Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 5-1-2015.

Το παλαιό καθεστώς τής Πατρίδος μας σάπισε ολοκληρωτικά. Το σκάφος τής αστικής δημοκρατίας γέρνει υπό το βάρος τής ανομίας, τής προδοσίας και τής απουσίας ιδανικών. Και το μέλημα τού Ελληνικού Έθνους είναι να βρει στερεό έδαφος να βαδίσει και να βρει τη θέση που τού αρμόζει και τού αξίζει.

Στέρεο έδαφος αποτελεί η εύρεση και η θεσμοθέτηση Νέας Μεγάλης Ιδέας που θα δώσει στον ελληνικό λαό πεδίο δημιουργίας και στο Έθνος την θέση καθοδηγητή των τυχών του και τής οικουμένης. Ο Έλλην έχει μέλλον μονάχα μέσα στα πλαίσια τής Ελληνικής Φυλής, βασισμένος στην Παράδοση και στην Θέληση Κυριαρχίας. Αυτό που έχουμε δηλαδή να κάνουμε είναι να αποκτήσουμε έναν Εθνικό Σκοπό σε όλους τούς τομείς τής ζωής μας.

Το πρώτο στάδιο που θα περάσουμε επιτυχώς είναι η αποβολή όσων μάς κρατούν αλυσοδεμένους στα δεσμά των σιωνιστών και ευρύτερα πάσης μισελληνικής ύπαρξης. Τούς εχθρούς μας τούς ξέρουμε και θα τούς τσακίσουμε. Αλλά θα ξεκινήσουμε από αυτούς που τρώγουν τον μόχθο τού ελληνικού λαού και διαστρέφουν θεσμούς και κράτος. Από αυτούς που συμπεθεριάζουν τα κομματικά τους ναυάγια και από εκείνους που διαλαλούν ψέματα. Από αυτούς που πουλάνε πολιτικά την Πατρίδα μας σε εκείνους που πολεμήσαμε, νικήσαμε και διώξαμε στρατιωτικά.

Η Μεγάλη Ιδέα τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ξεκινά από την ανακαίνιση τού εσωτερικού εαυτού τού Έλληνα. Από το υποσυνείδητο και την ψυχή του. Από το Ελληνικό Ήθος και την Πίστη για να βαστήξουμε ασύλητα τα προσκυνήματα τής Φυλής και για να δράσουμε με ομοψυχία και φυλετική συνείδηση για την προκοπή και το συλλογικό ανθοβόλημα. Να κάμουμε την Πολιτεία Οίκο Ελλήνων και τον Έλληνα Αδερφό μας κατά πάντα και για πάντα.

Πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουμε ελληνικό τρόπο ζωής. Να φτιάξουμε και να διδάξουμε καινούργιο και απαιτητικό ελληνικό πολιτισμό. Πολιτισμός είναι να κάμεις δικά σου έργα που τρέφουν την ψυχή και το σώμα. Πολιτισμός ακόμη είναι να φτιάχνεις τούς κανόνες τής κοινωνίας έτσι ώστε να ταιριάξεις μέσα σε μια προσωπικότητα τον δίκαιο και τον επαναστάτη.

Να ορίζεις το λοιπόν το χώμα που πατείς και τούς ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Να βαστήξεις την Ιστορία τής Φυλής σου και να κάνεις την Φυλή σου ισχυρότερη από ποτέ, στηριγμένος στους καλύτερους Έλληνες. Με τούς Άριστους στην Κεφαλή μέσα από τούς Δίκαιους. Με τούς Πολεμιστές μέσα από τούς Εργάτες. Η Ελλάς εργοτάξιο και στρατώνας. Οι Έλληνες ένα Εκστρατευτικό Σώμα.

Αυτός είναι ο Εθνικοκοινωνισμός που έχω μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου. Αλλά εγώ δεν είμαι ένα άτομο. Είμαι ένα κύτταρο τής βιολογικής πραγματικότητας που λέγεται Ελλάς. Επομένως δεν αρκώ μονάχος μου για να κάμει τις κινήσεις του ο εθνικός μας οργανισμός, μπορώ όμως και υποχρεούμαι να παρακινήσω όλα τα άλλα κύτταρα, ώστε να εκτελέσουν το χρέος προς την ράτσα μας. Κι όποιος δεν το κάνει ή εμποδίζει το χρέος το αληθινό ή εκτελεί ξένα χρέη σε βάρος τής ελληνικής ράτσας, αυτός θα έχει δίκη σκληρή και τέλος ανείπωτο.

Η νοοτροπία τού Έλληνα είναι εκείνη τού Νικητή, εκείνου που οραματίζεται και κατακτά. Είναι ο Έλληνας που τιμά τούς προγόνους του κάθε ώρα και κάθε στιγμή με την γνώση και το ξίφος. Ο Έλληνας αντιμετωπίζει την καθημερινότητα σαν μια μάχη σε έναν πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Αγωνιστής και στο Πεδίο τής Τιμής και στο Πεδίο τής Κοινωνίας. Διότι άμα γνωρίζεις την ψηλή γενιά από την οποία προέρχεσαι και άμα φτιάξεις κοινωνία αυτοτέλειας, εργατικότητας και συνοχής, τότε αποκλείεται να χάσεις στο Πεδίο τής Τιμής.

Το ευαγγέλιο, το σχολικό βιβλίο, το εργαλείο και το όπλο είναι σταθερά βαλμένα στα ελληνικά χέρια. Η ελληνικότητα και η ορθοδοξία είναι διαρκώς και αδιασπάστως τοποθετημένα στο μυαλό και το αίμα μας. Οι Πατρίδες μας είναι πάντα ελληνικές και πάντα ελεύθερες μέσα στην ψυχή μας. Κι έτσι η Αυτοθυσία, η Προσήλωση και η Αυστηρότητα μάς οδηγούν με βεβαιότητα στο Εθνικό Σχέδιο. Πως η Αναγεννημένη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς θα φτιάξει ευρύτερα και πιο πλατιά σύνορα, ενώνοντας την Μητροπολιτική Ελλάδα των Αθηνών με την Μείζονα Ελλάδα τής Αληθινής Πρωτεύουσάς Μας Αγίας Κωνσταντινουπόλεως.

Ήρθαν οι πολιτικάντηδες και φυλάκισαν το Εθνικό Φρόνημα. Ήρθε η πολιτική ανοχή και έρευσε ελληνικό αίμα από χέρια ελληνόφωνα. Ήρθαν οι ψευτοσύμμαχοι και φέρανε μαζί τους στημένα δάνεια. Γράφτηκαν νέα βιβλία που διώξανε τις σκλάβες πατρίδες για να σκλαβωθούνε και οι υπόλοιπες, για να σκλαβωθεί ολάκερη η Ελλάδα. Ήρθε ο Τούρκος για να μάς πει πως δεν αλλάζει η γεωγραφία, αλλά μονάχα ο ιδιοκτήτης. Ήρθαν ξένα ήθη χαλαρά και ξένοι πληθυσμοί και ξένες διοικήσεις για να αποκτηνωθούν οι Έλληνες. Με νέα δόγματα ακόμη και θρησκευτικά.

Στην φωτιά η «δημοκρατία» τής ανωμαλίας και τού εκβαρβαρισμού. Δεν είμαστε κοσμοπολίτες, είμαστε Έλληνες μιας βαθύτατα ελληνικής πλάσης. Είμαστε οι δημιουργοί τής Αριστοκρατίας τού Έθνους κι όχι τού χρήματος. Στρατιώτες τής Ελληνικής Φυλής. Σκοπός μας είναι η Λευτεριά και η Πρωτοκαθεδρία των Ελλήνων. Συνοδοιπόρος μας είναι μονάχα ο Πιστός σε Θεό και Έθνος ελληνικός λαός. Και καλύτερος εχθρός αυτός που «θεραπεύει» η ελληνική λόγχη. Σύμμαχος εκείνος που προσκυνάει την χρυσή αυγή τής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...