Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 14-11-2014.

Η μεγαλύτερη μορφή σκλαβιάς για ένα έθνος είναι η παραχώρηση των δικαιωμάτων τού λαού στα χέρια ανήθικων ηγετών. Διότι αυτοί οι τιποτένιοι τύποι για τον πλούτο και την ηδονή έχουν αποφασίσει να ακυρώσουν τις αξίες τού λαού τους, να κόψουν το δέντρο τής Φυλής από τις ρίζες του. Κι αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να πεθάνει το Έθνος.

Το κράτος έχει νόημα μονάχα στην περίπτωση που διοικούν, αποφασίζουν και ενεργούν οι πολίτες του, τα γεννήματά του που συνδέονται με το κοινό αίμα και τις κοινές στοχεύσεις τής Πολιτείας τους. Ο δεσμός τής Πολιτείας και των δημιουργών της είναι η απόλυτη και αυθεντική μορφή τής λαϊκής κυριαρχίας.

Είναι η εθνική καταγωγή μαζί με την πίστη στα πεπρωμένα τής Φυλής, στα περασμένα μα και στα τωρινά που πρέπει να γίνουν ταιριαστά στην υψηλή αποστολή τού Ελληνισμού. Τα οικονομικά και τα εθνικά ζητήματα άπτονται πρωτίστως τής αποκαταστάσεως μιας ισχυρής και συνεκτικής ελληνικής κοινωνίας. Μονάχα σ’ αυτή την περίπτωση μπορούμε να μιλάμε για λαϊκή βούληση και εξουσία, την οποία επικαλούνται συγκυριακά οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής «δημοκρατίας».

Δεν είναι λοιπόν να παραξενεύεται κανείς από τα δεινά τής πατρίδος μας. Αυτό που πρέπει να μάς παραξενέψει και να μην το επαναλάβουμε είναι η ευκολοπιστία και η ματαιοδοξία που κυριεύει τις μάζες. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που κάνουν τον ρωμιό να γίνει ραγιάς και να βλέπει τον αυταρχισμό στο πρόσωπο εκείνου που τού έχει δώσει παιδεία, ευημερία και στόχο εθνικής ισχύος, γιατί έτσι τού έχουν εμφυτεύσει τα σαπρόφυτα τού νεοταξικού και κατοχικού καθεστώτος.

Λέγουν οι βαλτοί για τού ολέθρου τα έργα ότι επί 21ης Απριλίου και από την Χρυσή Αυγή έχουν βρει τάχα το θάνατο κάμποσοι συμπατριώτες μας. Ότι εμφωλεύει τάχα στον Λαϊκό Εθνικισμό μας αυταρχισμός και βία. Ψευτοδημοκράτες κλέφτες και προδότες δεν βγάζουν μιλιά και δεν έχουν το ανάστημα να απολογηθούν για την παραχώρηση των κρατικών εξουσιών στους σιωνιστές τοκογλύφους, όταν ήδη πιο πριν οι ίδιες εξουσίες έχουν παραχωρηθεί βέβαια στους εγχώριους προπαγανδιστές, εργολάβους συνειδήσεων, τοκογλύφους και λοιπούς θεσμικούς τής τυραννίας.

Δεν λένε οι γραικύλοι ότι στο τωρινό ψευτορωμέϊκο δεν ξοδεύεται ούτε ένα ευρώ για την αγορά ενός ρολού χαρτιού χωρίς να ρωτηθεί ο κατακτητής. Δεν λένε τίποτα για τούς θανάτους Ελλήνων επειδή είναι ανασφάλιστοι και επειδή δεν έχουν δουλειά και λεφτά, ώστε να κάνουν μια εισαγωγή σε νοσοκομείο και να αγοράσουν φάρμακα. Δεν λένε τίποτα για τούς χιλιάδες Έλληνες που έχουν χάσει τη ζωή τους από λαθρομετανάστες και από τις αυτοκτονίες απελπισίας και απώλειας προοπτικής.

Θεωρείται έγκλημα η φυλετική συνείδηση και η πίστη στον Εθνικισμό και τον Ελληνισμό, όταν ο λαϊκός μόχθος έχει ενθυλακωθεί στα χρηματοκιβώτια και τις ακριβές ζωές των κλεφτών τής ζωής μας. Θεωρείται παρωχημένη η Πίστη στην Ελληνοορθοδοξία και αναγκαιότητα το χτίσιμο Τζαμιού και η δημιουργία έδρας ισλαμικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη, όταν ο τζιχαντισμός των ισλαμοδολοφόνων μισθοφόρων τής Εσπερίας έχει μπει στην ελληνική κοινωνία. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που ιδρύθηκε προσφάτως ειδικό σώμα καταστολής τού ρέμπελου τζιχαντισμού και τής μοντέρνας τρομοκρατίας από τα σώματα ασφαλείας.

Δεν είναι ανοχή να αποδεχόμαστε λαθρεποίκους στρατιώτες από βαρβαροπατημένες ελληνικές χώρες που μιλάνε για μεγαλοαλβανισμούς, όταν οι ινστρούχτορές τους μιλάνε για την ανάγκη πολέμου στην χερσόνησο τού Αίμου και έχουν στα κρατικά τους μορφώματα πέριξ των συνόρων μας τουρκικά τζαμιά και νεοταξικά στρατόπεδα. Είναι καθαρή προδοσία.

Είναι προδοσία να μιλάς στους Έλληνες ότι πρέπει να κάνουν αιματηρές θυσίες για να αντιμετωπιστεί το υποτιθέμενο εθνικό οικονομικό πρόβλημα, όταν η ενέργεια τής Ελληνίδας Γης δίδεται στον παγκοσμιοποιητή τύραννο και το προϊόν τού Έλληνα εργαζόμενου συνεχίζει να τροφοδοτεί τούς λογαριασμούς των κρατικών και των παρακρατικών διωκτών τού Εθνικού Φρονήματος.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για κυριαρχία σε ένα κράτος που δεν ελέγχει τον ουρανό που τον έχουν δηλητηριάσει οι πειρατές των αιθέρων και τής υγείας τού λαού μας. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ελευθερία σε ένα κράτος που τού δηλητηριάζουν τη ζωή και την ελευθερία σκέψης.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για δυνατή οντότητα, δηλαδή για κράτος, όταν στα νησιά μας φτάνουν πιο συχνά τα πολεμικά πλοία τής Τουρκίας από τα ελληνικά πλοία τής γραμμής.  Πρέπει  να αντιμετωπίσουμε τον παλαιοκομματισμό σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών ως εχθρό τού Λαϊκού Εθνικισμού και τού Ελληνισμού μας όταν στην δικαιοσύνη έχουν μπει κομματικά κριτήρια.

Ο παλαιοκομματισμός είναι γάγγραινα. Και τις γάγγραινες δεν τις αφήνεις να κακοφορμίσουν το σώμα. Τις πετσοκόβεις για να ζήσει το Σώμα τής Ελληνικής Φυλής. Ο Ελληνισμός δεν ενσωματώνεται ούτε γίνεται αντικείμενο παζαριού ανάμεσα στο πλιάτσικο και τον αριβισμό κείνων που ανεβαίνουν πάνω στις πλάτες των Ελλήνων.

Ο Ελληνισμός στηρίζεται στις Αξίες τής Φυλετικής Συνοχής, τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης και τής Πίστης στην Δυνατή Ελλάδα. Και ο Εθνικιστής τις διαβουλεύσεις του τις κάνει μονάχα με τούς Εργάτες και τούς Πολεμιστές τής Φυλής του.

Τα κόμματα κομματιάζουν, ενώ το Ελληνικό Έθνος ενώνει. Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια που πρέπει να γίνει συνείδηση μα και πράξη στον λαό μας, να γίνει δηλαδή πολιτική ενέργεια. Και πολιτικές ενέργειες κάμουν εκείνοι που είναι ορκισμένοι στα οράματα και τις αποφάσεις τού Ελληνισμού. Κανείς άλλος.

Η ελευθερία τής εθνικής έκφρασης ενώνει και οδηγεί το Γένος μας μπροστά στην μάχη τής ζωής νικηφόρα. Με τους Αληθινούς Έλληνες να χτίζουν, να σκορπούν πολιτισμό, να δίδουν την χαρά τής δημιουργίας και τής γέννησης νέας γενιάς Ελλήνων. Να κατακτούν δρόμους ελληνικούς. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι η Φωνή τού Έλληνα και ο γκρεμιστής των μισελλήνων χαλαστήδων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...