Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 22-8-2014.

Δεν βαρέθηκες ρωμιέ να μπαίνουν οι ανθελληνικοί λύκοι στο οικόπεδο τής Φυλής σου και να στο μολύνουν; Να τσαλαπατούν σε τάφους και σε μνημεία δόξης και σε εργαστήρια μόχθου ελληνικού και να σού κονταίνουν δικαιώματα και πατρίδα; Αν αποφάσισες λοιπόν να δείξεις τα δόντια σου και να πάρεις πίσω τον κόσμο σου και τον κόσμο αυτών που δεν σε σεβάστηκαν, τότε είσαι Έλληνας και αξίζεις να ζεις. Αλλιώς μονάχα θάνατος σού αξίζει.

Αμφισβητούν είπανε και πάλι οι Τούρκοι το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Λένε πως είναι τουρκικά εδάφη και κακώς τα έχει τάχα η Ελλάδα. Ήρθαν μάλιστα οι αντιπολιτευόμενοι σκηνίτες τής μογγολικής στέπας και είπαν στις κυβερνητικές τουρκικές προβιές να γυρέψουν τον λόγο που οι Έλληνες έχουν επάνω στα νησιά τους ελληνικά στρατιωτικά φυλάκια. Και πως πρέπει να μετρηθούν τα νησιά που δεν έχουν τουρκική σημαία για να τα πάρει ο στρατός τους.

Πώς να μην βγάζουν γλώσσα οι τουρκομογγόλοι που έχουν για «πολιτισμό» το άδικα χυμένο αίμα και τις γενοκτονίες λαών με πρώτο τον δικό μας, αφού δεν βρεθήκαμε ικανοί να τούς κόψουμε την γλώσσα. Και ακόμη όταν οι ελληνόφωνοι ραγιάδες και προδότες μαζί, οι δήθεν ταγοί «μας», κάνουν διαρκώς κουβέντες και δουλειές μαζί με τούς βαρβάρους. Και όταν τούς προωθούν στην ψευτοευρώπη, όταν τούς αφήνουν να αλωνίζουν στην Θράκη Μας, να ρίχνουν χρήματα με πρόσχημα την κρίση. Και ακόμη όταν τουρκόψυχοι πολιτικάντηδες τού αμερικανοκομμουνιστικού μαντριού και όχι μόνον συμμετέχουν σε φιέστες τουρκικών κομμάτων.

Κάνουμε διαρκώς νέα βήματα πίσω από εδαφικά και κυριαρχικά δικαιώματα. Κάνουμε πίσω και στην ΑΟΖ και στη Θράκη και στην Κύπρο και στα Νησιά μας, διότι δεν ασκούμε πολιτική διοίκηση ανεξάρτητη και αυτόβουλη, αλλά απλή διαχείριση για λογαριασμό τρίτων. Όχι, δεν πρέπει να σοκαριζόμαστε στο άκουσμα τής αλήθειας, μήτε να κάνουμε πως έχουμε τάχα κράτος ελεύθερο. Αυτό που έχουμε είναι νέα μισελληνική τυραννία με την βοήθεια των γραικύλων νεοκοτζαμπάσηδων.

Στο Αιγαίο οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την συμμαχική σχέση που έχουν με την Ελλάδα μέσα από οργανισμούς τύπου ΝΑΤΟ. Με την διαφορά ότι οι ψευτοσύμμαχοι δεν ανέχονται τυχαία τις μπαγαποντιές των Τούρκων μήτε η σχέση είναι συμμαχική, μα σχέση άρπαγα και βιαστή προς τον αρπαχθέντα και βιασθέντα χαχόλο που δεν ασκεί τα δικαιώματα κάθε ζωντανού κράτους. Η δε Εσπερία μια χαρά σκάρωσε όλες τις κατακτήσεις των προσωρινών γειτόνων, από Μικρασία έως Κύπρο, για να ελέγχει τις προσοδοφόρες ενεργειακές μας οδούς.

Και στο ψευτορωμέϊκο ο σιωνιστικός νεοταξισμός έχει στήσει την φάμπρικα των ληστρικών κεφαλιάτικων φόρων για να κλείσει το στόμα τού ραγιά. Να μπαίνουν λέει το νομικό συμβούλιο τού κράτους οι εφορευτικές αρχές για να εισπράττουν τα ασημικά των ελληνικών νοικοκυριών. Και μάλιστα χωρίς παρουσία εισαγγελέα και δίχως ενδείξεις φοροδιαφυγής! Και από κοντά αποστέλλονται οι νέοι ειδικοί φόροι σε βάρος των ακινήτων, αφού οι «άτιμοι» οι Έλληνες έχουν πολλά σπίτια. Να μάς τα πάρουν λοιπόν για να κοπούν ηθικό και γόνατα.

Οι ελληνόφωνοι δωσίλογοι τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας επιμένουν στην απεμπόληση των ελληνικών λύσεων στα φυτευτά προβλήματα που οι ίδιοι άλλωστε μάς φόρτωσαν. Συμμετέχουν στις εκβιαστικές οικονομικές πολιτικές τής ψευτοευρώπης και των αμερικανοσιωνιστών σε βάρος τής Ρωσίας, βάζοντας φλόγες στις εξαγωγές τής ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής.

Ανέχονται την διέλευση νέων γυρολόγων και την διόγκωση τής λαθρομετανάστευσης. Ανοίγουν τούς δρόμους σε νέα μνημόνια για να βάλει στο χέρι ολάκερη την Πατρίδα μας ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος. Περιθωριοποιούν την Ορθοδοξία μας και την χρησιμοποιούν για να κάμουν ψηφοθηρικές επισκέψεις και κρυφά ραντεβού στο Άγιο Όρος ο Σαμαράς και εσχάτως ο Τσίπρας. Και επιπλέον κάνουν συμμαχίες τα ανθελληνικά κόμματα τού ψευτοσυνταγματικού τόξου για να συνεχίσουν να κυβερνούν τούς ρωμιούς.

Η Ελλάς όμως έχει φωνή λαϊκή και εθνικιστική. Ο ρωμιός είναι έτοιμος να ξαναγίνει διεκδικητικός και κατακτητής Έλληνας. Η χρυσή αυγή τού ελληνισμού θα συντρίψει τα σκοτάδια τής μιζέριας και τής μικρότητας. Όσοι γραικύλοι έχουν απομείνει στο στρατόπεδο τής αστικής δημοκρατίας, ας γενούν ένα στρατόπεδο κι ας κάμουν όσες συμμαχίες θέλουν. Έτσι θα μάς διευκολύνουν να τούς συντρίψουμε μια και έξω.

Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς είναι κράτος εθνικό και λαϊκό, είναι δηλαδή πάνω απ’ όλα Κυρίαρχο Έθνος. Τα χωράφια μας, οι θάλασσές μας, τα πλούτη που μάς έχουν θρέψει χρόνους ολάκερους, θα γενούν οι υγιείς βάσεις τής ανάπτυξης και τής ελευθερίας μαζί. Και την ίδια στιγμή τα ίδια χώματα και τα ίδια νερά θα γενούν τα κάστρα, οι πολεμίστρες και τα πυρπολικά συνάμα που θα βαστήξουν γαλανόλευκη ψυχή και θα βάλουν την ένδοξη γαλανόλευκη σημαία στα νησιά και τις επαρχίες που βρίσκονται για πολύ λίγο ακόμη εκτός ελληνικών συνόρων.

Είναι κάποιοι που ξέχασαν να μάς ρωτήσουν όταν φέρνανε δικαστές και νόμους και θεσμούς και πολιτεύματα και στρατούς ακόμη ξένους για να μάς βάλουν στην χοάνη τού αντίχριστου νεοταξίτη. Είμαστε όμως εμείς που θυμόμαστε τις θυσίες και τα ελληνικά αίματα. Γνωρίζουμε την ιστορία μας.

Μάς αρέσει να διαφεντεύουμε τον τόπο μας, τούς ναούς μας. Και ακόμη μάς αρέσει να διοικούμε την οικουμένη δίχως μισελληνικά ψοφίμια δίπλα μας. Μάς λένε Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοκοινωνιστές και ξέρουμε δύο λέξεις πολύ καλά. Ελλάς και Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...