Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 12-11-2014.

Το ποτήρι τής κατοχής έχει ξεχειλίσει. Καιρός πλέον να ξεχειλίσει το ποτήρι τής οργής των Ελλήνων. Να υπερχειλίσει και να σπάσει. Διότι η Ελλάς δεν έχει καμία απολύτως υποχρέωση μήτε ανάγκη να παραμείνει στον ζυγό τής Παγκοσμιοποίησης για να επιβιώσει. Δεν μάς νοιάζει η τεχνητή επιβίωση τής Πατρίδος μας μέσω τού τεχνητού αναπνευστήρα τής βρώμας Παγκοσμιοποίησης. Επιδιώκουμε και έχουμε υποχρέωση να επιτύχουμε την Ελληνοποίηση τόσο τής Πατρίδος μας όσο και τής ευρύτερης ζώνης γεωπολιτικού ενδιαφέροντος και επιρροής.

Η Ελλάς ανέκαθεν οδηγούσε το άρμα των ελευθέρων εθνών στον δρόμο τής Νίκης. Θαυμαζόταν από τούς αξιοπρεπείς λαούς που ζητούσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα τού Ελληνισμού. Δίδασκε πολιτισμό, παιδεία, ιστορία και πολεμική αρετή, ενάντια στην λογική των αριθμών. Τόσο των αριθμών των λογιστικών όσο και των αντιπαρατασσόμενων εχθρικών στρατευμάτων. Και το έκαμε η Φυλή μας τούτο φτιάχνοντας κοσμοκρατορίες και εγερτήρια μετέπειτα στον καιρό τής παρακμής. Μα και οικονομικά θαύματα.

Όλα τούτα τα έπραξε η Ελλάς όταν δεν είχε στο τιμόνι τής εξουσίας κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες και αστικές δημοκρατίες. Ο θρίαμβος τής Πατρίδος μας συντελείτο όταν βασίλευε το Εθνικό Φρόνημα και η Εθνοκρατία των Αρίστων. Οι μεγάλες στιγμές μας πραγματοποιήθηκαν όταν το Έθνος εργαζόταν και πολέμαγε ως ένα πειθαρχούν σώμα, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το στέμμα τής οικουμένης στην ελληνική κώμη.

Εχθρός μας ήταν και είναι ο σιωνιστικός νεοταξισμός που σέρνει μαζί του ενίοτε κάθε βάρβαρη και απολίτιστη ύπαρξη που έριξε στο διάβα μας. Όχημα τού Εμποράκου των Εθνών ήταν και είναι η επικράτηση τής αντίχριστης ψευτοθρησκείας και η πανσπερμία μιας ασύνορης ανθρωπότητας σκλάβων. Ανοχή στην ανηθικότητα, πλαστογράφηση τής ιστορίας, περιθωριοποίηση τής Ορθοδοξίας, διάλυση τής Ελληνικής μας Tαυτότητας. Οικονομετρία και χρήμα στην πολιτική κατάσταση. Όλα τα άθλια παζάρια στην διάθεση τής θανάτωσης τού Ελληνισμού.

Εχθρός τής παγκοσμιοποίησης είναι μονάχα η ελληνοποίηση. Όχημα μας η Πίστη σε Θεό και Ελληνική Φυλή. Πίστη που μένει αλύγιστη ακόμη και με την απειλή τού θανάτου. Νίκη τής Ελλάδος ή Θάνατος. Πίστη που καίει σαν πύρινη ρομφαία και λυγίζει τα ισχυρότερα μέταλλα τού κόσμου. Πεθυμιά μας μέγιστη είναι να κάνουμε νέο ελληνικό πολιτισμό που θα ανοικοδομήσει την Πατρίδα μας και θα δώσει όραμα ενότητος και δημιουργίας στον ελληνικό λαό. Ζωντάνεμα τής Ελληνίδος Ιστορίας με την αξιοποίηση των ικανοτήτων και των γεωφυσικών πλεονεκτημάτων Ελλήνων και Ελλάδος. Εξόντωση των μισελλήνων που δεν μεριάζουν μπρος στην ορμή και τα δίκαια τής Φυλής μας.

Βγήκε η Παγκόσμια Τράπεζα των Αντίχριστων Δανειστών των λαών για να μάς πει τις προάλλες ότι η Ελλάς είναι παντελώς αναξιόπιστη για να επενδύσει κάποιος. Μάς είπαν δηλαδή οι αφέντες των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων ότι τα δουλικά τους είναι ψεύτες τής ελεεινής μορφής όταν μιλάνε για την ανάπτυξη και την έξοδο από το μνημόνιο τής προσχεδιασμένης αιχμαλωσίας μας. Είπαν φυσικά και κάποιες αλήθειες που κι αυτές έχουν την εστία τους στην κρατική δομή που είναι απαγορευτική για την επιχειρηματικότητα, αφού ντόπιοι και διεθνείς νεοταξίτες φρόντισαν να κλείσουν τα ελληνικά μαγαζιά, ώστε να κλέψουν τον ελληνικό πλούτο.

Τι να περιμένουμε όμως από πολιτικάντηδες όργανα και υπάλληλους τής Παγκόσμιας Τράπεζας των σιωνιστών τοκογλύφων που έχουν χαρτοφυλάκια και σχέσεις υπαλληλικής εξάρτησης με τα χρηματοοικονομικά ναρκοπέδια τής παγκοσμιοποίησης. Υπάλληλοι που εκλέγονται μέσα από ψηφοδέλτια επικρατείας και εξερχόμενοι στα ξένα κέντρα αποφάσεων, δηλώνουν αμερικανοί κι όχι Έλληνες! Να μάς διαλύσουν λοιπόν. Να κομματιάσουν την Ελλάδα άνευ αντιστάσεων και εν τέλει άνευ Ελλήνων. Να φτιάξουν έναν πολύχρωμο εσμό από νεκροζώντανους στην υπηρεσία τού νεοταξικού κτήνους. Αυτό θέλουν.

Ακόμη και η πολιτική απόφαση αποστολής ελληνικού υποβρυχίου και φρεγάτας στα κυπριακά νερά απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα ελήφθη καθυστερημένα στα πλαίσια τοποτηρητή των συμφερόντων τού ΝΑΤΟ κι όχι τής Ελλάδος! Ως τοποτηρητή δηλαδή για μια φορά ακόμη τού Εμποράκου των Εθνών. Όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση τού πολιτικού διχασμού και τής μικρασιατικής καταστροφής. Όταν κυνηγήθηκαν οι υπέρμαχοι τής αναστάσεως τής ελληνικής αυτοκρατορίας, οι Αληθινοί Έλληνες και Εθνικιστές προς χάριν τής ψευτοδημοκρατίας και τής Αντάντ.

Ας μην φέρουν αντίρρηση οι διεθνιστές τής ελεεινής και γραικυλικής κομματοκρατίας. Μην βγάλουν άχνα μήτε οι κεντροαριστεροί μήτε οι κεντροδεξιοί μήτε οι μαρξιστές διεθνιστές. Γιατί στην περίπτωση που τούς αδικούσα δεν θα σπεύδανε να προκαλέσουν για μια φορά ακόμη την Εθνική Μνήμη. Δεν θα σπεύδανε να μεθοδεύσουνε την κατάργηση των παρελάσεων και τής εθνικής επετείου τής 28ης Οκτωβρίου που δείχνει στον ελληνικό λαό τον δρόμο τού Όχι τού Ιωάννη Μεταξά και τής Λαϊκής Εθνικιστικής Παρατάξεως των Ελλήνων. Δεν θα ζητάγανε μέσα από κεντροδεξιές φυλλάδες και αμερικανοκομμουνιστές βολευτάδες να ξεχάσουμε με το πρόσχημα μιας ενιαίας ημέρας ανατροπής τού φασιστικού άξονα, όταν ο άξονας τής παγκοσμιοποίησης μάς ζητάει γη και ύδωρ, εδάφη, προσκυνήματα και ψυχές στα νεοταξικά κελιά.

Ψηλά το κεφάλι Έλληνες! Όπως ακριβώς λέγει ο Έλλην Στρατιώτης ανά τούς αιώνες. Ψηλά τις Σημαίες τής Κραταιάς Ελλάδος! Όπως λέγουν οι σιδηρόφρακτες φάλαγγες των Πιστών Ελλήνων Εθνικιστών. Να οδεύσουμε στο αιμάτινο δρόμο τής Ελληνικής Φυλής. Να κάμουμε το Οικόπεδο τού Ελληνισμού Εργαστήρι και Κάστρο που θα φτιάξει δικά του έργα και θα σκεπάσει τα ιστορικά μας εδάφη με την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο Αετό.

Ενωμένοι βαδίζουν οι Έλληνες στον κοινό σκοπό. Και η Μητροπολιτική Ελλάδα να χτίσει γέφυρες με τις ελληνικές κοινότητες όπου γης. Οι αποφάσεις τής Πατρίδος στα οικονομικά, στα κοινωνικά, στα στρατιωτικά και στα εθνικά ζητήματα, όλα στα χέρια των Ελλήνων που είναι γεννήματα και ορκισμένοι αρματηλάτες τής Ελεύθερης και Μεγάλης Ελλάδος. Χτίστες σε θεμέλια ελληνικά. Και Μεγάλη Δύναμη σε μια οικουμένη υπό την σκιά τής Ελληνοποίησης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...