Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



ΑΘΗΝΑ 6-8-2014.

Ο κόσμος όλος τείνει να μετατραπεί σε μία και ενιαία παγκόσμια κοινότητα. Καταργούνται τα κράτη μέσα από την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και αποφάσεων σε διεθνείς συμμαχίες. Καταργούνται λαοί και φυλές μέσα από την πολυπολιτισμικότητα που φέρνουν οι βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών. Ποδηγετούνται τα πρώην και κατ’ ευφημισμό ελεύθερα έθνη μέσα από την δήθεν ελεύθερη, πλην ασύδοτη οικονομία.

Ώστε καπιταλιστές, σοσιαλιστές και μαρξιστές συνεισφέρουν στην εμπέδωση και την στερέωση τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Οι σοσιαλφιλελεύθεροι μέσα από την κατάργηση των πολιτικών και οικονομικών συνόρων. Οι μαρξιστές μέσα από την κατάργηση τής πληθυσμιακής καθαρότητας και την πρόσμιξη των φυλών, με την ταυτοποίηση τής φθηνής ξένης εργασίας.

Όλο το δημοκρατικό κονκλάβιο μάς μιλάει για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» που όλως τυχαίως τάχα αφήνουν απ’ έξω τούς ντόπιους πληθυσμούς. Όλοι οι δήθεν πολιτικοί αντίπαλοι, δεξιοί και αριστεροί και μεσαίοι, σιτιζόμενα τού «συνταγματικού τόξου», συμφωνούν στην διεθνοποίηση τής οικονομικής δομής με τα φθηνά μεροκάματα, τα ξένα χέρια και τα ξένα προϊόντα.

Όλοι οι αστικοδημοκράτες, οι εραστές τής Ελλάδος δίχως Έλληνες, συμμετέχουν στους υπερεθνικούς οργανισμούς, αποδέχονται την κατάργηση τού εθνικού κράτους και κυνηγούν από κοινού εκείνους που θέλουν εθνική οικονομία, εθνική εργασία και εθνική ανεξαρτησία. Κυνηγούν δηλαδή τούς Εθνικιστές και έχουν επικηρύξει τον Εθνικό Κοινωνισμό που οδηγεί με ασφάλεια το Έθνος με τον δικό του βηματισμό και τα δικά του μέσα στην επίτευξη τού δικού του οικονομικού αποτελέσματος, των δικών του πολιτικών στοχεύσεων.

Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον για πολλούς λόγους, γεωπολιτικούς, οικονομικούς και άλλους, τον πρόεδρο τής Ρωσίας Πούτιν να προειδοποιεί τούς ψευτοσυμμάχους τής Εσπερίας να μείνουν μακριά από τις εσωτερικές υποθέσεις τής χώρας του. Είπε ξεκάθαρα, κατόπιν συγκλίσεως τού ρωσικού εθνικού συμβουλίου ασφαλείας, ότι η Μόσχα θα σταθεί στο πλευρό των Ρώσων τής Ανατολικής Ουκρανίας, δεδομένου τού μακελειού που έχουν προκαλέσει οι σιωνιστές, με πρόσχημα την ψευτοευρωπαϊκή Ένωση και την επιχειρούμενη προσχώρηση τής Ουκρανίας.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε επιπλέον και κάτι πολύ σημαντικό που ερμηνεύει κάλλιστα και ξεκάθαρα την αιχμαλωσία τής Ελλάδος. Είπε πως είναι ευτύχημα που η Ρωσία δεν ανήκει σε κάποια συμμαχία και έτσι διατηρεί την ανεξαρτησία της, αφού κάθε χώρα που ανήκει σε υπερεθνικό σχηματισμό παραδίδει πάντοτε μέρος τής κυριαρχίας της και τα εθνικά της συμφέροντα. Και ακόμη πως η Ρωσία πρέπει να μειώσει την εξάρτηση τής οικονομίας της από εξωτερικούς παράγοντες.

Η Ρωσία διαθέτει στρατηγικό σχέδιο για την εθνική αποκατάσταση τού κατεχόμενου ρωσικού εδάφους και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων τού εθνικού της πληθυσμού. Διαμορφώνει μια εθνική προσωπικότητα που στηρίζεται στα δικά της χαρίσματα και σχηματίζει τις συμμαχίες της κάτω από τον δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν ψάχνει για προστατευτική τάχα στέγη, για την υποθήκευση πλούτου και εδάφους δηλαδή όπως κάνει το ψευτορωμέϊκο. Γιατί στην περίπτωση αυτή, τα χρέη στήνονται σαν όπλα απέναντι στον όμηρο για να δεχτεί αυτός την κατάργηση τής εθνικής του προσωπικότητας.

Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία είναι εσωτερική υπόθεση τού Έθνους. Αφορά τον Ελληνισμό και ένα ξεκάθαρο Εθνικό Κράτος που διαχειρίζεται αποκλειστικά μονάχο του τούς εθνικούς του πόρους, με ανταποδοτικό όφελος την ομαλή κοινωνική ζωή και το μέγιστο εθνικό συμφέρον. Μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες και στελεχώνεται αποκλειστικά από Έλληνες στο Αίμα και το Ήθος. Η δική μας αυθεντικά ελληνική οικονομία χρηματοδοτεί την επάρκεια αγαθών, την αμυντική θωράκιση και την παρουσία τού κράτους στο πλευρό των ελληνικών κοινοτήτων, εντός και εκτός συνόρων.

Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς έχει κεντρικό προσανατολισμό την διατήρηση των πολιτικών αποφάσεων και την διαχείριση τού δημόσιου ταμείου στα πλαίσια τής Εθνικής Λαϊκής Κοινότητος. Η εργασία και η οικονομία μαζί με τον εδαφικό παράγοντα βρίσκονται σε απόλυτη σύζευξη και αρμονία, με σκοπό τον έλεγχο των αποφάσεων στο εσωτερικό πεδίο και την διαμόρφωση τής ισχυρής διεθνούς παρουσίας στο εξωτερικό πεδίο.

Οι εργασιακές θέσεις θα έρθουν όλες στα χέρια των Ελλήνων που θα παράξουν και θα αξιοποιήσουν τον εδαφικό πλούτο τής χώρας τους. Και το οικονομικό αποτέλεσμα θα αποτελέσει κατά αντιστοιχία, πέραν τής καλύψεως των εσωτερικών αναγκών, το μέσο διεισδύσεως και οικειοποιήσεως των γεωστρατηγικών ζωνών ενδιαφέροντος τής Ελλάδος κάτω από την ελληνική σημαία.

Η οικονομία έχει σκοπό να στηρίξει την ανεξαρτησία και την ελευθερία τού κράτους κι όχι να παζαρέψει τον περιορισμό του και την υπαγωγή του κάτω από ξένα λάβαρα και τυραννική εξουσία. Οι συναλλαγές τού Έθνους γίνονται με νομισματικές αξίες που βρίσκονται στην δική του κυριαρχία. Με το δικό του νόμισμα. Το οικονομικό προϊόν είναι αποτέλεσμα τής παραγωγικής διαδικασίας κι όχι τού κατευθυνόμενου δανεισμού. Και οι συμμαχίες αφορούν την εθνική αυτοτέλεια κι όχι την αντικατάσταση της.

Η Ελλάς θα πρωταγωνιστήσει στην προάσπιση τής εθνικής και φυλετικής αυθυπαρξίας απέναντι στις υπερεθνικές δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης. Οι διαλυτές που υπονομεύουν τις υποδομές και την συνοχή τής Ελλάδος θα τσακιστούν. Κάθε λιθάρι, κάθε ψυχή, κάθε πόρος και γη τού Ελληνικού Έθνους θα τεθεί κάτω από την δημιουργική, προστατευτική και επεκτατική στέγη τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κράτους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...