Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΟΓΧΕΣ



ΑΘΗΝΑ 17-11-2014.

Από εδώ και μπρος το Πεδίο της Τιμής λαμβάνει τον λόγο. Κάθε στιγμή που χαράσσονται κάποιες γραμμές με λέξεις σ’ ένα χαρτί, την ίδια ακριβώς στιγμή μπορεί να αντικατασταθεί το μολύβι με το όπλο. Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και ραγδαίες. Δεν ξέρουμε που μπορεί να μας στείλει η Δικαιοσύνη του Θεού. Σαν Έλληνες, σαν Ορθόδοξοι, σαν Εθνικιστές, σαν Στρατιώτες της Ελληνικής Φυλής είμαστε έτοιμοι να πράξουμε το καθήκον μας. Από τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά. Έτοιμοι να διαβούμε τις επάλξεις. Με όρθιο κεφάλι, Βυζάντιο και πάλι.

Το εθνικό μας συμφέρον το ορίζουν μονάχα Έλληνες και ελληνικές λόγχες. Όχι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που συμμαζώνονται οι κομματικοί τους φύλαρχοι πέριξ τού προέδρου τής «δημοκρατίας» τους για να ορίσουν εκλογές, νέο αρχιφύλαρχο και νέα ομάδα αποδεκτών τού νέου μνημονίου. Μα ούτε και οι ψευτοσύμμαχοι και οι παρείσακτοι τής χερσονήσου τού Αίμου έχουν το λόγο και το δικαίωμα παρέμβασης στη θάλασσα, στη γη και τον ουρανό μας. Ότι ο πλούτος και τα Κάστρα τού Ελληνισμού είναι καμωμένα για Έλληνες Πολεμιστές μονάχα.

Κάμανε οι τουρκομογγόλοι συμβούλιο εθνικής ασφάλειας και είπανε πως θα κάνουνε τα πάντα για τα συμφέροντά τους και την μετατροπή τους σε δύναμη μεγάλη. Οι δε Αμερικανοί είπανε σε κάποια επιτροπή τής γερουσίας τους πως πρέπει να φύγουν τα τουρκικά πλοία, τα πλοία των κατά δικών τους μαντρόσκυλων, από τα κυπριακά ύδατα.

Θέλουν ωστόσο να γίνει αυτό που οι ίδιοι οι αμερικανοσιωνιστές εκβιάζουν με τα μαντρόσκυλα στην αιχμή τού δόρατος. Η δημιουργία τής ανίερης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με την ελληνική και την δήθεν τουρκοκυπριακή κοινότητα που έχουν ήδη αναγνωρίσει οι ψευτορωμιοί των Αθηνών και οι γραικύλοι τής Λευκωσίας, άπαντες ψευτοδημοκράτες, απόγονοι εκείνων που πρόδιδαν το εθνικό όραμα τής ΕΟΚΑ για Ένωση τής Μητέρας Ελλάδος με την Θυγατέρα Κύπρο.

Όψιμο, ιδιοτελές και απολύτως υποκριτικό λοιπόν είναι το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την τύχη τής ελληνικής μεγαλονήσου τού Ευαγόρα. Και την ίδια στιγμή, η Ρωσία που βάλλεται κι αυτή από τον σιωνισμό επειδή είναι όπως και η Ελλάς Ορθόδοξη, κάλεσε τον Κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη να επισκεφτεί την Μόσχα. Θα συζητηθεί όπως λέγεται η παροχή αμυντικών υποδομών και διευκολύνσεων για την εξυπηρέτηση των ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών και πλοίων στις κινήσεις τους στα Θερμά Νερά μας έως την Α. Μεσόγειο.

Όμως το ψευτορωμέϊκο διαβιεί στην πολιτική μακαριότητα και την οικονομική δουλεία που την έχει τοποθετήσει ο Εμποράκος των Εθνών με τις ενέργειες τής προδοτικής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Συνεχίζει να συλλέγει τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες που προέρχονται από τα σπλάχνα τού κατευθυνόμενου τζιχαντισμού. Υποβαθμίζει τις υποδομές εθνικής ασφάλειας τού ελληνικού λαού. Αφήνει τούς πράκτορες τής Άγκυρας να προπαγανδίζουν τουρκισμό από Θράκη και Θεσσαλονίκη έως Νησιά. Αφήνει διάφορους σιίτες ιμάμηδες να μιλάνε στους ισλαμιστές λαθρεποίκους στα παράνομα Τζαμιά.

Παράλληλα τα τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη αλωνίζουν σε ολάκερο το Αιγαίο έως τις ακτές τής Αττικής. Η Άγκυρα αξιώνει εκτεταμένη συνεκμετάλλευση των θαλασσίων μας υδάτων και πόρων ή πόλεμο. Ωθείται μετά από την πίεση των Κούρδων εξ ανατολών, να κινηθεί προς δυσμάς. Η Τουρκία θέλει να θέσει την ρημαγμένη και απαξιωμένη και υπό την απειλή αποδεκατισμού Ελλάδα μας κάτω από την νεοοθωμανική κηδεμονία. Και φυσικά δεν υπακούει σε κανένα διεθνή κανόνα και σε καμιά βέβαια δήθεν αβλαβή διέλευση.

Ο κυριότερος κανόνας ασφαλείας στο περιβόλι τού Χριστού και τής Παναγίας, στο παρατηρητήριο και το θησαυροφυλάκιο τής οικουμένης, είναι εκείνος ο κανόνας που επιχειρεί να πραγματώσει η Τουρκία. Πως η γεωπολιτική μας γειτονιά δεν χωράει και την Ελλάδα και τούς καταπατητές της. Αλλά εκείνος που θα μείνει και θα αναπτυχθεί επανερχόμενος στις αιώνια δικές του εστίες είναι ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός. Δεν θα μάς αποδεκατίσουν τα σκυλιά που βρίσκονται ολόγυρά μας μήτε οι διασώστες τάχα και ειρηνευτές.

Βάλανε τα μνημόνια να μάς αφαιρέσουν τις ενεργειακές πηγές ακόμη και στην άμυνα και τούς εξοπλιστικούς μας πόρους. Θέσανε σε διαδικασία απαξίας την αμυντική μας βιομηχανία. Μάς θέσανε πιο πριν δόγματα ψευτοφιλίας με τούς εχθρούς μας. Ιδού γιατί εξαφάνισαν τις ελληνικές διεκδικήσεις επί των αλύτρωτων πατρίδων όχι μόνο πια στην πράξη, αλλά και στην παιδεία μας, αμφισβητώντας τούς απελευθερωτικούς αγώνες των Ηρώων τής Φυλής μας. Με τούς προβατόσχημους λύκους τού σιωνιστικού νεοταξισμού και τούς Βαρβάρους τής Ασιατικής Στέπας να γυρεύουν θανάσιμα τραυματισμένο το Έθνος μας.

Το Ελληνικό Αίμα και οι Θυσίες θα δικαιωθούν. Οι εξωτερικές προκλήσεις και η Τουρκία θα γενούν η αφορμή για να αρθεί η Ελεύθερη, Μεγάλη και Φυσική Ελλάς. Οι γενίτσαροι τού πολιτικαντισμού που φυλάκισαν το Εθνικό Φρόνημα για να νοθεύσουν την Φυλή μας δεν θα δώσουν άλλη ελληνική σάρκα στον μινώταυρο τής παγκοσμιοποίησης.

Την ίδια στιγμή που θα ξεράσουν πολεμική φλόγα οι Τούρκοι, την ίδια στιγμή ο Ελληνικός Στρατός θα δώσει το ράπισμα το καλό. Και οι λαθρομπαχαλάκηδες που ετοιμάζουν από μέσα, θα συντριφτούν από τούς Αληθινούς Έλληνες. Λαϊκός Εθνικισμός και Ένοπλες Δυνάμεις τής Αιωνίου Ελλάδος, άπαντες σε ετοιμότητα.

Η λευτεριά θέλει πόθο και θέληση ατσάλινη για μεγαλοσύνη. Θέλει Τόλμη και Πίστη στο Θεό μαζί. Είναι η Κραταιά, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς που από την Βόρειο Ήπειρο έως και την Κύπρο, φτάνει στην Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...