Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Στον δρόμο τής λευτεριάς



ΑΘΗΝΑ 21-8-2015.

Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν. Αυτό σημαίνει με μαθηματική ακρίβεια πως σκοπός των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας είναι να εκτελέσουν την εντολή των διεθνών τοκογλύφων για τον σχηματισμό «βιώσιμης», δηλαδή σταθερής κατοχικής και προδοτικής κυβερνήσεως ψευτορωμιών που θα εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου τής Ελλάδος μας σε όλα τα επίπεδα τής πολιτικής. Σε οικονομικό, σε κοινωνικό και σε εθνικό επίπεδο. Λίγοι και μειοψηφικοί ραγιάδες μέσα σε μικρότερη Ελλάδα.

Για να σχηματιστεί όμως σταθερή προδοτική κυβέρνηση, χρειάζεται απαραιτήτως συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Αν αυτή η συγκυβέρνηση γινόταν τώρα, μετά την ψήφιση τού τρίτου μνημονίου, τα δύο βασικά κόμματα τού Συστήματος θα εγκαταλείπονταν από τούς εναπομείναντες ψηφοφόρους τους που αυταπατώνται πως υπάρχει πιθανότητα ανάκαμψης. Γι’ αυτόν τον λόγο η Νέα Δημοκρατία προσποιείται τον θυμωμένο διαφωνούντα, διαισθανόμενη παράλληλα την συνέχεια τής λαϊκής οργής.

Τα κόμματα τού συνταγματικού τόξου, αντικρίζοντας τα ισχνά εκλογικά ποσοστά που θα καταγράψουν, θα σπεύσουν να σχηματίσουν οικουμενική κυβέρνηση «εθνικής ενότητας και σωτηρίας» τού νεοταξικού καθεστώτος τους. Θα πάνε όλοι μαζί οι ανθέλληνες. Για να πληρωθεί έτσι ο λόγος που μού είχε πει ο αείμνηστος παππούς μου. «Θα δεις ότι θα μείνουν δύο κόμματα, οι προδότες και οι πατριώτες».

Εκεί θα φτάσουμε. Οι Ανθέλληνες και οι Έλληνες. Η λύση είναι μία. Σαρωτική Νίκη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού. Και τα μάτια ανοικτά ενάντια στην υποκίνηση των λαθραίων και βάρβαρων φίλων των Σταυρωτήδων. Στον δρόμο τής λευτεριάς λοιπόν.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...