Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΦΕΓΓΟΒΟΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 9-3-2015.

Η «ελληνική» κυβέρνηση απέκτησε μαρξιστή ένοικο με αμερικανοσιωνιστικό κοστούμι και το διαβόητο πρόγραμμα οικονομικής σωτηρίας τής Ελλάδος συνεχίζεται με απόλυτη συνέπεια από το σημείο εκείνο που σταμάτησαν οι σοσιαλφιλελεύθεροι. Το μνημόνιο έγινε Συμβόλαιο Ανάπτυξης και η Τρόικα Θεσμοί, όμως οι νέοι όροι που αποδέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ελαφρύνθηκαν εντελώς πλασματικά ώστε να έρθουν τα επόμενα σκληρά μέτρα που θα φέρουν την πλήρη αλλοίωση τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας.

Δεν θα συνεχιστεί η λιτότητα με περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις μάς είπαν οι αμερικανοκομμουνιστές. Όμως η δεινή οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών θα παραμείνει στο επίπεδο τής διαρκούς φτωχοποίησης, ο δε επιβεβλημένος λογιστικός έλεγχος τού δημοσίου χρέους τής χώρας δεν πρόκειται να εφαρμοστεί. Η παράταση τού τελευταίου μνημονίου και η αξιολόγηση για την έλευση τού επόμενου μνημονίου, συμβολαίου τάχα ανάπτυξης, με την αποδοχή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τής ολοσχερούς κηδεμονίας των ξένων πιστωτών άνευ μονομερών ενεργειών αποτελεί την παράταση τής σκοτεινιάς.

Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος τής παραμονής τής τοκογλυφικής ξενοκρατίας και η περαιτέρω χάραξη ενός δήθεν σωστικού προγράμματος για την ελληνική οικονομία; Πως είναι δυνατόν να σωθεί μια χώρα όταν οι πολίτες της λιμοκτονούν καθημερινά και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα απολύτως απαραίτητα έξοδα τής αγοράς αγαθών και τής αποπληρωμής λογαριασμών; Μήπως θα αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις ή μήπως θα αξιοποιηθούν οι φυσικοί μας πόροι και η επανεκκίνηση τής παραγωγικής μας μηχανής προς όφελος τού ελληνικού λαού και ενίσχυση τού ελληνικού έθνους;

Τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Κι αν ακόμη αξιοποιείτο το γεωφυσικό μας πλεονέκτημα, αυτό θα προϋπέθετε μια ελληνική κυβέρνηση που δεν έχουμε, ενώ θα αναδεικνυόταν η τεχνητή οικονομική αιχμαλωσία που μάς έχει επιβάλλει ο σιωνισμός με την απόλυτη συνεργασία των κομμάτων τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Το σταμάτημα τής μειώσεως των αποδοχών με την μη αναστροφή των αδικιών ήταν απολύτως συμφωνημένη από όλους τούς μισέλληνες ώστε να δώσει την σκυτάλη στις επίσης προσυμφωνημένες «μεταρρυθμίσεις» στην δημόσια διοίκηση.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να φανερώσουν οι μαρξιστές τούς πραγματικούς λόγους που ανέλαβαν το δικό τους μερίδιο στην εξόντωση τού Ελληνικού Έθνους. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί σε όλο το άθλιο μεγαλείο του το σχέδιο σε βάρος τού λαού μας πως δεν έχει να κάνει με κανένα οικονομικό πρόβλημα, αλλά με την κατάλυση τής ελληνικότητας, τής ορθοδοξίας, τού ελληνικού ήθους, τής εδαφικής κυριαρχίας και εντέλει ολάκερου τού Ελληνισμού.

Εν μέσω λοιπόν υποτίθεται μιας νέας προοπτικής, οι συριζαίοι σπεύδουνε να δώσουν ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Και φυσικά μέσω των παιδιών τους θα δώσουν ιθαγένεια και στους λαθρομετανάστες γονείς τους. Σπεύδουνε ακόμη να διαλύσουν την ελληνική οικογένεια και να εξαχρειώσουν την ελληνική κοινωνία μέσα από την αναγνώριση τού «γάμου» των ομοφυλόφιλων! Σπεύσανε επιπλέον σε μια ηλεκτρονική σελίδα τού ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτηση για την υποστήριξη τής ελληνόφωνης κυβερνήσεως, να τοποθετήσουν μια δήθεν ελληνική σημαία που είχε τις εννιά λωρίδες δίχως όμως την παρουσία πάνω της τού σταυρού!

Από κοντά, μέσα στο κλίμα τής διαστροφής που επελαύνει, μάς φέρνουν στα πλαίσια τής αντιμετωπίσεως τάχα τής ανθρωπιστικής κρίσης την διαβόητη Κάρτα τού Πολίτη. Προκειμένου να λύσουν τάχα το πρόβλημα τής πρόσβασης των Ελλήνων στην στέγη, στην υγεία, στην τροφή και στην παροχή ρεύματος, οι μαρξιστές δεσμεύτηκαν στους ξένους πιστωτές να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τρόπο που δεν θα έχει δημοσιονομικό κόστος, αλλά και στα πλαίσια τού ελέγχου των συναλλαγών τής κρατικής μηχανής. Φέρνουν λοιπόν ως μέσο πρόσβασης και διαρκούς ελέγχου τού πολίτη μια βιομετρική κάρτα που θα αποτελέσει το πλέον άγριο φακέλωμα των Ελλήνων στον δρόμο για το ενσώματο χάραγμα που ετοιμάζουν κατόπιν με τα ίδια πάντα προσχήματα. Δίκαιη τάχα φορολόγηση, ελεγχόμενη πρόσβαση στα αγαθά, ξεπούλημα στον Αντίχριστο και στους Βαρβάρους μέσα σε μια σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

Οι Πιστοί και Εθνικοκοινωνιστές Έλληνες θα δώσουμε τις πραγματικές λύσεις. Το χρυσό φεγγοβόλημα τού Ελληνισμού θα έρθει από τούς λίγους ψυχωμένους που θα δώσουν το σάλπισμα τής Αντεπίθεσης και τής Νίκης στα καθημαγμένα αδέρφια μας. Τα όπλα τής Φυλής μας είναι αυτά που προσπάθησαν να μάς εξαφανίσουν. Είναι η Ορθοδοξία, το Εθνικό Φρόνημα και η Ατσάλινη Θέληση για Ελληνική Ηγεμονία. Και το έρεισμα που χρειάζεται ο Έλληνας για να κινηθεί προς τα εμπρός είναι η αλήθεια, η ψυχική τόνωση, η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και η προσήλωση στα υψηλά πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής.

Η αλήθεια είναι πως οι εισβολείς που επέδραμαν τόσο στα οικονομικά όσο και στα κοινωνικά και εθνικά μας ζητήματα έχουν εντολέα τους τον Άνομο Εμποράκο των Εθνών και Σταυρωτή Χριστού και Ελλάδος. Βάλσαμο της Ψυχής είναι η τείχιση τής Φυλής και η αντιμετώπιση των δεινών μέσα από την συλλογική δράση των Ελλήνων για την απόκρουση τού νεοταξικού κτήνους.

Δεν χρειαζόμαστε δεσμά για να επιβιώσουμε ως πολίτες τού κόσμου, αλλά Πίστη και Δύναμη ότι εμείς είμαστε οι Απόστολοι, οι Εργάτες και οι Πολεμιστές που θα αναπτύξουμε τα προτερήματα τού τόπου για να ζήσουμε ως Ελεύθεροι και Ορθόδοξοι Έλληνες. Και το πεπρωμένο τού Ελληνισμού είναι να μεγαλώσει το Κάστρο τής Φυλής μας και να ηγηθεί στον νικηφόρο πόλεμο των εθνών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση για έναν κόσμο που θα βασίζεται στο Δίκαιο του Θεού και των Ελλήνων. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...