Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 9-11-2015.

Ο Ελληνισμός μας ως στυλοβάτης βράχος τής ανθρωπότητος πλήττεται στα ριζά του, στα θεμέλια, από τα αδηφάγα κύματα τής παγκοσμιοποίησης. Οι νεοταξίτες πλήττουν τις αξίες μας που ως ιδεολογικά αντισώματα προστατεύουν την Ελληνική Φυλή από την εσωτερική της διάβρωση. Και ο κορυφαίος μηχανισμός, η θεμελιώδης αξία που ανδρώνει και θεμελιώνει το μαχόμενο ελληνικό έθνος είναι η Παιδεία.

Το να πλήξεις έναν λαό εύπλαστο με ανύπαρκτο πολιτισμό και μηδενική εθνική αναφορά, να ποδηγετήσεις έναν λαό που έχει μάθει να υπηρετεί ξένους αφεντάδες και να σκύβει το κεφάλι στον εκάστοτε δυνατό, είναι η πλέον απλή υπόθεση για τούς τυράννους. Το να υποβάλλεις όμως έναν λαό σε μια επίπλαστη κατάσταση κατωτερότητας με την διαστρέβλωση τής ιστορικής αλήθειας, να υποβάλλεις τα γεννήματα τής Φυλής στο ψεύδος και την ανηθικότητα, στην διαστροφή τής φυσικής τους υπόστασης, είναι ένα ειδεχθές έγκλημα ισάξιο με την εσχάτη προδοσία.

Ο διεθνής σιωνισμός δεν έκρυψε ποτέ την επιδίωξή του να πλήξει τον ανώτερό του Ελληνισμό στις ρίζες του. Στα ιστορικά του αποθέματα, στην πίστη του, στην συλλογική εθνική αυτογνωσία τής αλήθειας του, τής καταγωγής του, τού χρέους του και τής αποστολής του. Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο ο Εμποράκος των Εθνών έχει διορίσει στα σπλάχνα τής Φυλής μας τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες ώστε να νομοθετήσουν τις αντιφυσικές τους παρεμβάσεις ως ανοχές και ανθρωπισμούς.

Θέλουν οι μισέλληνες να μάς θέσουν σε κατάσταση λοβοτομής. Να μην τιμούμε, να μην θυμόμαστε, να μην διδασκόμαστε. Κι έτσι αποφάσισαν να εκβάλλουν από τα σχολειά μας τις εθνικές και θρησκευτικές εορτές. Να αποβάλλουν οτιδήποτε ελληνικό και ορθόδοξο δηλαδή έχει απομείνει.

Έχουν τεθεί ήδη στην λήθη οι Βαλκανικοί Πόλεμοι που διπλασίασαν την Ελλάδα. Τώρα προχωρούν οι γραικύλοι για να βγάλουν από τα σχολικά βιβλία την Ποντιακή Γενοκτονία και την Εθνεγερσία τού Εικοσιένα για να μην διδάσκονται τα ελληνόπουλα πως δεν υπάρχουν διάλογοι με τούς δολοφόνους, αλλά αγώνας για την Μεγάλη Ιδέα, για την ελευθερία τής Μεγάλης Ελλάδος σε όλα τα ιστορικά της εδάφη. Για την λύτρωση κάθε ελληνικής ψυχής.

Μα οι εχθροί μας δεν μάς θέλουν ούτε Ορθόδοξους. Δεν μάς θέλουν μια άσπαστη αλυσίδα που να στηρίζει η Πίστη το Εθνικό Φρόνημα. Δεν θέλουν να μαθαίνουν τα ελληνόπουλα για τον Αθανάσιο Διάκο που αρνήθηκε να αλλάξει την πίστη του, απαντώντας στον Τούρκο δυνάστη πως γραικός γεννήθηκε και γραικός θε να πεθάνει. Μάς θέλουν κάτω από το Ισλάμ να γενούμε πειθήνιοι ραγιάδες στην κατοπινή τους πανθρησκεία. Και έτσι στην νέα «παιδεία» τους φέρνουν την κατάργηση τού εκκλησιασμού και τις επισκέψεις στα Τζαμιά.

Θέλουν επιπλέον την κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων για να μην εμπεδωθεί στον ελληνικό λαό το αίσθημα τής εθνικής ασφάλειας και να μην καλλιεργηθεί στα παιδιά μας το χρέος τής πολεμικής αρετής και τής ισχυρής Ελληνικής Φυλής. Την ίδια ακριβώς στιγμή αφήνουν πεδίο ελεύθερο στις «παρελάσεις» των ανώμαλων και σχεδιάζουν ως λέγεται την είσοδο στα ελληνικά σχολεία τού σεξουαλικού προσανατολισμού και τής…πρακτικής ανάλυσης! Να φτιάξουν μια Ελλάδα ριψάσπιδων και ομοφυλόφιλων.

Αυτά συμβαίνουν στην ανθρωποχοάνη τής ψευτορωμέϊκης δημοκρατίας. Στην Αληθινή Ελλάδα όμως των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών η Παιδεία είναι Εθνική και Ορθόδοξη, υπηρετεί το δόγμα τής αρχέγονης Ελλάδος που συνίσταται από την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Ελληνική Οικογένεια. Το Κράτος είναι Φυλετικό, ανήκει στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή και στα παιδιά τους. Διαφυλάττει την αξιοπρέπεια και την δύναμή του με την εγγυητική παρουσία τού Ελληνικού Στρατού και των Ιερών Όπλων.

Το νεώτερο Ελληνικό Κράτος δημιουργήθηκε επαναστατικά και με την αποτίναξη τού τουρκικού ζυγού στο όνομα τής Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος. Οι Έλληνες Πολεμιστές από τα αρχαία χρόνια προτού εκστρατεύσουν, έπαιρναν πάντοτε την ευλογία τής Ανωτέρας Δυνάμεως. Ο Θεός τής Ελλάδος μετά των Αγίων βρισκόταν πάντα στο πλευρό των δικαίων ελληνικών αγώνων με την προστατευτική Του παρέμβαση. Η δε επίκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο συνόδευσε τις έσχατες στιγμές τού Βυζαντίου Μας και τις πρώτες τής Εθνεγερσίας τού Εικοσιένα. Και η Εθνική Παιδεία έχει σταθερή αποστολή της την στερέωση τής Αλήθειας στις καρδιές των παιδιών μας.

Η ανδρεία και η αρετή, η τόλμη και το ήθος, υπήρξαν πάντοτε οι πυλώνες τής φύσεως τής Φυλής μας μέσα από τον δομικό θεσμό τής ελληνικής οικογένειας. Ο σεβασμός προς την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τού πολεμιστή Έλληνα και τής άξιας συντρόφου του Ελληνίδας, η ανατροφή τού ελληνόπουλου στην διατήρηση τής σκυτάλης μέσα από την δική του οικογένεια, η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής μέσα από τα πνευματικά νάματα τής Εκκλησίας και τής Ιστορίας στα πύρινα ελληνικότητος γράμματα τής Παιδείας και τις συμβουλές των γονιών. Αυτή είναι η Παιδεία μας. Ανδρεία και όχι αντιφυσική διαστροφή.

Η Παιδεία τού Λαϊκού και Εθνικιστικού Κράτους, η Εθνική Παιδεία τής Φυσικής και Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος, είναι η Παιδεία τής Μεγάλης Ελλάδος. Η Παιδεία που διδάσκει τον μηδενικό διάλογο και την μηδενική ανοχή προς τούς τυράννους πάσης φύσεως, οικονομικούς και στρατιωτικούς. Προτάσσει το Αίμα επάνω από το χρήμα. Φωτίζει τον πολιτισμό και τις αληθινές διαστάσεις τής Φυλής μας. Καθοδηγεί τα ίχνη των Ελλήνων στην απελευθέρωση όλων των εδαφών και των ψυχών τής Αυτοκρατορικής Μας Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...