Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 25-2-2015.

Στην Πατρίδα τού Θεού κάποιοι βάλθηκαν να εγκαταστήσουν βάση τού Αντίχριστου, καλυμμένη πίσω από την εγκατεστημένη στην εξουσία αθεΐα. Κάποιοι έβγαλαν ακάλυπτη επιταγή γεμάτη υποσχέσεις για εναντίωση στον νεοταξίτη τοκογλύφο με τις πλάτες τού ίδιου τού τοκογλύφου. Κάποιοι τείχισαν πίσω από ψεύτικο ανθρωπισμό την νομιμοποίηση τής λαθρομετανάστευσης και κάποιοι προστάτες των εργαζομένων, εργατοπατέρες πάει να πει, συνηγορούν με τις μεθοδεύσεις τού κατοχικού καθεστώτος. Άπαντες ανοίξανε τις Πύλες τού Ελληνισμού στην Παγκοσμιοποίηση.

Το Κράτος οφείλει να διαθέτει συνέχεια στις στρατηγικές του επιλογές και πάνω απ’ όλα οφείλει να εξασφαλίσει την πολιτική και φυλετική συνέχεια τού Έθνους. Να διατηρηθούν οι Παραδόσεις και η Εθνική Ταυτότητα των Ελλήνων ακέραιες και αμόλυντες. Να μείνει ψηλά στο βάθρο η Πίστη των Πατέρων μας και να διατηρηθούν οι αποφάσεις και το Οικόπεδο τής Φυλής, ατόφια και σε όλο το εύρος τους, στα χέρια των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή. Να τιμωρηθούν ισάξια και σκληρά εκείνοι που μειώσανε εθνική, λαϊκή και εδαφική κυριαρχία. Να λάμψει το φως και η αλήθεια τού Ελληνικού Έθνους εκεί που ψευτορωμιοί άφησαν να φυτρώσουν το σκοτάδι και το ψεύδος διεθνισμού και νεοταξισμού.

Υποσχέθηκαν οι αμερικανοκομμουνιστές τα πάντα στους πάντες, την ώρα που τόσο οι ίδιοι όσο και τα ξένα αφεντικά τους φρόντιζαν να αφήσουν κενά παρερμηνείας των τελικών προθέσεων. Διατυπώθηκαν δηλαδή προτάσεις και στόχοι που έχουν διπλή ερμηνεία, την προφανή και εύπεπτη για τον λαό, μα και την κρυφή και πλάνα διατύπωση που κουβαλάει τα αληθινά πλάνα, τα αληθινά σχέδια τού Σιωνισμού σε βάρος τού Ελληνισμού. Αποκατάσταση μισθών, συντάξεων, εργαζομένων που οι προηγούμενες κυβερνήσεις βόλεψαν και ξεβόλεψαν, σχέσεις με την Ρωσία, γέφυρα παρατάσεως κι ουχί ανάχωμα μνημονίου, ώστε να περάσει το επόμενο μνημόνιο και μαζί του η απεμπόληση τού εθνικού φρονήματος, επομένως και τής ελευθερίας μας.

Η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία τής 24ης Ιουλίου 1974 βασίστηκε επάνω στο χύσιμο ελληνικού αίματος, στην απώλεια εθνικού εδάφους και στην παγίωση τής ξενοκρατίας στην ελληνική τάχα εξουσία. Η δημιουργία άλλων κομμάτων από τα ίδια φθαρμένα υλικά που παγίδευσαν σε μισελληνικά μονοπάτια τούς Έλληνες και η ανακύκλωση των σκουπιδιών των δίποδων που εναλλάσσουν αρμονικά τον οικονομικό με τον κοινωνικό διεθνισμό τους δεν αποτελεί την λύση αλλά την διαιώνιση τού προβλήματος και την τελική υποταγή τού Έθνους μας που ξεκίνησε από τής Αλώσεως τής Κωνσταντινουπόλεως ίσαμε με τις μέρες μας. Αν δεν ανατραπεί το καθεστώς τής αισχρής συναλλαγής, θα έρθει η ανατροπή και το σβήσιμο τής Ελλάδος.

Μάς είπαν πως θα δώσουν λεφτά στον ελληνικό λαό. Δεν μάς είπαν όμως αν και πως θα δώσουν στήριξη στην επανεκκίνηση τής παραγωγικής μηχανής. Την ίδια ακριβώς στιγμής μάς είπαν στο πρόγραμμά τους οι συριζαίοι πως έχουν την ελληνοποίηση των παιδιών των «μεταναστών», προφανέστατα παρανόμων και παρανόμως νομιμοποιηθέντων. Μάς είπαν πως θα πάνε με την Ρωσία, όταν διατηρούν ανοικτές επαφές και εντολές με τούς Αμερικανοσιωνιστές και όταν σιωνιστικοί συμβουλευτικοί οίκοι συμβουλεύουν τούς υποτιθέμενους απελευθερωτές μας!!!

Δεν μπορείς να είσαι και με το Έθνος σου και με τούς δολοφόνους του. Δεν μπορείς να διατηρείς την ευπιστία μα και τις ελπίδες σου στους αναρριχητές τής εξουσίας επάνω σε ξένες πλάτες και τα όνειρα τού ελληνικού λαού. Δεν γίνεται εκεί που γύρευες άλλοτε απόκρουση εκβιασμών και φυλακίσεων των Φρουρών τού Ελληνισμού, να φέρεις διαρκώς και αμέσως την επόμενη στιγμή τούς εχθρούς σου μέσα στην αυλή σου ως πραματευτάδες, δανειστές και γυρολόγους. Να σού ενοχοποιούν τούς εθνικούς αγώνες και τις λυτρωτικές εκστρατείες των πατέρων σου κι εσύ να αποδέχεσαι ανύπαρκτες ευθύνες, μεγάλα λόγια και υπαγωγές σε μηχανισμούς εκχερσώσεως τής Πατρίδος σου.

Στις Επάλξεις τού Ελληνισμού στέκουν για μια ακόμη φορά οι λίγοι στην αρχή Πιστοί και Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής. Πάντοτε οι εκφραστές τής Μεγάλης και Λεύτερης Ελλάδος αντιμετώπιζαν κακουχίες και εμπόδια από φρόνιμους και συμβιβασμένους στο ξεκίνημα τής νέας ελληνικής γέννας. Ορθόδοξοι και Εθνικοκοινωνιστές είναι πάλι αυτοί που ορθώνουν το ανάστημα, πειθόμενοι στα ρήματα και τις εντολές Ελλήνων διανοητών και μαχητών κι όχι καπιταλιστών και μαρξιστών τής παγκόσμιας ψευτοεπανάστασης και διακυβέρνησης των λαών.

Οι Νεοταξίτες ψευτοσύμμαχοι μάς ζητούν περισσότερο έλεγχο επάνω στην οικονομία και την κοινωνία. Μάς ζητούν περισσότερες θυσίες στον νεοταξικό μινώταυρο και περισσότερες ανοχές στις σχεδιαζόμενες γεωπολιτικές συμπεριφορές ενάντια στην εθνική μας ελευθερία και τις συμμαχικές μας επιλογές. Θέλουν να μάς αφαιρέσουν τούς γεωφυσικούς μας πόρους τούς οποίους εγκαταλείπουν οι δημοκράτες. Να ανοίξουμε χώρο για να περάσουν τα κρατικά τους φερέφωνα και ο Εμποράκος των Εθνών.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διακηρύσσει πως ελεύθερο είναι μονάχα το δυνατό έθνος και δυνατό έθνος είναι αυτό που διατηρεί τον έλεγχο τόσο τής οικονομίας όσο και τής κοινωνίας στα χέρια τής Λαϊκής και Φυλετικής Κοινότητας. Οι θυσίες και το Αίμα των Ελλήνων αποτελούν το ατσάλινο χέρι που ζωντανεύει τις γραφές των σοφών στο Πεδίο τής Τιμής.

Η Ελλάς ανήκει μονάχα στα γεννήματά της, στους Έλληνες που εναρμονίζουν την εθνική τους καταγωγή με την ψυχωμένη, την πιστή, την τίμια προσωπικότητα για την ανάπτυξη των δικών τους δυνατοτήτων, τής ευημερίας που έχει σκοπό την ισχύ και το τράνεμα τής Ελλάδος. Τα Προσκυνήματα μένουν αλώβητα. Οι δε Πύλες τού Έθνους θα ανοίξουν μονάχα για να υποδεχτούν περισσότερη Ελλάδα και περισσότερη ελληνική επιρροή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...