Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΚ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ



ΑΘΗΝΑ 7-11-2014.

Το νήμα τής ιστορικής δικαιοσύνης κυλάει με ρυθμούς ραγδαίους πλέον. Οι πρώτοι έσσονται έσχατοι, οι δε έσχατοι έσσονται πρώτοι. Διότι έσσεται ήμαρ τού Θεϊκού Ελληνικού Γένους. Οι υποκριτές που «εξουσιάζουν» την πατρίδα και οι ισχυροί προστάτες τους και προστάτες τής «ειρηνικής» παγκοσμιοποίησης και οι βάρβαροι συνομιλητές τους τρέχουν από ματαιοδοξία και αλαζονεία προς την μεγάλη σύγκρουση των στρατών τους.

Εκ τής θαλάσσης έρχεται η δικαιοσύνη Θεού και Ελληνικής Φυλής. Ο σιωνιστής Εμποράκος των Εθνών σπρώχνει τα πιόνια του επάνω στην σκακιέρα τού κόσμου ενεργοποιώντας διαδικασίες ντόμινο, από το Αιγαίο και την Κύπρο έως την Εγγύς Ανατολή. Νομίζει ενδεχομένως ότι οι διορισμένοι του πολιτικάντηδες θα μείνουν ατάραχοι στις θέσεις τους, ότι ο ελληνικός λαός θα μείνει έρμαιο των τυχοδιωκτικών μεγάλων συγκυβερνήσεων, ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αδρανήσουν και ότι το Εθνικό Φρόνημα θα μείνει φυλακισμένο.

Άλλες βουλές έχει όμως ο Θεός για τον Αποστολικό και Ηρωικό Ελληνισμό Του. Στα πλούσια Θερμά Νερά μας, όπως ακριβώς και σε ολόκληρη την ελληνική γεωπολιτική γειτονιά μας, δεν είναι οι ενεργειακοί χυμοί τους που θα ρεύσουν ούτε η εθνική μας κυριαρχία που θα μειωθεί. Είναι πολεμικές φλόγες και αίμα αυτά που θα γεμίσουν τον ορίζοντα, με την εθνική μας κυριαρχία να απλώνεται σε ελληνικά νερά και ελληνικό έδαφος μεγαλύτερης έκτασης.

Ωθήσανε οι Νεοταξίτες την Τουρκία κατά επάνω μας. Μια Τουρκία κολοβή από τα δαγκώματα τού νέου καλού παιδιού τής παγκόσμιας έχιδνας, των Κούρδων. Η Τουρκία πάντοτε ήταν ο χωροφύλακας τής περιοχής μας για λογαριασμό των Σιωνιστών Σταυρωτήδων, οι οποίοι ωστόσο αφού έκαμαν την Οθωμανική Τουρκία Κεμαλική Τουρκία, τώρα θα την σβήσουν. Θα την σβήσουν, γιατί δεν την χρειάζονται και γιατί σήκωσε μπόι ανύπαρκτο. Όμως και οι τουρκομογγόλοι και οι ισλαμοτζιχαντιστές πριν ψοφήσουν, ρίχνουν το κεντρί τους το πολεμικό.  

Όλοι οι αγύρτες τής οικουμένης, θέλοντας και μη, το σχέδιο τού Θεού πράττουν. Διότι η άνοδος τής Ορθοδοξίας στο πρώτο σκαλί τού βάθρου θα συμπέσει με την άνοδο τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού στο ίδιο βάθρο. Όχι πως θα μάς λείψουν οι βάρβαροι όπως έλεγε ο Καβάφης. Αλλά για να επιτευχθεί η οριστική ήττα τής Παγκοσμιοποίησης, πρέπει να κρατηθεί όρθιο το Έθνος μας και να γίνει, λεύτερο πλέον, πιο δυνατό από πρώτα. Στα νερά λοιπόν τής Μεγάλης και Αιώνιας Ελλάδος μας τα σχέδια των ψεύτικων μεγάλων θα σχιστούν και οι ίδιοι θα αναγκαστούν να τραβηχτούν μακριά μας.

Όλα τούτα όμως δεν πρόκειται να γίνουν αναίμακτα. Δεν πρόκειται να γίνουν με την διοίκηση τής σημερινής κατοχικής και ψευτορωμέϊκης καθεστηκυίας τάξεως. Θα αλλάξουμε και στρατηγικό προσανατολισμό και πολιτικό καθεστώς. Το ψευτορωμέϊκο θα πέσει οριστικά. Το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα θα διοικήσει. Και ο Ελληνικός Στρατός θα βρει νέο έδαφος να πραγματώσει την Πίστη που έχει βαστήξει σε όρκο ιερό σε Θεό και Έλληνες.

Οι Τούρκοι δεν κάθονται φρόνιμα. Μάς στείλανε παραμονές τής 28ης Οκτωβρίου πολεμικά αεροσκάφη μεταξύ Λέσβου και Χίου και εν συνεχεία πάνω από τα νησάκια μας που πλέουν σε νερό και ενέργεια μαζί. Ανθρωποφάγοι, Μακρονήσι, Αγαθονήσι. Και συνεχίζουν να το πράττουν από παλιά και τώρα καθημερινά, αυξητικά.

Την ίδια στιγμή οι Κούρδοι κινούνταν να βοηθήσουν τα αδέρφια τους στη Συρία. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να τούς εμποδίσουν να πάνε ενάντια στα τζιχαντιστικά ερπετά τού Συστήματος. Για να εισπράξουν το θάνατο και τις πρώτες αυτονομήσεις τού Τουρκικού Κουρδιστάν. Παράλληλα στο μέτωπο τής Μαρτυρικής Μεγαλονήσου Μας Κύπρου οι Τούρκοι στείλανε ένα υποβρύχιο και δύο συνοδευτικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας.

Μπορεί να αρνήθηκε το ψευτορωμέϊκο την αποστολή πολεμικών πλοίων μας στην Κύπρο, έως ότου συρθεί νατοϊκά. Μπορεί να προσάραξε τάχα μου τυχαία αμερικανικό φορτηγό πλοίο στα νερά τού Καστελόριζου, ρυμουλκούμενο από τουρκικά αεροναυτικά πολεμικά μέσα. Όμως το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό έδωσε το πρέπον μήνυμα με την άσκηση έρευνας και διάσωσης μάχης Αετός 2014. Και φυσικά η Πολεμική μας Αεροπορία στην επίδειξη τής 28ης Οκτωβρίου έδωσε το μήνυμα διά τού Σμηναγού τού μαχητικού μας αεροσκάφους. Έλληνες είμαστε εδώ, ψηλά το κεφάλι! https://www.youtube.com/watch?v=fK8lIlyZhDw

Ας ονειρεύονται πλατφόρμες οι Τούρκοι. Ας μιλάνε για τουρκισμούς στη Θράκη και ας στήνουνε διπλωματικά γραφεία οι στην κατεχόμενη Κύπρο Μας τουρκόσποροι σε Βουδαπέστη κι αλλού. Κι ας ζητάνε μοιρασιά πλούτου και εθνικών δικαιωμάτων νεοταξίτες και θνησιγενή ψευτοκρατικά μορφώματα τριγύρω μας. Οι υποσχέσεις των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων που περιφέρονται σε Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον, κλέβουν περιουσίες και ελληνικές ζωές για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων και μάς νοθεύουν με ξένους πληθυσμούς, ψευτονόμους και συγκυριαρχίες, θα καούν μαζί με το νόθο κατοχικό και ψευτοδημοκρατικό καθεστώς.

Η Ελλάς βρίσκεται μπροστά στην έμπρακτη πλέον επανάσταση εθνικών και λαϊκών συνειδήσεων. Η αυγή τού ελληνισμού θα σηκωθεί πλέον ολόχρυση. Και οι μεγάλες δυνάμεις είναι αυτές που αξιοποιούν το τεράστιο πλεονέκτημα τής θαλάσσιας επιφάνειας που τις περιβάλλει. Αυτόν ακριβώς τον χρυσό κανόνα που είχε οδηγήσει την Φυλή μας στην κραταίωση τού ένδοξου παρελθόντος, θα ενεργοποιήσουμε και πάλι.

Η Τουρκία δεν θα μπορέσει να κρατήσει στρατεύματα για πολύ ακόμη στην Κύπρο. Και η κάθοδος τού Ρώσου θα φέρει θύελλα μεγάλη. Και τότε η Εθνικιστική Ελλάς θα αξιοποιήσει και θα διευρύνει τον θαλάσσιο ορίζοντά της ως Αληθινή Μεγάλη Δύναμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...