Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ



ΑΘΗΝΑ 3-3-2016.

Ο Έλληνας από την φύση του φροντίζει την τιμή και την αξιοπρέπειά του. Νοιάζεται για την αρτιότητα των ιερών κειμηλίων τής Φυλής του. Και ακόμη ο Έλληνας νοιάζεται για την καθαρότητα τού χαρακτήρα και τής φυσιογνωμίας τής ίδιας του τής Φυλής. Λατρεύει την Αλήθεια, το Δίκαιο και την Δύναμη που φέρνει αυτά τα αγαθά στην κορυφή των Αξιών. Ώστε λοιπόν ο Αληθινός Έλλην, διαχρονική πίστη και ιστορία ενσωματωμένες μέσα στην ίδια φύση, είναι είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα Εθνικιστής.

Δεν μπορεί να σταθεί όρθιο ένα κράτος που βασίζεται στον αγοραίο χαρακτήρα τής πολιτικής του ζωής. Δεν αξίζει σ’ έναν λαό που θέλει να ζήσει μια πολιτική ηγεσία που ξεπουλάει τον λαϊκό ιδρώτα για να φέρει ξωμερίτες γυρολόγους, αλλογενείς και αλλοδόξους στην θέση τού λαού. Δεν μπορεί να έχει μέλλον ένας λαός που διαθέτει για πολιτική εξουσία αναίσχυντους δωσίλογους, τυχοδιώκτες που διορίζουν ρέμπελους και τα σόγια τους στο κράτος, που ενώνουν τα κομματικά μαντριά τους για να βαστήξουν στην μάντρα τα πρόβατα, όταν η κοινωνία σπαράσσεται και το ελληνικό έδαφος μοιράζεται στους μισέλληνες.

Ο Έλλην φροντίζει ανελλιπώς να μην αγγίξει κανείς το ψωμί τού παιδιού του. Βάζει φραγμό το ίδιο του το σώμα για να μην απειληθεί η ασφάλεια τού παιδιού του. Διασφαλίζει την ευπρέπεια τού σπιτιού και τού ναού του για να μην προσβληθεί η Φυλή του κι όχι οι ξένοι εισβολείς. Το δε εθνικό του έδαφος είναι μέρος τής υπάρξεώς του, είναι ψυχή και κάστρο μαζί. Κι έτσι ο δικός μας Έλλην, που είναι αναμφίβολα Εθνικιστής, κάμει τα πάντα για να εξασφαλίσει ασφάλεια και ζωτικά συμφέροντα και λευτεριά μαζί στο Ελληνικό Έθνος. Γι’ αυτό βαδίζει με τον Σταυρό και το Ξίφος συνάμα, ώστε να φτιάξει καλύτερη και μεγαλύτερη Ελλάδα.

Ο ψευτορωμιός τής αστικής δημοκρατίας και τής σιωνιστοκίνητης τυραννίας υπηρετεί τον αληθινό του εντολέα. Και ο αληθινός εντολέας τού ψευτορωμιού είναι ο Σταυρωτής Χριστού και Ελλάδος, ο Εμποράκος των Εθνών. Έχοντας λοιπόν αυτός ο άθλιος τύπος διαλύσει την ελληνική παραγωγή και υποθηκεύσει τον πλούτο μας στους διεθνείς χρηματάνθρωπους τής παγκοσμιοποίησης, τούς αφήνει να λέγουν κυνικά πως ζήτησαν από την Ελλάδα αγελάδα και τούς δώσαμε γάτα, να λένε δηλαδή ότι θέλουν κι άλλο ελληνικό αίμα.

Ο ψευτορωμιός έχει ισοσκελίσει το χρήμα και τον ραγιαδισμό με την συρρίκνωση τής Ελλάδος. Έχει κοστολογήσει κάθε γωνιά τής αιματοβαμμένης Πατρίδος μας. Είναι βιολογικός και πολιτικός απόγονος τού Εφιάλτη, τού Νενέκου και των Κοτζαμπάσηδων. Κάμει συνομιλίες με τον βρωμερό Τούρκο τον οποίο έχει αναγορεύσει σε σύμμαχο με τις ευλογίες τού Σιωνισμού και των διεθνών ψευτοσυμμαχικών οργανισμών του.

Κι έτσι βλέπουμε τον γραικύλο δημοκράτη να ανέχεται τις στρατιωτικές ασκήσεις τής Τουρκίας στο Αιγαίο την ίδια στιγμή που το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών επαναφέρει θέμα τουρκικότητας δεκαέξι ελληνικών νησιών! Συμφωνεί με την μακεδονοποίηση των Σκοπίων που έρχεται με εκατέρωθεν, ελληνικές και σκοπιανές, διευρυμένες κυβερνήσεις. Και βάζει Τουρκία και Σκόπια μέσα στην πεθαμένη ψευτοευρώπη για να μοιραστούν τα εδάφη μας μαζί με την Κύπρο Μας οι Νεοταξίτες με τα τσιράκια τους.

Η Ελλάς όμως μέλλει να ζήσει κι όχι να επιβιώσει στα τέσσερα μήτε να σβήσει όπως θέλουν τα δίποδα περιττώματα τής πλάσης. Η Ελλάς δεν εκπορνεύεται, αλλά προγράφει τούς εχθρούς της ως ενοίκους τής κόλασης. Η Ελλάς κυβερνιέται από το σύσσωμο και ενωμένο Έθνος, από την Φυλή των Πολεμιστών Ελλήνων κι όχι από το κομματικό κηφηναριό των προδοτών. Η Ελλάς των Πιστών Ελλήνων Εθνικιστών εφορμά για να κατακτήσει την Υπεροχή και την Ισχύ της και δεν εκλιπαρεί καμία ξενόφερτη σωτηρία, καμία υποταγή στον Αντίχριστο τού Νεοταξικού Κτήνους. Διότι ο Έλλην σώζει και δεν σώζεται, περνώντας πάνω από τις στάχτες των εχθρών του.

Βρισκόμαστε στο πιο γερό και πλούσιο Οικόπεδο τής Οικουμένης. Στα θεμέλιά του και στον αέρα που αναπνέουμε υπάρχουν ορυκτά, υδρογονάνθρακες, μα πάνω από όλα υπάρχουν ιερά λείψανα αγίων και ηρώων. Υπάρχουν οι παιάνες που υμνούν τον ηρωισμό των Ελλήνων ενάντια σε πλήθη βαρβάρων. Υπάρχουν οι Θρύλοι τής Φυλής μας για τούς αγώνες που δόθηκαν επάνω στα τείχη τής Αυτοκρατορικής Καστροπολιτείας που μέλλουν να ζωντανέψουν με την επιστροφή των Ελληνικών Λαβάρων στα έως χθες αλύτρωτα εδάφη μας. Οι Θερμοπύλες και το Βυζάντιο, ο Λεωνίδας και ο Παλαιολόγος ζουν μέσα μας.

Να καθαρίσουμε τις πλάτες τού Έθνους από τούς υποτελείς. Κάτω το ψευδοκράτος των κομματικών διαλόγων και τού αφελληνισμού. Ζήτω το Έθνος των συλλογικών απαιτήσεων τής Φυλής μας και τού Πανελληνισμού. Έξω οι άπιστοι και οι διεθνιστές. Μέσα στο Κράτος μας μια Κοινωνία Μυστών τής Ορθοδοξίας σε μια Καθάρια Ελλάδα που ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Έξω οι κλέφτες και οι λαθροθήρες τής Ιερής Πατρίδος μας. Μια πλέρια Ελλάδα τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης και τής Εθνικής Εργασίας θέλουμε.

Τα εθνικά μας θέματα και η διεθνής θέση τής Ελλάδος μέσα στο γεωπολιτικό της περιβάλλον έχουν ως κοινό παρονομαστή την εθνική φιλοδοξία και το εθνικό δίκαιο. Οδός πορείας τής Αληθινής Ελλάδος είναι η υψηλή Πολεμική της Αρετή. Η Εθνική Διπλωματία και οι Ένοπλες Δυνάμεις τής Εθνικιστικής Ελλάδος υπηρετούν από κοινού την Ιστορία, την Ελευθερία, τον Πολιτισμό μας. Η Εθνική μας πολιτική στηρίζεται σε δύο απαρέγκλιτα δόγματα. Πάσα ελληνική ψυχή και μια Ελλάδα. Και δεύτερον, κανείς Έλλην σκλάβος, καμία ελληνική γη σε ξένη κατοχή. Από δυσμάς έως ανατολάς και από τον Αίμο έως την Ιωνία, Ελλάς κυρίαρχη και αιωνία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...