Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ



ΑΘΗΝΑ 15-5-2015.

Δεν βαδίζει καλά η ανθρωπότητα. Οι αξίες θεωρούνται ελάττωμα. Οι περιστολές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η καταστροφή των εθνών λογίζονται ως διαβατήρια ρευστότητας και ειρήνης. Η διαφθορά αμείβεται και εκλέγει κυβερνήσεις, η σύμπτυξη των θρησκειών αντικαθιστά την Πίστη και η ιστορία δίδεται βορά στα κρατικά και πάσης φύσεως μορφώματα τής Παγκοσμιοποίησης. Αυτά συνέβησαν όταν πήρε ο Σιωνιστής το κεφάλι στην οικουμένη από τον Έλληνα.

Η ιστορία των εθνών είναι μια διαρκής ζύμωση πολιτισμών μα και μια μόνιμη πάλη, ένας διαρκής πόλεμος ανάμεσα στο δίκαιο και το άδικο, ανάμεσα στην πίστη και την απιστία, ανάμεσα στον δυνατό και τον αδύνατο. Κάθε φορά που είχε ο Έλληνας την δύναμη τού σώματος και τού πνεύματος στην διάθεσή του, οδηγούσε τον άνθρωπο στην δημιουργία καλών αγαθών και ελευθερίας. Από την στιγμή που έλαβε στα χέρια του ο Σιωνιστής την δύναμη τής πονηριάς και τής τσέπης, οδήγησε τον άνθρωπο στην χρεοκοπία των Αξιών, στον πόλεμο και την σκλαβιά.

Όταν περιποιείσαι το σπίτι σου και το βαστάς καθαρό από ακαθαρσίες και ανεπιθύμητες επισκέψεις, όταν εργάζεσαι από κοινού με τον δικό σου άνθρωπο για την προκοπή τού σπιτιού, τότε το σπίτι αστράφτει και εσύ παράγεις περισσότερα αγαθά με περίσσεια ασφάλεια, κάμνοντας την ζωή σου άνετη. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το μεγάλο σπίτι που περιβάλλει εσένα και την Φυλή σου, έτσι ακριβώς συμβαίνει με την Πατρίδα. Όταν καλλιεργείς το έδαφος που σε θρέφει, όταν κρατάς αυτό το έδαφος στα χέρια σου και μόνον, αποδιώχνοντας τούς εισβολείς, όταν το κάνεις γονιμότερο και μεγαλύτερο με γνώμονα το αίμα, την πίστη και την ομόνοια με τον αδερφό σου, τότε η Ελλάδα θα δώσει υλικούς και πνευματικούς καρπούς ανεξαρτησίας και ισχύος.

Κανείς δεν θα κοιτάξει την προκοπή την δική μας αν δεν την κοιτάξουμε εμείς οι ίδιοι, αν δεν την κοιτάξει ο νοικοκύρης. Δεν θα το κάνει σίγουρα ο ξένος, αφενός μεν διότι έχει να κοιτάξει το δικό του σπίτι και τις δικές του προτεραιότητες, αφετέρου δε διότι θα κοιτάξει να κερδίσει εκείνος περισσότερα αγαθά για την δική του ισχύ περιορίζοντας την δική μας. Ο χώρος τής ανθρώπινης φιλοδοξίας, ο θρόνος τής οικουμένης είναι πάντα μονάχα για έναν. Από εκεί και ύστερα εξαρτάται από τον πρώτο εάν θα κερδίσει στον στίβο των εθνών ο πολιτισμός και η αυθυπαρξία των εθνών ή ο σκοταδισμός και η τυραννία.

Ιδού λοιπόν που βρισκόμαστε σήμερα μέσα στον αδυσώπητο ιστορικό χρόνο. Μπροστά στην σκυταλοδρομία των λαών πάνε οι τύραννοι που επιδιώκουν να υποτάξουν τούς ελεύθερους κάτω από την σκληρή τους εξουσία. Δύο συμμαχίες διαμορφώνονται στο τελικό τους πλέον στάδιο. Η μια είναι καταναγκαστική. Ένας εσμός σκλάβων που ακολουθεί πειθήνια τον νεοταξίτη, πουλώντας την ψυχή του στον διάβολο σαν τον Φάουστ. Και από την άλλη πλευρά μια αγωνιστική συνείδηση αυτοδιάθεσης που πρέπει να γίνει μια συμμαχία ελευθερίας, με τον Έλληνα στην φυσική του θέση, στην θέση τού πολέμαρχου.

Είμαστε το Στράτευμα τού Θεού και των Ηρώων, σκαπανείς έργων φωτεινών και δίκαιων. Παίρνουμε στα χέρια μας την Ιερή Πατρίδα Ελλάδα απαλλαγμένη από τα ερείπια και την σκόνη τού καταρρέοντος ψευτορωμέϊκου. Είναι ευτύχημα που η τεχνητή οικονομική κρίση, η κρίση των Αξιών στην πραγματικότητα, άνοιξε μάτια ξεμπροστιάζοντας την συνολική σαπίλα των ψευτορωμιών ταγών μέσα από το πλιατσικολόγημα τού κόσμου μας.

Οι κλέφτες και προδότες δείξανε το αληθινό τους πρόσωπο. Οι δε βάρβαροι ανατολής και δύσης, «σύμμαχοι» και εχθροί, δείξανε το πρόσωπό τους με όνομα και ταυτότητα. Καιρός τώρα να πιάσουμε όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή ο ένας το χέρι τού άλλου και να πάρουμε πίσω τον κόσμο μας με όπλο την ταυτότητα την δική μας δίχως κανέναν απολύτως δισταγμό.

Η σύγκρουση είναι αμείλικτη. Είναι μια σύγκρουση πολιτισμών και θρησκειών που πρέπει όχι απλώς να την κατανοήσουμε, μα και να την αντιμετωπίσουμε με νοοτροπία νικητή. Στον θρόνο τής οικουμένης ο σκοτεινός Σταυρωτής των εθνών θέλει να μάς δει σκυμμένους στο χώμα με τις αποφάσεις στα χέρια του. Αυτές οι αποφάσεις πρέπει να έρθουν σε χέρια ελληνικά. Να συμμαχήσουμε λοιπόν πρώτα απ’ όλα με τούς ανθρώπους τού δικού μας Έθνους. Έλληνες στο πλευρό Ελλήνων. Ορθόδοξοι στο πλευρό Ορθοδόξων. Πολεμιστές και Εργάτες τής Ελληνικής Φυλής ένα Σώμα που κανείς αδερφός μας δεν διαφέρει τού άλλου.  

Κάνουμε τα χώματα και τα προσκυνήματα καθαρά και ελληνικά. Λαμβάνουμε την δύναμη και την ενέργεια που μάς δίδουν αυτά ως αγαθά αυτάρκειας και ως πολεμίστρες ανάπτυξης πραγματικής. Και ανάπτυξη πραγματική για τον Έλληνα Πολέμαρχο είναι η κυριαρχία του επάνω στους ανθρώπους του και την γη του. Ο απόλυτος έλεγχος στην διαχείριση των κοινωνικών πεπραγμένων και το ήθος. Η εντιμότητα και η εργατικότητα στην υπηρεσία τής ελληνικότητας. Η ασφάλεια τής Φυλής και η επικράτεια τής Πατρίδος ζήτημα των Ενόπλων Δυνάμεων με πλάτεμα ορίων και συνόρων.

Τα λάβαρα τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού θα γενούν εκ νέου Πολεμικά και Αυτοκρατορικά. Το Ελληνικό Έθνος τώρα θα διοικήσει το κράτος και θα ηγηθεί μιας Συμμαχίας Ελευθέρων Εθνών. Δεν χαρίζουμε τα σπίτια μας, την ιστορία μας και δεν χωράμε στις πάσης φύσεως φυλακές, υλικές και ηλεκτρονικές των σατανικών νεοταξιτών και των σκλάβων τους.

Σπίτι μας είναι η Μεγάλη και Φυσική Ελλάς, αποστολή μας η Θεϊκή Αλήθεια και ο Νέος Ελληνικός Πολιτισμός, πεθυμιά μας το μέγα κληροδότημα τής Πατρίδα μας στην νέα ελληνική γέννα. Μια ολόχρυση αυγή στους ελληνικούς ορίζοντες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...