Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Κάτι πολύ δυνατό μας ετοιμάζουν



ΑΘΗΝΑ 3-5-2015.

Με αφορμή τις επικείμενες εκδηλώσεις για την λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ακούσαμε δηλώσεις από την Μέρκελ και λοιπούς Γερμανούς, εντός ή εκτός εισαγωγικών, ενάντια στον αντισημιτισμό και τον ρατσισμό. Στομφώδεις οι αναμεταδόσεις των ελληνόφωνων ΜΜΕ στον ίδιο ακριβώς ρυθμό. Βέβαια στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως δεν υπήρξαν μονάχα εβραίοι αλλά και Έλληνες και άλλες εθνικότητες. Στρατόπεδα που είχαν και οι σοβιετικοί και άλλοι.
Μετά από λίγο ακούμε από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ πως η εφημερίδα των συντακτών, γνωστοί νοσογόνοι ιοί, έβγαλε στη δημοσιότητα οπτικοακουστικό υλικό από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την δολοφονία του αείμνηστου και αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, για να μας δείξει το δήθεν δολοφονικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Τις προάλλες όμως είχα δει με τα μάτια μου πανό των αναρχοκομουνιστών που έλεγε πως κανένα δικαστήριο δεν θα ξεπλύνει τάχα την Χρυσή Αυγή, καλώντας σε αυτοοργανώσεις των αναρχοπρακτόρων στις γειτονιές. Βλέπουν πως δεν μπορούν να βλάψουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και γυρεύουν αίμα ελληνικό οι νεοταξίτες.
Στους αιθέρες μας όλη την εβδομάδα οι ψεκασμοί του θανάτου είναι οργιώδεις και άνευ προηγουμένου. Οι συλλήψεις των λαθρομεταναστών στα νησιά μας κι αυτοί άνευ προηγουμένου. Και τα σενάρια περί χρεοκοπίας δίνουν και παίρνουν κι αυτά. 
Λοιπόν, κάτι πολύ μεγάλο, κάτι πολύ ξαφνικό, κάτι πολύ δυνατό μας ετοιμάζουν. Αλλά εμείς δεν πτοούμεθα. Καλύτερα, πολύ καλύτερα. Μια ώρα αρχύτερα.  Είμαστε Έλληνες, είμαστε Ορθόδοξοι, είμαστε Εθνικιστές, είμαστε Φυλετιστές. Δεν μισούμε κανέναν. Αγαπούμε τον Χριστό μας, αγαπούμε την Ελλάδα μας, αγαπούμε τους Έλληνες. Θα αναστήσουμε την Πατρίδα μας, θα την λευτερώσουμε και θα την τρανώσουμε.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...