Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 1-10-2015.

Μια βέργα μονάχη μες στον μανιασμένο αγέρα θα λυγίσει εύκολα και θα σπάσει με μαθηματική ακρίβεια. Δύο βέργες μαζί, στενά δεμένες, θα προβάλλουν μεγαλύτερη αντίσταση, ακόμη κι αν τραυματιστούν. Πολλές βέργες μαζί, το ίδιο στενά δεμένες, άρρηκτα μεταξύ τους, δεν πρόκειται να λυγίσουν, αφού δεν θα βρει κενό χώρο να εισχωρήσει ο αγέρας. Αυτή την αλληλοκάλυψη και την ενότητα ανάμεσα στον ελληνικό λαό, ηγεσία και πολίτες ως ένα σώμα, πρέπει να εφαρμόσει οπωσδήποτε το Έθνος μας. Είναι το λεγόμενο στρατηγικό σχέδιο τού Εθνικού Κοινοτισμού.

Ο φυλετικός μας οργανισμός για να μπορέσει να ζήσει αρμονικά, να εργαστεί, να ασκηθεί στις δυσκολίες, να δημιουργήσει και να πολεμήσει ώστε να επικρατήσει ως αυτεξούσια οντότητα, πρέπει απαραιτήτως να συγχρονίσει ανάγκες, πόθους και σκοπούς. Να μάθει ο Έλλην να επιβάλει στον ατομισμό του το συλλογικό καλό. Να λειτουργήσει πάσα μονάδα ως εργάτης και πολεμιστής τού Ελληνισμού. Να αισθανθεί ο Έλλην πως μέσα από το είναι του ζει ολάκερο το Ελληνικό Έθνος και η Φυλή σε όλες μαζί τις εποχές.

Να αισθανθούμε το λοιπόν και να πούμε μέσα μας πως εγώ είμαι το Έθνος μου. Εγώ είμαι αυτός που θα το σώσω. Εγώ θα πάρω το ξίφος στο χέρι για να αποδιώξω τα φαντάσματα που κατατρώγουν τις σάρκες τής Ελληνικής Φυλής και τούς βαρβάρους που με ζώνουν. Για να νικήσω τον από αιώνων Άνομο Σταυρωτή. Για να σηκωθεί περίλαμπρος ο Ναός τής Ορθής Πίστεως στον Άγιο Θεό επάνω από την γαληνεμένη οικουμένη. Για να γίνει το Κάστρο τής Φυλής πιο γερό μέσα σε μια πλέρια Ελλάδα.

Αυτό ακριβώς το εγώ είναι η ζώσα συλλογική συνείδηση ολάκερου τού Ελληνισμού που λειτουργεί όχι με γνώμονα ένα στενό και στενοκέφαλο κράτος, αλλά μια ελεύθερη και κοσμοπλάστρα Εθνική Κοινότητα. Είναι η αληθινά ελληνική και δημιουργική νοοτροπία που υπαγορεύει την σύμπνοια τού Ελληνισμού κάτω από τα λάβαρα τής Πίστεως, τής Πατρίδος και τού Πολιτισμού μας.

Να αντιμετωπίζουμε και να επιλύουμε το πρόβλημα το κοινωνικό όλοι μαζί. Να χαιρόμαστε με την χαρά τού αδερφού μας. Να απομακρύνουμε κάθε τι σάπιο, πατάσσοντας αυτό στην κεφαλή. Να εργαζόμαστε για να αναπτύξουμε το κράτος μονάχα με τα δικά του μέσα. Να πολεμούμε με μια καρδιά για να βαστήξουμε τα ζώπυρα τής Φυλής, για να πάρουμε πίσω όσα μάς κλέψανε.

Όλοι μαζί θα σωθούμε ή όλοι μαζί θα χαθούμε. Η σωτηρία όμως για τον Ελληνισμό δεν είναι ζήτημα ικεσίας αλλά ανυποχώρητου αγώνα, ενός αγώνα βαθύτατα λαϊκού και απόλυτα εθνικιστικού. Η σωτηρία μας είναι η συντονισμένη μάχη όλου τού λαού μας ως βέργες αμείλικτες ενάντια στον μολυσμένο αγέρα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Η εργασία, η επαναστατική ορμή που πρέπει να επιδείξουμε για να ξεριζώσουμε από τα σπλάχνα τής Πατρίδος τούς ανήθικους προδότες. Η κάθαρση τής κοινωνίας από τον σαρωτικό χείμαρρο τής εθνικά και φυλετικά καθαρής ελληνοσύνης. Η σύνδεση των ζητημάτων τής εξωτερικής μας πολιτικής με τις Κοινότητες των Ελλήνων που διαβιούν στις Αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες και την Ομογένεια.

Ο Εθνικός Κοινοτισμός μας είναι απόλυτα συνυφασμένος με τον Οικουμενικό Ελληνισμό. Και ακόμη με τον Πανελληνισμό. Δεν πολεμούμε την παγκοσμιοποίηση ως μια ακόμη ιδέα. Την πολεμούμε ως το δολοφονικό και καταστρεπτικό μέσο που έχει επιστρατεύσει ο νεοταξισμός σε βάρος τού Θεού, σε βάρος τού Έλληνα, σε βάρος τού Ανθρώπου, σε βάρος τού Πολιτισμού. Έχουμε έναν απολύτως προσδιορισμένο σκοπό που έχουμε ορκισθεί να επιτύχουμε. Να εμπεδώσουμε ως Κυρίαρχη Αρχή και Δύναμη την Ελληνοποίηση των πάντων. Να φτιάξουμε την Ελλάδα που ζει και χτίζει ελληνικό πολιτισμό όπου γης, όπου υφίσταται Έλλην και πάλλεται ελληνική καρδιά. Αυτή είναι η ουσία τού βαθύτατα Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού μας.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε άλλον πλέον χώρο να εισχωρήσει μισελληνικό μικρόβιο μέσα στον εθνικό μας οργανισμό. Αποκοπή των κακοπλασιών, ώστε να τελειώνουμε με τον κίνδυνο τού ακρωτηριασμού τής Ελληνικής Φυλής. Σώζοντας μια ψυχή ελληνική, εξασφαλίζουμε την απροσπέλαστη εθνική μας άμυνα, όπως ακριβώς συνέβαινε στην πολεμική παράταξη των Αρχαίων Σπαρτιατών. Ασπίδα τού συμπολεμιστή και δόρυ αιχμής. Σπεύδοντας στα ιερά όπλα για να διαφυλάξουμε από τούς εισβολείς τα ακριτικά μας σημεία, ανοίγουμε την Πύλη τού Κάστρου για να υποδεχτεί νέα ελληνικά εδάφη. Οιαδήποτε ελληνική κοινότητα πέριξ τού Εθνικού μας Κράτους υφίσταται την οποιαδήποτε πίεση, εμπίπτει στην εγγύηση και την προστασία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Ανίκητος Ελληνισμός μας είναι κυρίαρχη και αδέσμευτη οντότητα που λειτουργεί και διάγει τον βίο του με γνώμονα την εθνική και θρησκευτική του ταυτότητα. Δεν εισέρχεται σε ξένη και παγκόσμια διοίκηση και δεν υποτάσσεται σε ψεύτικα δόγματα. Η Ορθοδοξία και το Ελληνικό Αίμα, η Εθνική μας Ανεξαρτησία και η ενδυνάμωση τής διεθνούς γεωπολιτικής μας θέσης είναι αποφάσεις που οδηγούν στα Εθνικά Δίκαια και Συμφέροντα. Σεβόμαστε την αυτοτέλεια των πάντων και απαιτούμε τον σεβασμό τής δικής μας αυτοτέλειας. Κατακτούμε τον κόσμο μας με την εργασία, την ευφυΐα και την δύναμη των ανήσυχων και καθάριων στο Αίμα και την ψυχή Ελλήνων.

Εθνικός Κοινοτισμός σε όλα τα επίπεδα τής εθνικής μας ζωής. Στην πολιτική διοίκηση. Στην οικονομία. Στον στρατιωτικό σχεδιασμό. Στην Πίστη. Στον επηρεασμό των διεθνών αποφάσεων. Μια αμφικτιονία Ελλήνων κάτω από μια ηγεσία, μια κεντρική ιδέα, έναν Ηγεμονικό Ελληνισμό. Εντός και εκτός των συνόρων. Μια Μητροπολιτική Ελλάς που βούλεται, εργάζεται, πολεμά και νικά, με την ενεργό συμμετοχή των Ελλήνων όπου γης. Μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα σε μια ελληνοδιοίκητη οικουμένη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...