Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 15-8-2014.

Δεκαπενταύγουστος των Ελλήνων. Η ημέρα που τιμούμε την μετάβαση τής Υπεραγίας Θεοτόκου στις αγκάλες τού Θεού. Η ένωση τής Μητέρας τού Χριστού Μας και πάλι με τον Υιό της.

Η Πίστη τής Φυλής μας είναι εδραιωμένη επάνω σε θυσίες, σε οράματα, σε θαύματα αγάπης τής Παναγιάς μας. Δεν είναι μια σχέση φκιασιδωμένη για πολιτικούς και επικοινωνιακούς λόγους. Είναι η αγάπη τού παιδιού προς την μάνα, η οδός τής αλήθειας που μάς συνδέει με τον παρηγορητικό και παρακλητικό λόγο προς τον Θεό Πατέρα. Είναι ακόμη το Ιερό Στράτευμα των Ελλήνων, το Αυτοκρατορικό και Αποστολικό Έθνος που μάχεται ως ένας Στρατιώτης κάτω από την καθοδήγηση τής Υπερμάχου Στρατηγού.

Και τώρα, μέσα στις φλόγες των απίστων και των σταυρωτήδων και των σύγχρονων Ιούδων που μάς ζώνουν, σε τούτη την Μητέρα των Μαχών, η Παναγιά μάς καθοδηγεί να βαδίσουμε μπροστά στο Πεδίο τού Θυσιαστηρίου, στο Πεδίο τής Τιμής και να ενωθούμε όλοι οι Αληθινοί Έλληνες κάτω από τα Λάβαρα Χριστού και Ελλάδος. Να συναντηθούμε και να πανηγυρίσουμε τον Θρίαμβο τής Αλήθειας και τού Φωτός επί τού ψεύδους και τού σκότους των Εφιαλτών και των Αντίχριστων Νεοταξιτών.

Υπεραγία Θεοτόκε, εκεί ψηλά, στο πλευρό τού Δεσπότη και Βασιλέα Χριστού, Σώσον Ημάς και Οδήγησον σε Νίκη Ένδοξη.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...