Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΠΛΗΡΗΣ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 8-12-2014.

Ο ραγιαδισμός και η μεμψιμοιρία έχουν κάνει κατάληψη στην μαρτυρική ελληνική γη. Οι μνήμες, τα εδάφη και το ψωμί έχουν δοθεί ανταλλάξιμη ύλη για μια νεκρική σιγή, για μια εφήμερη βολή των σαπρόφυτων που ατυχώς οδηγούν το Ελληνικό Έθνος στην εξάλειψη από την οικουμένη. Ως πότε θα ανεχόμαστε τούς υποκριτές για ηγέτες και θα γκρινιάζουμε για τα δεινά που ο ίδιος ο λαός αφήνει να τού διαλύσουν τη ζωή;

Όταν στην πατρίδα που δόξασαν και ελευθέρωσαν τρανοί πρόγονοι με πολιτισμό ανώτερο και θυσιαστικό αίμα, εξακολουθούν να κάμουν κουμάντο κληρονομικοί πολιτικάντηδες και οικονομικά συμφέροντα, τότε οι τωρινοί Έλληνες είναι στα αλήθεια ανάξιοι απόγονοι των αλλοτινών. Όταν οι απόγονοι των ψεύτικων συμμάχων που μάς φόρτωσαν με χρέη, πολιτικά τζάκια και βαρβάρους είναι οι εντολείς και κηδεμόνες τής πολιτικής μας ζωής με τα ίδια ελεεινά μέσα, τότε το κράτος δεν είναι ούτε εθνικό ούτε λαϊκό. Είναι μια κουρελού που την πατούν βρώμικοι και ασυνείδητοι τύποι.

Πρέπει να θυμώσουμε. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Να πάψουμε να είμαστε αυτοκαταστροφικοί και εκπτωτικοί στα δίκαια και τις φιλοδοξίες τής Φυλής μας. Είμαστε Φρουροί τής Πίστης μας, σφοδροί πολέμιοι απέναντι στους άπιστους και τούς δωσίλογους. Σαρωτικές πράξεις τώρα! Να εθνικοποιήσουμε πλήρως το Κράτος και την Κοινωνία. Να κάμουμε εκκαθάριση τόσο στο κράτος όσο και στην κοινωνία.

Το πρώτο μας μέλημα είναι να καταστρέψουμε το πολιτικό σύστημα και να φτιάξουμε από την αρχή τις δομές τής Πολιτείας. Θέλω τα πάντα ελληνικά. Την γνώση και το σχολειό. Την οικονομία. Την τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική διοίκηση. Την υγεία και την παραγωγική δραστηριότητα. Τα μέλη τής Λαϊκής Κοινότητας. Τούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς και τις στοχεύσεις των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Την Εκκλησία και την Ορθοδοξία μας.

Δεν υπάρχουν αθώες υπάρξεις μέσα σε μια ένοχη κατάσταση. Δεν υπάρχουν υγιή κύτταρα που μένουν ήσυχα μέσα στην αρρώστια. Και δεν υπάρχει οργανισμός αυτόβουλος που να υπηρετεί ξένους σκοπούς και σκοπιμότητες. Αυτός ο οργανισμός είναι υπό κατάληψη εκ προδοσίας και ηλιθιότητας. Συνεργάτες τού εχθρού από την μια πλευρά και δειλοί από την άλλη πλευρά που περιμένουν ψίχουλα και γαβγίζουν δίχως να δαγκώνουν. Βολεμένοι και πεισιθάνατοι.

Ήρθε η ώρα τής απόδρασης από τα κελιά τής παγκοσμιοποίησης. Δεν υπάρχει κανείς οίκτος για τούς προδότες και τούς βολεμένους. Φωτιά και τσεκούρι και στους δύο, σε όποιον θελήσει να κόψει τον δρόμο τής Αληθινής Ελλάδος. Οι ένοχες καταστάσεις και τα άρρωστα και εφησυχασμένα κύτταρα θα αποκοπούν από το Σώμα τής Ελληνικής Φυλής. Ακόμη κι αν κάποτε μπλεκόντουσαν αναγκαστικά στα πόδια μας.

Η Ελλάς είναι Ελλάς μονάχα ως κράτος δυνάμεως και φωτός. Ως κάστρο πίστεως και εκπολιτισμού. Το Έθνος μας έχει μοναδικό σκοπό και αποστολή να συμπεριφερθεί ως φυλετική προσωπικότητα γεμάτη με ορμές για δημιουργία, για μεταλαμπάδευση ελληνικής γνώσης στα παιδιά μας, για το άνοιγμα καθάρια ελληνικών δρόμων εντός και εκτός συνόρων. Να φτιάξουμε διοίκηση πολιτική και κοινωνία ελληνική που να συμπλέουν στις ενέργειες, να μην μπορείς να τούς ξεχωρίσεις. Ταγοί, εργάτες, νέοι και πολεμιστές τού Ελληνισμού από το μετερίζι τους να κινούνται όμοια προς τα εμπρός. Και η Πατρίδα να ζει διαρκώς όπου υπάρχει ελληνική κοινότητα.

Το γερό κράτος ξεκινά από τα πρώτα του βήματα και αναπτύσσεται σε όλες τις φάσεις του. Από την ελληνική οικογένεια και την ελληνική μητρότητα που δίδει ήθος και αρχές και βλαστήματα ελληνικά. Με την μητέρα δίπλα στο παιδί και τον πατέρα μέσα στην παραγωγή. Με το κράτος να διαχειρίζεται τούς οικονομικούς πόρους που δίνει η δική του γη και τα δικά του χέρια. Με την παιδεία να διαμορφώνει ιστορική γνώση, κοινωνικοποίηση, πίστη, φιλοπατρία, ήθος και δεξιότητα, όλα στη διάθεση τής Φυλής. Με το Κράτος να διδάσκει σεβασμό με τις Τιμές στους προγόνους και την αξιοκρατία στην στελέχωση τής κοινωνίας επάνω στους Δίκαιους και τούς Άριστους.

Η Εκκλησία βρίσκεται δίπλα στον λαό και την διοίκηση που έχουν εθνικό συλλογικό όραμα και σεβασμό στην Ανωτέρα Δύναμη τού Θεού. Ο ελληνισμός μας, ανέκαθεν ένθεος, ήταν και είναι οικουμενικός και όχι οικουμενιστής. Σκοπός είναι η υπηρέτηση τής Αλήθειας κι όχι η κοινωνία αυτής με τις δοξασίες τού παγκοσμιοποιητή τυράννου. Ορθοδοξία και Ελλάς στο τιμόνι τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος. Μαζί και στην κορυφή τού κόσμου.

Ο Ελληνικός Στρατός δεν υπόκειται σε λογιστικές λογικές και ξένες εκστρατείες. Ο Έλλην στο σύνολό του είναι πρωτίστως Ιδεαλιστής κι όχι υλιστικό όχημα. Η οικονομία λοιπόν θρέφει τις φιλοδοξίες τού Έθνους. Είναι οι φιλοδοξίες που προασπίζουν και τρανώνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, η Φυσική Αριστοκρατία τού Ελληνισμού. Ο Στρατιώτης ασφαλίζει την κοινωνία, κρατάει αμόλυντο το άβατο τής Φυλής, λευτερώνει Έλληνες, μεγαλώνει Αυτοκρατορική Ελλάδα.

Η Μητροπολιτική Ελλάδα είναι η βάση τού Έθνους μας, το εργαστήριο για τούς μέσα Έλληνες και ο ενισχυτικός δεσμός με τον Ελληνισμό τής Διασποράς. Ο μηχανισμός ανάπτυξης συμπεριλαμβάνει την αμοιβαία στήριξη των δύο ομόκεντρων κοινοτήτων για τον έλεγχο τού διεθνούς κέντρου αποφάσεων στο οικονομικό, επιχειρηματικό και πολιτικό πεδίο.

Δεν μάς λείπει τίποτα. Έχουμε την Γη μας. Έχουμε την ψυχή μας που διψάει για διάκριση. Έχουμε ευφυΐα και αγάπη πολύ για την αστείρευτη ελληνικότητά μας. Για τα παιδιά μας που θα τούς δώσουμε το δικαίωμα να λένε πως πήραν από τα χέρια μας μια Δυνατή Ελλάδα για να την πάνε ακόμη πιο μπροστά. Αθάνατος Ελληνισμός, Ανίκητος Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...