Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 24-11-2014.

Η υπόθεση τής εθνικής ανεξαρτησίας αφορά τα έθνη που διαθέτουν πλήρη εδαφική ελευθερία και εθνική στρατηγική αποσκοπούσα στην εξυπηρέτηση αποκλειστικά των σκοπών τού έθνους. Μπορούμε κατά συνέπεια να μιλάμε για εθνική ανεξαρτησία όταν το Έθνος διοικείται από τούς δικούς του και μόνον ανθρώπους. Σε διαφορετική περίπτωση το μόνο για το οποίο μπορούμε να μιλάμε είναι η ταχεία απελευθέρωση τής Πατρίδος.

Είναι σαφές λοιπόν ότι η Ελλάς σήμερα έχει να αντιμετωπίσει και να αποτινάξει από το Σώμα της έναν τριπλό ζυγό δουλείας. Τούς ξενοκίνητους πολιτικούς που την κρατούν δέσμια θανατερών ψευτοσυμμάχων, τούς ίδιους τούς ψευτοσυμμάχους που μάς έχουν επιτεθεί με μνημόνια και ενίσχυση των γειτονικών μας ψευτοκρατών και τούς Βαρβάρους που ονειρεύονται ανάσταση μιαρής αυτοκρατορίας.

Οι πολιτικάντηδες αργοπορούν ανεπίτρεπτα στην χάραξη τής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης όταν αναλίσκονται ταυτόχρονα στα ψεύδη περί εξόδου από μνημόνια και τρόικα. Οι συζητήσεις για περαιτέρω εκχωρήσεις λαϊκών δικαιωμάτων στους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού βαθαίνουν κάτω από νέες ονομασίες σχεδίων που έχουν τον ίδιο σκοπό τεμαχισμού κυριαρχίας και εδάφους ελληνικού. Οι παρακρατικοί και η Αριστερά εκμεταλλεύονται πάσα ευκαιρία για πολυτεχνεία και «αντιφασισμούς». Και οι έτεροι ψευτορωμιοί σοσιαλφιλελεύθεροι παραδέχονται αυτά που έχουν έγκαιρα πει οι δήθεν κακοί εθνικιστές, ότι παρακρατικοί και λαθρομετανάστες είναι ενεργούμενα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι ψευτοσύμμαχοι δώσανε τις πληροφορίες και τις εντολές προς τα πολιτικά τους ενεργούμενα προκειμένου να προφυλάξουν τις πρεσβείες τους και την κατοχική αστική ψευτοδημοκρατία. Συμμετέχουν στις ασκήσεις των Τούρκων και ενισχύουν την παρουσία τους στο Αιγαίο και την Κύπρο Μας, αφού χρειάζονται τούς τουρκομογγόλους ως μαντρόσκυλα τού ενεργειακού μας πλούτου και γέφυρα στο γεωπολιτικό παρατηρητήριο τής Ανατολικής Μεσογείου. Να μοιράσουν τα ελέη τής περιοχής με νατοϊκή πλειοψηφία, να κάμουν κουφάρι την Ελλάδα, να θέσουν την Ρωσία εκτός νυμφώνος και να στήσουν νεοταξικό μπαϊράκι στην κορυφή τού κόσμου.

Οι Τούρκοι από την δική τους σκοπιά βλέπουν πως χρειάζονται την αναπλήρωση των εδαφών που θα χάσουν στα ανατολικά τους δια των Κούρδων. Θέλουν να λάβουν εδαφικό μα και οικονομικό μερτικό στα δυτικά τους, σε βάρος τής Ελλάδος μας, που οφείλει πλέον να εγείρει εκείνη τις δικές της δίκαιες αξιώσεις στα βόρεια και ανατολικά εδάφη και νερά, άπαντα πλήρη ελληνικότητας. Διότι η Τουρκία προκειμένου να διατηρήσει τη δική της εδαφική ακεραιότητα, πρέπει να παραμείνει χρήσιμη στις ΗΠΑ και τούς συμμάχους τους. Κι αυτό θα το κάμει αν βάλει πόδι στους υδρογονάνθρακες κι αν μάς στερήσει εδάφη και αληθινές συμμαχίες τής Ελλάδος στην κορυφή ενός Ορθόδοξου Άξονα.

Μπορούμε να δούμε πλέον ξεκάθαρα ποιος ευνοείται από τα ισλαμικά κράτη, την λαθρομετανάστευση, τα τεχνητά κράτη τής Ελληνικής Χερσονήσου τού Αίμου, αλλά και τις οικονομικές κρίσεις. Είναι εκείνος που στήνει αντιρατσιστικά νομοσχέδια, μνημόνια, εσωτερικές αναταραχές και πολεμικές συγκρούσεις τάχα για ελευθερία και δημοκρατία. Είναι ο χρηματοδότης «δημοκρατιών», ο κατασκευαστής συμμαχικών οργανισμών, ο παγκοσμιοποιητής τύραννος που πολεμάει με λύσσα να στήσει τον πολυφυλετικό του πολτό με άξονα τραπεζίτες και τρομοκρατικούς στρατούς επάνω από τον άξονα τού Έθνους, τής Ορθοδοξίας και τής Ελευθερίας.

Η Ελλάς πήγε στην συνάντηση με την θυγατέρα Κύπρο και την Αίγυπτο, αλλά δεν κόμισε δικές της φιλοδοξίες. Θέτει τα ενεργειακά της κοιτάσματα στην διάθεση τής ψευτοευρωπαϊκής ενεργειακής επάρκειας και μιλάει για δήθεν λύση τού κυπριακού επάνω στην ολέθρια βάση τής διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που διατηρεί την Τουρκία στην γεωπολιτική μας αυλή. Ανοίγει την όρεξη στους Τούρκους που βλέπουν στις ελληνόφωνες πολιτικές παλλακίδες τού νεοταξισμού την ευκαιρία να αναβιώσουν τα περιφερειακά τους όνειρα. Αλλά χώρος για περιφερειακές δυνάμεις δεν υπάρχει πολύς. Ή η Ελλάς ή η Τουρκία.

Το ψευτορωμέϊκο όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Αληθινή Ελλάδα. Δεν είναι ελληνικό το μόρφωμα που διοικείται από κομματικές συμμορίες στις οποίες οι υπουργοί εθνικής αμύνης κι όχι μόνο εκλέγονται από τον νατοϊκό στρατό τού σιωνισμού. Η Ελλάς αποτελείται από τούς Πολεμιστές τής Ελληνικής Πίστης και Φυλής, από τον Ελληνικό Στρατό της, από την Ατσάλινη Ορμή ενός ολάκερου λαού να ελέγξει τα χώματα και τις πολεμίστρες τής Φυλής μας. Είναι οι Έλληνες που βγάζουν απευθείας τις βουλές και τα σχέδια για την ανάπτυξη και την επέκταση τής Ελληνικής Πατρίδας. Έλληνες που σχηματίζουν τούς Άξονες με γνώμονα την ζωή των παιδιών τους σε μια Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάδα.

Η Ελλάς δεν θα βαλτώσει ανάμεσα σε μια οκνηρή προεδρία τής δημοκρατίας και μια ξένη «διασωστική» μέγγενη. Η Ελλάς θα βάλει στέμμα στην κώμη της και θα φτιάξει λαϊκή και εθνικιστική εξουσία. Η Ελλάς θα αποτινάξει την τριπλή κατοχή ψευτοκράτους, παρακράτους και εισβολέων. Ο δεσμός που αναζωπυρώθηκε με τις στρατιωτικές ασκήσεις Ελλαδιτών και Κυπρίων αδερφών μας θα γίνει υγρό πυρ που θα φτιάξει το έδαφος για την νέα Αγία Ελληνική Ρωμανία. Η Ελλάς υπό Λαϊκή και Εθνικιστική Διοίκηση και σε μια ελληνοδιοίκητη συμμαχία με Ρωσία, Σερβία, Αρμενία και λοιπές ομόδοξες δυνάμεις θα αυξήσει κράτος, οικονομία, εδάφη και επιρροή.

Η Εθνική Ανεξαρτησία μας τώρα θα γίνει πραγματικότητα. Τα λόγια των σοφών και των πιστών τώρα θα γίνουν ξίφος αμείλικτο. Φωτιά και σίδερο σε κείνους που μπήκαν στον κόρφο τής Φυλής μας. Τούς δε Ιερούς Πολέμους τούς κάμουν Ελευθερωτές Πιστοί και Αλύγιστοι κι όχι αλαζόνες δολοφόνοι και ψευτοδυνατοί. Και Ιερότερος Σκοπός μας είναι η έξοδος τής λαίλαπας από όλα τα Ιστορικά Ελληνικά Εδάφη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...