Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 7-3-2016.

Οι κανόνες τής πολιτικής ζωής τού κράτους μεταβάλλονται σε δύο περιπτώσεις. Πρώτον, όταν προκύπτουν διεθνείς συγκυρίες που επηρεάζουν την εσωτερική πολιτική ζωή και δεύτερον όταν έχουν προηγηθεί βίαιες συνθήκες που έχουν ανατραπεί προκειμένου να επέλθει η εθνική ελευθερία και η λαϊκή κυριαρχία. Η μεταρρύθμιση τής λειτουργίας τού κράτους πρέπει να κινείται με γνώμονα τον αναλλοίωτο χαρακτήρα τής κοινωνικής συνοχής και τής εθνικής ταυτότητας και τελικό σκοπό την εθνική ανεξαρτησία και ισχύ.

Στην περίπτωση που παραβιάζεται η συνοχή και αλλοιώνεται η ταυτότητα τού λαού, έχουμε τυραννία κι όχι μεταρρύθμιση. Και οι τυραννίες ανατρέπονται. Οι διεθνείς συγκυρίες που δύνανται να διαφοροποιήσουν την συμπεριφορά τού κράτους είναι οι διεθνείς οικονομικές συναλλαγές, οι εμπορικές δραστηριότητες, οι γεωπολιτικές συνθήκες και οι συμμαχίες τού κράτους. Στον μεταρρυθμιστικό παράγοντα δεν συμπεριλαμβάνονται η εγκατάλειψη τής εθνικής οικονομίας, η εγκατάλειψη των εθνικών μας ζητημάτων, η νόθευση τού εθνοφυλετικού ιστού και η θρησκευτική αλλοίωση. Διότι η επιχείρηση παραμόρφωσης τού Έθνους είναι ενέργεια προδοτική και εχθρική.

Οι βίαιες συνθήκες που επιβάλλουν την εθνική μεταρρυθμιστική ενέργεια δύνανται να αφορούν τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό περιβάλλον τής εθνικής μας επικράτειας. Στο εσωτερικό περιβάλλον οι αλλαγές αφορούν είτε μια ξενοκίνητη πολιτική και ένα ξενοκίνητο πολιτικό καθεστώς, όπως συμβαίνει στις μέρες μας, είτε μια εσωτερική ανταρσία υποκινούμενη από μισελληνικά κέντρα. Στο δε εξωτερικό περιβάλλον μιλάμε για οικονομικό ή πολεμικό αποκλεισμό τής χώρας ή ορισμένης εθνικής μας κοινότητας. Στις περιπτώσεις αυτές οι ξενοκίνητοι ανατρέπονται, οι μισέλληνες τίθενται στο στόχαστρο τής εθνικής πολιτείας και οι διεθνείς σχέσεις τού κράτους επανασχεδιάζονται.

Στην περίπτωση τής Ελλάδος μας, το κράτος βρίσκεται υπό διπλή κατοχή. Ο ελληνικός λαός βρέθηκε παραπλανημένος υπό την διοίκηση τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας που δρα αποκλειστικά ως εντολοδόχος τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Είναι μια παλαιά αμαρτία που εξελίσσεται σε βάθος χρόνου από τον καιρό τής βίαιης ανατροπής τού απελευθερωτικού αγώνος τού Εικοσιένα, με την φυλάκιση των Πρώτων τής Ελληνικής Φυλής και την φόρτωση στην πλάτη μας ψευτορωμιών και δανεικών πολιτικών. Έπρεπε όμως να ασκηθεί αισχρή νομότυπη κλοπή σε βάρος των Ελλήνων ενώπιον τής επερχόμενης βρωμερής παγκόσμιας σιωνιστικής τυραννίας και μάλιστα συνοδεία βιασμού προσωπικότητος και εδαφών, ώστε να αφυπνιστούν οι συνειδήσεις των ραγιάδων.

Φέρανε λοιπόν φορολογικά μέτρα που θέλουν τον λαϊκό μόχθο να αρπάζεται στο πολλαπλάσιο τού παραγομένου εισοδήματος σε ένα δήθεν δημόσιο ταμείο. Όμως το ανταποδοτικό όφελος δεν πάει μήτε σε υποδομές μήτε στις κοινωφελείς παροχές, αλλά στον παγκόσμιο τοκογλύφο. Δεν έχουμε κατά συνέπεια την μεταρρυθμιστική σύνδεση παραγωγής και οικονομίας, αλλά την απορρόφηση τής παραγωγής σε έναν νομότυπο κεφαλικό φόρο, έχουμε δηλαδή την μετατροπή τού φόρου σε χαράτσι, όπως συνέβαινε επί τουρκοκρατίας.

Στην κατακλείδα τής επιβληθείσης εικονικής οικονομίας, οι παγκόσμιοι χρηματάνθρωποι για να «σώσουν» το κράτος «μας» βάλανε τούς προδότες πολιτικούς να αφήσουν τις τράπεζες να αρπάξουν ελληνικά σπίτια λόγω αβάστακτων δανείων. Για να επαληθευτεί ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που έλεγε πως θα μάς βάλουν δυσβάσταχτους φόρους μέχρι να σκύψουμε στο χώμα και να λυγίσουμε στις επιθυμίες των τυράννων.

Φέρανε επιπλέον ασφαλιστικό σύστημα που επιβάλλει στον Έλληνα εργαζόμενο να δουλεύει μέχρι τα βαθιά του γηρατειά. Φέρανε πιο πριν υπογεννητικότητα, δουλοπαροικία των μελών τής οικογένειας για να την διαλύσουν, ανεργία, διάλυση τής ελληνικής επιχείρησης, πλήθυνση υπερβολική των μεγάλων σε ηλικία και των συνταξιούχων σε σχέση με τούς νέους και τούς εργαζόμενους.

Οι αστικοδημοκράτες ρήμαξαν τα αποθεματικά των ταμείων, διόρισαν και διορίζουν τρωκτικά και φέρνουν λαθρομετανάστες με φθηνά μεροκάματα. Και έτσι είπανε στον Έλληνα Εργαζόμενο πως πρέπει να καταθέσει όλο του τον ιδρώτα στα ταμεία ή να δουλεύει μέχρι να πεθάνει, προκειμένου να μεταρρυθμιστεί τάχα το ασφαλιστικό εντός τής ψευτοευρώπης ή να απορυθμιστεί εκτός τής… εβραιώπης!!!

Δεν τελείωσαν όμως έως εκεί οι μεταρρυθμίσεις. Έμελλε να αποδειχθεί πως οι απορυθμιστικές μέριμνες των μνημονίων σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών δεν ήρθαν για να σώσουν κράτος και οικονομία, αλλά μάς προέκυψαν για να διαλύσει ο σιωνισμός τον ελληνισμό. Το λαθροπροσφυγικό φούντωσε την λαθρομετανάστευση, οι δε προδότες πολιτικάντηδες καταργήσανε την Ορθοδοξία και την Ελληνική Ιστορία από τα σχολεία για να μην ενοχλούνται Σταυρωτήδες και Βάρβαροι.

Μάς ζητούν Τζαμιά για να θρησκεύονται οι αλλογενείς σε μια νέα τουρκοκρατία. Ιθαγενοποιήσεις αλλοδαπών και αντιρατσιστικοί νόμοι μάς έχουν ήδη έρθει. Οδεύουμε στην εγκατάλειψη των Εθνικών μας Ζητημάτων εις χείρας Σκοπίων, Τουρκίας, λοιπών ανθελλήνων τής γειτονιάς μας. Και στο βάθος, παράδοση στο Νεοταξικό Κτήνος. Παράλληλα, έρχεται μια πανορθόδοξη σύνοδος που νομιμοποιεί τον οικουμενισμό και τον διαθρησκευτικό διάλογο στην πορεία τής πανθρησκείας.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα θα προβεί σε μια αληθινή μεταρρυθμιστική πορεία υπέρ των Ελλήνων και τής εθνικής μας ισχύος. Άμεσος συντονισμός και ενότητα των Ελλήνων στο Αίμα, την Πίστη και την Ψυχή. Απόρριψη των υπαγορευμένων δήθεν υποχρεώσεων τού κράτους. Αντιμετώπιση τής πράξεως υποθηκεύσεως τής εθνικής μας κυριαρχίας ως εσχάτη προδοσία.

Απόδοση των ευθυνών στους πολιτικούς και το ξενοκίνητο καθεστώς τους που πλήγωσαν το Ελληνικό Έθνος. Κίνηση εγκαθιδρύσεως ενός Εθνικού Λαϊκού Καθεστώτος, μιας Εθνικής Αριστοκρατίας, όπου η Παραγωγική Τάξη τής Πατρίδος, ο Νεολαίος, ο Στρατιώτης και η Ελληνοορθοδοξία θα κηρυχθούν κυρίαρχη τάξη άνευ τής παρουσίας παγκοσμιοποιητών και οικουμενιστών.

Οι παραγόμενοι πόροι, η εργασία και τα γεωφυσικά μας πλεονεκτήματα να επανέρθουν οριστικά στα ελληνικά χέρια, στην ελληνική οικονομία, στην ελληνική παιδεία, στην εθνική άμυνα. Η ελληνική επιχειρηματικότητα συνδέεται με την δημιουργία ελληνικών θέσεων εργασίας. Σύνδεση επιχειρηματικότητας και εργασίας.

Στο επόμενο βήμα προχωρούμε σε εθνική οικονομία και ελληνικό νόμισμα. Επιπλέον ενίσχυση τής υπεργεννητικότητας. Επιστροφή Ελλήνων που αναγκάσθηκαν σε μετανάστευση. Ισχυροποίηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Δυναμική και διεκδικητική εξωτερική πολιτική.

Η Ελλάς να γίνει Μεγάλη και Δυνατή. Τότε μόνον υφίσταται Αληθινή Ελλάδα. Αυτήν την μεταρρύθμιση μονάχα αναγνωρίζουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...