Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 19-9-2014.

Μιλάνε για ολοκληρωτισμούς και «φασισμούς» οι ακραίοι ανθέλληνες. Μιλάνε για δημοκρατία εκείνοι που δίδουν το λόγο στον λαό κάθε τέσσερα χρόνια για να ρημάξουν τη ζωή του. Μιλάνε για την Ελλάδα εκείνοι που βρίζουν και πετσοκόβουν θρησκεία και ιστορία, διότι επιδιώκουν τον διχασμό και το χύσιμο αδερφικού αίματος. Είναι οι σταυρωτήδες και οι πολιτικάντηδες που ζουν στο σκοτάδι και θα συντριφτούν από το ανέσπερο φως τού εμβληματικού ελληνισμού μας.

Τα εδάφη μας, τα μνημεία μας και το αίμα το ελληνικό δεν πωλούνται και δεν γίνονται χάρισμα των άθλιων υπάνθρωπων τής παγκοσμιοποίησης. Τα εμβλήματα και τα λάβαρα τής Φυλής μας βρίσκονται στην καρδιά μας καλά κλεισμένα. Είναι στην πρώτη γραμμή τού Εθνικιστικού μας Αγώνα, με το χέρι υψωμένο στον ζωοδότη ήλιο, στον Ουράνιο Θεό Πατέρα που μάς έταξε να φυλάμε από τον Άνομο το μέγα οικόπεδο τής Οικουμένης και την πλέον ευλογημένη γωνιά του.

Είδαμε τούς πολιτικάντηδες να γυροφέρνουν τον τάφο τής Αμφίπολης με μια φανερή ανησυχία, την ώρα που το ΝΑΤΟ υποδεχόταν τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Ακούσαμε τούς βολευτές σύμπασας τής Αριστεράς να μιλούνε μπροστά στους εκπροσώπους τής Χρυσής Αυγής στα αυτοδιοικητικά συμβούλια για νέο συμμοριτοπόλεμο, όταν ετοιμάζονταν οι παρακρατικοί σύμμαχοι τού ψευτορωμέϊκου να κάψουν την Αττική για Φύσσα και Γρηγορόπουλο. Ακούσαμε το «συνταγματικό τόξο» να τσακώνεται ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός για τις φοροκλοπές ακινήτων. Και τον τζιχαντισμό τον ισλαμικό να κάνει χαρές για τον αντιρατσιστικό νόμο.

Τούς φταίει κατά τ’ άλλα ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Ονομάζουν τα σύμβολα τής Ελληνικής Ιδέας, τον μαίανδρο και το τετραγάμμα ως σύμβολα ξένα και ολοκληρωτικά. Δεν συνομιλούν με «κακούς» ανθρώπους οι προδότες που υποστηρίζουν φανατικά τον σιωνισμό και κάθε ξένο εθνικισμό, αλλά όχι τον αυθεντικό, τον Ελληνικό Εθνικισμό. Τον Ελληνικό Εθνικισμό τον πολεμούν διότι είναι ο μόνος υπερασπιστής της Ελληνικής Φυλής και της Ορθοδοξίας ενάντια στον Σιωνιστικό Νεοταξισμό. Και προσπαθούν να μας αιματοκυλίσουν και να μας κρύψουν τις αλήθειες που ενώνουν και δείχνουν την αληθινή αποστολή των Ελλήνων.

Είδα προσφάτως ένα οπτικοακουστικό υλικό διάρκειας ενός λεπτού που με συγκλόνισε. Επρόκειτο για ένα απόσπασμα από δημοσιογραφική ερώτηση προς τον πολύ σημαντικό ερευνητή του ελληνισμού και πατριώτη Γεώργιο Πάλμο. Αφορούσε την σχέση της αρχαίας περιόδου και της ελεύσεως του Χριστού στην ζωή της ανθρωπότητας και της Φυλής μας. Για την ιστορική συνέχεια ουσιαστικά των Αξιών και της προσωπικότητας του Έθνους μας.

Ήταν το ένα λεπτό αναφοράς στην φυσιογνωμία της Ελληνικής Φυλής το συγκλονιστικότερο των τελευταίων ακουσμάτων, όταν ταγοί και ενημερωτάδες μας βομβαρδίζουν με ψεύδη και ανωμαλίες και αναπάντεχες τάχα ήττες της ελληνικής κοινωνίας. Όταν λοιπόν το φαγοπότι της αστικής δημοκρατίας συνεχίζεται και το Έθνος μας περικυκλώνεται από αρπακτικά, ο Γεώργιος Πάλμος είπε τον λόγο που διώκεται και δεινοπαθεί το Γένος του Θεού και του Φωτός. https://www.youtube.com/watch?v=XZbVIhInwKY

Το αληθινό όνομα του θεού του φωτός Απόλλωνα είναι Ιή. Και ο ταχέως ερχόμενος σωτήρας στην δωρική διάλεκτο τής ελληνικής γλώσσας είναι Σους. Ο δε Αρχηγός τής Αληθινής Πίστεως ονομάζεται Ιησούς. Έλλην στην ανθρώπινη φύση του από την Ελληνίδα Μητέρα Παναγία. Άλλωστε η Γη τής Παλαιστίνης δεν ήταν ποτέ εβραϊκή, παρά δέχτηκε την εισβολή των γυρολόγων. Κι αν σκεφτούμε πως η αυγή λέγεται ιώ, τότε καταλαβαίνουμε γιατί τα βρωμερά θηρία τού σκότους θέλησαν να σβήσουν τα ίχνη τού Θεανθρώπου και των Ελλήνων που φωτίζουν τον δρόμο τού ανθρώπου με την πίστη, τον πολιτισμό, την ατσάλινη θέληση και την δύναμη στην υπηρεσία Δικαίου και Αλήθειας.

Τα σύμβολα τού ελληνικού εθνικοκοινωνισμού παράλληλα βρίσκονται σε όλους τούς ιερούς χώρους και σε όλους τούς μυσταγωγικούς τόπους. Το τετραγάμμα, ο κέλτικος σταυρός, το διπλό δελφικό έψιλον, θα τα βρούμε όπου ευωδιάζει ελληνική παρουσία. Στις εκκλησίες, στο ψηλότερο εξωτερικό τους σημείο. Στα απόμακρα και ιστορικά ελληνικά μοναστήρια. Στο Μαντείο των Δελφών και σε κάθε άλλο ναό αρχαίας ιεροπρέπειας. Ακόμη και στο βολευτήριο τής ντροπής θα βρούμε κάποιο μαίανδρο και σε κάθε ιστορικό κτήριο που φιλοτέχνησαν άνθρωποι που γνωρίσανε και απεικόνισαν το ελληνικό μεγαλείο.

Το ελληνικό μεγαλείο δεν το σεβάστηκαν ωστόσο εκείνοι που ήρθαν από τόπους μακρινούς. Κάποιοι άλλοι το αναγνώρισαν και μην μπορώντας να κάμουν δικά τους ίχνη, το αντέγραψαν. Και κάποιοι άλλοι, προβατόσχημοι λύκοι, ψευτοέλληνες και σιωνιστές τού κερατά, απέδωσαν στον εμβληματικό μας ελληνισμό τα δικά τους κουσούρια. Απαντούνε στην πολεμική αρετή με την πολεμική βία. Απαντούν στην ελληνική ιστορία με την πλαστογραφία. Απαντούνε στην Ελληνική Αριστοκρατία τής αληθινής δημοκρατικότητας με την αστική ψευτοδημοκρατία. Απαντούνε στις Ιδέες και την Πίστη με φυλακές, τεχνητούς σαματάδες, ηλεκτρονικούς ελέγχους και ακρωτηριασμούς εθνικούς.

Έρχεται η ημέρα που η δεύτερη παρουσία τού Θεϊκού Φωτός θα επανακάμψει και θα είναι για πάντα. Το οπλοστάσιο τού ελληνισμού είναι ανεξάντλητο. Το υλικό και το πνευματικό. Δεν ηττηθήκαμε ποτέ. Ούτε όταν ψευτοέλληνες εφιάλτες σπάζανε τα ιερά τα πρώτα ούτε όταν οι ίδιοι ψευτοέλληνες εφιάλτες καίγανε τα ιερά τα κατοπινά. Δύο φορές σταυρωτήδες. Άπειρες φορές τοκογλύφοι και βιαστές.

Όμως ο Θεός και το Ελληνικό Στράτευμά Του θα φέρουν μεγάλη νίκη και δόξα νέα. Το Ατσάλι γίνεται πιο δυνατό στις δοκιμασίες. Και στην καθαρτήρια πυρά φαίνονται οι αληθινοί που αντέχουν. Στην ίδια πυρά που όταν την βαστούν αυτοί που πρέπει, εξαφανίζονται από προσώπου γης οι εχθροί μας.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...