Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ



ΑΘΗΝΑ 12-9-2014.

Κάποιοι μετατρέπουν τις πατρίδες σε ένα ενιαίο φρενοκομείο. Για να ολοκληρωθεί η μετάλλαξη στο επόμενο στάδιο σε μια παγκόσμια φυλακή. Θέλουν δηλαδή οι νεοταξίτες να ολοκληρώσουν την πτώση των εθνών, περνώντας από τις τωρινές φυλακές ψυχών και συνειδήσεων σε μια ενιαία φυλακή σωμάτων που θα φυτοζωούν υπέρ των προσωρινών δυνατών.

Θα δίνουν πλούτο, θα παρακολουθούνται διαρκώς και θα προσκυνούν τον ψευτοθεό τής παγκοσμιοποίησης για λίγο οξυγόνο και λίγα ψίχουλα. Είναι οι σκλάβοι που έχουν ζήσει έως σήμερα κάτω από ηγεσίες που χρησιμοποιούν εθνικό και χριστιανικό προσωπείο, αλλά η πραγματική τους φύση είναι απόκοσμη και εχθρική. Ηγετίσκοι πράκτορες τού σιωνιστικού νεοταξισμού που επικαλούνται τον Θεό, όταν εργάζονται για πολυφυλετισμό και οικουμενισμό. Συνομιλούν με δήθεν υπηρέτες τού Χριστού, αλλά τρέχουν από κοινού σε στοές και λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ.

Αυτοί οι ταγοί ορκίζονται με πολιτικούς όρκους στο όνομα τού λαού τους. Είναι λένε δημοκράτες και σοσιαλιστές που μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα. Όμως τα δικαιώματα αυτά έχουν ξένη μιλιά και ξένη πίστη, αδιαφορώντας για τα γεννήματα τού κατακτημένου τόπου.

Οι επιθέσεις στα εργατικά δικαιώματα και στην εθνική κυριαρχία γίνονται από την κυβέρνηση των ψευτορωμιών των μνημονίων, αλλά οι δήθεν αντιμνημονιακοί και εξίσου ψευτορωμιοί δεν πολεμούν τις κεντρικές επιλογές τού καθεστώτος, αλλά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Γιατί το κατοχικό καθεστώς είναι ενιαίο και πολυκέφαλο, αποκαλούμενο αστική δημοκρατία.

Στην Ελλάδα έχει στηθεί μια υπόγεια και καλά στημένη επιχείρηση να μπει σε εφαρμογή ένας νέος συμμοριτοπόλεμος, ένας ψεύτικος εμφύλιος, με την συνδρομή στο παρασκήνιο και στο πεδίο τής μάχης τού ξένου παράγοντα και πάλι. Από την εποχή τής δολοφονίας Γρηγορόπουλου μέχρι τις δολοφονίες Φύσσα και κατόπιν των Ηρώων Φουντούλη και Καπελώνη που πέσανε στο βωμό τής Φυλετικής Ελληνικής Ιδέας και ίσαμε το διπλό φονικό τής Μάνης, το πολιτικό στοιχείο τής δολιότητας και τού διχασμού είναι ορατό και φανερό. Από το αίμα το αριστερό που σκορπούν οικείοι των δολοφονημένων μέχρι την θυσία των Ελλήνων Εθνικιστών που προκάλεσαν οι παρακρατικοί βοηθοί τής παγκοσμιοποίησης, το ψευτορωμέϊκο συνεχίζει ανενόχλητο την αιχμαλωσία γης και ψυχών μέσα από την επιχείρηση τρομοκράτησης των Αληθινών Ελλήνων.

Όλοι είδαμε την κυκλοφορία ενός οπτικοακουστικού υλικού από τούς νταβατζήδες τής κατευθυνόμενης ειδησεογραφίας – ανθελληνικής προπαγάνδας, όπου φέρονται οι Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος να εμπαίζουν τάχα τον νεκρό Γρηγορόπουλο. Οι ανταρσίες τής παγκοσμιοποίησης απέστειλαν μήνυμα θανατερό για τούς Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής, κάνοντας αναφορές στις θρησκευτικές ορκωμοσίες και τούς πατριώτες ιεράρχες. Όμως ο εκφραστής τού αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ που έχει άριστο δεσμό με τούς αναρχοκομουνιστές διέγραψε μια απίστευτη διαδρομή από το Άγιο Όρος για λόγους ψηφοθηρικούς στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για λόγους εξουσιαστικούς.

Μετρημένες οι μέρες των «φασιστών», είπαν οι «προστάτες» τού λαού και τής κοινωνικής δικαιοσύνης τάχα. Και την ίδια στιγμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ενσωματώσεως τής λαθρομετανάστευσης, τής πανθρησκείας και τής ανωμαλίας προχωρούσε κανονικά στο κυνοβούλιο τής ντροπής. Οι λαθρομετανάστες εγείρουν δήθεν τυχαία ζήτημα δικαιωμάτων σε πρεσβείες και αντιρατσιστικές διαδηλώσεις.

Οι ρέμπελοι, όπως μάς προειδοποίησε ο Θεός διά στόματος τού Αγίου Κοσμά τού Αιτωλού, έχουν το υπόστρωμα, νομικό και κοινωνικό, για να στραφούν κατά των Ελλήνων. «Προστάτες» και γυρολόγοι λειτουργούν ως προπέτασμα καπνού μα και λόγχη των τοκογλύφων και των πολιτικάντηδων που μαζί με την γενοκτονία των Ελλήνων μέσα από φοροπλιάτσικο, αυτοκτονίες και εγκληματικότητα, πουλάνε τα εθνικά ζητήματα, τα εθνικά εδάφη και την εθνική μας υπόσταση στους σιωνιστές.

Οι Τούρκοι τριγυρνούν στα εδάφη που ορέγονται σαν τα όρνεα πάνω από τα θύματα. Ο νέος πρόεδρος τής Τουρκίας Ερντογάν περιόδευσε στην Κύπρο και πρωθυπουργός ανέλαβε ο Νταβούτογλου τού νεοοθωμανισμού. Οι απόβλητοι τής μογγολικής στέπας που κάμουν ό,τι θέλουν από Θράκη έως Αιγαίο, στέλνουν θετικά μηνύματα στην Εσπερία που ανεβάζει και κατεβάζει καθεστώτα.

Η ψευτοευρώπη μαζί με τις ΗΠΑ κρούουν την πόρτα των ελευθέρων εθνών για να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έχουν αποφασίσει να κάνουν και θα κάνουν. Οι αμερικανοί θέλουν νεκρό τον Πούτιν έστω και με μια σφαίρα πίσω στο κεφάλι και ο Πολωνός προεδρεύων τής ΕΕ μάς μίλησε για ευρωπαϊκές και ευρωατλαντικές αλληλεγγύες με πρακτικές διαστάσεις.

Η Ελλάς και η Ορθοδοξία είναι ο ιστορικός και πραγματικός αντίπαλος τού Σιωνισμού και τής Παγκοσμιοποίησης. Οι Έλληνες υπήρξαν και εξακολουθούν να αποτελούν τούς δημιουργούς και τούς εκφραστές τής Ελευθερίας, τής Πίστης και τού Πολιτισμού. Είμαστε η αιχμή τού δόρατος στις Δυνάμεις τής Ελευθερίας που δέχονται σήμερα πολιτικά και πολεμικά χτυπήματα στο πρόσωπο τής Ρωσίας από τις Δυνάμεις τής Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Διότι τα ζωντανά έθνη είναι οι οργανισμοί που τρέφονται αξιακά από τις Παραδόσεις τους και ιδεολογικά από την εθνολογική σύσταση και την φυλετική τους συνείδηση.

Ζωντανά είναι τα έθνη που θέλουν να στηρίξουν την Ταυτότητα και το Αίμα τους. Εκείνα που θέλουν να παραμείνουν κοινότητες όμαιμων και ομότροπων κυρίαρχων προσώπων. Αυτή είναι η Ελλάς. Εκείνη που σπάει δεσμά, χτίζει κόσμους, λευτερώνει και ενσωματώνει Ελληνικές Πατρίδες. Και η οδός τής δημιουργίας απαιτεί δίπλα στην ατσάλινη θέληση την ενότητα και την προσήλωση στους στόχους τής Πατρίδος. Την ελληνοποίηση τής κοινωνίας. Και την απάλειψη της ανθελληνικής αντίδρασης.

Προορισμός μας είναι η Μεγάλη και Χριστοφόρος, η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Αυτοκρατορία Δικαίου και Πυγμής. Και αυτός ο στόχος είναι σίγουρο πως θα επιτευχθεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...