Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ



ΑΘΗΝΑ 2-3-2015.

Ο θυμόσοφος λαός μας λέγει ορθά πως αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσουν οι άλλοι. Το πολύ – πολύ να γυρίσουν να σε γδάρουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Αν μάλιστα κάνεις το λάθος να στηριχθείς στους εμπόρους ιδεών και συνειδήσεων, τότε να περιμένεις να δεις τον εκφυλισμό τον δικό σου και τής γενιάς σου. Διότι κράτος που στηρίζεται σε ξένες πλάτες και κατακερματίζει τις δυνάμεις του σε ξενόδουλα κομματικά φέουδα δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ανεξάρτητο κράτος.

Το ανθελληνικό αστικό κοινοβουλευτικό καθεστώς έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόλυτη ένδεια προκειμένου να γυρέψει τις προσφερόμενες «λύσεις» έξω από τα ασφαλή πλαίσια τής Φυλής. Από τής λυτρώσεως κιόλας τού κράτους από την τουρκοκρατία, οι ψευτοσύμμαχοι μαζί με τούς κληρονομικώ δικαίω ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες, τα πρώτα που φρόντισαν ήταν αυτά που έκτοτε συνεχίζουν έως την έσχατη κρίση των ημερών μας. Αιχμαλωτίζουν τούς Πολεμιστές τού Ελληνισμού, σκοτώνουν γη και ψυχές ελληνικές, γεμίζουν υπερβολικά και αχρείαστα χρέη το ελληνικό προτεκτοράτο.

Όμως ανεξάρτητο κράτος είναι εκείνο που διοικείται μονάχα από το Έθνος, από τούς νόμιμους ιδιοκτήτες του που παλεύουν για Δίκαιη, Ανθηρή και Μεγάλη Ελλάδα. Ανεξάρτητη Ελλάς είναι μονάχα η Ελλάς που στηρίζεται στους Έλληνες, στην παραγωγική βάση της, στα πλούτη των εδαφών και των θαλασσών της, στους Έλληνες που θέλουν ελληνικό ψωμί και την ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης. Τα αγαθά τής Μεγάλης μας Πατρίδος βρίσκονται στην καρδιά, στην πίστη και στα χέρια τα δικά μας. Δεν βρίσκονται μήτε στην αθεΐα μήτε στην παγκοσμιοποίηση τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Οι πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας, τού λεγομένου συνταγματικού τόξου, στήριξαν μια ολάκερη αντιπαράθεση στην διαπραγμάτευση τής αποπληρωμής ενός εικονικού χρέους με διαφορετικούς τρόπους, χρόνους και αφεντικά τάχα, όταν στο σκοτάδι των εκάστοτε διαπραγματεύσεων ο ιθύνων νους που τούς διοικεί είναι ο ίδιος. Να ανταποκριθούμε στους λαούς που μάς στηρίζουν οικονομικά, έτσι λέγουν και οι συριζαίοι, όταν τα στηρίγματα πάνε αποκλειστικά στους χρηματάνθρωπους και τα ντόπια φερέφωνά τους. Στήσανε ήδη γέφυρες χρονικές και χρηματικές για να διαβούμε γονατιστοί και μειονοτικοί πλέον σε μια χώρα που θα δεσπόζουν οι γυρολόγοι και οι άπιστοι.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν η αλυσίδα τής αιχμαλωσίας που μάς βάζουν στα πόδια έχει δέκα ή εκατό μέτρα μήκος, αφού βαρύ θα πέσει το ανάθεμα στους Έλληνες τού καιρού μας από τις ερχόμενες γενιές αν δεσμεύσουμε το μέλλον και το σπίτι τους στους εισβολείς των τόκων και των όπλων ακόμη. Και φυσικά δεν αποτελεί λύση τού προβλήματος επιβίωσης η τυφλή αναζήτηση διάφορης εταιρικής σχέσης δίχως στρατηγικό σχέδιο αναπτύξεως τού έθνους μας. Διότι το Ελληνικό Έθνος είναι καμωμένο να στηρίζεται στον σεβασμό τής Παράδοσης, στην κατακλυσμιαία υπεροχή τής αιμάτινης βιολογικής του παρουσίας και στην κατανίκηση τής βαρβαρότητας από τις δυνάμεις τής Φυλής και του Δικαίου.

Ελληνική εργασία, ελληνική οικογένεια, ελληνική οικονομία, φυλετικά και ηθικά πλέριο και άρτιο ελληνικό κράτος. Αυτή είναι η οδός τού Αληθινού Ελληνισμού. Κι αυτός ο Αληθινός Ελληνισμός, το Έθνος στην ολότητα και το σφρίγος του είναι το σώμα και ο νους τού Εθνικοκοινωνισμού μας, τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Σπάμε τα δεσμά των ξενοκίνητων που μάς περιβάλλουν. Λαμβάνουμε την σκυτάλη τής ελληνικής ωραιότητας για να φτιάξουμε νέο ελληνικό πολιτισμό. Επαναφέρουμε την οικονομία στο χώρο τής πρωτογενούς παραγωγής, στήριγμα και παρακολούθημα τής εργασίας κι όχι η εργασία πελάτης και υποθήκη στις θυρίδες των τραπεζιτών.

Η Πίστη στο Θεό και το Ελληνικό Έθνος, στην Αιώνια Αλήθεια και στον Αιώνιο Ελληνισμό είναι μια αξεπέραστη μυσταγωγία που υπαγορεύει την θέση τής Πατρίδος στις σχέσεις της με τούς ελεύθερους λαούς. Ελεύθερος λαός είναι εκείνος ο λαός που διαφυλάσσει την αυτοτέλειά του σχηματίζοντας τον συμμαχικό του περίγυρο με δική του πρωτοβουλία επάνω στους δικούς του στόχους και τις δικές του αξίες. Φιλική σχέση σημαίνει σεβασμός κυριαρχίας, ανταλλαγή αγαθών, στήριξη γεωπολιτικών προορισμών, κοινά πιστεύω, παροχή και αντιπαροχή δίχως ίχνος εθνικής οπισθοχώρησης. Δεν γλύφεις τούς Αμερικανοσιωνιστές, συνεργάζεσαι με τούς Ρώσους και όσους αναγνωρίζουν την ευεργεσία και τα δικαιώματα που αντιστοιχούν στον Οικουμενικό και Ηγεμονικό Ελληνισμό. 

Δεν είναι το Ελληνικό Έθνος που χρωστάει. Είναι οι πολιτικοί και οι θεσμικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας που βάλανε χέρι στην εθνική περιουσία. Αυτοί χρωστάνε και τα κλοπιμαία θα γυρίσουν εκεί που ανήκουν, στους Έλληνες. Όραμα, πεδίο δράσης, κράτος ταιριαστό στις ορμές των Ελλήνων, να γίνουμε ένα σώμα που θέλει να κατακτήσει κάθε σπιθαμή γης με ελληνική δημιουργία, να αγκαλιάσουμε όλα τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια. Να εφαρμόσουμε με πράξεις απτές την απόφαση πως δεν είμαστε άστεγοι Ευρωπαίοι και Κοσμοπολίτες, αλλά Κυρίαρχοι Έλληνες και θα παραμείνουμε Καθαροί Έλληνες βασισμένοι στην ανόθευτη Ελληνική Ταυτότητα και τις Ικανότητές μας.

Μέχρι τώρα ήμασταν πέρασμα μισελλήνων και ψευτορωμιών. Τώρα οφείλουμε να γίνουμε ανεξάρτητο κράτος. Θα κάνουμε το κράτος φυτώριο και ορμητήριο Ελλήνων που ζουν με δικό τους οξυγόνο στα πνευμόνια τής Φυλής κι όχι με τεχνητές ανάσες και ευτελείς «αξίες». Καματάρηδες, σχεδιαστές και στρατηγοί τού Ελληνισμού, όρθιοι σε έναν κόσμο που παραπατά, να ανακαταλάβουμε και να υψώσουμε λαμπρό το Κάστρο τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...