Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ Η ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 13-2-2015.

Η Ελλάς είναι ιδέα και αγίασμα. Δεν είναι πεδίο πειράματος. Οι Έλληνες μάχονται υπέρ πίστεως και πατρίδος και όχι για τούς δημοσιονομικούς δείκτες και τα δανειακά χρέη. Οι υπεύθυνοι πολίτες δεν είναι αυτοί που στοιχίζονται στα ψηφοδέλτια τής μαρξιστικής ψευτοαντίδρασης που τούς στείλανε οι σοσιαλφιλελεύθεροι κομιστές των τοκογλύφων. Είναι οι πολίτες εκείνοι που αντιμετωπίζουν το Ελληνικό Έθνος ως την σκυτάλη τού Ελληνικού Αίματος και αγέρα ελευθερίας κι όχι ως σκυτάλη τής εγκληματικής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας.

Η πρόοδος τού Ελληνισμού δεν είναι πολιτικό ρεύμα και παγκοσμιοποιημένη υποταγή. Πρόοδος είναι η ελεύθερη βούληση, η ελεύθερη έκφραση, η προσήλωση στην ευημερία τού λαού που βγαίνει από τη δική του νόηση και τα δικά του χέρια. Σκοπός ιερός είναι τα βήματα που πραγματοποιείς να καθοδηγούνται από τον δογματισμό τού μέγα πάθους που λέγεται Ελλάς. Και πολιτικός ορθολογισμός είναι η εκκαθάριση τής πολιτικάντικης βρωμιάς που αλλοιώνει την ενότητα, την πίστη και την εθνική ακεραιότητα των Ελλήνων και τής Ελλάδος.

Είναι δικαίωμα τού ανθρώπου να επιλέγει τις προτεραιότητες τής ζωής του. Είναι ιερότερο όμως το δικαίωμα τού Έθνους να εξυπηρετήσει τις συλλογικές ανάγκες που θα εξασφαλίσουν την ταυτότητά του καθαρή και τον προσανατολισμό του στην κορυφή τής πυραμίδος των εθνών. Όταν οι προτεραιότητες καθοδηγούνται από τούς συστημικούς προπαγανδιστές στην κατεύθυνση τής «ασφάλειας» τού χρήματος και τής ανηθικότητος, τής συναλλαγής με εκείνους που αλυσοδένουν τούς Έλληνες στα δεσμά των νεοταξιτών και των διεθνών τοκογλύφων ξεσχίζοντας τις υποσχέσεις τους, τότε οι διχαστές πρέπει να ξεριζωθούν από τα πόδια μας και η κοινωνία να αναμορφωθεί μέσα από την εμπιστοσύνη στον ίδιο της τον εαυτό.

Η άκρα αριστερά τού ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε από την πρώτη στιγμή που πήρε την εξουσία στα χέρια της να μάς δείξει τις προθέσεις της. Ο αρχηγός της, αναρχικός με αστική πλουτοκρατική προέλευση, έδωσε πολιτικό και όχι θρησκευτικό όρκο, δείχνοντας την απόφαση να εκθρονίσει τον Θεό από τις καρδιές των Ελλήνων. Κι αφού ξεμπέρδεψε με τον διακοσμητικό πρόεδρο τής δημοκρατίας, ομοίων καταβολών και κείνος, πήγε στο σκοπευτήριο τής Καισαριανής  για να δείξει το αντιφασιστικό του πρόσωπο, με τούς οπαδούς του να ζητούν, κραυγάζοντας υπέρ τού τρομοκρατικού ΕΛΑΣ, καινούργιο συμμοριτοπόλεμο σε βάρος των Εθνικιστών και ολοκλήρου τού ελληνικού λαού, σε βάρος τού Εθνικού μας Φρονήματος.

Στο οικονομικό επίπεδο οι μαρξιστές συνομιλητές τής σιωνιστικής παγκόσμιας τράπεζας φρόντισαν να φανερώσουν τις συνομιλίες που ίσαμε τώρα κρύβανε. Η πολιτική διάρρηξη τού ελληνικού σπιτιού πλέον έγινε και έτσι πρέπει να κάμουν τα αποκαλυπτήρια, προκειμένου να σηκώσουν οι συνεχιστές των προηγούμενων ψευτορωμιών τα ασημικά. Όχι μάς είπανε πριν σχηματίσουν κυβέρνηση, δεν θα ζητήσουμε το κούρεμα τού «ελληνικού» χρέους, αλλά την επιμήκυνση τής δανειακής αποπληρωμής, δηλαδή την προσθήκη κι άλλων βαρών και το μάκρεμα τής αλυσίδος.

Βάθεμα στο πάρσιμο σπιτιών και άμεση κατάργηση τού υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης. Έχουμε ήδη καινούργιους Τούρκους βουλευτές. Θα δούμε την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας και συλλόγων. Θα δούμε την ψευτομακεδονία των Σκοπίων να παίρνει την άδεια εκπροσώπησης τής αυθεντικής Μακεδονίας. Θα δούμε την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Και ακόμη θα επιχειρηθεί η έλευση τής αντίχριστης κάρτας τού πολίτη και τού βδελυρού ενσώματος σφραγίσματος.

Και για να είμαστε απολύτως σαφείς, όλα αυτά τα μισελληνικά κακουργήματα φυτεύτηκαν στην ζωή μας επί των ημερών όλων των αστικών μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων και κομμάτων, των πράσινων, των μπλε, των ροζ και των πολύχρωμων. Κακουργήματα που κανονίστηκαν πίσω από τα φώτα τής δημοσιότητας και βγήκαν μπροστά από τις κάλπες και τα έκπληκτα μάτια των ψηφοφόρων. Όμως το μέλλον των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμο και ο Έλληνας είναι πολεμιστής κι όχι ραγιάς. Ο δε εθελόδουλος ραγιάς και ο βολεμένος στομαχόφρονας είναι εχθροί μας ισάξιοι με τούς σιωνιστές και λοιπούς βαρβάρους εισβολείς.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής κατά τις πρόσφατες εκλογές κατήγαγε μια περιφανή νίκη ενάντια σε διώξεις, δολοφονίες και εκβιασμούς. Η είσοδος ωστόσο στο κοινοβούλιο από μόνη της δεν μάς αρκεί, διότι στόχος μας είναι η νίκη και η ανάληψη τής εξουσίας. Η δικαίωση των διωγμένων θα επέλθει με την ταυτόχρονη δικαίωση τού Ελληνικού Έθνους, με την ανάκαμψη τής εθνικής κυριαρχίας, με την ανάπτυξη τής ελληνικής κοινωνίας, με την κατάκτηση τής εθνικής μας υπεροχής, με την εδαφική μας ολοκλήρωση. Σκοπός μας δεν είναι η παραμονή τής διχαστικής ξενοκρατίας, αλλά η πλήρης αποκατάσταση τής ελληνικής ωραιότητας στον πολιτισμό και την καθημερινότητα. Ο θρίαμβος τής Πίστης ενάντια στους άπιστους και τούς κλέφτες τής ζωής μας.

Η φύση τού Εθνικοκοινωνισμού μας είναι η πλήρης ταύτισή του με τις σκέψεις και τις αγωνίες τού λαού. Είναι η διείσδυση και η πλήρης ενσωμάτωση με τον γενετικό κώδικα τής Ελληνικής Φυλής. Δεν είμαστε οι περιστασιακοί εκπρόσωποι τού Ελληνισμού, είμαστε εμείς οι ίδιοι και τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια που ορκίζονται σε Θεό και Πατρίδα ο Ελληνισμός ο ίδιος. Ζούμε και αναπνέουμε για την Μεγάλη και Ένδοξη Ελλάδα, εμποτισμένοι ως το ύστερο υποσυνείδητο από την επιθυμία να φανούμε αντάξιοι των Τρανών Προγόνων. Και ακόμη να τούς ξεπεράσουμε. Μέσα στα μάτια των παιδιών μας αντλούμε δύναμη και όρεξη να φτιάξουμε πιο άνετο, πιο καθαρό, πιο ελληνικό το Οικόπεδο τής Φυλής.

Η Ελλάς είναι η ακατάλυτη οδός αγώνος στην κατεύθυνση τής ψυχικής τελειώσεως και τής υλικής προσφοράς. Αποστολικό ιερό βήμα στο Θέλημα τού Θεού Πατρός στην κατεύθυνση Αρετής και Δικαίου. Απόλυτη έκφραση τής αρχέγονης κοσμοθεωρίας πως ελεύθερον είναι το εύψυχον. Και πως Αληθινή Ελλάς είναι η Πατρίς τού Φωτός, δηλαδή η Ισχυρή Ελλάς που σκεπάζει την οικουμένη με ατσάλι και σκήπτρο δίκαιου ηγεμόνα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...