Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ



ΑΘΗΝΑ 8-8-2014.

Η επιχείρηση μεταλλάξεως τής Ελλάδος σε μη ελληνική και μη ορθόδοξη από τις σκοτεινές δυνάμεις τής Παγκοσμιοποίησης βαθαίνει. Τα νεοταξικά φίδια χιμάνε απροκάλυπτα να δαγκώσουν την βαριά τραυματισμένη Πατρίδα μας. Συντάσσουν εκθέσεις, τρομοκρατούν, υβρίζουν, συκοφαντούν τον μόνο αληθινό εχθρό τους. Το Ελληνικό Έθνος, την Ορθοδοξία του, τον Λαϊκό Εθνικισμό του.

«Θαυμάσαμε» την τελευταία έκθεση τού αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών, τού γραφείου τύπου τού αμερικανοσιωνισμού δηλαδή, στην οποία κατασυκοφαντούνται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και η Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Οι ύβρεις απευθύνονται φυσικά στους Αληθινούς Έλληνες κι όχι στο ψευτορωμέϊκο που διώκει τούς Εθνικιστές και παροπλίζει την Πίστη μας απολύτως σκόπιμα. Κάθε εκβιασμός προς τον Ελληνισμό μας αποτελεί εντολή προς τούς προδότες τής αστικής «δημοκρατίας».

Ακούσαμε λοιπόν πως οι Έλληνες Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής είναι λέει ρατσιστές και αντισιωνιστές. Μα εδώ ακριβώς κρύβεται μια απολύτως σκόπιμη πλάνη που κάθε συνειδητός και μάχιμος Έλληνας Εθνικιστής έχει νιώσει στο πετσί του. Ο γυρολόγος εμποράκος των εθνών και σταυρωτής τού Χριστού μας φροντίζει κατά πάγια τακτική του να παρουσιάζει τον αντισιωνισμό, την αντίσταση δηλαδή στην βρώμικη επιχείρηση των σιωνιστών για την εγκαθίδρυση τής παγκόσμιας διακυβέρνησης – δικτατορίας τους, ως αντισημιτισμό, ως δήθεν κυνήγι δηλαδή ενάντια σε όλους τούς Εβραίους.

Μού έχει τύχει να κατηγορηθώ ότι μέσα στα γραπτά μου ομιλώντας για τον αντισιωνισμό μου, ομιλούσα τάχα για την εξάλειψη τού εβραϊσμού συλλήβδην. Φυσικά το κατηγορητήριο που μού είχε απευθύνει το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών τού Ελσίνκι κατέπεσε, καθώς η διάκριση ανάμεσα στον αντισιωνισμό και τον αντισημιτισμό είναι σαφής. Ωστόσο στην τελευταία έκθεση έμαθα πως οι εν Ελλάδι Εβραίοι αναγνωρίζουν πως στην Ελλάδα δεν έχει καταγραφτεί κάποιο επεισόδιο αντισημιτικής βίας κατά ατόμων και εβραϊκών ιδρυμάτων.

Σε ό,τι αφορά τον ρατσισμό, σκοπίμως συγκρίνεται η βίαιη και μη φυλετική κοινωνία τής Δύσης με τον Ελληνικό Φυλετισμό τού Ηροδότου που αναφέρεται στην ιδιότητα τού πολίτη μέσα στο Ελληνικό Εθνικό Κράτος συμφώνως με το Ελληνικό Αίμα, την Λευκή Φυλή, την Ελληνική Γλώσσα, τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Ελληνική Θρησκεία.

Ασφαλώς και ως Έλληνες είμαστε Εθνικιστές και ως Εθνικιστές είμαστε Φυλετιστές. Δεχόμαστε την βιολογική και πολιτισμική πραγματικότητα, το αίμα που κυλάει στις φλέβες μας και τις δομικές αρχές τού Ελληνισμού μας, ως τον απόλυτο παράγοντα προσδιορισμού τής ελληνικότητας. Είμαστε συνεχιστές τής Ελληνικής Φυλής από το βάθος των αιώνων, η οποία μεγαλούργησε χτίζοντας αυτοκρατορίες και ξαναμεγαλούργησε μέσα από θυσιαστικούς απελευθερωτικούς αγώνες, δείχνοντας το δρόμο τής ελευθερίας μέσα από την Πίστη και το Ατσάλι.

Ως εκ τούτου, δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιηθεί η βία μέσα στα πλαίσια τού Ελληνικού Κράτους, αφού αυτό υπήρξε πάντοτε το ασφαλές οικοδόμημα που είχε ανέκαθεν ως γερά θεμέλια το κοινό Εθνικό Συναίσθημα και την Ορθοδοξία. Όμως οι σιωνιστές κατηγορούν και την Ορθοδοξία μαζί με τον Λαϊκό Εθνικισμό μας, γιατί έχει δώσει τάχα το ψευτορωμέϊκο προνόμια νομικά και άλλα στην Εκκλησία μας σε βάρος άλλων θρησκευτικών ομάδων!

Εκεί μέσα στα δήθεν προνόμια που έχουν δώσει οι κλειδοκράτορες τής νέας κερκόπορτας, αυτοί που γέμισαν με λαθρομετανάστες και τοκογλύφους, ξένα σώματα σε κοινωνία και οικονομία, σκάει το παραμύθι μα και οι σκοπιμότητες των μισελλήνων. Αναφέρεται ο δανειστής των εθνών στην θεσμοθετημένη σύνδεση τού Ελληνικού Κράτους και τής Ορθοδοξίας.

Ιδού λοιπόν γιατί τα τέκνα τού σιωνισμού, σοσιαλφιλελεύθεροι, μαρξιστές και λοιπές «συνταγματικές» κομματικές φατρίες θέλουν τον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας. Για τον ίδιο λόγο που θέλουν τον διωγμό τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τούς Έλληνες μουσουλμάνους δήθεν Τούρκους. Για να σκυλεύσουν την Ελλάδα άνευ Ελλήνων, άνευ αντιστάσεως.

Ένα κράτος πολυφυλετικό, άπιστο, δίχως εθνική και θρησκευτική ταυτότητα, δίχως γνώση τής ιστορίας του, των δικαιωμάτων του και τής αποστολής του, είναι μια χωματερή ψυχών. Μέσα σ’ αυτήν την χωματερή ψυχών μπορούν να ευδοκιμήσουν κάθε είδους εκβιασμοί προς την διεφθαρμένη εξουσία και τούς θεσμούς της.

Δεν υπάρχει δίκαιο, αφού δεν υπάρχει προσωπικότητα να το απολαύσει. Δεν υπάρχει εθνική οικονομική ιδιοκτησία, αφού τα πλούτη τού καταλαμβανόμενου εδάφους έχουν μοιραστεί ανάμεσα στον νεοταξισμό και τούς ανέστιους και ανήθικους συνεργάτες του που τούς έχει στο χέρι.

Μέσα σ’ αυτό το νοσηρό περιβάλλον, η απαίτηση των Αμερικανών να πάρουν νέα βάση στην Κρήτη για τα μη επανδρωμένα πολεμικά αεροσκάφη τους, εν μέσω τού σχεδιασμού ενός παγκόσμιου πολέμου σε βάρος τής Ρωσίας, φαντάζει κατοχική υποχρέωση των γραικύλων. Η δε επίδειξη δυνάμεως των τουρκόψυχων τής Θράκης μας καλυπτόμενη από τις διαμαρτυρίες τους για την γενοκτονία των ελληνικής καταγωγής Παλαιστινίων από τούς Ισραηλινούς, διαμαρτυρίες που έγιναν κύρια στην τουρκική γλώσσα, φαντάζει ως εικόνα ταιριαστή στη νέα τουρκοκρατία που θέλουν κάποιοι.

Ένα πλέριο πέπλο νεοταξικής τρομοκρατίας απλώνεται στον κόσμο. Από τα αεροπορικά ατυχήματα στα οικονομικά ατυχήματα και τις απειλές ενάντια στο Εθνικό Φρόνημα και την Πίστη. Η δική μας Ελλάς είναι το ανάχωμα και η ασφάλεια μέσα σ’ ένα παγκόσμιο κλίμα ανασφάλειας και παγκόσμιας δικτατορίας.

Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να ζήσει ελεύθερο, αυτόβουλο και κυρίαρχο. Το ψευτορωμέϊκο πρέπει να μάς αφήσει χρόνους και θα μάς αφήσει. Η Ελλάς θα μείνει Ελληνική και Ορθόδοξη, θα παραμείνει Ναός Χριστού και Ελληνικής Φυλής.

Με το Σταυρό και το Ξίφος, με τον Δικέφαλο Αετό και την Γαλανόλευκη των Θυσιών και των Αυτοκρατοριών. Προχωράμε ενώνοντας τούς Έλληνες όπου γης. Πορευόμαστε ως ηγέτες των δυνάμεων τής ελευθερίας, τού Λαϊκού Εθνικισμού και τής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...