Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ 26-12-2014.

Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε κυβέρνηση. Έτσι είχε προφητεύσει ο μακαριστός Άγιος Πατέρας Παϊσιος ο Αγιορείτης. Και έτσι ακριβώς συμβαίνει τώρα. Όχι ότι πριν και κατά την διάρκεια των μνημονίων διοικούμασταν από εμάς. Αλλά τώρα που η γεωπολιτική γυρεύει αλλαγή γεωγραφίας, το γκουβέρνο αλλά και μετασχηματίζεται από τους σιωνιστές που θέλουν να αφήσουν τη γη μας άδειο κουφάρι από πλούτια και η Τουρκία με την Αλβανία, τα δύο τσιράκια του παγκοσμιοποιητή τυράννου κάνουν τους μπράβους του.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στην πολιτική. Δεν υπάρχουν άδολες αγάπες. Υπάρχουν μονάχα σκοπιμότητες και συμφέροντα που τα φροντίζεις μονάχα εσύ Έλληνα. Γιατί αν αφήσεις τη ζωή και τα σχέδια της Φυλής και των παιδιών σου λίγο ακόμη στα χέρια ψευτορωμιών δολοφόνων και νεοταξικών υπαλλήλων, τότε ξεκίνα να μετράς αντίστροφα τις μέρες ως το τέλος της ιστορίας σου. Αλλά η ιστορία της ανθρωπότητας και του πολιτισμού, η ιστορία της Ελλάδος θα συνεχιστεί. Θα πολεμήσει και θα συνεχιστεί.

Ας μην πει κανείς ότι δεν είδε αυτό που έρχεται. Ας μην πει κανείς ότι αγνοεί την Πίστη και την Σοφία των Πατέρων μας. Διότι τώρα οι Γραφές τώρα ζωντανεύουν και μιλούν. Ήρθε στην κατεχόμενη από τους τοκογλύφους Αθήνα ο Νταβούτογλου, ζήτησε και πήρε τα πάντα. Τουρκικότητα μουσουλμανικών πληθυσμών στη Θράκη, συνεκμετάλλευση του ενεργειακού μας πλούτου, κοράνι και γλώσσα τουρκική σε σχολεία ελληνικά, μουφτήδες Τούρκους στη Θράκη. Η δε επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού συνδυάστηκε με τα εξωφρενικά αιτήματα των τουρκοφρόνων βολευτάδων στο κοινοβούλιο της ντροπής και με την συνεδρίαση Τούρκων επιχειρηματιών από πόλεις ελληνικές στην Ψευτοτουρκική Νεολαία Κομοτηνής.

Στην Κύπρο τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη επιτέθηκαν πάνω από την Τηλλυρία σε αεροπλάνο ολλανδικής εταιρίας που εδρεύει στην ελληνική μεγαλόνησο, αναγκάζοντας τα δύο μέλη του πληρώματός του να προσγειωθούν με την ψυχή στο στόμα. Στα Ίμια η τουρκική ακτοφυλακή έφτασε στο σημείο να κυνηγήσει ελληνικά αλιευτικά σκάφη προκειμένου να φύγουν εκείνα από τουρκικά τάχα χωρικά ύδατα. Και τουρκικό υποβρύχιο ενήργησε θαλάσσιο αποκλεισμό στην θαλάσσια περιοχή του Πηλίου με στόχο τα αποβατικά πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός εντόπισε το μεγαλύτερο εκ των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Κύπρου και οι προδότες πολιτικάντηδες σε Ελλάδα και θυγατέρα Κύπρο συμφώνησαν να αποσυρθεί το Ελληνικό Έθνος από τις δικές του έρευνες ώστε να φύγει και το τουρκικό ερευνητικό. Σκοπός ανίερος η μοιρασιά του ελληνικού θησαυρού ανάμεσα σε αμερικανοσιωνιστές και Τούρκους, με την Ελλάδα φτωχό συγγενή και δούλο των εισβολέων. Οι δε Αλβανοί με δικές τους απαιτήσεις ζητούν να καρπωθούν τα κοιτάσματα του Ιονίου.

Πίσω στο ελληνόφωνο προτεκτοράτο, οι προδότες κάνουν εκλογές για προέδρους. Τις καθοδηγούν έτσι ώστε να δώσουν μηδενικό αποτέλεσμα ενώ διαλύουν την οικονομία, κηρύσσοντας ουσιαστικά οι ίδιοι την πτώχευση. Και έτσι πληρώνεται η προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού ότι θα πάρουν τα κεφάλαια οι Εβραίοι τοκογλύφοι και θα φύγουν. Τότε το κράτος θα αφεθεί στον αέρα, θα κάμουν απολύσεις και μέσα σε ρέμπελο σηκωμό λαθροαναρχικών θα μας κουβαληθεί η Τουρκία. Και είδαμε όντως ξένες μετοχές, τραπεζιτικές και άλλες, να φεύγουν από την Ελλάδα μαζικά και ο ναός της σατανικής παγκοσμιοποίησης, το χρηματιστήριο, να βυθίζεται.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια. Να αποτρέψουμε την περικύκλωση που μας κάνουν στα εθνικά μας ζητήματα. Να σπάσουμε τον κλοιό προσωρινών γειτόνων και ψευτοσυμμάχων που πλέον ξεμπροστιάστηκαν με τις ταυτόχρονες ενέργειές τους. Επομένως να ανατρέψουμε την πολιτικάντικη ακυβερνησία κάμοντας Εθνικιστική Κυβέρνηση και Εθνικιστική Ελλάδα. Και ευθύς να εφαρμόσουμε το εθνικό πρόγραμμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επιδεικνύοντας την ορθή προς τους γείτονες συμπεριφορά. Κεφάλι που σηκώνεται πέφτει και χώμα σκλαβωμένο επιστρέφει άμεσα στην Μητέρα Ελλάδα.

Για το χρέος η μόνη οδός είναι το ρίξιμο αυτού στη φωτιά που θα κατακαύσει το σύνολο της αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Αυτοί που το σκάρωσαν θα μπουν στον λάκκο που θέλησαν να βάλουν εμάς. Το μόνο χρέος είναι να γίνουμε Ελλάδα λεύτερη και δυνατή, επικεφαλής του Άξονα Ελευθέρων και Ορθοδόξων Εθνών.

Να χαράξουμε άμεσα Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και να περιχαρακώσουμε τις Ελληνικές Πατρίδες με το καθεστώς του Ζωτικού Εθνικού Χώρου ως προέκταση της Μητροπολιτικής Ελλάδος. Να θέσουμε την Μεγάλη Ιδέα ως βασικό άξονα της εξωτερικής μας πολιτικής. Οι Έλληνες της Γειτονικής Ελλάδος, οι Έλληνες Ακρίτες της Αγίας Ρωμανίας μας από Δυσμάς έως Ανατολάς είναι οι πρεσβευτές και οι γεφυροποιοί του Ανίκητου και Μεγάλου Ελληνικού Έθνους. Είναι οι Ελληνικές Κοινότητες και όχι μειονότητες.

Δεν αναγνωρίζουμε καμία Αλβανία. Υπάρχει η Μείζονα Ήπειρος Χώρα Μας. Δεν υπάρχουν Σκόπια. Υπάρχει η κατά δική μας επίσης Βόρεια Μακεδονία και τα σύνορά μας ακουμπούν τη σύμμαχο Σερβία. Η Θράκη Μας προεκτείνεται προς Βορρά και Ανατολάς. Προς τα ανατολικά έχουμε σύνορα με την έτερο σύμμαχό μας Ρωσία, αφού η Ιωνία και ο Πόντος είναι Ελλάς. Η Κύπρος είναι ολάκερη Ελλάς. Και οι Γραικάνοι της Νότιας Ιταλίας έχουν πλήρη δικαιώματα αυτονομίας και αυτοδιάθεσης.

Δεν πρόκειται να χαλαστούμε. Ξέρουμε τις προθέσεις των εχθρών μας. Οι γεωπολιτικές και οι πολιτικές φυλακές ανοίγουν με ελληνικά σπαθιά. Η δε Πίστη μας στο Θεό και τον Οικουμενικό Ελληνισμό θα βρει την Φυλή μας με Βασιλικό Στέμμα. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...