Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΚΑΙ Η ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 24-3-2016.

Η ελληνική γη είναι σπαρμένη με οστά ηρώων και ποτισμένη με το τίμιο αίμα τους. Η δε Επανάσταση τού Εικοσιένα έγινε από τούς τρανούς προγόνους μας για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία. Για να καθαρισθεί το Άγιον Βήμα τής Ελληνοορθοδόξου Πατρίδος από τούς άπιστους μακελάρηδες και για να απελευθερωθεί ολάκερη η Ελλάς, σε κυριαρχία και σε εδάφη, από τής ηπειρωτικής Ελλάδος έως την Κωνσταντινούπολη και έως τον Πόντο.

Αγία Ρωμανία και Αυτοκρατορική Ελλάδα θέλησε ο Εθνάρχης Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ελληνικό σχέδιο, ελληνική μεγαλοσύνη, Έλληνα Βασιλέα, ελληνική και ορθόδοξη εξουσία πάσχισαν να φέρουν στην κεφαλή τής Ελληνικής Φυλής οι Αγωνιστές τού Εικοσιένα και όχι ξένες κηδεμονίες μήτε εμποράκους τοκογλύφους μήτε νέες σκλαβιές. Αντί αυτού μάς προέκυψαν εμφύλιοι πόλεμοι πριν καν λευτερώσουμε την μισή Ελλάδα που έχουμε σήμερα. Και εν μέσω τής φυτευτής φαγωμάρας, ήρθαν ξενοκρατίες, δάνεια, φυλακίσεις αγωνιστών και ξένες εκδουλεύσεις. Κατάρες που σέρνουμε έως τις μέρες μας.

Η Επανάσταση τού Εικοσιένα δεν τελεσφόρησε ποτέ. Τουναντίον, συνεχίζεται έως ότου να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που τέθηκαν στις αρχές τής μεγάλης θυσίας. Να ελευθερωθούν όλα τα εδάφη μας. Να έρθουν κάτω από τα λάβαρα Χριστού και Μεγάλης Ελλάδος η Βόρειος Ήπειρος, η Βόρειος Μακεδονία των σημερινών Σκοπίων, η Ανατολική Ρωμυλία, η Ανατολική Θράκη, η Ίμβρος, η Τένεδος, η Ιωνία, ο Πόντος, η Κύπρος. Να αποφασίσουν για τις τύχες τους οι Έλληνες τής Αδριατικής. Να γενεί πρωτεύουσα μας ξανά η αιώνια πρωτεύουσα τού Ελληνισμού, η Πόλη των Πόλεων, η Κωνσταντινούπολη.

Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις. Πάλι με χρόνους και καιρούς, πάλι δικά σου θα είναι. Θα εγερθεί ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς τού Γένους και θα δράξει το ξίφος για να λευτερώσει τούς Έλληνες με τα φουσάτα του.

Να ζωντανέψουμε λοιπόν τούς Θρύλους. Να ζωντανέψει η Ιστορία και να απλωθεί πλέρια η δικαιοσύνη επάνω από το άδικο, σκορπίζοντάς το μια και καλή πέρα από την Κόκκινη Μηλιά. Ενώνουμε τούς Έλληνες και σπάμε τα δεσμά. Το Ποθούμενο που μάς είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης και ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατωπεδινός το φέρνουμε εμείς.

Μην ακούτε ωρέ Έλληνες για παύσεις πολέμων και για ειρηνεύσεις. Για να σταματήσει να τρέχει το αίμα το άδικο πρέπει να νικηθεί το άδικο και η απιστία πρωτίστως. Όποιος δεν έχει Θεό μέσα του, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί μήτε με Πατρίδα μήτε με λαό. Και το μίσος θα εξαλειφθεί μονάχα όταν εξοντωθούν εκείνοι που θέλουν τον βιολογικό χαμό τού Ελληνισμού έως και τον τελευταίο, είτε είναι ψευτορωμιοί είτε είναι ψευτοσύμμαχοι είτε βάρβαροι. Διότι οι Σταυρωτήδες τής ανθρωπότητος μονάχα από τα χριστιανικά και τα ελληνικά σπαθιά θα βρουν το τέλος τους.

Η Ελλάς είναι Γη Αγίων και Ηρώων. Είναι η Πατρίδα τού Χριστού και τής Παναγίας μας. Κάθε ένας Έλληνας είναι και μια Ελλάδα, με αποστολή να κρατήσει άσβεστη την φλόγα τής Φυλής μας. Κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα αφορά όλους μας. Και το ύψιστο ζήτημα είναι η λευτεριά στο νου, η λευτεριά στις παρακαταθήκες, η λευτεριά στο σώμα. Να φτιάξουμε την Ελλάδα μεγαλύτερη και καλύτερη, ώστε σύντομα οι Έλληνες των αλύτρωτων Πατρίδων να ανάβουν πάνω από την γη τα κεριά που έως σήμερα άναβαν κάτω από την γη, όπως μάς είπε ο Άγιος Πατέρας Παίσιος.

Έτσι με δίδαξε ο παππούς μου, έτσι με δίδαξαν και οι γονείς μου. Με τούς Θρύλους τής Αληθινής Ελλάδος μας ανατράφηκα και εγώ, όπως μάς τούς κληροδότησε με το τίμιο αίμα του ο παππούλης των παππούδων μου, ο Πανουργιάς. Με τις ίδιες ιστορίες, με την ίδια φλόγα κρατήθηκαν όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Όλοι έχουμε τούς δικούς μας ήρωες που έβαλαν την ρομφαία τους και τα κορμιά τους σαν επίγειοι άγγελοι για να μπορούμε εμείς σήμερα να βαστούμε την σκυτάλη τής ελληνοσύνης. Από την θυσία τού Βασιλιά Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Πύλη τού Ρωμανού έως την Αλαμάνα τού Διάκου, το Μανιάκι και το Σούλι. Και έως τις μέρες μας που πάλι λυσσάνε τα μισελληνικά κτήνη τής σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.

Έτσι λοιπόν περάσαμε από τούς κοτζαμπάσηδες και από τον Νενέκο και τον Πήλιο Γούση στους γραικύλους πολιτικάντηδες που μετράνε πάντα τις αποφάσεις τους με τον χρυσό και με τα γρόσια. Και όσο μεγαλύτερο οικονομικό αντάλλαγμα και όσες περισσότερες ψεύτικες εξουσίες κρατούν όλοι αυτοί οι προδότες, τόσο περισσότερη ματωμένη γη και τόσο περισσότερους τάφους ελληνικούς πουλάνε στα νεοταξικά κτήνη. Με τα νόμπελ τής συνύπαρξης και τής ψεύτικης ειρήνης να αναδεικνύουν τούς «εθνάρχες» ψευτοηγέτες και τούς πεισιθάνατους λαούς.

Τα ελληνικά στρατόπεδα δόθηκαν στους ισλαμιστές γυρολόγους που μάς στέλνουν Τούρκοι και Σιωνιστές, τα δε εκκλησάκια τους γίνηκαν Τζαμιά. Τούρκοι χωροφύλακες ετοιμάζονται να μπουν στα νησιά μας με πρόσχημα το λαθροπροσφυγικό. Καταυλισμοί λαθροπροσφύγων φτιάχνονται δίπλα σε ενεργά ελληνικά στρατόπεδα. Βίζες δίδονται από τούς προδότες στους Τούρκους που λένε πως θα επιστρέψουν σε δήθεν τουρκικά εδάφη. Και ο Ρώσος απειλεί τον Τούρκο από την Συρία, όταν η Άγκυρα δέχεται τρομοκρατικές βόμβες για να έρθει μέγας πόλεμος.

Η Επανάσταση τού Εικοσιένα λοιπόν συνεχίζεται όπως οφείλουμε στις περασμένες γενιές μα και στα παιδιά μας. Θέλω να φανώ πλέρια Πιστός στον Πατέρα Θεό και να κληροδοτήσω Αληθινή Ελλάδα στην λατρεμένη μου κόρη. Έλληνας σκλάβος κανείς να μην υπάρχει. Τότε θα βασιλέψει το δίκιο, όταν η Εθνεγερσία φέρει Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...