Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 4-7-2014.

Ελλάς ή ταν ή επί τας. Το σμίξιμο τής αρχέγονης ελληνικής κοσμοθεωρίας και τής εθνικιστικής ευθύνης είναι η απαραίτητη οδός που θα διαβεί το Έθνος μας προκειμένου να παραμείνει Όρθιο και Ζωντανό, σωστό Ελληνικό. Δεν περιμένουμε πλέον νομιμότητα και  πατριωτισμό από ανθρωπάρια απεχθή και μισελληνικά. Από εκείνους που βάζουν την υπογραφή και τεμαχίζουν την Ελλάδα. Από εκείνους που διαστρέφουν νόμους, διώκουν τον πατριωτισμό και επιβραβεύουν την ανηθικότητα. Η δική μας απάντηση είναι μια γενική έφοδος για την Ελλάδα τής καρδιάς μας. Είναι η ελληνική διοίκηση, η ελληνική εργασία, η ελληνική εντιμότητα, η ελληνική μεγαλοσύνη.

Θέλουμε μια πλέρια Ελλάδα σε όλους τούς τομείς δράσης και τα πεδία τής εθνικής και κοινωνικής μας ζωής. Αυτό είναι το μοναδικό «έγκλημα» που διαπράττει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ένα «έγκλημα» που όλοι οι Εθνικιστές αποδεχόμαστε με άνεση και ευχαρίστηση. Θέλουμε την αποκατάσταση και την επέκταση τής εθνικής μας κυριαρχίας στα ελεύθερα και αλύτρωτα εδάφη. Θέλουμε την κοινωνία και τις αποφάσεις που μάς αφορούν αποκλειστικά σε χέρια ελληνικά και έντιμα. Τούς προδότες κυριολεκτικά στο Γουδί.  Τούς προσωρινούς ισχυρούς και τα γεωπολιτικά τους πιόνια αποστεωμένους. Πατριωτισμός, Πίστη και Αξιοσύνη συνιστούν την δική μας Ελληνική Πολιτεία. Και η Ελλάς είναι προορισμένη μονάχα για γεωπολιτική υπερδύναμη.

Ξέρουμε ότι ενοχλούμε τούς ανθέλληνες και τούς διεφθαρμένους. Είναι κάτι που μάς γεμίζει με βεβαιότητα για τα βήματά μας ως Έλληνες και Εθνικιστές. Ξέρουμε όμως επιπλέον ότι έχει ξεκινήσει η ταχεία αποδόμηση τής Πατρίδος μας. Και δεν έχουμε καμία διάθεση να καλυφθούμε πίσω από τα προσωπικά μας προβλήματα ούτε να αναθεωρήσουμε μισή αράδα από την ακραία αγάπη για τον Θεό, την Ελλάδα και τα παιδιά μας.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να τρώνε Έλληνες από τα σκουπίδια και να πεθαίνουνε από δηλητηρίαση. Έχουμε φτάσει στο σημείο να πεθαίνουν Έλληνες επειδή δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία και να πάρουν τα φάρμακά τους, όντας πάσχοντες από την επάρατο νόσο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να δίδονται αναδρομικές αποδοχές στους δικαστικούς από δικαστικούς, όταν δικαστικοί έχουν κρίνει νόμιμες τις μειώσεις μισθών και συντάξεων των Ελλήνων εργαζομένων για λόγους «πατριωτικού» μνημονιακού καθήκοντος. Όταν κρίθηκε «νομικά» νόμιμη η κρατική κλοπή τού μόχθου των ομολογιούχων που πρόσθεσε δέκα ακόμη ελληνικές ψυχές στην στρατιά των Ελλήνων που έχουν αυτοκτονήσει από την απελπισία τής αφαιρέσεως αξιοπρέπειας και εργασίας από την νεοταξική κατοχή.

Μα και στους δικαιοκριτές θεσμούς έχει παρεισφρήσει η ασθένεια τής παρέμβασης των υπαλλήλων τής παγκοσμιοποίησης. Έρχονται οι εντολές και γίνονται έρευνες και αποφάσεις κατευθυνόμενες και παράλογες. Κατ’ οίκον περιορισμός και κομματική αφωνία και ίσως αύριο απαίτηση υπογραφής δηλώσεως μετανοίας.

Σοσιαλιστές και φιλελεύθεροι και μαρξιστές που συνεργάζονται κατά δική τους δήλωση με ΗΠΑ και τον διάολο αν χρειαστεί, συνιστούν κομματικές εγκληματικές συμμορίες που διαπραγματεύονται τάχα, δηλαδή αποδέχονται αρπαγές σπιτιών και μισθών, φορτώνουν με ξένους τζιχαντιστές λαθρομετανάστες τις πόλεις και τα χωριά μας, αφήνουν ελεύθερους χρυσοκάνθαρους και παρακρατικούς, αλλά για συμμορία δεν πιάνονται. Πιάνεται όμως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που ζητάει πίσω την Ελλάδα. Τα συστημικά κόμματα χρωστάνε τσουβάλια χρήματα σε τρίτους, παίρνουν επιδοτήσεις από το ψευτορωμέϊκο, αλλά οι Εθνικιστές λαμβάνουν το μηδέν ακόμη και από την ευρωβουλή, γιατί στηρίζουν ως Έλληνες μονάχα Έλληνες.

Και η κορύφωση τής καθημερινής προδοσίας έρχεται στα εθνικά μας ζητήματα που τίθενται πια ανοικτά στην απειλή τής διασποράς τεχνητών μειονοτήτων και τον εδαφικό ακρωτηριασμό τής Ελλάδος που αποτελεί ξεκάθαρο στόχο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Στην Θράκη μας οι συναντήσεις αμερικανών και τουρκοφρόνων είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο αναγνώρισης τουρκικής εθνικής μειονότητας έως και καταρρίψεως τής συνθήκης τής Λοζάννης. Τούτο σημαίνει κοσσυφοπεδοποίηση τής Θράκης και αλλαγή συνόρων υπέρ τής Τουρκίας ακόμη και στα νησιά μας, όπως προσφάτως ζήτησε ο Αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Η μισελληνική αθλιότητα έρχεται από την πλευρά τής ψευτοευρωπαϊκής ενώσεως και μάλιστα υπό την ελληνόφωνη προεδρία. Προδοσία από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες εντός και εκτός συνόρων. Και από την Θράκη το έγκλημα συνεχίζεται στην Κύπρο μας, με την Τουρκία να καταθέτει έγγραφο προς το Συμβούλιο Σύνδεσης Τουρκίας και «Ε»Ε, σύμφωνα με το οποίο το κυπριακό κράτος θεωρείται ως νεκρό κράτος που δεν εκπροσωπεί ολόκληρη την ελληνική μεγαλόνησο, το οποίο η Άγκυρα θα αναγνωρίσει μονάχα όταν αποκτήσει τουρκικό σχήμα και διοίκηση. Η δε ελληνόφωνη συμμορία προωθεί την Αλβανία που κακοποιεί τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό και διεκδικεί ελληνική γη, ονομάζοντας τό γειτονικό μόρφωμα υποψήφιο ψευτοευρωπαίο.

Όποιος επιζητεί το τέλος τής Ελλάδος, ο χρόνος του τελείωσε. Ελλάς υπεράνω όλων. Ελλάς Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών. Το Έθνος έχει το δικαίωμα να διασφαλίσει το μέλλον των ελληνόπουλων και την Ιερή Γη των Πατέρων τής Ελλάδος. Το ψωμί τής ελληνικής οικογένειας, το αγαθό τής ελληνικής ζωής, την Ιστορία μας, την βιολογική συνέχεια τής Φυλής, το μεγάλωμα τής Ελλάδος. Οι Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής έχουν την ιερή υποχρέωση να φέρουν κάτω από την Ελληνική Σημαία κάθε ελληνική ψυχή, κάθε μέτρο γης που είναι κατεχόμενη. Η Ελλάς είναι ο ελληνισμός της, ο λαϊκός εθνικισμός της, ο στρατός της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...