Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΙΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝ



ΑΘΗΝΑ 19-6-2015.

Περί δικαίου και ιδανικών δίδουν οι Έλληνες τον διαχρονικό τους αγώνα. Για εθνική αξιοπρέπεια, αυθυπαρξία και ισχύ. Για την Πίστη μας. Για την Πατρίδα μας. Για τα παιδιά μας. Για την ελληνικότητά μας σε γη και ψυχές.

Κανείς αγών δεν δόθηκε για δεσμευμένη ελευθερία και ξένα ιδανικά. Τα παζάρια, τα ρουσφέτια και οι γενοκτονίες είναι δουλείες πολιτικάντηδων. Η εθνική εργασία τού Έλληνα είναι η διαιώνιση τής Φυλής και η ακεραιότητας τής Ελλάδος.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για εμπεδωμένη ελευθερία όταν υπάρχουν ακόμη στην γεωπολιτική μας γειτονιά σκλαβωμένοι Έλληνες και Ελληνικές Πατρίδες. Δεν υπάρχει ελευθερία όταν η ελληνική οικογένεια κονταίνει και τα γεννήματα των Ελλήνων λιγοστεύουν. Δεν μπορούμε να λέμε πως έχουμε ελευθερία όταν το δικαίωμα στην εργασία και το εθνικό προϊόν έχουν δοθεί σε σιωνιστές τοκογλύφους και βαρβάρους γυρολόγους.

Ιερός είναι των Ελλήνων ο Αγών. Να μείνουμε άνθρωποι. Που σημαίνει να μείνουμε Έλληνες. Να ορίσουμε τα σπίτια μας και τα προσκυνήματά μας. Άρχοντες και αρχόμενοι μαζί, στον τόπο μας και ένθεοι. Να φτάσουμε τα εθνικά μας λάβαρα σε κάθε χώμα ελληνικό. Να κάνουμε γερές και μεγάλες ελληνικές οικογένειες, με τα παιδιά μας να λαμβάνουν ως πρώτο μάθημα την μάχη για να κρατήσουν ασύλητη την γη τους και ελληνικά τα σκήπτρα μες στην οικουμένη. Φύλακες τής Ορθοδοξίας και Πολέμαρχοι τής Ελληνικής Φυλής.

Θέλουν να στήσουν παγκόσμια εξουσία επάνω στην οικουμένη οι σιωνιστές. Θέλουν να φτιάξουν επιπλέον παγκόσμια θρησκεία. Θέλουν έναν ηγέτη επάνω σε όλους τούς λαούς. Λιγότερους αντιπάλους και εξάλειψη φωνών αντίδρασης. Ανθρώπους δίχως πίστη και ιδανικά, βολικούς στην ανηθικότητα και φοβισμένους εαυτούληδες. Την οικουμένη μια παγκόσμια φυλακή δίχως σύνορα και επάνω από τον Εμποράκο των Εθνών μονάχα τον Αντίθεο Άνομο τής Απωλείας.

Βάλανε λοιπόν δικούς τους, ξένους για τα έθνη, πολιτικούς. Αγόρασαν τις εθνικές οικονομίες για να εξυπηρετήσουν τούς δικούς τους χρηματάνθρωπους και να καταστήσουν τις οικονομικές ελίτ δικές τους βδέλλες για την αφαίμαξη τής εγχώριας παραγωγής. Στείλανε στα πλευρά τού Ελληνικού Έθνους βαρβάρους εισβολείς με τις λόγχες τους για να στήσουν ψευδοκράτη επάνω σε ελληνικά εδάφη, ώστε να μάς στριμώξουν, δίκην μαντρόσκυλων τού νεοταξισμού. Προκάλεσαν θρησκευτικές έριδες σε κράτη που εξαποστέλλουν τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες, ώστε να γίνει εκ των έσω κατάληψη τής Πατρίδος.

Δεν υπάρχει σήμερα ευρωπαϊκή ηγεσία και φυσικά δεν υπάρχει ελληνική ηγεσία. Είναι πολύ μεγάλη ουτοπία η δήθεν λύση τής ευρωπαϊκής εγγυήσεως για την εθνική ασφάλεια και για την εθνική οικονομία. Δεν υπάρχει Ευρώπη δίχως Αληθινή Ελλάδα. Αλλά κι αυτή ακόμη η ψευτοευρώπη σήμερα είναι ένα φάντασμα τού εαυτού της, ένα ακόμη στρατηγείο που στήνει ο σιωνισμός για να αλλοιώσει το κάστρο στις ρίζες του.

Η Ελλάς όμως δεν πρέπει να παρασυρθεί άλλο από τις λάθος συμμαχίες, τις ψευτοσωτηρίες και τις νέες μεγάλες τάχα ιδέες. Το Οικόπεδο τής Φυλής μας είναι η διέξοδος στα τεχνητά αδιέξοδα. Οι ελληνικές γεμάτη ορμή ψυχές είναι οι πολεμιστές και σύμμαχοί μας. Η ασυγκράτητη πεθυμιά μας να κάνουμε πιο ευρύχωρο το Οικόπεδο τής Φυλής. Να κάνουμε το Κράτος μας απροσπέλαστο Κάστρο Ελληνικότητας και τις ακριτικές μας περιοχές, εκείθε που κάποιοι στήνουν πολεμική φλόγα, να τις κάνουμε τις Πύλες που θα διαβούμε για να επιστρέψουμε στις αλύτρωτες πατρίδες τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Σωτηρία για την Ελλάδα είναι μονάχα η Εθνική Ισχύς της. Ελευθερία για την Ελλάδα είναι η επέκταση τής γεωστρατηγικής της παρουσίας και τής γεωπολιτικής της επιρροής. Συμμαχίες ελληνικές είναι εκείνες που υπακούουν στα εθνικά μας συμφέροντα, στις ελληνικές αξίες, στο εθνικό φρόνημα και την ορθή πίστη. Στην αξιοποίηση τού εθνικού μας προϊόντος για την αυτάρκεια τής Ελλάδος και την ενίσχυση τής διεθνούς μας θέσης.

Η Μεγάλη Ιδέα απηχεί πάντα την Εθνική μας Ολοκλήρωση, την προσάρτηση πάσης γης φέρουσας μνημεία, ιστορία και πληθυσμούς ελληνικούς, ξέχωρα ή από κοινού. Ακόμη κι αν έχει συρρικνωθεί το ελληνικό στοιχείο, αν έχει υποστεί άμβλυνση ή αλλοτρίωση εθνικού φρονήματος, και σ’ αυτήν την περίπτωση η γη ανήκει στο Ελληνικό Έθνος. Λόγοι δικαιοσύνης αλλά και λόγοι εδραίωσης τής εθνικής μας ασφάλειας επαρκούν ώστε η εστία που κατέχεται από μισελληνικούς θύλακες να γίνει ελληνική χωρίς τούς μισελληνικούς της θύλακες.

Στις δε Πατρίδες μας που φέρουν ισχυρούς ελληνικούς πληθυσμούς, η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς οφείλει να παράσχει και θα παράσχει πάσα εγγυητική παρουσία και στήριξη, ώστε να στερεώσουν τον ελληνικό εθνικό τους αυτοπροσδιορισμό. Αυτονομία και ενσωμάτωση των ιστορικών μας εδαφών από δυσμάς έως τον Πόντο. Δεν νοείται μικρή και έντιμη Ελλάς. Η έντιμη και λεύτερη κατά συνέπεια Ελλάς είναι μονάχα η Μεγάλη Ελλάς.

Δεν μιλάω για σωτηρία γιατί μιλάω για Ισχύ. Δεν μιλάω για περιοριστική ελευθερία γιατί μιλάω για Απόλυτες Αξίες. Ο Αγών των Ελλήνων δεν γίνεται για εφήμερα αγαθά και κατάληψη καλύτερης θέσης στην νεοταξική γαλέρα τής παγκοσμιοποίησης. Ο Ιερός και Εθνικιστικός Αγών των Ελλήνων γίνεται για Αξιοπρέπεια, για Τιμή, για Πολιτισμό, για Ελληνικότητα. Ο δικός μας Αγών θέτει τούς κανόνες μιας άλλης ηγετικής τάξης πραγμάτων, Ελληνικής και Ορθόδοξης Τάξης Πραγμάτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...