Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 10-9-2014.

Γέμισε ο τόπος από «σωτήρες» και σωτήριες προτάσεις. Όμως οι «σωτήρες» νοιάζονται για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και οι σωτήριες προτάσεις δεν αφορούν ή και στρέφονται ενάντια στο Ελληνικό Έθνος. Οι λύσεις όμως στη ζωή ενός έθνους έχουν νόημα μονάχα όταν αφορούν την ενδυνάμωση, τον ηγετικό ρόλο και την μελλοντική του παρουσία στον κόσμο.

Τα έθνη είναι ασφαλή όταν είναι δυνατά. Και τα δυνατά έθνη αναπτύσσουν δικά τους στρατηγικά σχέδια εκεί που τα αδύναμα έθνη γυρεύουν λύσεις ανάγκης. Το Ελληνικό Έθνος ως Έθνος με μεγάλη ιστορία, σημαντικότατο πολιτισμό, γεωφυσικό πλούτο και γεωστρατηγικά περάσματα, υποχρεούται να αναπτύσσει σχέδια κι όχι «λύσεις».

Τότε και μόνον τότε θα πάψουμε να έχουμε εχθρούς, όταν θα θωρακισθούμε επαρκώς, ώστε να καταστρέψουμε τούς εχθρούς μας και να γίνουμε δυνατοί στην θέση των μισελλήνων νεοταξιτών. Για να συμβεί τούτο, πράμα που σημαίνει την ανύψωση τής Φυσικής Ελλάδος, πρέπει να λειτουργήσουμε ως Κράτος που στηρίζει την Εθνική του Ασφάλεια στην Εθνική Ταυτότητα και τον Εθνικό Προσανατολισμό.

Ώστε λοιπόν πρέπει να στηριχθούμε στην ενότητα και το ταλέντο, επομένως και στην όρεξη των Ελλήνων να διακριθούν στην οργάνωση τής Πολιτείας και στον έλεγχο των διεθνών πραγμάτων, κάνοντας αυτά μέρος τής δικής τους ζωή. Να κυβερνήσουμε και να κυβερνηθούμε με βάση το Ελληνικό Αίμα, την Ελληνική Παράδοση και τις Ελληνικές Αξίες. Να γίνουμε οι Νικητές και οι Κατακτητές τής Οικουμένης με όπλο την Ορθοδοξία και το Ελληνικό Δίκαιο. 

Ελληνικό ατσάλι ενάντια στους κόρακες και ανήθικους άρπαγες τής ελευθερίας. Ελληνοποίηση ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση. Απόκτηση Εθνικού Κράτους που χτίζει γέφυρες με τις ελληνικές κοινότητες και με το γεωστρατηγικό μας βάθος. Κράτος Ελλήνων πρωτίστως χτισμένο επάνω στον Πατριωτισμό, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Πίστη, την Αξιοσύνη και την Συλλογική Φιλοδοξία τής Εθνικής μας Κοινότητας.

Στο εσωτερικό τής χώρας μας λοιπόν βρίσκονται τόσο η λύση και οι άξιοι Έλληνες όσο και η καταστροφή και οι ολετήρες τής φάρας μας. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε να ανεχόμαστε να μάς λένε πως μπορούν να υπάρξουν η Εθνική Ισχύς και η Κοινωνική Δικαιοσύνη μακριά η μία από την άλλη.

Δεν μπορούν να λένε οι καπιταλιστές «δεξιοί» πως οι μεταγγίσεις των δανειστών ήταν μια αποτελεσματική παρέμβαση για τα οικονομικά αδιέξοδα. Αδιέξοδα που στο κάτω – κάτω τής γραφής δημιούργησαν οι εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας, φίλοι και συνεργάτες των δανειστών των εθνών. Δεν μπορούν να μάς λέγουν πως το ρολόι τής Ελλάδος θα πάει μπροστά από μια νέα κυβερνητική σύνθεση με αυξημένη παρέα από μνημονιοφόρους. Και δεν μπορούν τα δεξιά και τα αριστερά ποδάρια τού Συστήματος να παίζουν τον λύκο με την κοκκινοσκουφίτσα. 

Δεν μπορούν οι αριστεροί μαρξιστές να αποκαλούν κακούς διαχειριστές των μνημονίων τούς «δεξιούς» και να διεκδικούν για τον εαυτό τους τον τίτλο τού αποτελεσματικότερου διαχειριστή τής ενυπόθηκης στους τοκογλύφους Ελλάδος. Δεν μπορούν να επικαλούνται τον ελληνικό λαό και το καλό του, όταν οι ίδιοι οι αριστεροί τής «προόδου» συνομιλούν πίσω από την πλάτη των Ελλήνων με τούς αμερικανοσιωνιστές και τα χρηματοοικονομικά τους ιδρύματα. Εκείνα τα ιδρύματα που χρηματοδοτούν λαθρομετανάστες και δηλητηριώδεις εκθέσεις σε βάρος τής Ορθοδοξίας και τής Χρυσής Αυγής.

Δεν μπορούν σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές γραφιάδες των αντιρατσιστικών ανθελληνικών νομοσχεδίων να μιλούνε για εγκληματικές συμμορίες, όταν οι συνδαιτυμόνες και χορηγοί τους συνεχίζουν το πλιάτσικο σε βάρος τής εθνικής περιουσίας και όταν οι παρακρατικοί τους εταίροι σκορπούν συσσίτια σε λαθρεποίκους. Δεν μπορούν να υπερφορολογούν την κατοικία των Ελλήνων, όταν κλείνουν ελληνικά μαγαζιά. Δεν μπορούν οι ελληνόφωνοι ραγιάδες να ξεπουλούν εθνική γη και νησάκια και μνημεία αντί τού χρέους που μάς φέρανε ακριβώς για να φθηνύνουνε τον πλούτο τής χώρας και να την τεμαχίσουν εθνικά.

Δεν δικαιούνται όλοι αυτοί οι τύραννοι τής νεοταξικής κατοχής να παζαρεύουν την τύχη τής Θράκης, τής Μακεδονίας και τής Κύπρου, όταν αρνούνται την φιλία και συμμαχία τής Ρωσίας, προστρέχοντας στον οικονομικό πόλεμο τής Εσπερίας σε βάρος των Ρώσων. Όταν το γεωπολιτικό παιχνίδι στην Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και την Α. Μεσόγειο χοντραίνει, η Ελλάς θα έπρεπε να κατεβάσει κάτω από το σώμα της όχι μόνο το άγγιγμα, μα και το βλέμμα σιωνιστών και ισλαμιστών.

Η συνύπαρξη λοιπόν τής Εθνικής Ισχύος και τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης είναι μονόδρομος για την Ελλάδα. Η κοινωνική συνοχή και η ανεξάρτητη κρατική προσωπικότητα είναι η οδός ενός ζωντανού έθνους. Η συνοχή τής Ελληνικής Φυλής είναι το αδιαπέραστο τείχος στις στημένες κρίσεις και η προϋπόθεση για την ανάπτυξη τής Πατρίδος μας στηριγμένη στην ελληνική εργατικότητα και την ελληνική γη. Και η ανεξάρτητη προσωπικότητα συνεπάγεται την ακεραιότητα τού Έθνους και την διεκδίκηση ενεργού γεωπολιτικού ρόλου και εδαφικής αποκαταστάσεως τής ελληνικότητας στη γειτονιά μας.

Η ενότητα των Ελλήνων υπό την μόνη Ελληνική Ιδέα τού Λαϊκού Εθνικισμού είναι επιλογή ανατροπής τής φαυλότητας δια παντός. Επιπλέον είναι επιλογή για την Ελλάδα τής δημιουργίας και τής δυνάμεως που θα την σέβονται οι καλοί και θα γνωρίσουν τον αφανισμό αυτοί που την μισούν. Η δική μας Ελλάς δίδει όραμα στα παιδιά της, κραταιώνει την Πίστη και χτίζει νέο Ελληνικό Πολιτισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...