Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΕ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ



ΑΘΗΝΑ 21-7-2014.

Η αλαζονεία και η προδοσία έχουν στρογγυλοκαθίσει επάνω από τον τράχηλο τού Ελληνικού Έθνους και δεν πρόκειται να ξεκουμπιστούν παρά μονάχα αν καταστρέψουν το Έθνος μας ή αν καταστρέψουμε εμείς τούς κομματικούς φορείς που φέρνουν την συμφορά. Πολιτικάντηδες που φέρουν ελληνική λαλιά και ξένη συνείδηση, προδότες βρωμόψυχοι,  σέρνουν τον Ελληνισμό μας στα κάτεργα τής Παγκοσμιοποίησης. 

Κάποτε μια λοξή ματιά και ένα τελεσίγραφο αρκούσαν για να εγερθούν οι δυνάμεις τής Φυλής μας ενωμένες και να τσακίσουν τον εχθρό. Ακόμη και οι εσωτερικές έριδες έπαυαν όταν έπρεπε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα τής Πατρίδος. Και στην εξωτερική πολιτική, η προοπτική και η κοσμοθεωρία των προγόνων μας επέβαλλαν το πλάτεμα τής εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας για μια κραταιά και αυτοκρατορική Ελλάδα. Οι δε άρχοντες τής Πολιτείας, πιστοί στα χρηστά ήθη και τις Παραδόσεις, εξασφάλιζαν την δικαιοσύνη και την δημιουργικότητα τής εθνικής κοινότητας για την ανάπτυξη και την επάρκεια στα αγαθά και τις αποφάσεις τής Πολιτείας.

Άλλαξαν τα δεδομένα εδώ και πάρα πολλούς χρόνους ώστε να φτάσουμε στα οριακά χάλια τού σημερινού ψευτορωμέϊκου. Τώρα η Τουρκία μάς λέει πως η Κύπρος είναι νεκρό κράτος που θα αναστηθεί μονάχα όταν έρθει η εξουσία σε χέρια τούρκικα, όταν δηλαδή η ελεύθερη Κύπρος και τα κατεχόμενα που ονομάζουν «τουρκοκύπριους», με την αναγνώριση από τούς ψευτορωμιούς τής κατοχής, θα γίνουν ομοσπονδία. Για να αποδεχτεί η ελληνόφωνη προεδρία τής ψευτοευρώπης την εξόδιο ακολουθία τής Κύπρου μας.

Κι όταν Κύπρια Ευρωβουλευτής έμεμψε τον ελληνόφωνο υπουργό εξωτερικών, είδαμε τον τελευταίο να κάνει διάβημα στην Κύπρο μας! Να ζητάει από την Κύπρο να μαζέψει την ευρωβουλευτή της που απήντησε προς τον Βενιζέλο ότι δεν θα τη φιμώσει. Με τις σχετικές βέβαια δημοκρατικές κορώνες περί χούντας, όταν η αστική δημοκρατία είναι αποδεδειγμένα ξενοκίνητο και τυραννικό καθεστώς.

Δεν έγινε όμως κανένα διάβημα από το ψευτορωμέϊκο για την παρεμπόδιση ελληνικού πολεμικού μεταγωγικού αεροσκάφους επάνω από την Σάμο, όταν τουρκικό ραντάρ προειδοποίησε το ελληνικό πλήρωμα ότι «επηρεάζει» τον τουρκικό εναέριο χώρο. Το πλήρωμα φυσικά αγνόησε τούς Τούρκους, αλλά το περιστατικό αποκρύφτηκε από την Πολεμική Αεροπορία, το ΓΕΕΘΑ και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν έγινε κανένα διάβημα από το ψευτορωμέϊκο όταν ο Αρχηγός τού Τουρκικού Στρατού είπε πως τα ελληνικά νησιά πρέπει να αλλάξουν κυριότητα, γιατί είναι τάχα τουρκικά! Δεν έγινε κανένα διάβημα όταν η πρόκληση τής τουρκικής διεκδίκησης ίσαμε την Εύβοια επαναλήφθηκε μέσα σε λίγες μέρες δύο φορές.

Αντί για διαβήματα γίνονται χαϊδέματα, θετικές προπαγάνδες και προωθήσεις των εχθρών μας, όπως στην περίπτωση τής Αλβανίας που δεν υπογράφει ΑΟΖ με την Ελλάδα, τυραννάει τούς βορειοηπειρώτες, ζητάει την ελεύθερη Ήπειρο, έχει σκλαβωμένη τη Βόρειο Ήπειρό μας και το ελληνόφωνο καθεστώς τής δίδει διαβατήριο για την ψευτοευρώπη. Δεν γίνονται διαβήματα, διότι οι γραικύλοι έχουν αποδεχτεί το κόντεμα τής εθνικής κυριαρχίας και την εδαφική μας συρρίκνωση σε ξηρά και θάλασσα, σε Βορρά και Αιγαίο.

Έχουν αποδεχτεί την νομή τού υποθαλάσσιου πλούτου μας στον σιωνιστή εμποράκο των εθνών. Έχουν χαρίσει τουρκικά δικαιώματα ακόμη και μέσω ψήφων στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Έχουν ξεσχίσει τις Διεθνείς Συνθήκες που έχουν καθορίσει τα γεωγραφικά όρια τής Ελλάδος. Και τώρα στέλνουν νέα χαράτσια κατάσχεσης τής ελληνικής κατοικίας με τις αποδοχές να κονταίνουν κι άλλο και τούς φόρους να υπερβαίνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Προσυπογράφουν τις εκθέσεις τής υποτιθέμενης ανάπτυξης και προόδου τού «ελληνικού» μνημονιακού προγράμματος που ζητούν νέο αίμα με επιπλέον 6000 απολύσεις.

Για να πληρωθεί η προφητεία τού Ιωσήφ τού Βατοπεδινού, τόσο για την Τουρκία που θα μάς επιτεθεί, όσο και για την απόλυση όλων των δημοσίων κι όχι μόνο υπαλλήλων, με προτροπή και εντολή των σιωνιστών. Τώρα όμως γυρνάει επιπλέον η Οθωμανική Κατοχή. Και έτσι οι ισλαμιστές δολοφόνοι σε Συρία και Ιράκ τής ISIL και τής Αλ Κάιντα, συνεργάτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, φτάσανε μέχρι την Πατρίδα μας ως λαθρομετανάστες. Βάλανε το λάβαρό τους απέναντι από την Κω, στην Αλικαρνασσό, αλλά και κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό τής Θήβας! «Ένας είναι ο Θεός και ο άγιος Μωάμεθ ο προφήτης του. Ορκιστείτε σ’ αυτόν», γράψανε οι τρομοκράτες γυρολόγοι.

Την ίδια στιγμή το προδοτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας και οι θεσμοί του εγκρίνουν το χτίσιμο ισλαμικού Τεμένους σε εγκατάσταση τού Πολεμικού Ναυτικού στο Βοτανικό με χρήματα τού λιμοκτονούντος ελληνικού λαού. Οι δε Τούρκοι κάνουν τα πάντα για να επαληθεύσουν άγιες γεροντικές προρρήσεις που μιλούν για τουρκικό χτύπημα σε νησί τής Δωδεκανήσου.   

Κατανίκησε Ελλάς τούς εχθρούς σου! Αυτή είναι η Εντολή που λαμβάνει το Ελληνικό Έθνος από τα βάθη των αιώνων. Για το Αίμα το Προγονικό που χύθηκε για να καρπίσει η Ιερή Ελληνική Γη. Για τα Ελληνόπουλα που πρέπει να ζήσουν και να παραλάβουν Ελεύθερη Ελλάδα που θα ξεπετάξει νέους Ελληνικούς Καρπούς από την Ελληνική Νεολαία. Για την Ελληνική Καρδιά που πάλλεται μέσα στα δικά μας στήθη για Ελληνική Δύναμη και Κυριαρχία.

Αντεπίθεση για να ξεβρομίσει η Πατρίδα μας από τούς ξενηλάτες και τούς προδότες. Επίθεση για το πλάτεμα τού Έθνους μας. Κοινωνική Δικαιοσύνη και Φυλετική Υπεροχή. Λαϊκό Εθνικιστικό Καθεστώς στο Εθνικό Κράτος μας. Ελληνικά Όπλα στις ιστορικές μας εστίες.

Ελλάς κατανίκησε τον Γυρολόγο Νεοταξισμό. Φρουροί τού Έθνους, στις Επάλξεις. Το σάλπισμα δόθηκε. Ο Θεός μάς κάλεσε. Η Ιστορία επιστρέφει. Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...