Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 1-12-2014.

Οι προπαγανδιστές τού ελληνόφωνου νεοταξισμού και οι κομματικοί εκφραστές των θελημάτων τής παγκοσμιοποίησης αλληλοστηρίζονται μανιωδώς και πολεμούν με αρρωστημένο πάθος τούς εκφραστές και αμύντορες τού ελληνισμού. Οι δομές τού παραδοσιακού εθνικού λαϊκού κράτους βάλλονται, ο λαός μας προσβάλλεται και η εθνική μας ελευθερία δοκιμάζεται εντός και εκτός συνόρων. Αλλά τα τρωκτικά τού ψευτορωμέϊκου μεταλλάσσουν τη φυσιογνωμία μας, με τα διεθνή αφεντικά τους να πολιορκούν τις φυσικές οχυρώσεις τής Φυλής μας.

Όσο κορυφώνονται τα χτυπήματα τού μισέλληνα Εμποράκου των Εθνών και των Συνειδήσεων, τόσο χαλυβδώνεται το Ελληνικό Έθνος. Έτσι είναι τα Ζωντανά Έθνη. Από τα σημεία των έσχατων καιρών μάς δίδει το μήνυμα ο Θεός πως πρέπει να ετοιμαζόμαστε για την μεγαλύτερη μάχη τής ιστορίας μας. Το καλό και η πίστη θα διαχωριστούν από το κακό και την απιστία, όπως διαχωρίζεται η ήρα από το σιτάρι. Και αφού στα υγιή σώματα, τα αντισώματα απομακρύνουν τα άρρωστα κύτταρα, τώρα τα εθνικιστικά αντισώματα τής Φυλής μας θα αναστήσουν διά ορεινού χειρουργείου Ελλάδα Αληθινή.

Η προεδρολογία για την ανάδειξη τού νέου διακοσμητικού φυτού που θα ταΐζεται και θα υπογράφει πρόθυμα τις κοινοβολευτικές προδοσίες συνεχίζεται. Συνεχίζεται μαζί της και η ακατάσχετη ψευδολογία για την έξοδο από το μνημόνιο και την κουβέντα με αυτούς που θα μάς αφήσουν τάχα. Από την μια όχθη τής καθεστωτικής επικοινωνίας είμαστε έτοιμοι να πάμε στις αγορές, να δώσουμε «ανάσες» στον ελληνικό λαό και να «αναπτυχθούμε». Και από την άλλη όχθη τής ίδιας επικοινωνίας, πάμε να κουβεντιάσουμε τούς τρόπους που θα περάσουμε τάχα πιο ανώδυνα τα επόμενα μέτρα των δήθεν υπό φυγήν «διασωστών» που θα κόψουν την ανάσα τού ελληνικού λαού και θα συρρικνώσουν περαιτέρω το Έθνος.

Την ίδια στιγμή οι κατοχικοί ψευτορωμιοί διανθίζουν τα ενημερωτικά τους δελτία με τις μαρτυρίες για τα «τάγματα εφόδου» τής δήθεν εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής. Μαρτυρίες που τις διανθίζουν από το παρελθόν σε επίπεδο αναβαθμισμένο. Στις δημοσκοπήσεις ωστόσο των ίδιων σαπρόφυτων που κάμουν πως μάς διοικούν, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εμφανίζεται και πάλι στην τρίτη θέση τού κομματικού χάρτη, αφού οι πέμπτες θέσεις και οι τρίτες ποταμίσιες τάχα θέσεις δεν πείθανε ούτε τούς πλαστογράφους ούτε τον ελληνικό λαό.

Τα αληθινά λαθρομεταναστευτικά και παρακρατικά τάγματα εφόδου ωστόσο είναι και υπαρκτά και υπό καθεστώς άνθησης. Η Ελλάς μαστίζεται από ανεργία, υπογεννητικότητα και διαρροή προς αναζήτηση τύχης στο εξωτερικό. Και η Ελλάς μπορεί να πήρε το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο τής μετανάστευσης και να μιλάει με την Τουρκία, αλλά οι λαθρομετανάστες αυξάνονται αλματωδώς και τις αποστολές τους τις οργανώνουν ψευτοευρωπαίοι, Τούρκοι και σιωνιστές.

Οι δε ψευτορωμιοί νομοθετούν θρησκευτικά και πολιτικά δικαιώματα στους εισβολείς. Με το τζιχαντιστικό δηλητήριο να έχει φτάσει στη γη μας, να καταλαμβάνει λαθραία τα εδάφη και τα αεροπλάνα Ευρώπης και Ελλάδος και την Τουρκία να διακηρύττει την αποφασιστική υποστήριξη των συμφερόντων της στα κατ’ αυτήν τουρκικά ύδατα και την Κύπρο. Αλλά ο εχθρός έχει πιάσει δουλειά με πολιτικά μέσα στην Ελλάδα, διώκοντας το Εθνικό Φρόνημα και την Ελληνορθόδοξη Ταυτότητα, όταν ο Στρατός μας αντιμετωπίζει τούς ξωμερίτες προστατευόμενους ως εχθρούς τής Ελλάδος, όπως ακριβώς διακηρύττει και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μας.

Τα ελληνικά πανεπιστήμια προσβλήθηκαν από τα μικρόβια που είχαν επεδράμει επί τής Στρατιωτικής Επαναστάσεως τής 21ης Απριλίου. Από τα γνωστά μαρξιστικά μικρόβια που εμφιλοχωρούν ομοίως στην ελληνική κοινωνία. Με την διαφορά ότι παλαιά βοήθησαν την επάνοδο τής κομματικής φαυλοκρατίας, ενώ σήμερα κάμουν τούς αντιστασιακούς ενάντια στην φαυλοκρατία τής οποίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος, ώστε να την στηρίξουν. Κι όταν κάμουν τα μπάχαλα τα πρώτα και τα μετέπειτα, τα κάνουν για να φοβίσουν τον λαό που σπεύδει στον Εθνικισμό και να κάνουν τις μεγάλες κυβερνήσεις που θα φορέσουν φερετζέ και σκουφάκι τουρκικό και σιωνιστικό.

Λέγουν πως θέλουν να αποτρέψουν τις απολύσεις και εννοούν τούς ευνοούμενους κηφήνες, τα δικά τους παιδιά. Λέγουν πως θέλουν να προστατέψουν την κυριακάτικη αργία ως τάχα εργατικό δικαίωμα, ενώ την καταργούν σύσσωμοι οι ψευτοδημοκράτες για να χτυπήσουν την Ορθοδοξία. Προχωράνε μεθοδεύσεις για έδρα ισλαμικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη, για καύση των νεκρών και για ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών. Αλλά η Λευκή Βίβλος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αναγνωρίζει την λαθρομετανάστευση ως κορυφαία απειλή που έστησε η παγκοσμιοποίηση και ευνοεί η ψευτοευρωπαϊκή ένωση.

Το Έθνος μας έχει μια και μόνη υποχρέωση. Να περάσει στην Αντεπίθεση για να αποτρέψει την καταστροφή που μάς φέρνει ο πολιτικός δούρειος ίππος τής παγκοσμιοποίησης. Να προασπίσουμε το υπέρτατο ιδανικό τής Μεγάλης Ελλάδος των Ελλήνων Χριστιανών. Και η οδός προς το Ιδανικό τής Φυλής μας είναι Ελλάς – Στρατός και Λαϊκός Εθνικισμός. Είναι η διατήρηση τής Ελληνικής Ταυτότητος στην γραμμή τής Πίστης και τού Ελληνικού Αίματος. Και ο Στρατηγικός Προσανατολισμός να διευρύνουμε την εθνική ασφάλεια καταλαμβάνοντας τις εστίες κινδύνου και χώρους επιρροής.

Η άνοδος τής Ελλάδος είναι έργο Επαναστατών και Πολεμιστών Ελλήνων που έχουν διάθεση να διαλύσουν τα αναχώματα τής Φυλής μας. Είναι έργο εκείνων που κάνουν σαρωτική αποψίλωση και ανοίγουν χώρο να πάρουν σάρκα και οστά η σοφία, ο πολιτισμός και το μεγαλείο τής Ελλάδος. Εργάζονται ανά τας οδούς και νικούν ανά τα Πεδία τής Τιμής. Και οι Πιστοί, οι Έντιμοι και οι Ισχυροί Έλληνες στην Πολιτική και στις Ένοπλες Δυνάμεις συναντώνται και είναι αναμφίβολα Εθνικιστές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...