Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ



ΑΘΗΝΑ 21-3-2016.

Θα σάς βάλουν δυσβάσταχτους φόρους για να σάς κάμουν να σκύψετε στο χώμα. Θα σάς γυρέψουν την στάχτη από το τζάκι. Θα βγουν οι ρέμπελοι να κυνηγήσουν τούς Έλληνες. Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία, φυγή των εβραϊκών κεφαλαίων και πόλεμος. Θα εκνευριστούν οι πολίτες με τούς πολιτικούς και θα τούς πάρουν με τις πέτρες. Και από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, τον Άγιο Παίσιο και τον Άγιο Ιωσήφ τον Βατοπεδινό φτάσαμε στις μέρες τής αλήθειας και τής οργής. Στις μέρες που οι Έλληνες παίρνουν όντως τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες με τις πέτρες.

Τα μνημόνια τής κατοχής αποκάλυψαν το αληθινό πρόσωπο τής αστικής δημοκρατίας και των πολιτικών της εκφραστών. Ληστρικοί φόροι, αρπαγές σπιτιών, μείωση εργασιακών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα, αλλοίωση τής Ορθοδοξίας και το επερχόμενο αντίχριστο σφράγισμα. Όμως το έχουμε πει από τούτη την έπαλξη και το ξαναλέμε. Ο Έλληνας βγαίνει ενωμένος στον δρόμο όχι για τα φράγκα, όχι από την φτώχια που έχει μάθει να αντιμετωπίζει, αλλά για την υπεράσπιση τής Πίστης του και τής Πατρίδος του. Κι έτσι ακριβώς συνέβη, για να λάβουμε μια ακόμη επαλήθευση.

Μπήκαν στην ζωή μας τα λεγόμενα hot spot. Είναι οι χώροι στέγασης και σίτισης των λαθροπροσφύγων που οι πολιτικοί έχουν βαλθεί να στήσουν ανά την επικράτεια, σε πόλεις, χωριά και νησιά, κάνοντας τούς στρατιώτες μας τραπεζοκόμους των ξένων και τον ελληνικό λαό ξένο στον τόπο του. Αλλογενείς και αλλόθρησκοι, λιποτάκτες και λαθρομετανάστες που δραπέτευσαν από τις χώρες τους, αφού διέπρεψαν σε τζιχαντισμούς και στημένες επαναστάσεις, στέλνονται από τούς εντολείς τους, σιωνιστές νεοταξίτες και ψευτοσυμμάχους, να καταλύσουν την εθνοφυλετική συνοχή και να απορροφηθούν από τούς γραικύλους. Μια κατάληψη που ξεκίνησε από τα στρατόπεδα και τα γήπεδα, για να επεκταθεί σε ολάκερη την ελληνική κοινωνία.

Ο αφελληνισμός τής Ελλάδος συνοδεύεται από την απορθοδοξοποίηση τής κοινωνίας μας. Τμήματα ισλαμικών σπουδών στις θεολογικές σχολές μας. Ανακαινίσεις παλαιών κατοχικών και κατασκευές νέων παρόμοιων ισλαμικών τεμενών. Κατάργηση εθνικών και θρησκευτικών εορτών. Ιθαγενοποιήσεις ισλαμιστών λαθρεποίκων, αυτών που δήθεν θα φύγουν και που τα μνημόνια διατάζουν την μόνιμη παρουσία τους, για να υποστηρίξουν την αλλοίωση τού θρησκευτικού μας φρονήματος. Νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες με ιριδοσκόπηση και ηλεκτρονικό τσιπάκι, ηλεκτρονική ταυτοποίηση των Ελλήνων και το ενσώματο χάραγμα που έχουν υπογράψει οι πολιτικοί τής δημοκρατίας, μαζί με την διάλυση τής κοινωνίας και τον ακρωτηριασμό τού Έθνους.

Όλες τις υποχωρήσεις, όλες τις εκπτώσεις, όλες τις παραμορφώσεις τής Πατρίδος μας, τις παρουσιάζουν ψευτοσύμμαχοι και προδότες ως βήματα που αν γίνουν, θα μειωθεί το παράνομο χρέος τού κράτους μας. Το ιδιωτικό χρέος των εξουσιαστών, των αντιεξουσιαστών, των ΜΚΟ και των θεσμικών εκφραστών τού πολιτικού συστήματος που εγγράφηκε για την πολυτελή διαβίωση των ψευτορωμιών, για το σπάταλο κατοχικό καθεστώς και την διάλυση τού Έθνους ως δήθεν εθνικό χρέος, ως δήθεν χρέος των Ελλήνων στο αίμα και την ψυχή. Όλοι αυτοί που φτιάξανε το χρέος είναι που ζητούν από εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες και Ορθοδόξους να παραδώσουμε την Πατρίδα μας και τις ψυχές μας στον Αντίχριστο και την νεοταξική πολυφυλετικότητα.

Οι Έλληνες αντιδράσανε και αντιδρούν παντού. Στα αγροτικά μπλόκα. Στην Κω. Στην Σίνδο. Στο Σχιστό. Παντού όπου πραγματοποιείται η νέκρωση τής ζωής και η αντικατάσταση τού λαού μας από το Νεοταξικό Κτήνος, τούς Θεσμούς του και τούς λαθροεισβολείς του. Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα κάμει πράξη την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία του, ευρισκόμενο στο πλευρό τής Φυλής μας υπέρ Χριστού και Ελλάδος. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία. Ο Ελληνισμός μας αγωνίζεται πάντοτε δίδοντας όρκο ιερό στο όνομα τής Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος. Και η Ελευθερία τής Πατρίδος διέρχεται από την ακεραιότητα τού εθνικού μας εδάφους, από το τράνεμα τού Ελληνικού Έθνους.

Δεν κάνουμε πίσω ποτέ και πουθενά. Δώσαμε Πολιτισμό. Κοινωνήσαμε τον Πλήρη Λόγο τού Σωτήρος Χριστού και Θεού μας με την Ορθοδοξία. Μπροστά με το μελάνι των Σοφών. Με το αίμα των Ηρώων. Με το Χρίσμα τού ίδιου τού Αρχηγού τής Πίστης μας Ιησού Χριστού. Με την ίδρυση αυτοκρατοριών. Με τούς Επαναστάτες Έλληνες.

Και τώρα, στις εσχατολογικές ημέρες μας, ήρθε η ώρα τής μεγάλης αναμέτρησης τού φιλόχριστου ελληνισμού ενάντια στον αντίχριστο σιωνισμό. Δεν είναι η τελευταία μάχη. Είναι η αποκατάσταση τού δικαίου μέσα στα τείχη τής έως σήμερα ελεύθερης Ελλάδος. Η ανάληψη τής εξουσίας από τούς Αληθινούς Έλληνες, ώστε να επανέλθουμε στην απόλυτη κυριαρχία με την ολοσχερή εξόντωση των προδοτών, των απίστων και των νεοταξιτών. Είναι το ζωντάνεμα τού Λεωνίδα, τού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στις καρδιές μας που πυρώνουν το αίμα και κάμουν σιδερένια την θέλησή μας για να αποδιώξουμε την παγκοσμιοποιητική χολέρα από τα χώματά μας.

Η γη μας ανήκει στα παιδιά μας. Το ψωμί που βγάζουμε με τα χέρια μας ανήκει και αυτό στα παιδιά μας. Κάθε Ναός είναι και ένας Ιερός Οίκος όπου επικοινωνούμε εμείς οι Έλληνες με τον Πατέρα Θεό μας. Κάθε λιθάρι τής Ιερής μας Πατρίδος έχει πάνω του την σφραγίδα τής Ελληνικής Φυλής, περιουσία μας και όπλο έσχατο ταυτόχρονα ενάντια στους επίβουλους. Τα εδάφη μας είναι καμωμένα για να μεγαλώσουν.

Εντολείς μας είναι οι Άγιοι και οι Ήρωες. Δύναμή μας είναι το καθαρό βλέμμα των παιδιών μας. Εξουσία μας είναι το Δίκαιο και το Συμφέρον τής Ελληνικής Φυλής. Τσεκούρι και Φωτιά στον μισελληνισμό. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός σε μια πλέρια Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...