τής ανεξιθρησκίας. Την έννοια δηλαδή τής αποδοχής όλων των αναγνωρισμένων θρησκευτικών δογμάτων μέσα στην ελληνική κοινωνία. Με την διαφορά όμως ότι οι «ανεκτικοί» κάνουν πως ξεχνούν ότι η Ιερή Ελλάς ουδέποτε εδίωξε ουδένα για λόγους πνευματικής αναζήτησης, αρκεί οι διάφορες συλλογικότητες να μην βλάπτουν την ακεραιότητα τού εθνικού μας κράτους και να μην στρέφονται ενάντια στην Ορθόδοξη Συνείδηση τής συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων.

Οι σιωνιστόδουλες θεραπαινίδες τής παγκοσμιοποίησης αρνούνται να παραδεχτούν ότι η Πίστη είναι μονάχα μία, αφού ο Αληθινός Θεός είναι μονάχα ένας. Αρνούνται να δεχτούν πως οι θρησκείες που βάλλουν κατά Ορθοδοξίας και Ελλάδος διαιρετικά και διαβρωτικά είναι κακόδοξες ανθρώπινες ερμηνείες και παρερμηνείες τού Αληθινού Λόγου τού Θεού. Αρνούνται να ομολογήσουν ότι οι ψευτοθρησκείες ακολουθούνται από ανθελληνικές υπάρξεις που από την γένεση τού κόσμου και των εθνών έως τις ημέρες μας, έχουν κινηθεί και έχουν καταστεί επίβουλοι και κατακτητές τής Ελλάδος, χύνοντας ποταμούς αιμάτων Αγίων και Ηρώων τού Ελληνισμού.

Ο πονηρός σιωνισμός, δούλος και μεταπράτης των θελημάτων τού Σατανικού Θηρίου και μέγα αποστάτη, έχει στραφεί εναντίον τής Πατρίδος μας είτε απευθείας είτε μέσω τού Ισλάμ. Από τον καιρό τού Εφιάλτη, τού Ξέρξη, τής βασίλισσας αυτού Εσθήρ και τού στρατηγού του Μαρδοχαίου – Μαρδόνιου έως τον καιρό τής Κερκόπορτας και τής Άλωσης τής Πόλης μας και από τον καιρό τής δολοφονίας τού Πατροκοσμά τού Αιτωλού, τού Διάκου και τού Κολοκοτρώνη ίσαμε την εξόντωση μεγάλου μέρους τού Ελληνισμού σε Αίμο, Ιωνία, Πόντο και Κύπρο. Η πολυθρησκευτικότητα και ο πολυφυλετισμός γίνηκαν δούρειος ίππος για την εισδοχή εντός των τειχών μας ψευτορωμιών και βαρβάρων.

Μάς λέγουν οι «πολιτικά ορθοί» και «ψυχοπονιάρηδες» πως υπάρχουν επί παραδείγματι πολλοί Έλληνες μουσουλμάνοι. Και εννοούν οι πονηροί ανθέλληνες τούς λαθρομετανάστες ασιάτες και αφρικανούς μαζί με κάποιους τουρκόψυχους και κάποιους σκηνίτες «ευπαθείς». Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές τούς απαντούμε ότι σαφώς και υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι, αλλά όχι οι γυρολόγοι μισθοφόροι τού νεοταξισμού. Είναι οι Πομάκοι, είναι οι κρυπτέλληνες και κρυπτοχριστιανοί που διαβιούν στις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες, είναι οι ελληνόριζοι που διαβιούν στην καθ’ ημάς βυζαντινή και ελληνίδα ανατολή. Αυτοί και μόνον είναι Έλληνες μουσουλμάνοι.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα ρητά και κατηγορηματικά λέγει πως η Ελλάς ανήκει σε όλους τούς Έλληνες στο αίμα και την ψυχή που εκφράζουν και υπηρετούν τα δίκαια και τις αλήθειες τού Ελληνικού Έθνους. Κυρίαρχο πνεύμα θεοσέβειας και μόνη Εκκλησία που εκφράζει την Πίστη των Ελλήνων είναι η Ελληνοορθοδοξία. Αναγνωρισμένη θρησκεία είναι μονάχα όποια αποδέχεται την μοναδικότητα τού ελληνικού κράτους σε εθνική και φυλετική προσωπικότητα και φυσιογνωμία, καθώς και κείνη που αποδέχεται την ελευθερία και τον κοινοτισμό των καθάριων Ελλήνων.

Ανεξαρτησία εθνική και θρησκευτική λοιπόν συμβαδίζουν και συνυπάρχουν μές στην εθνική συλλογικότητα των Ελλήνων. Αν κάποιος πιστεύει στην αρχαία θρησκεία και δίδει τον κοινό αγώνα για την πρόοδο και την ισχύ τής Ελλάδος κοινωνικά και γεωπολιτικά, έχει καλώς. Ο Πομάκος, απόγονος των Θρακών ιππομάχων στρατιωτών τού Μεγαλέξανδρου που βαστούν γερά τα τείχη ενάντια στον Τούρκο είναι Έλλην αδερφός.

Τώρα και πάντα, έως συντελείας των αιώνων, στην Κορωνίδα τού Εθνικιστικού Μας Αγώνα, μαχόμαστε ισοβίως για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Μεγάλης Αυτοκρατορικής Ελλάδος την Ελευθερία. Ένας Βασιλεύς, Ιησούς Χριστός. Μία ημών Παράταξις, η Αγία Ελλάς. Ένας τρόπος ζωής, ο Ελληνικός Εθνικισμός. Η δε Ορθόδοξη Αλήθεια μας καθίσταται οικουμενική από τον ανίκητο Πανελληνισμό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...