Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 4-4-2016.

Λαός που διδάσκεται από την ιστορία του γνωρίζει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Τα παθήματα άλλωστε αποτελούν πειστικότατα μαθήματα. Λαός που οδηγείται από την ένδοξη ιστορία του σε πράξεις ανάλογης ποιότητας αξίζει να ζει. Λαός όμως που δεν διδάσκεται από την ιστορία του και επαναλαμβάνει τα λάθη του, λαός που ξεχνάει την ιστορία του, αυτός ξενοδιοικείται και τελικά πεθαίνει. Αυτός είναι ο νόμος τής φύσης και είναι απολύτως δίκαιος.

Δεν είναι διόλου τυχαίο που οι γραικύλοι πολιτικάντηδες εξαφάνισαν την πλήρη και αληθινή ιστορία τής Ελλάδος από τα σχολεία. Το είπαν άλλωστε σιωνιστές σαν τον Κίσσινγκερ και άλλοι παλιότεροι αυτού, πως επειδή είμαστε ατίθασοι και δυσκολοκυβέρνητοι πρέπει να μάς αλλοιώσουν πίστη, ιστορία και πολιτισμό. Ομοαίματοι κάποιοι εξ αυτών και τσιράκια των εμπόρων των εθνών οι υπόλοιποι εκ των πολιτικών τής δημοκρατίας που εξαργυρώνουν την χρεοκοπία τού κράτους και τον θάνατο τής Φυλής μας με δοτές και υπαγορευόμενες προς τον λαό εξουσίες.

Αν όμως μάθουμε ποιοι πραγματικά είμαστε εμείς οι Έλληνες, ποια η προέλευση ημών, ποια η αποστολή μας, ποια τα διδάγματα και τα κατορθώματα των Πατέρων μας, ποιοι μάς πολεμούν και μάς διοικούν, τότε η τυραννία θα πάρει τέλος, αρχής γενομένοις από το εσωτερικό τής Πατρίδος μας. Θα στείλουμε τούς Εφιάλτες και τούς Πηλιογούσηδες στο βάραθρο τού αιώνιου χαμού. Θα ξανανιώσουμε στην πράξη όπως μας είπε ο Σωκράτης πως τιμιότερον και αγιότερον εστί η Πατρίς. Θα επαληθεύσουμε πως οι έννοιες Έλλην και Ήρωας είναι ταυτόσημες. Θα χτίσουμε νέο πολιτισμό. Θα εκστρατεύσουμε και πάλι ενάντια σε όσους σύγχρονους βαρβάρους επιβουλεύονται τα χώματα και την ζωή των παιδιών μας. Θα κάνουμε πάλι πλέρια καστροπολιτεία την Αγία Ελλάδα μας.

Έχει τονιστεί πολλές φορές από τούτες τις γραμμές ότι τα εθνικά και τα κοινωνικά ζητήματα τού Ελληνικού Έθνους είναι αλληλένδετα. Έπρεπε όμως να υποστούμε την έσχατη επίθεση τού νεοταξικού κτήνους. Διότι αυτό που ζει η Ορθόδοξη Ελλάς είναι ένας ξεκάθαρος πόλεμος από τον Αντίχριστο Παγκοσμιοποιητή. Κι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να αφυπνιστούν συνειδήσεις. Να κοιτάξουμε στον εσωτερικό μας κόσμο, να γίνουμε μαθητές και πολεμιστές συνάμα τού Ελληνισμού. Να γράψουμε τις νέες σελίδες τού βιβλίου τής Ελληνικής Φυλής ως συνεχιστές τού Λεωνίδα, τού Παλαιολόγου, τού Κολοκοτρώνη.

Την ελληνική ιστορία δεν την διαβάζεις απλώς, αλλά την ζεις. Δεν την τιμάς απλώς, αλλά την επαναλαμβάνεις. Δεν την αφήνεις κρυμμένη, αλλά την βγάζεις στο φως σε όλες τις πτυχές της. Δεν είναι το χθες μονάχα. Είναι το σήμερα, είναι το αύριο. Ολάκερος ο Ελληνισμός βρίσκεται μέσα στα κύτταρά σου, ζει και αναπνέει μαζί σου. Οι λαβωματιές των παλαιότερων και των συγκαιρινών σου Ελλήνων σημαδεύουν και σένα, ώστε να κόψεις σύριζα το χέρι των βέβηλων. Το εύρος τού Έθνους και η εθνική γη είναι ισομεγέθη με την ιστορία μας. Μια φορά Αυτοκρατορική Ελλάδα, ξανά Αυτοκρατορική Ελλάδα. Αρκεί να μην σπαταλάμε τον Ελληνισμό μας σε ξένες πλάτες και σκοπούς.

Μάς κάμανε ξένους ανάμεσά μας. Χωρίσανε τα προβλήματα τού λαού, χωρίσανε και τις φάσεις τής ζωής τού Γένους μας. Καθείς να νοιάζεται για λογαριασμό του μονάχα. Για το τώρα, για το σήμερα, δίχως ταυτότητα και προέλευση. Να ακούμε για κάποιους ήρωες σε κάποια λιγοστά βιβλία. Να βλέπουμε κάποιες εκδηλώσεις ιστορικού περιεχομένου, άλλοτε ιδιωτικές, άλλοτε και σπανίως κρατικές, κυρίως καρδιακές και εθνικιστικές, για εκείνους που εργάστηκαν, που ματώσανε, που χτίσανε, που κουβαλήσανε στις πλάτες τους Ελλάδα. Να βλέπουμε κάποιες ταινίες που η δημοκρατία έχει θάψει μαζί με την προέλευση τού Έθνους μας σαν κι αυτήν που μιλάει για την δίκη τού Κολοκοτρώνη, για προδοσία από τούς προδότες και τούς Σταυρωτήδες εντολείς τους.

Αναδεικνύοντας μνήμες, διηγήσεις και ίχνη με λαλιά μέσα στην ελληνική πλάση, παίρνουμε τις απαντήσεις στα σημερινά αδιέξοδα που είναι όμοια και φτιαχτά σαν τα παλιά. Από τα δάνεια τού Εικοσιένα έως τα δάνεια των μνημονίων. Στο κυνήγι τού Εθνικού Φρονήματος και την επιχείρηση εξοβελισμού τής Ορθοδοξίας. Στην εξόντωση των Πρώτων τού Ελληνισμού. Από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στην Κεμαλική Τουρκία και τις ελληνοτουρκικές «φιλίες». Από τα νόμπελ ειρήνης στους σφαγείς μας στα νόμπελ μαζοχισμού και το λαθροπροσφυγικό. Από την κατοχή των όπλων στην κατοχή των τόκων, στον λαθροεποικισμό και την μετατροπή των Τούρκων σε δήθεν συμμάχους που συνεχίζουν να μάς δολοφονούν μαζί με τούς νεοταξίτες.

Δεν ξεχνάμε τον Βλαχάκο, τον Καραθανάση και τον Γιαλοψό. Δεν ξεχνάμε τον Ισαάκ, τον Σολωμό, την ΕΟΚΑ και την Κύπρο. Δεν ξεχνάμε τον Ηλιάκη, τον Σιαλμά και όλους τούς Ήρωες πριν και μετά από αυτούς. Δεν ξεχνάμε τον Αριστοτέλη Γκούμα και την Βόρειο Ήπειρο. Δεν ξεχνάμε τούς Φουντούλη και Καπελώνη. Δεν ξεχνάμε τούς νεομάρτυρες τού Ελληνικού Έθνους Τουλίτση, Πανανά και Ευαγγέλου. Δεν παραχωρούμε σπιθαμή τού Αιγαίου. Δεν παραχωρούμε την Μακεδονία που πότισαν με Αίμα ο Παύλος Μελάς και άπαντες οι Μακεδονομάχοι. Οι Ήρωες είναι ισοβίως αδέρφια μας. Το αίμα τους ρέει μες στις φλέβες μας. Ο Ελληνισμός είναι Ενιαίος και βαδίζει πάντα και μόνον εμπρός και αυξητικά.  

Οι νεοκοτζαμπάσηδες και οι ψευτοσύμμαχοι είναι εχθροί τού Αιώνιου Ελληνισμού. Είναι ομοαίματοι και ομόφρονες των παλαιών. Η Ελληνίδα Γη όμως είναι Θείο Προσκύνημα και Τρανών Ελλήνων Κάστρο. Διακρίνεται από το άβατο και από το διαρκές πλάτεμα. Είναι το κληροδότημα από τούς Πατέρες τής Φυλής προς εμάς και από εμάς μονάχα για τα παιδιά μας. Απλώνεται έως το έσχατο μνημείο και τον πιο απομακρυσμένο τάφο Έλληνα Πολεμιστή. Αγία Ρωμανία και Μεγάλη Ελλάς ξανά και για πάντα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...