Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΑΘΗΝΑ 6-10-2014.

Βάλανε οι αφέντες τής παγκοσμιοποίησης ξένα σώματα μες στα λεύτερα έθνη. Τούς βάφτισαν δυστυχισμένους μετανάστες, μα κάμποσοι απεδείχθησαν δυστυχισμένοι επί πληρωμή. Εμφυτεύματα σαν τούς κόρακες που ελέγχουν εξουσίες και οικονομίες. Αλλά οι «δυστυχισμένοι» και «παράτυποι» μετανάστες μπαίνουν πλήρως εξοπλισμένοι, τεχνολογικά και στρατιωτικά.

Η πανσπερμία όμως των αλλογενών φανατισμών έχει κινδύνους πολλούς, τόσο για τις χώρες που υποδέχονται τούς εισβολείς όσο και για τούς τοποτηρητές τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Για τούς πολιτικάντηδες ποσώς μάς νοιάζει. Τον λαό μας όμως κανένας δεν θα τον βγάλει από την γη του μήτε θα τον αφανίσει. Οι δε προειδοποιήσεις των νεοταξιτών για την παρουσία τζιχαντιστών, ακόμη και ελληνοποιημένων, αποδεικνύουν την επιλογή των μισελλήνων για κοινωνικό χαλασμό κι όχι για εκλογές που λέγουν κάποιοι.

Όταν βλέπεις φωτιές στην γειτονιά σου, τότε κάποιοι επιδιώκουν να σε ζώσουν. Ειδικά στην περίπτωση που διαθέτεις πλούσιο οικόπεδο και απείθαρχους εραστές τής πίστης, τής δυνάμεως και τής ελευθερίας. Οι τοποτηρητές που έχουν αναλάβει τάχα να μάς σώσουν δεν είναι άγγελοι σωτηρίας αλλά διαβολικοί δεσμοφύλακες. Τις νοητές φυλακές που βάφτισαν ως αστική δημοκρατία να σπάσουμε και το οικόπεδο τής ελληνικής φυλής να καθαρίσουμε. Και ο ορίζοντας θα γίνει και γαλανόλευκος και πιο ευρύχωρος.

Το ενδημικό φαινόμενο τού τζιχαντισμού και τού επιδιωκόμενου ισλαμικού κράτους έχει φτάσει προ πολλού στην Πατρίδα μας. Έχει κατασκηνώσει ανάμεσά μας, έχει πάρει νομικό καθεστώς προστασίας, χαρτιά νομιμότητας και εσχάτως εκπαίδευση και τρομοκρατική προστασία σε Ασία και Αφρική. Έχουν βρεθεί τα πανιά τους κρεμασμένα στην ελληνική ύπαιθρο, έχουν ζητήσει απορρόφηση και θρησκευτικούς χώρους, έχουν διαδηλώσει με ελληνόφωνους αντιρατσιστές και εσχάτως έχει αποδειχτεί ότι κινούνται μεταξύ Συρίας, Ιράκ και Ελλάδος.

Ακούσαμε λοιπόν πρόσφατα την περίπτωση ενός ελληνοποιημένου Σύριου εκ μητρός που πολεμάει στο πλευρό των ισλαμοδολοφόνων μισθοφόρων τής Εσπερίας. Τής Εσπερίας που μάς λέει με τις μυστικές της αρχές ότι το δολοφονικό χέρι τού Ισλαμικού Κράτους έχει πάρει ελληνικές και άλλες ευρωπαϊκές ταυτότητες και αμερικανικές και αυστραλιανές, καλώντας σε αφαίρεση ζωών.

Ποιος όμως θα προστατέψει την Ελλάδα, όταν τα πάντα έχουν συληθεί από λαθροδιακινητές βαρβάρους που τόσο σθεναρά υποστηρίζουν και συνομιλούν μαζί τους σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Τουρκικά πολεμικά πλοία και Τούρκοι πράκτορες επιθεωρούν τα εδάφη που ετοιμάζονται να μάς πετσοκόψουν. Σκοπιανοί αξιωματούχοι ανεβαίνουν στα ιερά βουνά μας ωσάν ορειβάτες κατσαπλιάδες, γνήσιοι απόγονοι των κομμουνιστοσυμμοριτών, και στήνουν τα πανιά που έχουν για σημαία, με την καπήλευση τού Ήλιου τής Βεργίνας. Και στους αιθέρες περίεργα αεροπλάνα αμολάνε γεωμετρικά περίεργα σχήματα και χημικές ουρές, μεταβάλλοντας καιρό και περιβάλλον.

Θέλει κάθαρση το Οικόπεδο τής Φυλής. Θέλει πετσόκομμα των ενοχλητικών παραφυάδων, αστραποβόλημα και απολύμανση από τις βρωμιές κείνων που μάς το μαγάρισαν. Οι πραματευτάδες που κάνουν παζάρια με γη και υπολήψεις και οι ενεχυροδανειστές τού Ελληνισμού μας πισθάγκωνα να συρθούν στο Εθνικό Δικαστήριο και να χαθούν από προσώπου γης. Οι επίορκοι να διωχθούν από τα Ιερά. Και οι στρατοί που μάς έχουν στείλει εντός των τειχών να συντριφτούν μαζί με τούς εξωτερικούς στρατούς.

Ο καιρός των ρέμπελων που μάς έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός δεν έρχεται. Ήρθε, είναι εδώ. Οι δε ρέμπελοι δεν είναι μονάχα εκείνοι με τα κινητά τηλέφωνα και την υψηλή τεχνολογία που έχουν έρθει τάχα για ψωμί, αυτό που μάς κλέβουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Είναι και οι αντιρατσιστές που νομοθετούν τον πολυφυλετισμό και την πανθρησκεία. Εκείνοι που έχουν προγράψει Θράκη και Νησιά υπέρ των Τούρκων, την δε Μακεδονία υπέρ των Σκοπιανών. Υπέρ τού Παγκόσμιου και Αντίχριστου Νεοταξίτη δηλαδή. Υπέρ αυτών που αιματοκυλίζουν τόπους για να στήσουν το βρώμικο μπαϊράκι τους.

Την Ελλάδα την προστατεύουν ο Θεός της και η Φρουρά τού Έθνους. Οι γιοι και οι κόρες τής νέμεσης που επιμένουν να βαστούν όρθιες τις Αξίες μας και τα τάματα τού Ελληνισμού. Και ο Πατέρας και Κύρης τής Ανθρωπότητας έχει πάρει θέση επάνω από το Γένος μας, τειχίζοντας και ορμηνεύοντάς το. Ορθοδοξία, Ελληνική Πατρίδα και Ελληνική Οικογένεια. Ελληνισμός πλέριος και καθαρός. Αυτές είναι οι Αξίες μας. Αυτά είναι τα όπλα μας. Και η εξάπλωσή τους είναι η αποστολή μας.

Ξεχορτάριασμα στο ιερό ελληνικό χώμα. Στερέωμα τού Κάστρου τής Φυλής. Αποβολή των περιττών, των ψεύτικων παραδείσων και των δανεικών δεσμών. Προσήλωση στα δικά μας φυσικά χαρίσματα, στους χυμούς τής γης και τούς δικούς μας ανθρώπους.

Άνοιγμα στα εθνικά μας ζητήματα με γεωπολιτικές γέφυρες που θα ενώσουν την Μητροπολιτική Ελλάδα με τις Ελληνίδες Χώρες και τις ελληνικές κοινότητες που μάς περιβάλλουν. Ακούμπισμα στις φυσικές αριστοκρατίες τού Ελληνισμού, τις παραγωγικές τάξεις και τον στρατό μας. Και πολύ πίστη. Πίστη στο Θεό. Πίστη στο Ελληνική Αίμα. Μια φορά Μεγάλη Ελλάδα, ξανά και για πάντα Μεγάλη Ελλάδα.

Να το πούμε κι αλλιώς. Ελληνική πολιτική θέλουμε κι όχι κομμάτιασμα των δυνάμεών μας. Παράταξη η Ελλάς. Πολιτική μας ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Βουλευτήριο η Ελληνική Κοινωνία. Κινητήριος μοχλός μας η επιθυμία να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη. Ουδείς έτερος ανάμεσά μας. Μια πλέρια ελληνίδα αυγή σε μια λεύτερη πλάση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...