Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΖΩΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 21-1-2016.

Τα γερά έθνη στηρίζονται στις γερές ρίζες τους. Στις ιερές πατρογονικές παρακαταθήκες τους και τις αξίες τους. Ρίζες τους είναι η φυλετική τους ταυτότητα, η πίστη τους, τα ήθη και τα έθιμά τους. Και ο σκοπός τού γερού έθνους είναι να εξελίξει και να απλώσει τις ρίζες του, ώστε να βγάλει το δέντρο τής Φυλής πλατύτερα κλωνάρια, περισσότερους ελληνικούς ανθούς και ακόμη περισσότερη Ελλάδα. Να σπουδάζεις την ιστορία τού Ελληνικού Έθνους, να μαθαίνεις από τα λάθη τα περασμένα, να ζει μέσα από τα έργα σου αιώνια ο Ελληνισμός.

Ζώσα ιστορία τού Ελληνισμού είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός. Είναι η πνευματική άσκηση και η άμεση πρακτική μετουσίωση των ναμάτων τής Φυλής. Είναι η προάσπιση των εθνικών μας περιουσιακών στοιχείων. Τα ελληνικά σύμβολα, τα ελληνικά λάβαρα, τα ελληνικά εδάφη, οι ελληνικές ψυχές κάτω από την προστασία των Φρουρών τού Έθνους και των Μυστών τής Φυλής. Και ο Έλλην Εθνικιστής είναι ο Φρουρός και ο Μύστης, ο Πιστός τής Φυλής και η Φωνή τού Έθνους.

Μάς έχουν βρωμίσει οι αισχροί ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τα ιερά μας σύμβολα με τούς απύλωτους βόθρους που έχουν για στόματα. Αρνούνται την εθνική μας περηφάνια και μαχητικότητα, ενώ έχουν οι ίδιοι σύρει τον ελληνικό λαό στις κατοχές που επανεμφανίζονται με δημοκρατικό ιδεολογικό ρούχο. Ονομάζουν το δωρικό τετραγάμμα ως γερμανικό αγκυλωτό σταυρό. Μιλάνε για σωματική βία εκείνοι που έχουν στείλει στην αυτοκτονία ή στην καλύτερη περίπτωση στον μαρασμό και την αφωνία χιλιάδες αδέρφια μας. Πουλάνε τα εθνικά μας θέματα, γιατί είμαστε τάχα μικροί για να βαστήξουμε την Ελλάδα!

Είναι αληθινά εξωφρενικό να βλέπουμε τούς σιωνιστές νεοταξίτες και τα φερέφωνά τους να εισβάλλουν με αρπαγές σπιτιών και μισθών εκείθε που άλλοτε εισέβαλλαν με τα όπλα. Είναι παρανοϊκό να μάς λένε πως δεν έχουμε ψωμί να φάμε και πως πρέπει να μοιράσουμε την φερτή μιζέρια με αλλογενείς λιποτάκτες που μισούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Είναι σχιζοφρενικό να μιλάνε για σλαβικές, αλβανικές και τουρκικές μειονότητες οι αρνητές των ελληνικών θυσιών και των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων. Να ετοιμάζουν τουρκικά και ισλαμικά κόμματα στο κοινοβούλιο και να μάς λέγουν πως η συνταγματική κοινοβουλευτική συμμορία είναι οι αντιπρόσωποι τού Ελληνικού Έθνους!

Όχι λοιπόν, οι Εφιάλτες δεν είναι οι αντιπρόσωποι τού Έθνους μας. Οι κηφήνες δεν εκπροσωπούν τον Έλληνα Εργάτη. Οι φυγόστρατοι δεν εκπροσωπούν τον Έλληνα Πολεμιστή. Οι πόρνοι και οι ανώμαλοι δεν εκπροσωπούν τον Έλληνα Οικογενειάρχη. Οι ελιτίστες που δίδουν δική τους ερμηνεία στον πατριωτισμό είτε με την έλλειψη συνόρων είτε με τα στεγανά τού υποτιθέμενου αλάθητου δεν εκφράζουν τον μαχόμενο ελληνισμό τής καθημερινότητας.

Η ιστορία δεν είναι ακίνητα χαρτιά που καίγονται για να περάσουν άλλα χαρτιά και άλλες συνειδήσεις και η λοβοτομή τού ραγιά και των παιδιών του από την ξενοκίνητη και ξενοεντεταλμένη αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Το δε Ελληνικό Έθνος πρέπει να γνωρίσει έναν πρωτόγνωρο, έναν ανατρεπτικό και συνάμα δημιουργικό Εθνικισμό που δεν έχει γνωρίσει κατά την γνώμη μου στον απόλυτο βαθμό που τού αρμόζει.

Χρειαζόμαστε ένα πολιτικό περιβάλλον ασφαλείας, πλήρως αποστειρωμένο από τις ξένες νοοτροπίες και τούς υπηρέτες δύο αφεντάδων. Να καταστραφούν ολωσδιόλου οι δίοδοι ανάκαμψης για τούς ολετήρες τού κοσμοπολιτισμού και τής αναρχίας. Να σβήσει η σπορά τους. Να γκρεμίσουν επαναστατικά τα τείχη τού κατοχικού καθεστώτος. Να μπει σε εφαρμογή το διοικητικό σχήμα τού Οικουμενικού Ελληνισμού. Να μπει σχέδιο εθνικής ανάκαμψης, σχέδιο εθνικής ισχύος. Να συνεχιστεί η αληθινή ιστορία τού Ελληνισμού από τότε που βάλαμε τα θεμέλια τής ελευθερίας.

Η ασφάλεια τού Έθνους επιτυγχάνεται με την αποφασιστικότητα τής Φυλής να ορθώσει ένα εσωτερικό άβατο απέναντι στον βαρβαρισμό και μια επιθετική επιθυμία να σχηματιστούν ζώνες ελληνικής επικράτειας στην γεωπολιτική μας αυλή. Για να διαιωνιστεί η Ελληνική Φυλή, πρέπει αφενός μεν να χτίζει ατόφιους ελληνικούς πολιτισμούς, αφετέρου δε να αναστήσει την κατακτητική της φύση, τον δεσμό με τις γύρω ελληνικές πατρίδες, την επιστροφή στις εστίες μας με μπροστάρη σταυρό, λόγχες, μαίανδρο και δικέφαλο αετό.

Ο πόνος τού  αδερφού να μαζέψει στο πλευρό του όλα τα φυλετικά αδέρφια. Ο πόθος τού λαού να γίνει εξουσία τής καινούργιας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος. Οι Θρύλοι τού Γένους Μας να κατακλύσουν όλο μας το είναι. Να γίνουμε όλοι μαζί ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς τού Ελληνισμού. Ο λόγος μας πράξη, η πράξη ξίφος.

Κάστρο τής Φυλής η γη μας, η δε γη μας εναρμονισμένη με το δέντρο τού Ελληνισμού να απλώνει διαρκώς τις ρίζες του. Κάθε ελληνίδα γη και ένα κάστρο και κάθε κάστρο μια αυτοκρατορική καστροπολιτεία. Κάθε χυμός τής γης μας, κάθε μνημείο και μια ώθηση για να κάνουμε δικό μας πολιτισμό, για να δώσουμε νέα πνοή σε πατρίδα θεοβάδιστη και ηρωική, μια πνοή που θα δροσίσει τα παιδιά μας με την εθνική αυτογνωσία, με το ένα και μόνο χρέος προς την ελληνική ράτσα.

Δεν ψάχνω ξένα παραδείγματα. Θέλω να γίνω εγώ το παράδειγμα ήθους και πολεμικής αρετής στους ανθρώπους μου. Θέλω να φτιάξω μια δεμένη κοινωνία Ελλήνων που ομολογεί πίστη μονάχα στον Θεό της, δίχως ανοχή στα δόγματα που κουβαλούν ξωπίσω τους Σιωνισμός και Ισλάμ. Θέλω να μάθουν τα παιδιά τού Ελληνισμού πως πρωτεύουσα τους είναι η Κωνσταντινούπολη για την οποία πολέμησε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Πως ο ιερός πόλεμος των Ελλήνων Μακεδονομάχων έχει πέρας την Γευγελή, την Δοϊράνη, το Μοναστήρι, τα Σκόπια κι όχι την Ειδομένη ή την Θεσσαλονίκη που βλέπουν οι Σταυρωτήδες ως δεύτερη Ιερουσαλήμ και τμήμα μιας βαλκανικής δημοκρατίας. Πως τα Βαλκάνια είναι η Ελληνίδα Χερσόνησος τού Αίμου.

Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικισμός! Ένα Κραταιό Έθνος Ελλήνων Εθνικιστών που ανακτά και κατακτά Ελλάδα. Με φιλόπονους, φιλόθεους και φιλοπόλεμους Έλληνες, για μια Ελλάδα που οδηγεί και σκεπάζει την οικουμένη με πίστη και ατσάλι. Εμπρός λοιπόν!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...