Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑ



ΑΘΗΝΑ 20-5-2015.

Τού Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει. Έτσι μάς δίδαξαν οι πρόγονοί μας με τούς αιμάτινους αγώνες τους για την ελευθερία. Μπροστά στις επάλξεις πολέμου ιερού κάθε φορά που ο βάρβαρος αξίωνε πέρασμα από τα χώματά μας. Μα και ενάντια στους τυράννους και τούς προδότες που γυρεύανε από τον ελληνικό λαό να κάτσει φρόνιμος και πεισιθάνατος στην λεηλασία δικαιωμάτων και μόχθου.

Η Ελληνική Φυλή δεν είναι φρόνιμη. Είναι ατίθαση στις αναζητήσεις πεδίων δόξας και αναμφίβολα δυσκολοκυβέρνητη από αχαμνούς και από ξωμερίτες, ακριβώς όπως το έχουν πει δεινοί εκπρόσωποι τού μισέλληνα σιωνισμού. Είμαστε λαός με υψηλό πνευματικό υπόβαθρο, πράμα που σημαίνει πως είμαστε πολύ καλοί στην ορθογραφία. Προτιμούμε το υπερήφανο φρόνημα από το μισερό φρόνιμα. Έχουμε όρθιο το ανάστημα, ψηλά την πίστη, ψηλά τις σημαίες ελληνισμού και εθνικισμού, ψηλά το κεφάλι.

Θέλουν να μάς νικήσουν οι σκλάβοι τού χρήματος με τα χαρτιά τής συνθηκολόγησης που οδηγούν σ’ έναν κόσμο ολότελα ξένο και ανήθικο. Να μείνουμε στις αγκάλες μιας «συμμαχίας» που δεν σέβεται τον Θεό, τον άνθρωπο και την υπόσταση τού Έθνους. Να εργαζόμαστε όχι για την προκοπή τη δική μας και των οικογενειών μας, όχι για την προαγωγή των κοινών σκοπών τής Πολιτείας σε ανάπτυξη, ασφάλεια και ισχυρή διεθνή θέση τής Πατρίδας, αλλά για λογαριασμό τής διεθνούς πλουτοκρατίας που πλιατσικολογεί σε βάρος των εθνών, σκορπώντας στημένα ανδρείκελα και εσωτερικά ανακατώματα.

Είναι πολύ εύκολο να εκτρέψεις από την πορεία του έναν γερό ελληνικό λαό έχοντας φυτέψει ανάμεσά του ριψάσπιδες και μωροφιλόδοξους ψευτορωμιούς για ταγούς. Διότι την ίδια κιόλας στιγμή παύει να υφίσταται Ελληνικό Κράτος και Ελληνική Πολιτεία. Αυτοί οι επίορκοι ηγετίσκοι δεν διαθέτουν σκοπούς μήτε δεσμούς με τούς Έλληνες, παρά μονάχα εντολές αποδομήσεως τού Ελληνισμού προς όφελος υλικό των ιδίων και εξουσιαστικό των νεοταξιτών εντολέων τους. Κι έτσι, αφού όλοι αυτοί οι αχαμνοί κατέλαβαν παιδεία, προπαγάνδα, τράπεζες, προχώρησαν στην κατάληψη τής ηττοπαθούς κοινωνίας που πληρώνει για να αφελληνιστεί με τοκογλύφους, λαθρομετανάστες και κράτος λειψό απέναντι σε όσους το διεκδικούν.

Δεν είναι δικό μας το ψευτορωμέϊκο και δεν μάς ανήκουν οι ευθύνες του. Δική μας ευθύνη είναι να το στείλουμε στον Καιάδα τής σύγχρονης ιστορίας. Εκείνοι που μιλάνε για δημοψηφίσματα προκειμένου να κάμουν τον ελληνικό λαό συνένοχο στην δολοφονία τής Φυλής προκειμένου αυτό να μείνει στην φυλακή τού ευρώ και τής ειρηνικής συνύπαρξης με τα ασπόνδυλα τής παγκοσμιοποίησης, ας στρέψουν πάνω τους το λεπίδι τής δειλίας μήπως ξεβρομίσει ο τόπος γρηγορότερα.

Δεν έχουμε καμία ανάγκη προστατών και δεν φοβόμαστε την απώλεια τής εφήμερης ύλης. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, ψυχικό σθένος να αντισταθούμε στην λαίλαπα και ατσάλινη θέληση να κάνουμε την Ελλάδα να καρπίσει πλούσια αγαθά με καινούργιες και γενναίες ελληνικές ψυχές. Έχουμε την ιστορία ως παρακαταθήκη ισχυρή και ως σκυτάλη μιας αδάμαστης και κατακτητικής Ελληνικότητας. Έχουμε την απαίτηση από εμάς τούς ίδιους και τον άσβεστο πόθο να πάρουμε εξουσία και πατρίδα και καλαισθησία δημιουργικότητας και χώρο γεωπολιτικής ισχύος, με τούς Έλληνες ενωμένους κάτω από τα λάβαρα τού Έθνους.

Όραμα στην νέα γενιά και σχέδιο αναπτύξεως μιας αδέσμευτης Ελλάδος είναι τα πρώτα βήματα που έχουμε να κάνουμε ευθύς μόλις σπάσουμε τα δεσμά τού σάπιου ψευτοδημοκρατικού καθεστώτος. Ο νεοταξισμός και ο διεθνισμός του πρέπει να συντριβεί και θα συντριβεί. Το δε όραμα στις νέες γενιές κτίζεται με τις γενναίες και απαιτητικές πράξεις των γεννητόρων. Να πούμε πως είμαστε και να φερθούμε ως Κυρίαρχοι Έλληνες. Να αποφασίσουμε, να εργαστούμε και να πολεμήσουμε μονάχα για την δόξα και το μεγαλείο τής Ελλάδος. Να εξασφαλίσουμε το ψωμί και το Κάστρο τής Φυλής όπου χτυπάνε καθάριες ελληνικές καρδιές.   

Να αισθανθούμε την αποστολή μας να καίει τις καρδιές μας και να γενούμε χρήσιμοι στην Πατρίδα. Να γίνει η Πατρίδα μας αυθεντική Κοινωνία Ελλήνων. Αδέσμευτη Δύναμη που εμπνέει τον λαό και συνεγείρει το Έθνος να κινηθεί ως ένα Σώμα που ρυθμίζει τις τύχες του, τις συμμαχίες του, την δική του δίκαιη Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.

Δουλειά τού Έθνους είναι να φτιάχνει πολιτισμό ελληνικό κι όχι πολυπολιτισμικό αχταρμά. Να τηρεί στερεή και ευδιάκριτη την ιδιοπροσωπία του, όπως ακριβώς κάθε λαός στον δικό του τόπο. Να δίδει στα παιδιά τού Ελληνικού Έθνους γνώση και συναίσθηση τού τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει Ήθος και τι σημαίνει Χρέος προς την Φυλή. Τότε ακριβώς θα αισθανθεί και ο έσχατος των Ελλήνων ότι κανείς δεν είναι ένα στιγμιαίο και μοναχικό κουφάρι, αλλά κάθε ένας εξ ημών είμαστε το Έθνος ολάκερο.

Εμείς θα σώσουμε το Έθνος. Και εμείς φέρουμε την ιστορική ευθύνη να ξεμακρύνουμε την Ελληνική Φυλή μέσα στην αιωνιότητα. Όχι με ψευτονόμους και ψευτοανθρωπισμούς. Νόμος είναι το Αίμα τού Ανίκητου Ελληνισμού και όχι το παζάρεμα τής εθνικής αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας.

Λαϊκή κυριαρχία σημαίνει κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αυθυπαρξία. Σημαίνει ηρωικός τρόπος ζωής για αξίες και ιδανικά. Αρετή και Ισχύς ταυτόχρονα. Πίστη Χριστού και Ελλάδος. Και γραφή νέων χρυσών σελίδων στο βιβλίο τής Πατρίδος διά χειρών δικών μας. Ιδού τι προστάζει των Ελλήνων το Φρόνημα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...