Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ



ΑΘΗΝΑ 30-1-2015.

Το αδιέξοδο τού κατοχικού καθεστώτος είναι η δική μας διέξοδος και η δική τους χρεοκοπία είναι η άνοδος τής Ελλάδος. Αδιέξοδα και χρεοκοπίες και εσωτερικές αναταραχές μαζί με τις πολεμικές προκλήσεις τής Τουρκίας, όλα αποτελούν την οδό τής υπαγωγής μας στον θάνατο τής Παγκοσμιοποίησης. Αλλά το Εθνικό μας Φρόνημα και η Φυλετική μας Αλληλεγγύη, ο εγγενής και πρωτογενής Εθνικοκοινωνισμός τού Ελληνισμού δίνει τον νικηφόρο αγώνα του για λευτεριά, ανεξαρτησία και Ελληνική Υπεροχή.

Μάς λέγουν οι δημοκράτες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας πως εκφράζουν την φωνή και τις επιθυμίες τού ελληνικού λαού. Πως η λύση στα μεθοδευμένα προβλήματα της οικονομίας βρίσκεται στην αγκαλιά τής παγκόσμιας διακυβέρνησης, τής διεθνούς τοκογλυφίας και των διαφόρων συμμαχικών διακρατικών οργανισμών.

Ποιο έρεισμα μπορεί να επικαλεστεί ο μαρξισμός στον ελληνικό λαό όταν μπορούσε να προκαλέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συμμάχους του εκλογές πριν την ψήφιση του φετινού προϋπολογισμού για να σταματήσει την νέα λαίλαπα και δεν το έπραξε; Και ποια είναι η αντίσταση ενάντια στην εδαφική συρρίκνωση που μας ετοιμάζουν οι σιωνιστές από τους κοινοβουλευτικούς προδότες του συνταγματικού τόξου όταν οι ίδιοι οι δήθεν πολιτικοί μας άρχοντες διαγράφουν από την γεωγραφία του δημοτικού της Ε Τάξης το Καστελόριζο και την Στρογγύλη; Κι ακόμη όταν οι Τούρκοι με ασκήσεις από Κρήτη έως Κύπρο μας έχουν προ πολλού ουσιαστικά κηρύξει τον πόλεμο;

Στο δε εσωτερικό μέτωπο οι τοπικές της Χρυσής Αυγής δέχονται προκλήσεις και επιθέσεις συχνά πυκνά από τους αναρχοκομμουστές πράκτορες του Εμποράκου των Εθνών και εταίρους κυβερνητικών ψευτορωμιών. Οι λαθρομετανάστες αφήνονται ελεύθεροι, νομιμοποιούνται και συγχρωτίζονται με τους ρέμπελους που μας έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός πως θα μας κάμουν επίθεση. Και μάλιστα την ίδια στιγμή που τα νερά και η γεωπολιτική αυλή μας είναι σε διαρκή φωτιά πολεμική μέσα.

Η Ελλάς είναι λεύτερη και ισχυρή ύπαρξη από γεννησιμιού της. Η φύση του Έλληνα είναι καμωμένη να στηρίζεται στο Αίμα της Ράτσας του και να ξεκινάει από την Παράδοση και την Πίστη του το μεγάλο ταξίδι στην οικουμένη και τον ιστορικό χρόνο. Είμαστε εργάτες της ελληνικής κοινωνίας και πολεμιστές πολιτισμού και ελληνικής εξουσίας. Ισόχρονοι της Ιστορίας και Δύναμη Ανωτερότητας που βασίζεται στην Αριστοκρατία του Ήθους και του Αίματος.

Ο Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής είναι καμωμένος να διοικεί την ύπαρξή του και να άρχει των βαρβάρων. Συνδυάζει την πνευματική ανάπτυξη με την σωματική ρώμη, την γνώση τού σοφού με το ξίφος τού πολεμιστή, τον πολιτισμό με την πολεμική αρετή. Στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος συνοδοιπορεί η Κοινωνική Δικαιοσύνη με την Εθνική Ισχύ. Μπροστάρηδες είναι ο Έλλην Νεολαίος, ο Έλλην Εργάτης και ο Έλλην Στρατιώτης.

Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία είναι το αποτέλεσμα τής παραγωγικής δραστηριότητας, των αγαθών, τού εδάφους και τής ελληνικής εργασίας. Άπαντες οι συντελεστές τής Οικονομίας προκύπτουν από την Εθνικολαϊκή Κοινότητα και επενδύονται στην εσωτερική ανάπτυξη και την εθνική άμυνα. Η σύνδεση τού Έλληνα με την γη και την θάλασσα, με τον πρωτογενή παράγοντα και τις ζώνες τού γεωφυσικού μας πλούτου αποτελεί δομική πολιτική συμπεριφορά με στόχο την αυθυπαρξία και την προσαρμοστικότητα τής Φυλής μας υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Μονάχα με την αυτοφυή τροφοδοσία μπορούμε να παραμείνουμε Έθνος λεύτερο.

Οι ενεργειακοί μας πόροι και ο θαλάσσιος ορίζοντας για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές αποτελούν την γέφυρα ουσιαστικής ανάπτυξης και την οδό χαράξεως κυριαρχικών ζωνών ελληνικής επιρροής. Από την μια πλευρά εξασφαλίζονται πρώτες ύλες και επιτυγχάνεται η χρηματοδότηση τής ελληνικής οικονομίας. Από την άλλη πλευρά γινόμαστε ο βασικός εξαγωγέας ενέργειας και ο κυρίαρχος των θαλασσίων μεταφορών σε Ανατολή και Δύση. Και παράλληλα ενεργοποιούμε τον μηχανισμό σύνδεσης τής Μητροπολιτικής Ελλάδος με την Ελληνική Γεωπολιτική Αυλή με αποκλειστικό στόχο την σύνδεση και την άμεση Ένωση των Ελληνικών Πατρίδων από Δυσμάς και Βορρά έως Ανατολάς των συνόρων μας με τον Ελληνικό Εθνικό Κορμό.

Πόλεμος Πατήρ των Πάντων έλεγε ο μέγας σοφός Ηράκλειτος. Ο πόλεμος για εμάς τούς Έλληνες δεν είναι φόβητρο, αλλά η οδός η απαραίτητη προκειμένου να ηττηθούν οι εχθροί μας και να αρθούμε εμείς στην κεφαλή τής οικουμένης. Είναι η οδός για το σπάσιμο των ελληνικών δεσμών αιχμαλωσίας και για την κατάκτηση τής Ελληνικής Νίκης. Άμυνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και Επίθεση προκειμένου να καταστήσουμε την Ελλάδα βιώσιμη. Και βιώσιμη Ελλάς σημαίνει Μεγάλη και Δυνατή. Η Ελλάς ούσα κάτοχος τού πιο πλούσιου και πλέριου οικοπέδου τής πλάσης είναι προορισμένη να συντρίψει τον προαιώνιο εχθρό και σταυρωτή μαζί με τούς δορυφόρους του, αφού εχθρός τής Ελλάδος είναι μονάχα ο ισοπεδωμένος.

Το Ελληνικό Αίμα επανδρώνει την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα και η Ορθοδοξία με τον Ελληνικό Πολιτισμό συνάπτουν τον Άξονα των Συμμάχων μας. Φιλίες άδολες στην πολιτική δεν υπάρχουν παρά μονάχα προκαθορισμένα και σταθερά συμφέροντα. Την δε μοίρα τού Έθνους την καθορίζει μονάχα ο πολίτης που αποτελεί γέννημα τής Πολιτείας, ο πολίτης εκείνος που ταυτίζει τις θελήσεις και τις φιλοδοξίες του με την Πατρίδα του.

Η Ελλάς είναι Φυλετική και Πολιτισμική Κοινότητα. Επομένως ο Έλλην προσδιορίζεται από το Κοινό Αίμα, την Κοινή Γλώσσα, την Κοινή Θρησκεία, την Λευκή Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ο Έλλην τού Ηροδότου. Ο Έλλην τού Μεγαλέξανδρου που κόβει τούς γόρδιους δεσμούς. Ο Έλλην τού Ίωνα Δραγούμη που ενώνει τον Εθνικισμό με τον Σοσιαλισμό, βιώνοντας τον Ελληνισμό ως μια πλέρια βιολογική πραγματικότητα δικαίου και κοσμοκρατορίας. Ελλάς Υπεράνω Όλων.  Αίμα, Γη και Τιμή. Ιδού ο Αληθινός Ελληνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



ΑΘΗΝΑ 28-1-2015.

Το ελληνικό ιδεώδες στην διαχείριση των κοινών υποθέσεων τού Έθνους επιτάσσει την συνοδοιπορία τής πολιτικής και τής πνευματικής ηγεσίας τού τόπου. Ενίοτε επιβάλλεται η παρέμβαση στα πολιτικά ζητήματα και η διόρθωση των κακώς κειμένων τής πολιτικής από την πνευματική ηγεσία, δεδομένου ότι οι διανοούμενοι τής Φυλής μας οφείλουν να διασώσουν τις γραφές των Σοφών και να διαμορφώσουν μια νέα και διαρκή πνευματική κληρονομιά. Οφείλουν οι Έλληνες Διανοούμενοι να φτιάξουν και να διαμορφώσουν έναν αξιακό κανόνα σκέψης που να υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος.

Ο ακαδημαϊκός τίτλος δεν είναι υπόθεση συναλλαγής και αλληλοεξυπηρέτησης των μορφωμένων με το καθεστώς τής κατοχικής δοσοληψίας και υποταγής, όπως είναι η αστική δημοκρατία. Δεν είναι ζήτημα ενός πλαστού ή χαριστικού τίτλου σπουδών που σχετίζεται με τις εξυπηρετήσεις των κομματικών νεολαιών και τις παρεμβάσεις αφελληνισμού τού διδακτικού περιεχομένου από τα ανθελληνικά υπουργεία παιδείας τής δημοκρατίας. Η ακαδημαϊκή υπόθεση δεν είναι καν υπόθεση συμβιβασμού των πνευματικών και των θρησκευτικών ακόμη ταγών με τις κακοδοξίες, τούς νεωτερισμούς και τα ψεύδη που διαμορφώνουν πλαστή ιστορία και ανήθικα ήθη, αφού οι κακοδοξίες ακυρώνουν κάθε έπαινο.

Δεν αρκεί λοιπόν η αντικειμενική λήψη και κατοχή τού ακαδημαϊκού τίτλου. Μπορεί κάποιος να είναι γεμάτος από πνευματικά εφόδια, αλλά να είναι κοινωνικά αμόρφωτος και εθνικά ολετήρας. Μπορεί κάποιος άλλος να είναι ολιγότερο μορφωμένος, αλλά κατάφορτος κοινωνικής παιδείας και προσηλώσεως προς το Έθνος. Αυτός ο ολιγότερο μορφωμένος που βλέπει τα παιδιά τού Ελληνισμού ως δικά του παιδιά και τον ελληνικό πολιτισμό ως την οδό προς την ανεξαρτησία, την δημιουργικότητα και την υπεροχή τού Έλληνα, αυτός είναι πιότερο Έλληνας. Διότι εκείνος που φέρνει δημιουργικές ιδέες, που ζωντανεύει τούς προγόνους και κτίζει φιλόδοξους απογόνους στο πνεύμα μαζί με το αίμα, αυτός είναι Έλληνας Διανοητής.

Στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος εκείνος που φτιάχνει λογοτεχνικά και καλλιτεχνικά έργα, εκείνος που δίδει ζωή σ’ ένα άρθρο, είναι πρώτα σωστός Έλληνας και κατά συνέπεια σωστός διανοητής, αφού μη Έλλην στο φρόνημα και σωστός διανοητής δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει. Εκείνος που θα κάμει τον συνάνθρωπό του να τον ακούσει με ευήκοο αυτί και ανοικτή αντίληψη είναι ευλογημένος όταν κατορθώνει να μιλάει στην καρδιά και την ψυχή τού Έλληνα. Μια απλή φιλοσοφική κουβέντα πρέπει να αναβλύζει την ελληνική πνευματική ωραιότητα μα και να ξυπνάει την επαναστατικότητα των σύγχρονων Ελλήνων, ώστε με την αρετή και την σωματική δύναμη ταυτόχρονα να φτάσουν στον μέγα σκοπό τής Ισχυρής Ελλάδος.

Ύστερα πρέπει να είσαι άνθρωπος κατά την έννοια και την ουσία τού όρου. Να είσαι αληθινό παιδί τού Θεού που κοιτάζει ψηλά, παίρνοντας ευλογία και νουθεσία τού Πατέρα. Κι ύστερα κοιτάζεις χαμηλά και ίσια στα μάτια τον συνέλληνα, τού σφίγγεις με ζέση το χέρι, τού λέγεις πως ανάγκες και απαιτήσεις θα τις κάμει ολάκερη η Ελληνική Φυλή σαν ένα Σώμα και γράφεις ζωντανά τούς κανόνες τής ελληνικής ζωής. Ο Έλληνας Διανοητής στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος συντάσσει την Βιοθεωρία και την Κοσμοθεωρία τού Αιώνιου και Ανίκητου Ελληνισμού. Ο Διανοητής βιώνει ζωή ενάρετη και ηθική ως προς την εθνική και την ανθρωπολογική του φύση. Τιμά εμπράκτως την θέση τής Ελληνίδας Μάνας και τού Έλληνα Μαχητή.

Ο Διανοητής τού Εθνικοκοινωνικού Κράτους γνωρίζει πολύ καλά τις ρίζες και την ιστορία τού Ελληνικού Έθνους. Βιώνει την ελληνικότητα ως την αιώνια αιμάτινη σκυτάλη μέσα στον αέναο ιστορικό χρόνο. Παίρνει πολλές ανάσες και οξυγόνο από τις δάφνες μα και από τα παθήματα τού παρελθόντος. Δεν στέκεται όμως στα παλιά. Έχει ατελείωτη όρεξη και πολύ μεγάλη φιλοδοξία να ολοκληρώσει τα ανεκπλήρωτα σχέδια και να προχωρήσει στην εκπλήρωση των δικών του σχεδίων. Οι Διανοητές τής Φυλής και όσοι έχουν πάρει απόφαση ζωής να ασκητέψουν στα ελληνικά νάματα, είναι ταυτόχρονα και δάσκαλοι και μαθητές τού Ελληνικού Έθνους, είναι σαφέστατα Έλληνες Πιστοί και Εθνικοκοινωνιστές.

Πρέπει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι όλες οι μεγάλες προσωπικότητες τού ελληνικού πνεύματος έχουν εξοβελιστεί από την εκπαίδευση των παιδιών μας  και από τις ενημερωτικές σελίδες των ποικίλλων μέσων επικοινωνίας. Μηδενικές ή έστω ελάχιστες αναφορές υπάρχουν στις προσωπικότητες τού Ηρόδοτου, τού Πλάτωνα, τού Αριστοτέλη, τού Ισοκράτη, τού Ηράκλειτου, τού Σωκράτη, τού Πλήθωνα τού Γεμιστού, τού Ίωνα Δραγούμη, τού Περικλή Γιαννόπουλου, τού Κωστή Παλαμά, τού Ιωάννη Συκουτρή, τού Άγγελου Σικελιανού, τού Κωνσταντίνου Καρυωτάκη, τού Λορέντζου Μαβίλη και τόσων ακόμη Ελλήνων που θέσανε την γραφίδα τους στην διάθεση τής ελληνικής κοινωνίας. Και απουσιάζουν οι φορείς τής Καθάριας και Ατίθασης Ελληνικής Ράτσας γιατί διδάσκουν τον Ζωντανό Ελληνισμό που ενοχλεί συμβιβασμένους και σταυρωτήδες.

Η σκέψη να γενεί πράξη απτή. Τα λάθη να διορθωθούν και οι ατέλειες να σβηστούν. Η Γνώση τού Έθνους να καθοδηγεί τα Ειρηνικά και τα Πολεμικά Έργα τής Φυλής μας. Η Ορθή Πίστη να σμιλεύει μαζί με το Εθνικό Φρόνημα τον Χαρακτήρα τού Έλληνα από τα πρώτα του βήματα έως και τας δυσμάς τού βίου του. Η Ιστορική Αλήθεια και η Συλλογική Φιλοδοξία τής Ελληνικής Φυλής να συνοδοιπορούν, πατάσσοντας το ψεύδος, την προδοσία και την βαρβαρότητα.

Στην κορυφή τής Ελληνικής Ράτσας όσοι γνωρίζουν να λαλούν ελληνισμό και να βαστούν ξίφος νίκης. Οι Άριστοι σε όλες τις εκδηλώσεις τής ζωής, από την Παράδοση έως την καθημερινότητα. Οι Έλληνες να άρχουν μες στην οικουμένη. Το Αίμα των Ηρώων και των Μαρτύρων να διαμορφώνει το άβατο απέναντι στους αχαμνούς και τον βατήρα τής Λαϊκής, Εθνικιστικής και Φυλετικής Ελλάδος. Η εθνική μας ολοκλήρωση να επεκταθεί στον καινούργιο ελληνικό πολιτισμό και από τής διανόησης το ανθοβόλημα να καταλήξει στον απολογισμό τής πλέον Χρυσής και Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



ΑΘΗΝΑ 26-1-2015.

Οι λαϊκές και φυλετικές δυνάμεις, ο εγγενής ανθρώπινος παράγοντας τού κράτους δηλαδή, αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο τονώσεως και αναπτύξεως τής συλλογικής δράσης τού Έθνους. Το αποτέλεσμα τής παραγωγικής δραστηριότητας, τα αγαθά και το χρήμα, είναι εσωτερική υπόθεση κοινωνικής συνοχής και συνεννόησης των πολιτών. Η κοινωνική πολιτική κατά συνέπεια δεν είναι ζήτημα μαρξιστικού ενδιαφέροντος και διεθνιστικής πολιτικής, αλλά υπόθεση εθνικιστικής πίστης και λαϊκής αυτοπεποίθησης.

Πολύ μελάνι έχει χυθεί γύρω από την σχέση τής ιδιωτικής πρωτοβουλίας και τής εργατικής τάξεως. Πολύ αίμα έχει ρεύσει προκειμένου να ενσωματωθεί η αξιοπρέπεια και η κοινωνική δικαιοσύνη, η ηθική και η οικονομική απολαβή στους εργασιακούς χώρους. Η σχέση τού κεφαλαίου και τής εργασίας από μαρξιστικής θεωρήσεως κρύβει τον μέγιστο κίνδυνο τής κοινωνικής διάλυσης και τής εκχωρήσεως τού εθνικού πλούτου στις ξένες δυνάμεις και την διεθνή πλουτοκρατία. Η ίδια σχέση τού κεφαλαίου και τής εργασίας στο εθνικοκοινωνικό κράτος αφορά την συνεννόηση των συντελεστών εργασίας και την ανάπτυξη Πατρίδος και Εθνικολαϊκής Κοινότητος σε όλα τα επίπεδα τής κοινωνικής πυραμίδος.

Το υλικό αποτέλεσμα είναι απόλυτη συνάρτηση τού ιδεαλιστικού παράγοντα και των αξιακών κανόνων. Το Έθνος για να οδεύσει μπροστά, για να κατακτήσει το μέλλον του, πρέπει απαραιτήτως να λειτουργήσει ως ένα και αδιαίρετο σώμα πολιτών, να γενούν οι πολίτες πολιτεία και η πολιτεία πολίτες. Να αποκτήσουν οι Έλληνες τα ίδια συμφέροντα και τις ίδιες αξιώσεις με την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως το εθνικό προϊόν που παράγουν οι παραγωγικές δυνάμεις μένει εντός των συνόρων, τα εργατικά χέρια που κινούν το κράτος είναι γηγενή και το Έθνος είναι αυτάρκες και ηγεμονικό.

Οι συντελεστές τής εργασίας λοιπόν στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος δεν είναι τάξεις αντίρροπες αλλά δυνάμεις ομόρροπες. Γνωρίζουν καλώς ότι η στήριξη τού εργοδότη και τού εργάτη αλλήλως εξυπηρετεί και εξασφαλίζει την βιωσιμότητα και των δύο παραγόντων. Αν το ελληνικό μαγαζί μείνει ανοικτό, θα βρει εργασία ο Έλληνας εργάτης. Αν ο Έλληνας εργάτης επανδρώσει το ελληνικό μαγαζί, θα εξακολουθήσει αυτό σε όλους τούς καιρούς, δύσκολους και εύκολους, να υπάρχει. Αν ο εργοδότης στηρίξει την εργατική τάξη τής πατρίδος του, θα αγοράσει εκείνη τα προϊόντα τής ελληνικής αγοράς. Αν η εργασία διατηρήσει εθνικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, η οικονομία θα διατηρήσει την αυτοτέλεια και θα χτίσει την συλλογική ανάπτυξη τής Ελληνικής Φυλής.

Είναι σαφές ότι τόσο η μαρξιστική πάλη των τάξεων όσο και η καπιταλιστική εκμετάλλευση τού λαϊκού μόχθου, η σύγκρουση και η εκμετάλλευση τής φτώχιας εξυπηρετούν το διεθνές πολυεθνικό και σιωνιστικό κεφάλαιο. Η διάρρηξη τού κοινωνικού και τού εργατικού ιστού, η συνύπαρξη των ψεύτικων προστατών και των διεφθαρμένων ταγών δημιουργούν την απόλυτα στοχευμένη κινητικότητα των γυρολόγων τυχοδιωκτών, είτε αυτοί εμφανίζονται με επενδυτικές γραβάτες είτε με λαθρομεταναστευτικές αναζητήσεις. Είτε το ανακάτωμα έρχεται από συνδικαλιστές είτε από πολιτικούς, κοινός σκοπός των καταχραστών τής εθνικής μας κυριαρχίας είναι η κερδοσκοπία και η σκλαβιά τού λαού κάτω από ξένη και παγκοσμιοποιημένη εξουσία.

Θέλουμε να γίνουμε μια πολύχρωμη ανθρωποχοάνη ή να μείνουμε ελεύθεροι Έλληνες; Θέλουμε να μάς πετάνε το ψωμί με δόσεις αναλόγως τής υποταγής ή να πάρουμε το χώμα και να το σπείρουμε φτιάχνοντας οι ίδιοι το δικό μας γλυκό ψωμί; Θέλουμε να πουλήσουμε τη γη μας κρινόμενοι ανάξιοι να την κρατήσουμε στα χέρια μας και να ζήσουμε ή να την βαστήξουμε απόλυτα στα χέρια μας γινόμενοι αφεντικά και εργάτες συνάμα, σιτοβολώνας και κινητήριος μοχλός μιας Ισχυρής Ελλάδος; Θέλουμε να γίνουμε ένα απλό εξάρτημα στον αγωγό τής παγκόσμιας ενέργειας ή να γίνουμε κεντρικός σταθμός ενέργειας τής πατρίδος μας και τής οικουμένης;

Σκοπός τής Εθνικοκοινωνικής Ιδέας είναι ο συγχρονισμός όλων των εγγενών δυνάμεων τής Φυλής προς την κατεύθυνση τής ευημερίας και τής ισχυροποιήσεως αυτής. Η ταυτόχρονη λειτουργία όλων των κυττάρων τού οργανισμού που είναι άλλωστε απαραίτητη προκειμένου να κινηθεί το Σώμα τού Ελληνισμού με αρμονία και διαύγεια. Αυτόνομα και φιλόδοξα κι όχι εξαρτημένα και ηττοπαθή όπως συμβαίνει στον μαρξισμό και τον καπιταλισμό. Στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό ισχύει η ισχύς εν τη ενώσει, η ενοποίηση των δύο βεργών που αντέχουν στους κραδασμούς και τούς ανταγωνισμούς ενάντια στις χωριστές βέργες που σπάνε στο πρώτο θρόισμα τού νεοταξικού αγέρα.

Η εργασία δεν είναι για εμάς μονάχα μέσον ατομικού βιοπορισμού, αλλά και ο κινητήριος μοχλός τής Πατρίδος που ανήκει στον ελληνικό λαό κι όχι στην φερώνυμη παγκόσμια κοινότητα. Η Εθνικοκοινωνική Εργασία είναι το αίμα που κυλάει στις φλέβες τού Εθνικού Κράτους. Το Σώμα τής Φυλής χρειάζεται την κεφαλή, τούς πνεύμονες και την καρδιά. Το Σώμα τής Φυλής χρειάζεται την Εθνική Ηγεσία, την Ελληνική Επιχειρηματικότητα και τον Έλληνα Εργάτη σε μια δομή κοινών επιδιώξεων.

Όλοι μαζί χιλιάδες βήματα μπροστά. Τα αγαθά και τα εργαλεία, τροφοδοσία και παραγωγή, ο πρωτογενής και ο βιομηχανικός με τον εμπορικό τομέα να φύονται και να κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Η γη και οι πόροι της να υπηρετούν την εθνική μας αυτάρκεια. Και ο κοινωνικός μας ιστός να λειτουργεί με αμιγώς συνεκτικά και φυλετικά χαρακτηριστικά. Οι συναλλακτικές διαδικασίες να υπηρετούν την αναχρηματοδότηση τού Εθνικού και Εργατικού Κράτους. Εργοδότες, Χρηματοδότες, Εργάτες και Εργατοπατέρες μαζί είναι η Λαϊκή Κοινότητα τής Φυλετικής και Εθνικοκοινωνικής Πολιτείας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - Ο ΗΓΗΤΩΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 23-1-2015.

Η ύπαρξη ενός ηγέτη απλοϊκού προς τούς ανθρώπους του, πιστού στις παραδόσεις, φιλόδοξου στους σκοπούς του και ευφυή στην εφαρμογή τού στρατηγικού σχεδίου αποτελεί την θεμελιώδη βάση τής πορείας τού Ελληνισμού. Ο Ηγήτωρ τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και τού Ελληνικού Έθνους ταυτίζονται μέσα στο πολίτευμα τής Εθνικής Αριστοκρατίας. Βασικό δόγμα είναι η ταύτιση εξουσίας, έθνους και λαού. Ένα Ελληνικό Έθνος, Ένας Ελληνικός Λαός, Μία Εθνική και Λαϊκή Εξουσία.

Ισχύς τού Κινήματος είναι η Αγάπη τού Θεού και τού Λαού. Η Φυλή είναι η μήτρα και η πνευματική τροφός τού Αρχηγού. Ο Αρχηγός αποτελεί γέννημα και ενοποιός δύναμη τής Εθνικής και Λαϊκής Κοινότητος, συνεχιστής τής Ιστορίας και συγγραφέας νέων χρυσών σελίδων στην Βίβλο τής Φυλής.

Η Πίστη είναι η διττή φιλοσοφική βάση τής πολιτικής του, Πίστη η οποία ξεκινά από τον Θεό Πατέρα και φτάνει έως το Αίμα των Ηρώων. Δεν αλλοιώνεται παρά μονάχα χαλυβδώνεται και εξαπλώνεται. Ο Ηγήτωρ σκύβει το κεφάλι από ευλάβεια μονάχα μπροστά στο Θεό παίρνοντας ευλογία και δίνοντας όρκο τηρήσεως και υπερασπίσεως των ιερών κανόνων σε απόλυτη συνάρτηση με τον Φυλετικό Νόμο. Και Φυλετικός Νόμος είναι ο Ακατάλυτος Όρκος στο Αίμα των Ηρώων Πολεμιστών τού Ελληνισμού πως ο Πολιτισμός και ο Εδαφικός Παράγοντας είναι καμωμένα να αυξάνουν και να πλαταίνουν δίνοντας ισχύ στον Οικουμενικό Ελληνισμό.

Ο όρκος τής πίστης των Φρουρών τού Έθνους άρχεται από τον Ηγήτορα προς το Θεό και τούς Ήρωες. Ο όρκος πίστης επεκτείνεται από τα μέλη τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος προς τον Ηγήτορα. Εν συνεχεία ο ίδιος όρκος είναι ζήτημα κατακτήσεως τής αφοσιώσεως από τον ελληνικό λαό προς τον Αρχηγό. Ένα γνήσιο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει στόχο να καταλάβει την εξουσία τού Εθνικού Κράτους αυτοτελώς και σε όφελος τού δικού του και μόνον λαού. Λειτουργεί με γνώμονα την Ιδεολογία και την Πολιτική του Ταυτότητα δίχως συναλλαγές και συνεταίρους ξένων ιδεοληψιών. Το Κίνημα έχει αποκλειστική του αποστολή την ευημερία των Ελλήνων, την παραγωγή συλλογικού έργου και την Υπεροχή τού Έθνους. Εγγυητής τής ευημερίας, τής δημιουργικότητας και τής Ελληνικής Υπεροχής είναι ο Ηγήτωρ, κερδίζοντας την πίστη συναγωνιστών και λαού.

Το Ελληνικό Έθνος και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι οργανισμοί αρχηγοκεντρικοί και συλλογικοί ταυτόχρονα. Ισχύει η Αρχή του Ενός που χαράσσει αρχές, κανόνες, δομή, στόχους και μηχανισμό επιτεύξεως τής κινηματικής αποστολής. Ο μηχανισμός επιτεύξεως τής αποστολής αποτελεί την οδό που θα ακολουθηθεί σε μια πορεία αταλάντευτη προς τον ελληνικό λαό και επί ωφελεία τού ελληνικού λαού, αλλά και την έκφραση τού συμβουλευτικού ρόλου των επιτελών τού Αρχηγού σε μια κάθετη δομή έως την λαϊκή βάση τού Κινήματος. Δίπλα στον Ηγήτορα βρίσκονται οι Πρωτεργάτες και οι Άριστοι στις Ικανότητες, το Ήθος και την Ιδεολογική Κατάρτιση. Η Ιεραρχία μαζί με την Πειθαρχία αποτελούν την αταλάντευτη έκφραση τής Ενότητας και τής Εργατικότητας στον λαό μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τις συναφείς οργανωτικές δομές.

Η μεγαλύτερη ωστόσο αποστολή μέσα από την στράτευση τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η στράτευση στο ελληνικό έθνος. Η ταύτιση σκέψεων και ενεργειών τής Εθνικής Πολιτείας και των Ελλήνων Πολιτών. Είναι η κοινωνική δικαιοσύνη, η σύμπνοια, η φυλετική συνοχή, η πλήρης αφοσίωση στα πλαίσια τής συλλογικής φιλοδοξίας, η πίστη στους προγόνους που γεννάει την ορμή των συγχρόνων Ελλήνων για νέες νίκες και νέες δόξες. Υπεράνω τού Κινήματος βρίσκεται το Ελληνικό Έθνος και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα λειτουργεί μονάχα χάριν και προς υπηρεσία τής Ελληνικής Φυλής. Επάνω και πέρα από τον Αρχηγό και τα μέλη Υπέρτατος Αρχηγός είναι η Ελληνική Φυλή. Εκείνη είναι ο Εντολέας και εμείς οι Εντολοδόχοι, εκείνη είναι ο Στρατηγός και εμείς οι Στρατιώτες, εκείνη είναι ο Εργοδότης και εμείς οι Εργάτες.

Η πολιτική είναι σαφέστατα μοναχική άθληση για τον Εθνικιστή Ηγήτορα και τον Στρατιώτη τού Έθνους, είναι μια ασκητική εργασία, ένας εγκόσμιος μοναστικός βίος. Φαίνεται απόμακρος χωρίς να ισχύει αυτό. Είναι το βάρος της ευθύνης απέναντι στην Λαϊκή Κοινότητα και η απόφαση τού Αρχηγού να εφαρμόσει την ευθυκρισία και να επιλέξει το πλέον αξιόμαχο έμψυχο δυναμικό, τούς Πιστούς τής Ελληνικής Ιδέας. Διότι αυτό ακριβώς είναι ο Εθνικοκοινωνισμός, είναι ο πολιτικός χάρτης τής Κοσμοθεωρίας και της Βιοθεωρίας τού Έλληνα, η Φυλετική του Ψυχή, ο ανήσυχος χαρακτήρας και ο διττός θρίαμβος τής ωραιότητος τού ήθους και τής πολεμικής αρετής ενάντια στην πολυφυλετική και την αντίθεη υποταγή στην ασχήμια τής Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.

Ο ελληνικός λαός έχει συναίσθηση τής πολεμικής που υφίσταται από τούς νεοταξικούς ιέρακες. Έχει αντιληφθεί τον σκοτεινό και βρώμικο πόλεμο που δέχεται από τον πολυκομματικό εσμό τής αστικής δημοκρατίας και κάποιους εμπόρους τού πατριωτισμού που μεταπηδούν με ευκολία από τον εθνικισμό ή επιχειρούν να τον φέρουν στα μέτρα τους. Βαρίδια τού Ελληνισμού και οι δύο έχιδνες.

Σκοπός τού Ηγήτορα τού Έθνους είναι να εφαρμόσει αποκλειστικά δικό του πολιτικό πρόγραμμα, να χτίσει το κράτος ως στρατηγείο ανυψώσεως τού Ελληνικού Έθνους εντός και εκτός των συνόρων, να στηριχθεί στις ρίζες τής Φυλής και να φτιάξει τον Ελληνισμό αυτάρκη στο εσωτερικό και Υπερδύναμη Πνεύματος, Πολιτικής Επιρροής και Στρατιωτικής Ισχύος στον διεθνή περίγυρο. Μονάχα οι Εγγενείς Φυλετικές Δυνάμεις που ενστερνίζονται απόλυτα το Ελληνικό Ιδεώδες χωρούν στην Φυσική Ελλάδα τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κινείται σ’ αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...