Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ 29-12-2014.

Η Ελλάς χρειάζεται οπωσδήποτε αναδιάταξη και αναδιαμόρφωση θεσμών και στόχων. Χρειαζόμαστε μια βαθύτατη εθνική αναμόρφωση επαναστατικού και λαϊκού χαρακτήρα με γνώμονα την φυλετική αλληλεγγύη και τα εθνικά συλλογικά δίκαια. Το ψευτορωμέϊκο που στήνει στο άντρο τής ακολασίας και τής προδοσίας προέδρους, προϋπολογισμούς, νέα κατοχικά σύμφωνα και ξεπούλημα τού ελληνικού πλούτου σχίζοντας υποκριτικά τα ιμάτιά της, είναι μια συμμορία που πρέπει να συρθεί στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία.

Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, μαρξιστές και πάσα συνταγματική ύπαρξη, αποτελούν από κοινού το μέγα πρόβλημα, τον νέο γόρδιο δεσμό που πρέπει να πετσοκοφτεί με ξίφος ελληνικό. Μάς είπαν άλλωστε οι γραικύλοι πως πρέπει να δημιουργήσουν ομαλότητα πολιτική για να αποδεχτεί ο ραγιάς ήρεμα τα νέα ασφυκτικά μέτρα που θα τού φορέσουν σε αντάλλαγμα για χρέη ψεύτικα. Χάρισμα στον εχθρό το δικό του οξυγόνο σε εργασία, γη και θάλασσα. Θέλουν λοιπόν νέα διοικητική αρχή, συνταγματική αναθεώρηση και μια Ελλάδα σκλάβα στην γαλέρα τής εντολοδόχου Παγκοσμιοποίησης.

Πολύ ωραία λοιπόν. Εμείς οι Εθνικοκοινωνιστές, Έλληνες Αληθινοί έως το τελευταίο κύτταρο τής υπάρξεώς μας, διαπιστώνουμε και μια ομοιότητα με την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Πως ή θα πρέπει να αλλάξει εκείνη μυαλά και αποστολή ή να μάς απαλλάξει από την ολέθρια παρουσία της. Κι αφού δεν γίνεται να αλλάξει η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία τον προσανατολισμό τής δολοφονίας Πατρίδος και λαού, αφού αυτός είναι ο εαυτός της, τότε θα την βοηθήσουμε εμείς να μάς απαλλάξει από την παρουσία της.

Ή Ελλάς ή ψευτοδημοκρατική τυραννία. Αλλά εμάς δεν μάς νοιάζουν πολιτικές ομαλότητες που δεν συμπεριλαμβάνουν την Πατρίδα μας. Επιλέγουμε λοιπόν Ελλάδα και μόνον Ελλάδα. Δεν μάς νοιάζουν καν οι ξένοι σκοποί. Έχουμε την ευημερία, την δημιουργικότητα και την ισχύ μας. Δεν μάς νοιάζουν καν οι ξένες βοήθειες, διότι δεν υπάρχουν σταθερές φιλίες, παρά μονάχα σταθερά συμφέροντα. Έχουμε τα δικά μας αναπτυξιακά μέτρα, τούς δικούς μας πόρους και τις δικές μας λόγχες για να βγάλουμε από τα πλευρά μας εκείνους που μάς απειλούν. Όποιος επιμένει να ευνοήσει εχθρικά συμφέροντα, αυτός ζητάει την θανατική του καταδίκη.

Δεν δεχόμαστε απειλές από κανέναν. Ούτε από τοκογλύφους ούτε από Τούρκους. Ούτε από κεκαλυμμένα με πιστωτικές γραμμές στήριξης νέα μνημόνια ούτε από κλήσεις αποσύρσεως των σκαφών μας από τα ελληνικά νερά τού Αιγαίου και τής Κύπρου μας. Δεν υπακούμε σε καλές τάχα γειτονίες που ζητούν δήθεν αλβανική γη και πλούτο σε Ήπειρο και Ιόνιο και τουρκική μειονότητα στην Θράκη ενώπιον γραικυλοτουρκικών επιχειρηματικών επιμελητηρίων.

Φυλάκισαν τον Ελληνισμό και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας. Ανακαλύψανε «ανθρώπινα δικαιώματα» σε κείνους που καίνε την Σημαία και στους προστατευόμενους λαθρομετανάστες τους. Αδειάζουν εργοστάσια και χωράφια ελληνικά. Κάνουν τον Στρατό μας παρατηρητή των εχθρικών εισόδων. Φτιάξανε εκλογικό σύστημα για να τάζουν ψέματα και να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό, οδηγώντας τον στο θάνατο. Καίνε ψυχές και σπίτια.

Τώρα θα πληρώσουν. Αλλά και θα κάνουμε αυτό που έπρεπε ήδη να έχουμε κάνει. Παίρνουμε Πατρίδα και ζωές στα χέρια μας, αναδομώντας τα σε αυτόβουλη και δυνατή συλλογική προσωπικότητα. Είμαστε οι γκρεμιστές τής ασχήμιας. Οι σκληροί δικαστές τής αδικίας. Οι εντολείς και στρατιώτες τής Ελληνικής Φυλής.

Χρειαζόμαστε και αποκτούμε άμεσα νέο κοινοβούλιο που δεν θα είναι μια συνέλευση αγοραίων διαχειριστών, αλλά μια σύγκλητος των άριστων και των δίκαιων πολιτών τής Φυλής μας. Στην κορυφή τού Γένους μας εκπρόσωποι πρέπει να βρίσκονται από όλες τις διαστρωματώσεις τής ελληνικής κοινωνίας με συνθήκες άμεσης λαϊκής εκλογής. Κι αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την ενότητα και την συστράτευση των Ελλήνων κάτω από ένα ισχυρό Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα.

Το χρήμα δεν αποτελεί μήτε το κίνητρο μήτε την δεσμευτική δύναμη τής εξουσίας. Η εξουσία τού ελληνικού έθνους είναι το προϊόν τής διαβούλευσης ανάμεσα στον ελληνικό λαό, τον ελληνικό στρατό και το εθνικό φρόνημα. Και οι τρεις συνιστώσες συναντώνται στην υπηρέτηση τού εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού. Οι συλλογικές αποφάσεις κατά συνέπεια αποσκοπούν στην αυτόνομη λειτουργία τού κράτους, στην αυθύπαρκτη παραγωγική διαδικασία και στην απόκτηση εθνικού ελέγχου σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και τις ζώνες τού μείζονος ελληνισμού ολόγυρά μας.

Η λαϊκή κυριαρχία δεν είναι ζήτημα πολιτικών χαρακτηρισμών. Η διαβόητη αστική δημοκρατία είναι ένα ξενοκίνητο, ακριβό και ετεροβαρές καθεστώς. Μια πλάνη που παγιδεύει Έλληνες μέσα από ψεύδη και κατευθυνόμενες ψήφους και κηδεμονίες ξένες. Η λαϊκή κυριαρχία δεν είναι συνεπώς ζήτημα Οχλοκρατίας, αλλά Αριστοκρατίας. Δεν είναι ζήτημα κομματικής διαιρέσεως, αλλά Εθνικής Συνεννοήσεως. Δεν είναι ζήτημα πολυφυλετικής και παγκοσμιοποιημένης προλεταριοποίησης, αλλά ζήτημα συστρατεύσεως τής Ελληνικής Φυλής. Νεολαία, Εργάτης, Παραγωγός και Πολεμιστής, ένα Σώμα. Και φυσικά εξωτερική πολιτική τής Ελλάδος σημαίνει λευτεριά σε ελληνικές πατρίδες και Μεγάλη Ελλάδα.

Ένα Έθνος, Ένας Λαός, μια Εθνική και Κοινωνική Οργάνωση, μία Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Ο κοινοτικός τρόπος διοίκησης σε κάθε γεωγραφική περιφέρεια θα ασκηθεί μέσα από ενιαία κάλπη και βούληση. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός αποτελούν θεσμοθετημένο οδικό χάρτη τής Ελληνικής Πολιτείας. Η ίδια κοινή εκλεκτορική διαδικασία θα επιλέγει τις κεφαλές και στην κεντρική διοίκηση, με τον σχηματισμό Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής και Εθνικής Κυβερνήσεως. Και μάλιστα με αναλογικότητα στους θεσμούς, με εκπροσώπηση εργατική, ακαδημαϊκή, στρατιωτική και εκκλησιαστική.

Το Έθνος έχει διαφορετικές φωνές, αλλά δεν αντιπολιτεύεται τον εαυτό του. Το Ελληνικό Έθνος δεν έχει διεθνείς θάλασσες και απαιτητικούς γείτονες, αλλά έχει ελληνικές θάλασσες και ελληνική γεωπολιτική γειτονιά, μια ακόμη Ελλάδα που πιάνει όλες τις συνοριακές γραμμές μας και αποτελεί πολιτική και εδαφική συνέχεια τής Μεγάλης Ελλάδος. Η Ελλάς αξιοποιεί τη γη της και φτιάχνει συμμαχίες με στόχο σκήπτρα ελληνικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...