Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 1-9-2014.

Προκαλούν πολύ άσχημα οι διασπαστές τού Ελληνικού Έθνους. Αμφισβητούν τα ιερά και τα όσια τής Φυλής, τα αίματα των Πατέρων μας που πότισαν την μαρτυρική γη μας. Για να ασκούμε εμείς σήμερα πολιτική διαχείριση. Γιατί αυτό κάνουμε. Διαχείριση κι όχι συλλογική διοίκηση για την προκοπή και την ανέλιξη τού Ελληνισμού μας. Κι έτσι τα περιττώματα μοιράζουν ιστορία, αξιοπρέπεια και εδάφη.

Έχουν πάρει εντολή τα ασπόνδυλα τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας να υποχρεώσουν τούς Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι μπροστά στον σιωνισμό με όχημα το ολοκαύτωμα. Να στειρώσουν την ελληνική κοινωνία μέσα από την νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας που διαπομπεύει το ανθρώπινο πρόσωπο, διαλύει την οικογένεια και αποξενώνει από το Θεό. Να αποδεχτούν οι Έλληνες την πολυφυλετική κοινωνία υπό τον φόβο τού ρατσιστικού «στίγματος» και τού αντιεθνικισμού.

Ζούμε μέσα σε ένα κατεχόμενο προτεκτοράτο που διάγει τον πολιτικό του βίο μέσα στα πλαίσια μιας φιλοσιωνιστικής δικτατορίας. Κι αυτή η δικτατορία επιχειρεί πάση δυνάμει να νομοθετήσει το διαβόητο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που θα θεσμοθετήσει τις προαναφερόμενες νεοταξικές εντολές. Οι εκάστοτε βέβαια διαφοροποιήσεις και αντιρρήσεις επί τού αντιρατσιστικού νομοσχεδίου εδράζονται επί τής προσπάθειας σωτηρίας των καθεστωτικών ναυαγίων που φωνασκούν. Εκτός κι αν, πράγμα απίθανο, οι φωνασκούντες συνδράμουν στην ανατροπή τής αστικής δημοκρατίας που τούς άνδρωσε.

Ποιος όμως είναι ο λόγος που γέννησε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο; Είναι η καταπολέμηση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, η μετάλλαξη τής κοινωνίας σε πολυφυλετική χοάνη μηδενικών αντιστάσεων, η διαιώνιση τού ανήθικου καθεστώτος, η αποορθοδοξοποίηση και ο αφελληνισμός τού αγιοτόκου και ηρωοτόκου τόπου μας. Είναι επιπλέον η λήθη των ιστορικών μας παρακαταθηκών και διδαγμάτων, να αποκοπούμε από τις φυλετικές ρίζες, να χαθεί η συνέχεια παρελθόντος και παρόντος, να θάψουμε τις πληγές μας, να μην έχουμε εν τέλει μέλλον και να σβήσουμε.

Όμως αυτό το σβήσιμο των εθνικών και φυλετικών μας ιχνών, αν επιτρέψουμε να συμβεί, θα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών. Θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία ένας λαός να μην συνετιστεί από τις γενοκτονίες που έχει υποστεί, αλλά να προκαλέσει την μεγαλύτερη γενοκτονία στον εαυτό του μονάχος του. Δηλαδή θα πρόκειται για την μαζικότερη αυτοκτονία όχι απλώς μιας ομάδος ανθρώπων, αλλά ενός ολάκερου έθνους. Ιδού γιατί υποκείμεθα στην λοβοτομή τής υπάρξεώς μας μέσα από το κλείσιμο των διεξόδων και την αποστέρηση τού δικαιώματός μας να αναπτυχθούμε, να τρανωθούμε και να κυριαρχήσουμε.

Όμως η κυριαρχία ως άθροισμα κοινωνικής δικαιοσύνης, εθνικής ενδυνάμωσης και πίστης είναι προνόμιο τού Έλληνα που τρέφεται από τις ρίζες του, ώστε να σηκώσει νέους κλώνους και να δώσει ακόμη καλύτερους καρπούς. Αυτή η κυριαρχία είναι έργο τού Έλληνα Εθνικιστή και Εθνικοκοινωνιστή που αντιλαμβάνεται τον αγώνα τής Φυλής ως μια σκυταλοδρομία που η σκυτάλη τού αίματος περνάει αλώβητη στον επόμενο αθλητή, με αποκλειστικό σκοπό το κόψιμο τού νήματος τής διαδρομής στην πρώτη θέση. Είναι έργο που αντιστοιχεί στους απογόνους τού Λεωνίδα, τού Φειδιππίδη, τού Μεγαλέξανδρου και όχι τού Εφιάλτη.

Για να βαδίσεις μπροστά, πρέπει πρωτίστως να είσαι άξιος να κάμεις πάσα θυσία για τις Ιδέες σου και τούς ανθρώπους σου. Ακόμη και να χάσεις τη ζωή σου είτε στο Πεδίο τής Τιμής είτε στην σκυταλοδρομία τού μηνύματος τής Νίκης είτε ακόμη και σε κάποια φυλακή κατοχική. Και ακόμη πρέπει να έχεις ισχυρή μνήμη και τεράστια όρεξη για ζωή και κατακτήσεις.

Να θυμάσαι τα μεγαλεία όχι για τελετές, αλλά για να τα επαναλάβεις. Να θυμάσαι τα αίματα για να τσακίσεις δολοφόνους και αμφισβητίες μια και έξω. Να εξοντώσεις τούς ασεβείς τής Πίστης σου. Να εξαφανίσεις από προσώπου γης εκείνους που σε θέλουν σκυμμένο. Και εν τέλει να γίνεις Τιμωρός, Νικητής και Μεγάλη Ελλάδα.

Ο Έλληνας είναι γεννημένος για Κατακτητής και Δικαιοκριτής. Αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας είναι Εθνικιστής και Επαναστάτης. Ζει και αγωνίζεται για το καλό τής Φυλής του. Και ακόμη δεν ανέχεται μπροστά του κανέναν θνητό, παρά μονάχα τον Θεό. Κατά συνέπεια οι αρνητές Πίστης και Φυλής είναι ταιριαστοί μονάχα στα σκουπίδια τής ιστορίας. Οι καλοί, οι άξιοι, οι αριστείς και οι πιστοί μαζί και δίπλα μας. Οι άλλοι στον Καιάδα.

Ακούσαμε προσφάτως την βουλευτίνα Ρεπούση να μάς λέει, με μια παραπομπή στον μέντορά της Α. Λιάκο, πως πρέπει να βγάλουμε τούς νεκρούς από τη ζυγαριά! Πως ο ιστορικός δεν είναι δικαστής. Και ακόμη πως η γενοκτονία δεν είναι αντικειμενικό γεγονός, αλλά ο χαρακτηρισμός της εξαρτάται από το ποιες συνέπειες επιδιώκουμε να έχει ο τρόπος που αναφερόμαστε στο γεγονός.

Μα αυτή ακριβώς είναι η θέση και η επιδίωξη τού Σιωνισμού ενάντια στον Ελληνισμό. Μάς λέγουν δηλαδή οι Σιωνιστές πως έγκλημα είναι μονάχα ό,τι  στρέφεται εναντίον μας, ώστε να διοικήσουμε εμείς εσάς και όλους τούς άλλους. Προσκυνήστε μας και βάλτε μας εικόνισμα σε χώματα και ιερά. Μα εσείς δεν θα γυρέψετε πίσω τον κόσμο που σάς πήραμε με τόκους και επιδρομές αλλοφύλων.

Εν πάση περιπτώσει, εάν κάποιοι κάμουν κουμάντο με τις επιδιώξεις τους, εμείς οι Αληθινοί Έλληνες κάνουμε κουμάντο με τις δικές μας επιδιώξεις. Με την ελληνική κοινωνία ακμαία, με την ελληνική φυλή ζωντανή, με τα σκήπτρα σε Ελλάδα και Οικουμένη ελληνικά.

Το Ελληνικό Αίμα και τα Ελληνικά Εδάφη είναι Ιερά, είναι Οικόπεδα που θέλουν Μεγάλωμα και Επέκταση. Τα Ελληνικά Όπλα εγείρονται για το μεγαλείο και την ασφάλεια τής Ελλάδος. Και τα χέρια μας θα φτιάξουν Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα, βγαλμένη μέσα από Χρυσάκτινη Αυγή.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...